roumeliotis

Carwiz

Τα νεότερα για τραυματισμό Γκος...

casino loutrakiou
redwell

Ο Γουίλιαμς-Γκος αποχώρησε στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου από το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και δεν ξανάπαιξε ως το τέλος.

Ευτυχώς όμως σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την ΚΑΕ δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή της αποστολής οπότε και θα πάει για μαγνητική.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Αποστροφή
    Αποστροφή Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow

    αυτο ηθλα να γραψω μολις...χαχαχα

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Xero-las.... Είπες τπτ????

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Θλαστικό τραύμα... 2 βδομαδες έξω στο νερό... μέχρι να γίνει καλά, θα τραυματιστεί άλλος... επίσης πολύ κακό τ ότι είναι ο 3ος μυϊκός τραυματισμός που βγάζει κι ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν... αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάποιο θέμα.
    Αρχίζω κάπου να πιστεύω ότι τελικά δεν τα κάνανε μούσκεμα μόνο στην περίπτωση του Σίκμα.

    Τέλος είναι απίστευτα φαιδρό κάποιοι να παριστάνουν τους υπεύθυνους επικοινωνίας της ΚΑΕ... σ ότι (ΔΙΚΑΙΑ) διαμαρτύρονται οι οπαδοί, εκείνοι 'όχι δεν είναι έτσι, είναι όλα καλά, βελτιωνόμαστε, επιστρέφουν οι τραυματίες' και κολοκύθια με τη ρίγανη. Τα χουμε μάθει όμως... στα σόσιαλ πάντα υπάρχουν και οι σαλτιμπάγκοι καραγκιόζηδες.

  • Δημήτρης 1970
    Δημήτρης 1970 Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 14:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω αναρτήσεις πολλών συνοπαδών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ειλικρινή αγωνία να μην "καούν" παίκτες του βασικού κορμού από την υπερβολική καταπόνηση που υφίστανται αναγκαστικά τις τελευταίες εβδομάδες λόγω τις σωρείας τραυματισμών αρκετών συμπαικτών τους.
    Επιβεβαιώνω, για μια ακόμη φορά, την πεποίθηση μου, που τεκμηριώνεται και από διεθνείς μελέτες, ότι στη χώρα μας έχουμε σοβαρό πρόβλημα κατανόησης τόσο κειμένου, όσο και του τι λέει κάποιος τον οποίον ακούμε (αλλά μάλλον σαν θόρυβο, όντας "κολλημένοι" στο τι έχουμε ΕΜΕΙΣ στο μυαλό μας).
    Το προπονητικό team, έχει διαπιστώσει (το έχει γράψει και το Readgoal) ότι χρειάζεται ένας επιπλέον παίκτης στη θέση 4-5.
    Θέλουν, όμως, να δουν την ομάδα με το υπάρχον roster πλήρη σε κάποια παιχνίδια για να δουν τι πραγματικά (όχι στη θεωρία) μπορούν να πάρουν από το Σίκμα στο 4 και (σε ειδικές καταστάσεις, όπως εχθές, και για λίγα λεπτά) στο 5 και τον Παπανικολάου στο 4, για να δουν εάν από τους παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν, υπάρχει κάποιος να "κάνει τη δουλειά" και (αυτό δική μου σκέψη) να αξίζει να επενδύσει ο Ολυμπιακός και για του χρόνου.
    Αν π.χ. έχεις ένα αυτοκίνητο αποσυναρμολογημένο, πρώτα βάζεις όλα τα διαθέσιμα κομμάτια στη θέση τους, το κυκλοφορείς σε διαδρομές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και μετά αποφασίζεις εάν θα βάλεις διαφορετικά αμορτισέρ, άλλη μηχανή ή άλλα λάστιχα και με τι προδιαγραφές και δυνατότητες το καθένα.
    Δε θα βάλεις σε FIAT 500αράκι μηχανή από Ferrari, ούτε σε Ford Mustang λάστιχα για SUZUKI ALTO.
    Π.χ. βρίσκεις ελεύθερο τον κλώνο του Tavares.
    Τον παίρνεις; Μωρέ το παίρνεις, για να γελάσουμε, αλλά έχεις ήδη 2 7footers.
    Θες, μάλλον αθλητικό 4-5, αλλά "ελικόπτερο" και δυναμίτη, ή αξιοπρεπή αθλητικά, αλλά να έχει οπωσδήποτε πολύ καλό σουτ;
    Αν δεν δεις στο στυλ που έχεις στο μυαλό σου από το καλοκαίρι να παίξεις, τι ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, είναι ανορθολογικό να πάρεις τον πρώτο που θα σου προτείνουν, γιατί μπορεί να είναι υπερπαίκτης, αλλά να μην κολλάει με το υπάρχον σύνολο και στυλ παιχνιδιού, να πετάξεις τα λεφτά σου, να τον "παρκάρεις στην άκρη" και να ψάχνεις να βρεις πώς θα τον ξεφορτωθείς (σας θυμίζει κάτι;) και μετά φτου κι από την αρχή να αναζητήσεις αυτόν που σου κάνει πραγματικά τη δουλειά.
    Η φιλοσοφία της ομάδας μας, αρέσει δεν αρέσει, δεν είναι "κάνουμε ότι να 'ναι", για να μην μας κράζει ο Μήτσος από τα Καμίνια ή ο Κίτσος από τα Γιάννενα. Είναι να έχει συνέπεια και συνέχεια, και ότι "δεν αγοράζεται, αλλά χτίζεται με πλάνο".
    Υπομονή, να γυρίσουν από βδομάδα όλοι στις προπονήσεις, να δούμε την ομάδα να παίζει, επιτέλους, πλήρης και να ρολάρει και θα έλθει και ο έξτρα ψηλός.

  • Στέφανος
    Στέφανος Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλήρες ρόστερ προς το παρόν στην φαντασία μας στην πραγματικότητα ρόστερ 7,8 παιχτών και βλέπουμε πόσοι θα αντέξουν στο τέλος

  • Nickel
    Nickel Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Xero-Las Εγώ προτείνω 22άδα να έχουμε, όπως στο ποδόσφαιρο (πέρα από την πλάκα, οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε ακόμα έναν αθλητικό ψηλό, αλλά άλλο αυτό κι άλλο τα σχόλια εδώ μέσα)

  • alvinstam
    alvinstam Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @Xero-Las Πες τα ρε χρυσόστομε. Έχουμε γεμίσει αρουραίους εδώ μέσα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι θέλουν αυτό ακριβώς που θέλουν οι αντίπαλοι της ομάδας:
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ειρωνευόμενοι τον κόσμο!!!!!!
    Ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του και μην αναλώνεται για το τι πρεσβεύουν!!!!
    Γιατί αν νομίζει κανείς ότι η ενίσχυση σε κάτι είναι τραγική ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ τότε πρέπει να το δει σοβαρά!!!!!!!!!!!!
    Για να μη μείνουν αμφιβολίες κακοπροαίρετες και το εκμεταλλευτούν οι εξυπνάκηδες:
    Αν δεν μπορείς να αξιοποιήσεις και να διαχειριστείς ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ όταν ενισχύεται αυτό που διαχειρίζεσαι, τότε αυτό είναι τεράστια αδυναμία!!!!!!
    Συνοχή, αποδυτήρια, γκρίνιες, μειωμένοι χρόνοι συμμετοχής και άλλες υπερβολές που υποβιβάζουν το επίπεδο νοημοσύνης του κόσμου της ομάδας, μόνο αστείες μπορούν να θεωρηθούν!!!!!!
    Από εκεί και πέρα όμως θα δούμε στο τέλος που θα γίνει ταμείο ποιος τελικά έχει δίκιο για να είμαστε δίκαιοι, αρκεί στα άσχημα να μη την πληρώνει μόνο ο κόσμος!!!!!!

  • Xero-Las
    Xero-Las Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    τι λες ρε αθλιατρε red7arrow. Εξήγησέ μας. Επαθε θλάση ο Γκος επειδη επαιξε 6 λεπτα; Να πάρουμε κι άλλον να παιζει 2 λεπτά;
    τι θέλετε τώρα; σκόρερ; 4αρι, 3ο 5αρι, αλλο άσσο; 3αρι αν τραυματιστει ο Παπ;
    2 κοουτς να κανουν ο,τι λέτε;
    αραβα με λεφτά;
    θεση GM;
    Πάρε κι ένα σκόρερ εδώ αφού δεν βρίσκεις
    1os σε τριποντα ο Κανααν. Ψαξε να δεις που ειναι ο Ντορσει
    https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/stats/expanded/?size=25&viewType=traditional&seasonCode=E2023&statisticMode=perGame&seasonMode=Single&sortDirection=descending&statistic=fieldGoalsMade3
    Nα και ο Πιτερς 1η 10αδα σκόρερ κι ας τον πεταξαν εξω χθες
    https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/stats/expanded/?size=25&viewType=traditional&seasonCode=E2023&statisticMode=perGame&seasonMode=Single&sortDirection=descending&statistic=score

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 07:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τυρναβε7.......με μυαλά σαν το δικό σου, δεν πρέπει να απορούμε που σαν λαό μας ρήμαξαν στα Μνημόνια και μας κανουν οτι θέλουν.
    Κοσμος που ΚΟΙΜΑΤΑΙ και ονειρεύεται!!! Ορθιος!

    Ρε καληνυχτάκια άνθρωπε....Να ζήσουμε θες στην σφαίρα της φαντασίας η της πραγματικότητας; ; ;
    Να γινουμε στη φαντασία Golden state Warriors και να κατακτήσουμε και το NBA ; ; ;

    Ποιο πληρες ροστερ ονειρεύεσαι ; ; ;
    Αυτό το ρόστερ δεν θα ειναι πληρες ποτέ φέτος. Διοτι οι παίχτες που ως τώρα ειναι υγιείς, τους βλέπεις απο χιλιομετρα οτι εχουν κουραστεί σε μεγάλο βαθμό. Οταν δεν προλαβαίνουν να κανουν αποθεραπεία σωστή, οταν παιζουν καθε αγώνα από 30-35 λεπτά ο καθένας τους ειναι ΦΥΣΙΚΟ κι επόμενο να βγάλουν κάποια στιγμη τραυματισμους. Οπότε ενας παιχτης θα επιστρέφει απο τραυματισμο, ενας θα βγαινει εκτός. Αυτό το πράγμα θα γινεται φέτος.
    Ηδη χθες επαθε θλάση στο ποδι ο Γκος. 3ος τραυματισμός φέτος για τον παιχτη αυτόν...και που εισαι ακομα!!!

    Και εσύ ονειρεύεσαι πληρες ροστερ και κοκκινα αλογα!!! Ρε τι σας ταίζουν!!!?????? Σοβαρά τώρα....τοσο πολύ στη κοσμάρα σας ειστε!!! Φαντάσου δηλ με άλλα πιο σοβαρά θέματα τι ελαφρόμυαλοι ονειροπαρμένοι θα ειστε!!!

    Αν δεν πάρουν παίχτες (τουλάχιστον 2 καλους) να μεγαλώσει το ρόστερ, τοτε τα μονα γλέντια θα ειναι αυτά που θα κάνουν οι αντίπαλοι μας εις βάρος μας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...