roumeliotis

Carwiz

Sold-Out το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης

casino loutrakiou
redwell

Σε χρόνο... ντε τε εξαφάνισαν οι φίλοι του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς της Πέμπτης (05/12) με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για τη 12η ημέρα της Euroleague.

Οι Πειραιώτες θα έχουν την συγκλονιστική στήριξη από τον 6ο παίκτη και το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο για δεύτερο σερί παιχνίδι, αφού ήταν Sold-Out και η αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις. Αναλυτικά η ανάρτηση των τρεμπλούχων:

"Για μία ακόμη φορά ο κόσμος του #OlympiacosBC επιβεβαίωσε την τεράστια αγάπη του για την ομάδα, εξαντλώντας τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα (05/12, 21.15) στο ΣΕΦ!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που δεν σταματάτε να κάνετε πράξη το #TogetherWeFight !
ΜΑΖΙ είμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ!
#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • GioNaf 7
    GioNaf 7 Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα Redgoal, έχετε κάποια ενημερώσει εάν έχουν στα σχέδια για το προολυμπιακό να γίνουν αλλαγές κ να προστεθούν νέες κερκίδες πτυσσόμενες?

    REDGOAL: Υπάρχει πλάνο γενικότερης -μικρού μεγέθους- αναβάθμισης εγκαταστάσεων και στο πλαίσιο αυτό υπάρχει και το θέμα των πτυσσόμενων εξεδρών. Προφανώς, ανάλογα και με τη ζήτηση των εισιτηρίων, θα τις προσθέσουν...

  • νασος
    νασος Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 04:21 Σύνδεσμος σχολίου

    το κλειδι φετος θα ειναι η ενεργεια η ποιοτητα η αθλητικοτητα του μακισικ. γυρισε και να παιξει καλα αυτο ειναι κομβικο σημειο για τον ΦΕΤΙΝΟ ολυμπιακο.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Τακης....από το καλοκαίρι. Τα θυμάμαι. Ήταν τότε που ξεκίνησε η δολοφονία χαρακτήρα του Μπαρτζώκα και ξαμοληθηκαν όλα τα βαζελοτρολ να γράφουν αηδιες (οχι ότι σταματάνε και πότε)
    Τότε "συμπτωματικα" αναπτύχθηκε μια τάση κάποιοι να χαρακτηρίζουν λουζερ τον Μπαρτζώκα και τον Σπανούλη κατάλληλο αντικατάτη, βασιζόμενοι στο γκέλ που έχει στον κόσμο του Θρύλου.
    Ο οποίος Σπανούλης βέβαια μόνο βλάκας δεν είναι, γι αυτό κάνει το "διδακτορικό" του (και όχι αγροτικό) στο Περιστέρι. Είχε πρόταση ΚΑΙ από ομάδα Ευρωλίγκας - προφανώς και ελέω Μισκο, αλλά έμεινε εκεί.
    Γιατί όπως λένε "ο έξυπνος μαθαίνει από τα λάθη του, αλλά ο σοφός από τα λάθη των άλλων".
    Ο Σπανούλης είδε τι έπαθε ο Σάρας που βιάστηκε και το πάει αλλιώς. Και σαν συμπεριφορά. Νομίζω ότι όλοι οι μπασκετικοί γνωρίζουμε τί λένε οι πρώην παίκτες του Σάρας για αυτόν.
    Με την καμμία λοιπόν δεν θα ερχόταν ο ΚιλΜπιλης ακόμα κι αν είχε παραιτηθεί ο Μπαρτζώκας ο βαζελοεπιβητορας τον οποίο θα τρώνε στη βρωμερή τους μάπα οι βαζελες για πολλά χρόνια ακόμα, δυστυχώς για αυτους

  • Τακης
    Τακης Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρή αυτός μπορεί να πάει να δει και τον Στέφανο...το Περιστέρι πάντως το έγραψα γιατί ο ίδιος έχει δηλώσει φανατικός υποστηρικτής του προπονητή Σπανούλη και τον θέλει στη θέση του Μπαρτζώκα

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικη
    Πέρσι η Ρεάλ αγκομαχουσε μέχρι το F4 κι αν δεν υπήρχαν τα συμβάντα με την Παρτιζάν δεν θα πήγαινε καν. Πήγε και το πήρε.
    Είναι πολύ νωρίς για να τρομάζει το μάτι μας με καποιον

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 09:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρης μακαρι! Γιατι φετος τη Ρεαλ τη φοβηθηκε το ματι μου..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 07:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ρεάλ εχει ενα μεγάλο αβαντάζ.....Ψυχολογία. Πλέον ουτε τη σκιά του Λάσο εχει απο πανω του ο Προπονητης της, εχει πάλι αποκτήσει κορμό, έχει τον αέρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και εχει ενισχυθεί ελάχιστα αλλά ποιοτικά. Μονο η προσθήκη Καμπάτσο στο ρόστερ τα λέει ολα.
    Το αήττητο ομως πρέπει να σπάσει...κατάντησε αηδία.
    Για να τη κερδίσουμε θα πρέπει να βρεθούν σε καλή μέρα ΟΛΟΙ. Κανααν-Πιτερς να πυροβολουν απο παντού και Παπανικολάου, Γουόκαπ, Μιλουτίνοφ να πιάσουν απόδοση 80% και πανω.
    Εχω πει στο παρελθόν οτι η επιστροφή Μακίσικ δεν ειναι καθόλου ασημαντη.
    Ο Μακίσικ μπορεί να κριθηκε αυστηρά λόγω της απουσίας του, αμφισβητηθηκε σε μικρο η μεγάλο βαθμό από τους περισσότερους κυρίως γιατι μεγαλώνει κιολας και φοβόμαστε οτι δεν ειναι πια ο ιδιος παίχτης, αλλά εγώ νομίζω οτι ισα ίσα τώρα το γουστάρει περισσότερο και ΕΦΟΣΟΝ ειναι καλά στην υγεία του και δεν εχει ενοχλήσεις, μπορει να αλλάξει ολο το παιχνίδι και τις ισσοροπιες της ομάδας. Προς το καλύτερο. Η ενέργεια του Μακίσικ, η παρουσία του προσδίδει ΕΚΡΗΞΗ στην ομάδα. Ηλικίες και παραμυθια...εδώ περυσι οταν εκανε μπασιμο σε ταχυτητα δεν τον πιάνει κανείς. Ειμαι περιεργος ομως σε τι κατάσταση θα τον δούμε τώρα. Καλά κάνει ο Μπαρτζώκας και τον προστατεύει. Δεν βιαζόμαστε (παρότι καιγόμαστε) να επιστρέψει ο παιχτης αυτός οχι γιατι δεν ειναι σημαντικός, ΑΛΛΑ γιατι επειδη ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ κατα την αποψη μου, οταν επιστρέψει θα πρέπει να ειναι ΣΤΟ 100% δυνατός και ετοιμος και να φορτσάρει! Ετσι οπως κυλησε ως τώρα η χρονιά, ο Μακίσικ θα ειναι το NITRO της ομάδας στον 2ο γύρο μεχρι το τέλος της σεζόν. Τοτε θα φορτσάρει πιστεύω και για τότε τον υπολογίζει ο Μπαρτζώκας. Μια "νεα" μεταγραφη θα ειναι ο Σακίλ κατα κάποιο τρόπο.

    Θα ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αν καταφέρουμε να κερδίσουμε ΜΟΝΑΚΟ και ΡΕΑΛ.......βαθμολογικά και όχι μονο!!!

  • ARIS7
    ARIS7 Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι της χρωστάμε από πέρυσι..

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε Κώστα γιατί γράφεις τέτοια σχόλια; ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που σε κάνει να χαίρεσαι..κ ο σικμα προσπαθεί ο άνθρωπος να κάνει το καλύτερο...δεν είναι ωραία αυτά που γράφεις... ούτε είναι ωραίο να προσβάλεις τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο....σφηξε δύο τσιπούρα κ γράψε κάτι καλό!!!

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αληθεια τωρα ειναι δυνατον να παιζει ο θρυλος , να υπαρχει η δυνατοτητα να παει καποιπς στο γηπεδο και να μημ το κανει;
    Οποιο τμημα μας και αν παιζει
    Σημασια εχει να βλεπεις τον θρυλο.....
    Απλα ......απολαυση

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...