roumeliotis

Carwiz

Ματς-ορόσημο για Ολυμπιακό με Μακάμπι

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος είναι στο 3-4 στην Ευρωλίγκα μέχρι τώρα πληρώνοντας την ελλιπή στελέχωση αρχικά του ρόστερ και δευτερευόντως την ατυχία και φυσικά στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι την Τρίτη (14/11, 21:05, NS Prime) έχει μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή νικώντας στην κεκλεισμένων των θυρών «Χάλα Πιονίρ» την ομάδα του Τελ Αβίβ για την 8η ημέρα της διοργάνωσης.

Η Μακάμπι είναι στο 4-2, καθώς εκκρεμεί το ματς της 6ης αγωνιστικής με τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει οριστεί για το τέλος του μήνα, και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρά το όποιο ψυχολογικό βάρος από την εμπόλεμη κατάσταση και φυσικά τη μετακόμιση στο Βελιγράδι για τα εντός έδρας ματς.

Ο Θρύλος προέρχεται από δύο σερί ήττες, αμφότερες στις λεπτομέρειες, ενδεικτικές όμως της σωματικής και ψυχολογικής κατάρρευσης της ομάδας όταν βλέπει... κατάφατσα τη νίκη αλλά δυστυχώς αδυνατεί να την πάρει μιας και οι παίκτες-ήρωες έχουν βαρέσει υπερωρίες με αποτέλεσμα την έλλειψη καθαρού μυαλού, την αδυναμία και την αποδοχή της... μοίρας.

Στο Βελιγράδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ. Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ξανά ο Λουκ Σίκμα ο οποίος φυσικά και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μιας και έχει να παίξει σε αγώνα πάνω από ένα μήνα.

Από την άλλη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Ισραήλ, παίζοντας μόνο στην Ευρωλίγκα. Τη δεδομένη στιγμή, μετράει δύο σερί νίκες. Αρχικά, πέρασε με το εμφατικό 98-90 από το Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι και στη συνέχεια στο πρώτο της εντός έδρας ματς, που έγινε στο Βελιγράδι, νίκησε 93-90 την Μπάγερν Μονάχου.

Στα ευχάριστα για τον Όντεντ Κάτας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής επέστρεψε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος στο ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν έπαιξε 25:25’’, έχοντας 12 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη. Έτσι, οι Ισραηλινοί θα έχουν φουλ ρόστερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

40 σχόλια

  • Vaggos
    Vaggos Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ήρωες παίκτες κρύβουν τα τεράστια δομικά προβλήματα της ομάδας κάτω από το χαλί! Αλλά πόσο θα αντέξουν όταν ένας μπαίνει και 2 τραυματίζονται!!

  • Λολ
    Λολ Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ok.ο ερυθρός με σφαιροπουλο κάνει πλάκα στη Φενέρ...αν με Μακάμπι βάζουμε 28 πόντους δεύτερο με τους Σέρβους θα πάμε για ενωτικό ρεκόρ 50 πόντων..τραγική διαχείριση..και συνέχεια προκύπτουν προβλήματα...ενώ ανά είχαμε δύο ακόμη παιχταραδες..θα ήμασταν τοπ...

    Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ,τη διοίκηση και το αποδεδειγμένα κορυφαίο , αλλά ξεροκέφαλος κοουτς.


    Redgoal, που θα πάει αυτή η κατάσταση..τι τρέλα εινάι αυτή στην ομάδα !!!! Σκέτη παραφροσύνη..

    REDGOAL: Είναι λίγο...

  • Grig
    Grig Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Χίλια μπράβο στα παιδιά που μάτωσαν σήμερα. Αλλά αυτή η επικοινωνιακή βλακεία «δεν πληρώνω υπεραξίες» πρέπει να λήξει. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Ψωνίζω απ το πανέρι.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μερικά monkey shoulder . . . Αλλά άξιζε . . .

  • Gabriel 7
    Gabriel 7 Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Λυπηρό!
    Σκασμενοι παίκτες!

  • Λολ
    Λολ Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ok..Πίτερς είχε 5 ..τα χάσαμε φέτος...τραγικός να μην πάρει δυο παίχτες και αν χάνουμε τα ματς στο τέλος από την κούραση..

  • Gabriel 7
    Gabriel 7 Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς η ομάδα χαροπαλευει!
    Θέλουμε οπωσδήποτε 4-5 αρι και γκαρντ!
    Την ατυχία μας μέσα!

  • Λολ
    Λολ Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα, θα καταφέρει αν το χάσει ο κοουτς..και και επιμένει στις συγκεκριμένες πεντάδες ανα περίοδο,ενώ φανερά δενμπορούμε να σκοράρουμε και δεν κάνει αλλαγές..

  • Pan
    Pan Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η γκαντεμιά μας φέτος ανεκδιήγητη ..στη καλύτερη εμφάνιση μας ως τώρα με κανονικό παίχτη σικμα επιτέλους και γκος πολύ καλό σε μια ανύποπτη φάση πιάνει τον γλουτό του και δείχνει να έχει πάθει θλάση..τώρα πως και τι θα μάθουμε..αλλά πραγματικά γρήγορα ένα ξε-βουντουαζ από τον γκαντεμοσαυρο τοξικό σλουκακι γιατί δεν μας βλέπω καλά..

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε τον ασχετο τον Σικμα....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...