roumeliotis

Carwiz

Πολύτιμη νίκη επί Μακάμπι 74-79 ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Όσο δεν παίρνει παίκτες ο Ολυμπιακός θα παίζει... κορώνα γράμματα την πορεία του στη φετινή Ευρωλίγκα και ευτυχώς που η Μακάμπι ήταν τραγική σε όλο το ματς και ο αποδεκατισμένος αλλά με παίκτες-σκύλους Θρύλος πήρε το διπλό στο Βελιγράδι νικώντας με 74-79.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν χωρίς Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ στη Σερβία, έχασαν στο πρώτο ημίχρονο τον Γκος λόγω τραυματισμού, ειδαν τον Πίτερς να αποβάλλεται στο 26' με άδικο φάουλ και τεχνική ποινή, είχαν τη διαιτησία να παίζει 90%-10% Μακάμπι ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά άντεξαν και πήραν τεράστιας σημασίας νίκη.

Ήταν το δεύτερο φετινό "διπλό" στη Euroleague για τον Ολυμπιακό μετά από αυτό στο ΟΑΚΑ και πλέον μετά από 8 αγωνιστικές το ρεκόρ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι στο 4-4.

Με τους Γουόκαπ, Κάναν, Παπανικολάου, Πίτερς και Φαλ ξεκίνησε το ματς ο Ολυμπιακός, ενώ ο Κάτας επέλεξε για την αρχική πεντάδα τους Μπράουν, Ντιμπαρτολομέο, Ουέμπ, Κόλσον και Νίμπο.  

Με 7 πόντους του Γουόκαπ και από 6 του Κάναν και του Άλεκ Πίτερς, ο Ολυμπιακός, σε ένα επιθετικό πρώτο δεκάλεπτο ήταν ο κυρίαρχος μετά το τζάμπολ. Μετά το 1-7 από Κάναν, Παπανικολάου και Φαλ, οι Ισραηλινοί κάλυψαν τη διαφορά, για το 6-7 από τρίποντο του Τζέιμς Ουέπ και δίποντο του Ντιμπαρτολομέο, αλλά η ομάδα του Πειραιά με υπεροχή στα ριμπάουντ και λύσεις από τον πάγκο, επέβαλε στη συνέχεια τον ρυθμό της.

Οι παίκτες του Κάτας ήταν άστοχοι στα σουτ δύο πόντων στην 1η περίοδο. Με τον ηλεκτρονικό πίνακα να δείχνει 13-20 υπέρ των «ερυθρόλευκων» χάρη σε τρίποντα των Κάναν και Πίτερς, ο Μπαρτζώκας έριξε τον Λουκ Σίκμα στη θέση του Φαλ, για να δώσει ανάσες στον Γάλλο διεθνή σέντερ, στην επιστροφή του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ μετά τον τραυματισμό του. Ο Σίκμα ήταν θετικός, σημείωσε 4 πόντους, για να διαμορφώσει το σκορ της 1ης περιόδου, 19-27 με μία εύστοχη βολή ο Γκος. 

Ανώτερος παρέμεινε ο Ολυμπιακός και στη 2η περίοδο, μετρώντας 15 ασίστ (από 3 οι Γουόκαι και Πίτερς) στο ημίχρονο έναντι 7 των Ισραηλινών. Με τον Πίτερς να φτάνει τους 11 πόντους στο ημίχρονο και τους Γκος και Σίκμα να μετρούν από 8 πόντους, η ομάδα του Πειραιά διατηρούσε διαφορά ασφαλείας σε ολόκληρο το δεύτερο δεκάλεπτο. Στην άμυνα οι παίκτες του Μπαρτζώκα κράτησαν στους 2 πόντους τον Λορένζο Μπράουν και στον 1 τον Μπόνζι Κόλσον. Ο γιος του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ταμίρ Μπλατ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μακάμπι στο πρώτο 20άλεπτο, με 9 πόντους.

Από μία αποχώρηση λόγω τραυματισμού μέτρησαν εν συνεχεία οι δύο ομάδες. Στο 15ο λεπτό, ο Γκος, αισθάνθηκε τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού και ζήτησε να γίνει αλλαγή από τον Μπαρτζώκα όπερ και εγένετο. Ο Τζέιμς Ουέμπ συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με τον Μιχάλη Λούντζη και αποσύρθηκε στον πάγκο, για να ευστοχήσει σε τρίποντο ο Πίτερς (35-46). Λούντζης και Λαρεντζάκης διαμόρφωσαν το σκορ του ημιχρόνου 36-51.

Η Μακάμπι μπήκε με περισσότερη ενέργεια στην 3η περίοδο, ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα στην παραγωγικότητα, αλλά δεν απειλήθηκε. Πίτερς και Φαλ κράτησαν τους Πειραιώτες, με τον Μπόνζι Κόλσον να μειώνει σε 46-58. Όμως, ο Πίτερς χρεώθηκε με 3ο και 4ο φάουλ, ενώ ακολούθησε και τεχνική ποινή για να δώσει τη θέση του στον Μπραζντέτικις ο Αμερικανός 3:39’’ πριν τη λήξη της 3ης περιόδου (46-60).

Ακολούθησε επιμέρους σκορ 9-2 υπέρ της ομάδας του Τελ Αβίβ, όταν ο Ρόμαν Σόρκιν κέρδιζε φάουλ και ήταν εύστοχος από τη γραμμή των βολών (55-62). Ο ίδιος υπέπεσε σε φάουλ στον Κέινααν και ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού με 2/2 βολές διαμόρφωσε το σκορ της 3ης περιόδου (55-64).  

Το -5 (63-68) από τον «καυτό» Ρόμαν Σόρκιν ήταν «καμπανάκι» για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά άρχισε να δείχνει σημάδια κόπωσης, αφού είχε χάσει τους Πίτερς (5 φάουλ) και Γκος (τραυματισμό), ενώ στο Βελιγράδι ταξίδεψε χωρίς τους Μιλουτίνοβ και ΜακΚίσικ. Λαρεντζάκης και Φαλ από τη γραμμή των βολών έκαναν το 66-72. Στο παρκέ έμεινε αρκετή ώρα και ο Μιχάλης Λούντζης.

Το επιθετικό ριμπάουντ του Κώστα Παπανικολάου ήταν σωτήριο, με τον Γουόκαπ να διαμορφώνει το 66-74. Μπλατ και Νίμπο μείωσαν σε 69-74 για τη Μακάμπι, ενώ εκπρόθεσμο έκριναν το καλάθι του Κέινααν που ακολούθησε οι διαιτητές. Το τρίποντο του Ρόμαν Σόρκιν έφερε τη Μακάμπι στο -2 (72-74), 1:11΄΄ πριν τη λήξη και οι Πειραιώτες είχαν... λόγους πλέον ν’ ανησυχούν. Ο Γουόκαπ αστόχησε στην επόμενη επίθεση του Ολυμπιακού, πήρε όμως ο ίδιος το επιθετικό ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια ευστόχησε, για το 72-76, στα 42΄΄.

Ο Παπανικολάου σταμάτησε με φάουλ τον Σόρκιν στα 26΄΄ και αυτός μείωσε ξανά στο καλάθι (74-76). Ο Μπαρτζώκας έστειλε στο παρκέ τον Μπραζντέικις αντί του Φαλ, με τον Λιθουανό να κερδίζει φάουλ από τον Κλίβελαντ στα 13΄΄ ευστοχώντας μόνο στην 1η βολή (74-77). Πήρε, όμως το επιθετικό ριμπάουντ πριν καθίσει στον πάγκο για να επιστρέψει ο Φαλ. Και στα 7΄΄, ο παίκτης που πήγε ν’ αλλάξει τα δεδομένα για τη Μακάμπι, Ρόμαν Σόρκιν, υπέπεσε σε φάουλ στον Κέινααν.

Ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας του Πειραιά πέτυχε και τις δύο βολές (74-79). Μετά το τάιμ άουτ του Κάτας, ο Κόλσον ήταν άστοχος σε τρίποντο στα 4΄΄, ο Ταμίρ Μπλατ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, αλλά ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε νικητής, με τελικό σκορ 74-79.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-27, 36-51, 55-64, 74-79

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Όντετ Κάτας): Κλίβελαντ 5, Ουέμπ 10 (2), Μπράουν 5, Μέκο, Σόρκιν 16 (1), Ντιμπαρτολομέο 2, Ριμπέρο 10 (1), Κοέν 3 (1), Νίμπο 5, Μπλατ 13 (1), Κόλσον 5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 13 (1), Ουίλιαμς-Γκος 8 (1), Κέινααν 10 (2), Λούντζης 3, Λαρεντζάκης 4, Φαλ 10, Παπανικολάου 7 (1), Μπραζντέικις 3, Πίτερς 13 (2), Σίκμα 8

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

68 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 18:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηοοpfan Καταρχας οταν κανουμε συζητηση μεταξυ μας θα σε παρακαλεσω να μην κανεις υποθεσεις και αλματα λογικης γιατι εκλαμβανονται ως κρυφες ειρωνειες και μαλλον τετοιες ειναι.Οπως το να λες ας πουμε οτι δεν ειδα περυσι την σειρα με την Φενερ ή τα φετινα παιχνιδια του Ολυμπιακου προκειμενου να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα και να τεκμηριωσεις οτι το τεχνικο τιμ λογιζει τον Παπανικολαου ως 5ο ψηλο.Τα παιχνιδια του Ολυμπιακου (ως οπαδος αυτης της ομαδας) αλλα και γενικα παιχνιδια στην Ευρωλιγκα παρακολουθω ανελλειπως.Και οχι μονο τα βλεπω αλλα οταν μου το επιτρεπει ο χρονος μου τα αναλυω κιολας.
    Εγχω πει και μαλιστα πολυ πριν απο σενα (πολυ πριν μετακομισεις απο το sdna- κατα δικη σου ομολογια σου-στο Redgoal) οτι ο Παπανικολαου ΜΠΟΡΕΙ πραγματι να βοηθαει και στο 4 και μαλιστα ειχα αναφερει το παραδειγμα που ανεφερες κι εσυ ως δηθεν νεωτερισμο τις προαλλες με τον Καλινιτς.
    Το οτι μπορει ομως ο Παπανικολαου περιστασιακα και υπο προυποθεσεις (small σχηματα ματσαρισμα με συγκεκριμενο αντιπαλο κλπ) να βοηθαει και ως stretch 4 δεν σημαινει οτι ο αρχηγος ειναι PF. Δεν ειναι καν tweener.
    Αλλα αφου το θετεις ετσι ακομα καλυτερα γιατι ετσι θα αποδομηθουν ΠΛΗΡΩΣ οι ψευδεις ισχυρισμοι σου περι συνδιεκδικητριων ομαδων που εχουν frontcourts αποτελουμενες απο μολις 4 παικτες ακριβως οπως η δικη μας.
    Καταρχας να ξεκαθαρισουμε οτι frontcourt λογιζεται η γραμμη ψηλων δηλαδη και τα 4αρια και τα 5αρια. Μπορει καποιοι παικτες να ειναι καθαροι PF χωρις να μπορουν να πατησουν στο 5 και καποιοι να ειναι PF/C δηλαδη tweeners που παιζουν ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΨΗΛΩΝ.

    Με εξαιρεση λοιπον την Ρεαλ (ισως και την Εφες) που εχει τους Γιαμπουσελε Πουαριε Ταβαρες+ δυο πιτσιρικαδες που σε αντιθεση με το δικο μας πιτσιρικα Τανουλη ειναι ΕΤΟΙΜΟΙ να την βοηθησουν στην Ευρωλιγκα οποτε χρειαστει παμε στις υπολοιπες ομαδες που ανεφερες και ΣΚΟΠΙΜΩΣ θεωρω παρελειψες παικτες.....

    Μπαρτσελονα:

    PF Παρρα Παρκερ
    C Ντα Σιλβα Βεσελι Ερνανγκομεθ + τον πιτσιρικα Νατζι

    ΣΥΝΟΛΟ 6 παικτες (5 μαχιμοι)

    Φενερ:

    PF Χειζ Σεστινα
    C Μοτλει Σανλι Παπαγιαννης

    ΣΥΝΟΛΟ 5 παικτες

    Παρτιζαν:

    PF Λιντει Σμαιλαγκιτς Βουκσεβιτς(pf/c) Καμποκλο (pf/c)
    C Κοπριβιτσα Καμινσκι

    ΣΥΝΟΛΟ 6 παικτες

    Βαλενθια (την συμπεριλαμβανω γιατι κανει εξαιρετικη πορεια πραγμα που περιμενα σε αντιθεση με αλλους μυστες....)

    PF Κλαβερ Οτζελεγιε Ινγκλις
    C Μπραντιγια Τουρε Ντειβις

    ΣΥΝΟΛΟ 6 παικτες

    Για Βιρτους παλι εγραψες ανακριβειες αφηνοντας απ'εξω τον Πολοναρα ασχετως αν το παιδι διαγνωστηκε με σοβαρο προβλημα υγειας το θεμα ειναι οτι υπηρχε στον αρχικο σχεδιασμο της ομαδας. Αρα τουλαχισον 5 παικτες κι εκει.
    Να δουμε τι αλχημειες θα κανει τωρα ο Μπανκι για να καλυψει το κενο του Μικυ που τραυματιστηκε.....

    Στην Μονακο λες στους Μπραουν Κορνελι Χολ Μοντεγιουνας υπαρχει οπω 5ος ψηλος ο Ζαιντε που δεν υπολογιζεται απο τον Ομπραντοβιτς.Σοβαρα τωρα? Πατας την κοιλια σου και τα βγαζεις αυτα? Επειδη δηλαδη παιρνει μεχρι στιγμης 5λεπτα δεν υπολογιζεται? Παιγμενος ευρωλιγκατος ψηλος? Κι αν παθει κατι ο Χολ ή ο Μοντεγιουνας το πενταλεπτο του Ζαιτε δεν θα γινει τουλαχιστον 15λεπτο? Θα παιζει με εναν σεντερ οπως εμεις που εχουμε βαλει τον Φαλ να παιζει σερι 35λεπτα?

    Παμε και στην Μακαμπι την χτεσινη μας αντιπαλο που αν δεν ειχε ξεσπιτωθει λογω πολεμου και δεν ειχε απωλεσει την δυναμικη της καυτης εδρας της θα ηταν μεγαλο φαβορι για να παει φ4.

    Μακαμπι

    PF Γουεμπ ΙΙΙ Ριβειρο (pf/c) Κοεν (pf/c)
    C Νιμπο Σορκιν

    ΣΥΝΟΛΟ 5 παικτες

    Χτες μαλιστα παραλιγο να μας κερδισει ο Σορκιν μονος του στο τελος γιατι πολυ απλα ο Κατας ειχε ροτεισον 5 παικτων στους ψηλους ενω εμεις και λογω της αδικης προωρης αποβολης του Πιτερς παιζαμε με ολιγον απο Σικμα και Φαλ που επαιξε παλι 35λεπτα!
    Και φυσικα ο τεραστιος Μους αποκαμωμενος στο τελος λογικο ηταν να μην μπορει να σταματησει τον φρεσκο Σορκιν που επαιξε μολις 15λεπτακια και πηγε να κανει την ζημια.Οπως ακριβως στο κλεισιμο του προηγουμενου ματς με την Μπασκονια που το χασαμε γιατι ο ηρωικος Φαλ ξεθεωμενος στο τελος απο κουραση εκανε δυο λαθη και χαρισαμε δυο κρισιμες κατοχες.

    Εν κατακλειδι.Μην κανεις φτηνη προπαγανδα φιλε.Στην τελικη δεν την εχει αναγκη ουτε ο Μπαρτζωκας ουτε η ομαδα γενικοτερα.Στο λεω ειλκρινα με καλη προθεση

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    George 7 φανταζομαι πως οταν λες 'αλλους' εννοεις τους βαζελους και 'βετερανο' εννοεις τον Σλουκα που με τη Μακαμπι ειχε 2/11 σουτ με 3 λαθη σε 32 λεπτα και εχασε κιολας μεσα στο ΟΑΚΑ ....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ έχω μια απορία. Τον Σικμα αφού έπαιξε καλά στην αρχή, ύστερα γιατί τον ξέχασε στον πάγκο και τον έβαλε πάλι στο τέλος;;;
    Μιλάμε για τρομερή διαχείριση ροστερ ο Μπαρτζωκας.
    Όπως και η αλλαγή του Παπάς στα τελευταία 2 λεπτά με τον Προμηθέα.
    Αξιοποίηση Ροστερ στον μέγιστο βαθμό!!!
    Γελάνε και τα διχτακια από τα καλάθια!

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan
    μια χαρα ειναι τα μαθηματικα μου και δεν νομιζω να σε προσεβαλλα. απο τη 12αδα που αναφερεις ο σικμα μολις επεστρεψε ο μιλουτινοφ τραυματιας ο γκος τραυματιας ο λουτζης παιζει πανω απο 5 λεπτα στη χαση και στη φεξη και ο μακισικ ειναι επισης τραυματιας. αρα μιλαμε για ροστερ 8 παικτων εκ των οποιων 3 ειναι στα ορια του να σκασουν(Παπ Φαλ και Γουοκαπ). επομενως το ροστερ παραμενει στους 7- 8 παικτες μονιμως μεσα στη σεζον αφου ενας επιστρεφει ενας τραυματιζεται.επισης σταματα να μιλας επι προσωπικου δε σου μιλησα ουτε ανοιξα διαλογο μαζι σου. Αποψεις εκφερω και δικαιωμα σου να διαφωνεις αλλά οπως δε σε προσβαλλω δεν θα προσβαλλεις. Επομενως μαζεψε σε παρακαλω τα λογια σου. Διαδικτυακο μπουλινγκ αλλου.

  • Arthanos7
    Arthanos7 Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τη στιγμή που ο iq 160 αναφέρεται στον Τανουλη ως μεγαλο ταλέντο, δεν έχω να πω τίποτα άλλο!

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    SovarosOpados δεν ανεφερα παικτες οπως ο Ντεκ και ο Καλινιτς γιατι τοτε θα πρεπει να προσθεσουμε τον Παπανικολαου που παιζει εξισου καλα στο 4 με αυτους και αεχει παρομοια χαρακτηριστικα ... νομιζα πως με οσα εγραψα στο τελος ηταν σαφες αυτο ...

    επισης εαν προσθεσουμε " τους πιτσιρικαδες των οποιων δεν θυμασαι τα ονοματα " θα πρεπει να προσθεσουμε τον Τανουλη που ειναι μια χαρα ταλεντο αλλα που δεν θελει να τον 'καψει' ο Μπαρτζωκας αυτην την στιγμη αφου δεν υπηρξε και αναγκη αλλωστε ... οταν κανετε συγκρισεις δεν μπορει να ειναι ολα δικα σας μονο και μονο για να στηριξετε ενα ζητημα που δεν στεκει και που εχει δημιουργηθει τεχνηεντως απο καποιους δημοσιογραφους που επιθυμουν οι μανατζερς των οποιων αποτελουν φερεφωνα να πουλησουν κανεναν παικτη ....

  • Nickel
    Nickel Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον κουβά σας έστειλε και πάλι ο θρύλος...

  • SovarosOpados
    SovarosOpados Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @hoopfan
    Ξεχνάς όμως μερικούς παίκτες , παραποιώντας τα γεγονότα .

    Ρεαλ : ντεκ , 2 ισπανοαφρικανους πιτσιρικάδες που τα ονόματα τους μου διαφεύγουν αλλά έχουν ρόλο στο ισπανικο πρωτάθλημα
    Μπαρτσελονα : επίσης έχει έναν πιτσιρικά που παίζει 10λεπτα στο πρωτάθλημα και τον καλινιτς που στέκεται στο 4 .
    Φενερ : έχει τον μπιρσεν που είναι εκτός τραυματίας και έναν πιτσιρικά
    Βιρτους : έχασε τον πολοναρα με το ιατρικό του πρόβλημα , έχει και έναν πιτσιρικά Ιταλό

    Επομένως καμία ομάδα από αυτές που ανέφερες δεν είχε στο πλάνο της στο ξεκίνημα της σεζόν να πάει με 4 ψηλούς.. οι τραυματισμοί ή αλλά ζητήματα ανάγκασαν μερικές απ τις ομάδες που ανέφερες να παίζουν με 4 .. ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα η οποία σχεδίασε το καλοκαίρι να πάει με 4 ψηλούς ( ο τανουλης δεν υπολογίζεται .. ας έπαιρναν έστω τον Αγραβάνη να έδινε 15-20 λεπτά στο πρωτάθλημα ) .
    Ακόμα και ο παο σε χρονιές που ήταν για γέλια είχε έναν Καββαδά που λέει ο λόγος για 3ο .

  • driv33
    driv33 Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 08:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς ή ευτυχώς, όλοι κρινομαστε και κρίνουμε κατά βάση, βάση αποτελέσματος..
    Χθές η εικόνα ήταν καλή και εξίσου καλό το αποτέλεσμα.. διότι η νίκη μας κρατά ζωντανούς..
    Από εκεί και πέρα είδαμε τα εξής:
    Ο σικμα είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στο τέσσερα μα όχι στο πέντε, όπως λέγαμε εδώ και καιρό..δεν είναι ο παίκτης που ενθουσιάζει, αλλά μπορεί να βοηθήσει για 8 με 12 λεπτά.. χρειάζεται όμως οποιαδήποτε ένας αθλητικός παίκτης που να πατά και στις δύο θέσεις των ψηλών.. κανένα από τα πενταρια μιας δεν μπορεί να παίξει στο τέσσερα και κανένα τεσσαρι να ακουμπήσει στο πέντε, κάτι που εκτός από το αριθμητικό έλλειμμα μειώνει και τις επιλογές όσο αφορά τα σχήματα στους ψηλούς.. πιστεύω ότι ψάχνουν παίκτη , δεν μπορεί να είναι τόσο εγωιστές και ηλίθιοι εκεί στην διοίκηση και στο προπονητικό Τιμ..

  • alvinstam
    alvinstam Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 08:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @Chrisvoulg 79...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...