roumeliotis

Carwiz

Walkup 13p-6r-4as Vs Maccabi (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός θύμισε κάτι από πέρσι και πήρε μεγάλο «διπλό» στο Βελιγράδι, για την 8η αγωνιστική της Euroleague, παρά τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα καθώς έπαιζε δίχως παίκτες-κλειδιά ενώ έχασε στην πορεία του ματς και τους Γκος και Πίτερς.

Είχε όμως τον Τόμας Γουόκαπ σε πολύ καλή βραδιά, τόσο οργανωτικά και εκτελεστικά όσο και αμυντικά καθώς όχι μόνο εξολόθρευσε τους γκαρντ της Μακάμπι αλλά έβαλε και σημαντικά καλάθια με συγκομιδή συνολικά 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Δείτε τον Τεξανό γκαρντ των Πειραιωτών στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Noμιζω ότι το πλέον σωστό είναι να σταματήσουν όλοι γύρω απ'την ομάδα να αναλύουν το ρόστερ κ ειδικότερα οι δημοσιογράφοι που οι περισσότεροι δεν ξέρουν κ πολλά από μπάσκετ....κ επηρεάζουν πολύ κ τον κόσμο του Ολυμπιακού και να περιμένουμε αποτελέσματα από την ίδια την ομάδα μας.... εννοώ προπονητικό επιτελείο κ παίκτες... άλλο να λες την γνώμη σου όπως όλοι κάνουμε κ άλλο να θες να ξέρεις περισσότερα από τους προπονητές της ομάδας.... ξαναλέω ότι αυτοί βλέπουν κ ξέρουν πράγματα για κάθε αθλητή ξεχωριστά που εμείς δεν μπορούμε να δούμε γιατί πολύ απλά δεν είμαστε στην καθημερινότητα της ομάδας...δεν ξέρουμε τι γίνεται στις προπονήσεις της ομάδας ... νομίζω ότι είναι λογικό αυτό... στηρίζουμε λοιπόν την ομάδα μας κ δεν γράφουμε μηδενιστικα σχόλια του τύπου...50 πόντους θα βάλουμε πάω να το παίξω στοίχημα..... ωραίος ο κουβάς φίλε που το έγραψες... παίξε ένα ειδικό στοίχημα τώρα για να ρεφαρεις.....πρώτη εξάδα Ολυμπιακός κανονική διάρκεια Ευρωλίγκας... αυτό θα το πιάσεις φίλε!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μποζίκας, με τις δηλώσεις του, επιβεβαιωσε οτι το προπονητικό επιτελείο με ηγέτη τον Μπαρτζώκα, βρισκονται σε ΣΥΓΧΥΣΗ και απο ΕΓΩΙΣΜΟ δεν ακουν αυτά που λεει ο κοσμος!!!

    Επικαλέστηκε τα Social media. Ειπε οτι εμεις ειμαστε επαγγελματιες. Και αλλα ωραια.
    Ομως οταν εισαι επαγγελματιας δεν ακους τι λενε στα social media. Kανεις την δουλειά σου οπως ξέρεις.

    Και ρωτάω το εξής. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ρε Μποζικα οτι εχουμε ποσοτικο προβλημα ; ; ;
    7-8 παιχτες ειναι που τρώνε το ζορι απο την αρχη. Και εχεις κατι Παπες και Τανουληδες και ειναι θεατές απο τον πάγκο!
    Τον Λουτζη μια τον βαζει και παιζει λιγο μια δεν τον βαζει καθολου. Οοοοτι να ναι!

    Και οι απαντησεις του Μποζικα ειναι εντελώς ΑΚΥΡΕΣ!!! Εκτος τοπου και χρόνου!

    Ο κόσμος δεν ζητάει να φέρουν ΕΝΑΝ παιχταρα που θα βαζει 30 ποντους.
    (παρότι ο Γουοκαπ ο ιδιος το ειπε αυτο οτι χρειάζεται).
    O κόσμος ζητάει 2 και 3 παιχτες απλά καλους η εμπειρους που να μπορουν να παιξουν εστω στην Ελλάδα και να ξεκουράσουν τους υπόλοιπους που εχουν ΚΑΕΙ 2 χρονια τωρα και τους εχει βγει η γλώσσα!!!
    Δινει απαντήσεις που δεν εχουν σχέση με την πραγματικότητα.

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ....

    Τους διακατέχει μια ΕΠΑΡΣΗ απο οτι βλέπω...

    Τελος, θα πω το εξης. Ποιος ο στόχος τους φέτος; ; ;
    Προπερσι ηταν η 8άδα και τελικα πηγαμε Final4. Υπερβαση, επιτυχια τεράστια. Χασαμε τη προκριση στον τελικο για ενα σουτ.
    Περυσι ο στόχος ηταν να παμε ξανά Final4 γιατι ειχαμε δυνατή ομάδα. Ετσι κι εγινε. Με τρομερό μπάσκετ, φτασαμε τελικο και χάσαμε για λεπτομέρειες και παλι για ενα σουτ.
    Φέτος, ποιος ειναι ο στόχος ; ; ; Kαι τι κινησεις εγιναν για να επιτευχθεί ; ; ; Θα μας πει κανείς; ; ;
    Η ειμαστε μια ομάδα της φιλοσοφίας, ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ..........???

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

    Την μια δεν εκατσε...
    την δευτερη δεν εκατσε...
    Την 3η πας και το σηκώνεις!!!

    Οταν εχεις τοσο καλο κορμό, εστω και χωρις Σλουκα-Βεζενκοφ, προσπαθείς να διατηρησεις την ομάδα ΔΥΝΑΤΗ.
    Φέρνεις παιχταραδες. Και οχι τον Σικμα και τον Μπρασντέικις!
    Ουτε περιμένεις να αναβαθμιστεί ο Πιτερς, ο οποίος ναι μεν βάζει τα 3ποντάκια του αλλά ειναι ενας SOFT παιχτης που δε ξερει να παιζει αμυνα.
    Οταν εισαι ομάδα που θελεις να πρωταγωνιστείς και εχεις ΣΤΟΧΟ την κορυφή, ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ουτε λες υστερα οτι πιστευεις σε αυτό το ΕΛΛΙΠΕΣ ρόστερ μονο και μονο για να μην κανεις το χατήρι των "γκρινιάριδων" φιλάθλων!!!

    Αυτό που κάνει ο Μποζίκας, ειναι να υποτιμάει την αντιληψη του κοσμου. ΟΛΟΙ βλέπουν οτι εχει θεμα ποσοτικό το ροστερ. Και εκεινοι κανουν οτι δεν το βλέπουν!
    Μετά από μια νίκη ξυπνάει η ΕΠΑΡΣΗ μεσα τους. Δεν βλέπουν τα χάλια μας στις 2 τελευταίες περιόδους.....κοντρα σε μια ομάδα που επαιζε γηπεδούχος χωρις κοσμο σε αλλη χωρα λογω των συνθηκών πολέμου στη χώρα της. Δεν βλέπουν οτι κερδίσαμε μια ομάδα χωρίς τον καλυτερο της παιχτη (Μπολντουιν) και με τον 2ο καλύτερο της παιχτη με 2 ποντους σε ολο τον αγώνα! Και σιγά την ομάδα που εχει φέτος. Θα την κερδίσουν κι άλλες ομάδες. Δεν καναμε κανενα κατόρθωμα. Ισα ισα το κατόρθωμα θα ηταν ετσι οπως πηγε ο αγώνας να τον χάναμε!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...