roumeliotis

Carwiz

«Τιμή μου που ήρθα στον Ολυμπιακό»

casino loutrakiou
redwell

Χαρούμενος για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Φίλιπ Πετρούσεφ καθώς ο Σέρβος σέντερ και πάουερ φόργουορντ προσγειώθηκε λίγο πριν τις 10:00 της Τρίτης (28/11) στο Ελευθέριος Βενιζέλος με πτήση από το Νιού Τζέρσεϊ κι αφού φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Νιώθω πολύ καλά. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να παίξω. Πέρασα κάποιες καταστάσεις στο ΝΒΑ που δεν περίμενα και δεν ήταν το λάθος δικό μου. Είμαι ένας νέος παίκτης που θέλει να αγωνίζεται», τόνισε ο 23χρονος άσος που υπέγραψε ως το 2026 και συνέχισε:

«Μου είπε τα καλύτερα ο Βεζένκοφ. Περάσαμε πολλές ώρες στο Σακραμέντο, μιλήσαμε πολύ και με συμβούλευσε να πάω στον Ολυμπιακό από τις προτάσεις που είχα. Είχα μιλήσει το καλοκαίρι με τον Νίκολα (σ.σ. Μιλουτίνοφ) και πέρσι με τον Χασάν Μάρτιν, που επίσης μου έλεγαν τα καλύτερα», πρόσθεσε.

Όσο για τη θέση και τον ρόλο του; «Πέρσι έπαιζα και στο 4 και στο 5. Ξέρω τον Νίκολα από την εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς ψηλούς, θα είναι ωραία. Δεν έχω μιλήσει για τον ρόλο μου με τον κόουτς. Θα μιλήσουμε και θα πρέπει να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα», απάντησε.

Για την... παραμονή του στα ερυθρόλευκα μετά την περσινή του θητεία στον Ερυθρό Αστέρα τόνισε: «Μου αρέσουν τα χρώματα, τι να πω… Πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα πέρασα την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Απόλαυσα την ατμόσφαιρα, ο κόσμος με στήριξε και όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό έβλεπα πως είναι αδερφοποιημένα σωματεία. Είμαι χαρούμενος που μένω στην οικογένεια».

Τέλος, για το αν σκοπεύει να επιστρέψει μελλοντικά στο ΝΒΑ τόνισε: «Είμαι ακόμη νεαρός. Μπορεί να επιστρέψω. Πήγα και έζησα την εμπειρία για λίγο. Έπρεπε να πάω γιατί η Φιλαδέλφεια είχε τα δικαιώματά μου. Τώρα αν επιστρέψω μπορώ να πάω οπουδήποτε. Έχω χρόνο μπροστά μου, απλώς θέλω να παίξω τώρα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Σέρβου διεθνή άσου...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

44 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7 γενικά συμφωνώ με το σχόλιο σου το οποίο όμως έχει μια παράμετρο που αξίζει να αναφερθεί.

    Το μεγάλο μπάτζετ δεν εξασφαλίζει τρόπαιο αλλά το κάνει πολύ εύκολο να το διεκδικήσεις (παράφραση του "τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά κάνουν ευκολότερο το κυνήγι της" ή "τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά προτιμώ να ειμαι δυστυχισμενος στην πισίνα μου από δυστυχισμενος να τουρτουριζω σε μια παραγκα")

    Δλδ, ένας ικανός προπονητής, με πλάνο, ηρεμία να δουλέψει, και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, θα φτιάξει λογικά καλύτερη ομάδα με καλύτερο μπάτζετ.

    Προφανώς και η ποιότητα του ροστερ δεν είναι απευθείας γραμμική συνάρτηση του μπάτζετ αφού παίκτες για διάφορους λόγους και συνθηκες ζητουν/παίρνουν περισσότερα χρήματα από μια ομάδα από ότι σε μια αλλη.

    Η πανάκριβες λοιπόν Ρεαλ κ ΤΣΣΚΑ μπορεί να μην το έπαιρναν συνέχεια ή ακόμα και συχνά, αλλά ήταν σχεδόν πάντα εκεί.

    Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα, ακομα και φιλοσοφικά. Σημασία έχει το σχέδιο, το πλάνο, και η σταθερότητα. Κσι αυτά τα έχουμε, οπότε

  • RedGyver
    RedGyver Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Eksapterigo
    Έτσι είναι , άπειρες επιλογές !
    Όμως το σημείο που άλλαξε την ιστορία για μένα δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Έχει σχέση με την Παρτιζάν και τρόπο που αποκλείστηκε !
    Μετά, οι παίκτες της Ρεάλ με τρομερή ψυχολογία δεν μπορούσαν να το χάσουν !

  • Eksapterigo
    Eksapterigo Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 03:19 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGyver ακριβως όπως το προσεγγίζεις..

    μπορεί να είναι οτιδήποτε και μάλιστα μπορεί είναι και το κάτι λιγότερο.
    Για μένα σίγουρα δεν είναι κάποια γραμμική συνάρτηση όσα περισσότερα ευρώ ξοδέψει μια ομάδα τόσες περισσότερες πιθανότητες να πάρεις την Ευρωλίγκα.
    Πολύ περισσότερο είναι συνάρτηση του όσο πιο εύστοχες επιλογές την κατάλληλη στιγμή, +λίγη τύχη , τόσο πιο πιθανό να το τερματίσεις.

    Άλλωστε αν μιλάμε για την περυσινή χρόνια που φτάσαμε στο ελάχιστο πριν τα κατακτήσει όλα η ομάδα ,
    αν σκεφτούμε ότι αν είχαμε +έναν 'παικταρα' closer κλπ (επειδή αυτό έχει ειπωθεί πολλές φορές)
    δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα επηρέαζε όλη τη χρονιά , τι διαφορετικές νίκες και ήττες θα είχαμε κανει,
    άρα και με ποια διαφορετική ομάδα μπορεί να είχαμε παίξει playoff και ούτω καθεξής.

    Αντίστοιχα υπάρχουν πολλά αν, χωρίς προσθήκη και χωρίς κάποιον λιγότερο..
    Εγώ ας πούμε είχα φάει ενα σκάλωμα για τον τελικό ότι αν έπαιρνε άλλο ένα τρίποντο ο Κέϊναν στα τελευταία δύο λεπτά (που είχε 5/6) αντί να πάρει ένα τραβηγμένο που πήρε ο σλοκας...
    Θεωρούσα ότι το άξιζε και ας το έχανε.
    Δεν αναφέρομαι καν στο τελευταίο σουτ των 4 δευτερολέπτων.

    Η 'ματαιότητα' του συλλογισμού με σχεδόν άπειρους συνδυασμούς από αν, μπορεί να περιγραφεί από την ταινία 'το φαινόμενο της πεταλούδας'.

  • RedGyver
    RedGyver Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    geodiv
    Το πιασες.
    Δέκα με τόνο !!

  • geodiv
    geodiv Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγγαυροι, ωραία κουβέντα. Νομίζω τα ίδια λέμε όσοι αγαπάμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (σε κάθε άθλημα εννοώ). Πέρσι ήμασταν άτυχοι, αλλά ρε παίδες, με τον Έισι πρόπερσι ήταν λάθος (μόνο οι νεκροί δεν κάνουν). Απ' ότι καταλαβαίνω, με βάση τα σχόλια πολλών σύγγαυρων και του κου Ανδρεόπουλου, ο Πετρούσεφ αποκτήθηκε και για τώρα αλλά και σαν μια μεγάλη προοπτική (με τον Μπαρτζώκα θα δουλέψει και την έλλειψη μεγάλης αθλητικότητας που φαινόταν ότι θέλαμε τη δεδομένη χρονική στιγμή). Ας μην ξεχνάμε τη χημεία που θα έχει ειδικά με τον Μίλου και λόγω Σερβίας. Πίτερς-Φαλ το άλλο δίδυμο. Για φέτος κλείσαμε και πάμε για αυτό που όλοι ονειρευόμαστε!!!! ΥΓ.1 RedGyver, τον Σλούcash εννοείς και συμφωνώ. Εδώ θα ήθελα να επισημάνω κάτι που πέρασε στα ψιλά. Διεθνής αθλητής, πολυεκατομμυριούχος σε περίοδο οικονομικής κρίσης και τραγουδάει σύνθημα με στίχους για ναρκωτικά όντας και αρχηγός. Το πιο φωτεινό παιδαγωγικό παράδειγμα. Έχει και παρακάτω;

  • RedGyver
    RedGyver Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Το " κάτι παραπάνω" που απαιτείται για να έρθει ένας τίτλος δεν είναι απαραίτητα ένας ακόμα παίκτης.
    Μπορεί να είναι οτιδήποτε.
    Καμιά φορά μπορεί να είναι και ένας παίκτης λιγότερος !!

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    MK7
    Σωστή η διόρθωση σου δεν μπορούμε να τα θυμόμαστε όλα.
    Τότε η Μακάμπι είχε πραγματικά ομαδάρα.
    Αν υπολογίσεις ότι η Ρεάλ από το 2013 το τοποθετώ σαν αρχή που ξεκίνησε να βάζει πακτωλό χρημάτων με μεγάλους παίχτες,έχει κατακτήσει σε μια 10ετια 3 μόνο τίτλους 2015-2018-2023 οι οποίοι δεν είναι λίγοι μεν αλλά από την άλλη με τη στρεβλή λογική των περισσότερων έπρεπε κάθε χρόνο να το παίρνει.Και 3 χαμένους τελικούς επίσης.
    Το 2023 την ξαναπήρε μετά από 5 χρόνια δεν τα λες λίγα ειδικά όπως έχασε από την Εφές με το φάουλ που δεν πήρε ο Λάσο και το χάρισε ουσιαστικά.
    Η Φενέρ τι να πει.

    Απλά έχουμε μια τεράστια πίκρα για το περσινό που δεν χωνεύεται εύκολα αλλά κοίτα να δεις που εκεί που είναι πιο δυνατή φέτος η Ρεάλ εκεί θα κάνουμε το μπαμ γιατί πολύ απλά αυτός είναι ο Θρύλος και αυτός είναι ο αθλητισμός.
    Τόσο απλά.

    Γενικά η ωμή πραγματικότητα είναι πως σε αυτά τα 15 χρόνια περίπου από το 2010 και μετά άλλη μια έπρεπε να είχαμε στην τροπαιοθήκη μας.
    Μείνε εσύ στον αφρό όπως είμαστε και θα δεις που θα μας το ξεπληρώσει.
    Είναι μαθηματικά βέβαιο.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @Thrilos For Ever Συμφωνω απολυτα με το σχολιο σου φιλε.Μια επισημανση/διορθωση μονο που στην ουσια ενισχυει επιπλεον το επιχειρημα οτι τα υπερογκα μπατζετ δεν σου εξασφαλιζουν την επιτυχια δηλαδη την κατακτηση της κουπας.
    Η Μακαμπι το τελευταιο της ευρωπαικο (το 6ο) το πηρε το 2014 στο Μιλανο με τον Μπλατ στον παγκο και ενα φθηνο σχετικα ροστερ στο οποιο πρωταγωνιστουσαν ο Ραις που εκανε εκπληκτικο φ4 και εκρινε και τον τελικο ο παικταρας Μπλουθενταλ που τον ειχαν πεισει να επιστρεψει στο μπασκετ ενω ειχε σταματησει την προηγουμενη σεζον (!) ο Αυστραλος βρωμόχερος ο Ινγκλις (περασε και απο Μπαρτσελονα πριν παει ΝΒΑ) και ο δικος μας Σοφοκλης στην frontcourt μαζι με τον Σον Τζειμς.
    Μια ομαδα που απεκλεισε στον ημιτελικο της πανακριβη Τσσκα και στον τελικο νικησε την Ρεαλ στην παραταση.(μπορει και διπλη παραταση δεν θυμαμαι ακριβως)
    Ηταν ο δευτερος συνεχομενος χαμενος τελικος για την επισης πανακριβη Ρεαλ που προσπαθουσε να το σηκωσει μετα το μακρινο 1995.
    Την αμεσως προηγουμενη σεζον το ειχε χασει απο εμας στον τελικο του Λονδινου!!!!
    Και χρειαστηκε στην τριτη συνεχομενη αποπειρα της να φιλοξενησει το φ4 στην Μαδριτη για να κατακτησει τελικα το τροπαιο σε εναν τελικο απεναντι μας που μας περασε η διαιτησια πριονοκορδελα (ειδικα μετα την ισοφαριση με το καλαθι του Πριντεζη) και ειχαμε και την ατυχια να χρεωθει με φαουλ ο KC Rivers νομιζω να μπει στην θεση του ο Καρρολ και να κολλησει τρια σερι τριποντα.
    Τελοσπαντων, περυσι αυτο που συνεβη ηταν μια τεραστια μπασκετικη αδικια.Για τους προληπτικους ισως να εφταιξε η καταρα της καταληψης της πρωτης θεσης στην reguar season που απο τοτε που καταργηθηκε το φορματ των ομιλων και ολοι παιζουν με ολους καμια ομαδα που βγηκε πρωτη στην κανονικη διαρκεια δεν σηκωσε τελικα την Ευρωλιγκα.
    Πιστευω οτι το 2012 με τον επικο τροπο που κατακτησαμε το τροπαιο (με δοση και λιγης τυχης στις βολες του Σισκαουσκας) ξεπληρωθηκε μια αλλη μεγαλη αδικια εκεινη του Τελ Αβιβ.
    Και ειμαι σιγουρος οτι και η περσινη αδικια θα ξεπληρωθει αλλα αυτην την φορα σε πολυ μικροτερο χρονικο διαστημα....

  • Milan 7
    Milan 7 Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ

    Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση.

    @geodiv

    Προφανώς θα ήθελα και πρόπερσι να δίνανε χρήματα οι Αγγελόπουλοι για κάτι καλύτερο στη frontline και γενικά να είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ. Απλώς δεν ξέρω ποιο είναι το όριο που μπορούμε να ζητάμε, σε ένα άθλημα που δεν έχει (σοβαρά) έσοδα, από τους προέδρους να βάζουν δικά τους χρήματα. Μην ξεχνάς πως αν δίνανε σε κάποιον παίκτη 500 χιλιάδες παραπάνω, αυτά είναι χρήματα που θα τα πληρώσουν (+ εφορία) όσα χρόνια έχει ο παίκτης συμβόλαιο. Την κριτική μου στους Αγγελόπουλους την έκανα (δεν έγραφα στο Redgoal τότε) όταν χάνανε ξένους παίκτες επειδή δεν τους ανανέωσαν εγκαίρως. Αυτό το διόρθωσαν τα τελευταία χρόνια. Προφανώς θέλω να μπουν κι άλλα χρήματα στην ομάδα (ναι, κι εγώ θέλω Μίσιτς και Βεζε δε θέλω όμως Ντόρσει με τα διπλά χρήματα που παίρνει ο Ισαήας), αλλά από κάπου πρέπει να προκύψουν.

    Ο 7φαπος φέτος είναι άλλη ιστορία. Πέραν από το πλιάτσικο στα κρατικά ταμεία από τις φαρμακευτικές (τα ποσά του μπάσκετ φαντάζουν αστεία μπροστά στο εκεί φαγοπότι), έχει και κρατικές πλάτες με τους σκανδαλώδεις όρους παραχώρησης του ΟΑΚΑ.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ερώτημα αυτό είναι σχετικά εύκολο να απαντηθεί αν με μικρή αύξηση του bgt θα καταφέρναμε να σηκώσουμε κούπα.

    Τα μεγάλα bgt δεν σου εγγυώνται ότι θα σηκώσεις κούπα.
    Τα παραδείγματα άπειρα.

    Η Μακαμπι έχει να πάρει απο το 2004 όταν έχει bgt πάνω από 20εκ δεν θυμάμαι ακριβώς.
    Η Μπαρτσελώνα για κλάματα από το 2010 με 45εκ.
    Η Αρμάνι το ίδιο.
    Η Φενέρ είχε από πίσω την domus χορηγό τόσα χρόνια και έχει δαπανήσει πάνω από μισό δις και πήρε μόνο μια κούπα.
    Η Εφές το ίδιο αλλά είναι ειδική περίπτωση λόγω των δυο διαστημικών παιχτών.
    Καθίστε να δείτε τώρα πόσα χρόνια θα κάνει να ξαναπάρει κούπα.
    Εν κατακλείδι.

    Τα μεγάλα bgt σε καθιερώνουν να είσαι στην ελίτ του μπάσκετ αλλά δεν σε διασφαλίζουν επ ουδενί πως κάθε χρόνο θα το σηκώνεις.
    Απλά κάποια στιγμή θα καταφέρεις να πάρεις και μια κούπα όταν θα έχεις δαπανήσει το μισό προϋπολογισμό του κράτους.

    Η Ρεάλ είναι μια ειδική περίπτωση.
    Θυμίζω όταν το πήρε με εμάς το 2015 είχε να το πάρει από το 1995 με τον Σαμπόνις.
    Δεν έριχνε χρήματα τόσα χρόνια?
    Φυσικά αλλά είδε ότι δεν ήταν αυτό που έλειπε.
    Το βρήκε τώρα το μυστικό και κάθε χρόνο με μικρές προσθαφαιρέσεις κάνει ότι κάνει.
    Ακριβώς το ίδιο πράγμα και μοναδικό σε όλη την Ευρώπη κάνει ο Ολυμπιακός.
    Με μια βασική διαφορά.
    Πως εχει υποπολαπλάσιο bgt.

    Γιατί όμως τα καταφέρνει να είναι μόνιμα παρών σε final four Kai τελικούς την τελευταία 15 ετια?

    Φανέλα
    Μέταλλο
    Τεχνογνωσία
    Μπαρτζώκας
    ΟΜΆΔΑ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
    Με αρχή μέση και τέλος.

    Αυτά σου εγγυώνται νομοτελειακά πως θα είσαι μόνιμα παρών στην αφρόκρεμα του μπάσκετ και θα το σηκώνεις περιοδικά εάν και εφόσον σε βοηθήσει και λίγο η τύχη.
    Πέρσι ήταν κατάφορη αδικία.

    Το μοντέλο αυτό του Ολυμπιακού δεν χρειάζεται να αλλάξει εάν και εφόσον τηρείται απαρέγκλιτα με αυτές τις βασικές αρχές και φυσικά με έναν coach του βεληνεκούς του Μπαρτζώκα που υπηρετεί αυτό το μοντέλο.

    Και για του λόγου το αληθές να στηρίξω αυτή την επιχειρηματολογία.

    Ας πάρουμε όχι την προπέρσινο ομάδα αλλά την περσινή που είχαμε.
    Ατέλεια καμία.
    Πρώτη στην κανονική περίοδο,απίστευτο θεαματικό μπάσκετ,πληρότητα σε όλες τις θέσεις με τον Mvp της El.
    Σε κάθε ματς ήταν απόλαυση και βάση εικόνας το καλύτερο μπάσκετ και το μεγάλο φαβορί.

    Ποιός το έχασε με τη Ρεάλ τον τελικό?
    Στα τελευταία 2 λεπτά?

    Μόνος του ο Βεζένκοφ τρίποντο από τα 7 μέτρα και ο Σλούκας στην τελευταία επίθεση.
    Ποιός θα διασφαλίζε πως αν είχαμε τον Γιούλ ή τον Τζέιμς θα το έβαζε?
    Κανένας.

    Άρα κατ εμένα πέρσι δεν χρειαζότανε καμία προσθήκη η ομάδα και καμία αύξηση του bgt όσο και καμία φορά παρασύρομαι και εγώ.

    Καταλήγοντας κανείς δεν σου εξασφαλίζει μελλοντικές αποδόσεις επειδή οι προηγούμενες ήταν επικερδείς τη δεδομένη χρονική στιγμή.
    Μακροπρόθεσμα όμως είναι καθαρή νομοτέλεια πως εκεί θα φτάσεις.

    Φέτος το ξαναλέω μετσ τις προσθήκες νομίζω ήρθε η ώρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...