roumeliotis

Carwiz

«Δεν έχω αμφιβολία για τον Γουόκαπ...»

casino loutrakiou
redwell

Στην ατμόσφαιρα και στον θερμό τρόπο που στήριξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού την ομάδα, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί του Προμηθέα ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Τόμας Γουόκαπ:

«Θα ήθελα αρχικά να μιλήσω για την ατμόσφαιρα. Ήταν μια πολύ ευχάριστη Σαββατιάτικη ατμόσφαιρα για την ομάδα μας. Υποστηρίχθηκε πολύ από τον κόσμο που ήταν εδώ και τους ευχαριστούμε.

Γενικά ήμασταν πολύ σοβαροί, ξέρωντας βέβαια πως ο Προμηθέας είχε το ίδιο ρεκόρ με εμάς και πως έχει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, ειδικά επιθετικά.

Σκοράρει πολλούς πόντους στο παιχνίδι. Έτσι από τη μία θέλαμε να κάνουμε διαχείριση ώστε να παίξουν όλοι στα είκοσι λεπτά, με εξαίρεση τον Φαλ που δυστυχώς έπαιξε 28 και από την άλλη να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Του εύχομαι καλή τύχη για τη συνέχεια. Εμείς έχουμε διπλή αγωνιστική μπροστά μας και πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι με την Μακάμπι».

Για την εμφάνιση του Τόμας Γουόκαπ: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Γουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Δεν μπορεί να παίζει για 11 μήνες στα… κόκκινα. Το γεγονός ότι παίζει λιγότερο τώρα τελευταία θα του δώσει σιγά σιγά ώθηση.

Δεν έχω καμία αμφιβολία για εκείνον, γιατί ο τρόπος που προπονείται και σκέφτεται θα τον φέρει γρήγορα σε καλή κατάσταση πάλι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

58 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Xero-las φίλε απλώς επειδή έχει πολλάκις ειπωθεί για τον Πόκου, έχω την ισχυρή εντύπωση ότι δεν έχει ελληνικό διαβατήριο, και τα ελάχιστα παιχνίδια που έπαιξε, τα έπαιξε σαν ξένος. Όχι ότι έχει απαραίτητα σημασία, απλώς το βάζω και αυτό στο τραπέζι.

    Αν είχε διαβατήριο θα τον κοίταγα με χίλια. Χωρίς πιστεύω ότι σωματικά για Ευρωλιγκα θα υπολείπεται. Και ξέρω ότι στο ΝΒΑ ειναι πολυ δυνατοί οι παικτες αλλά (α) ακριβώς για αυτό δεν έχει καθιερωθεί και (β) στην ΕΛ υπάρχουν πολλοί λιγότεροι χώροι και περισσότερες επαφές αποτι στο ΝΒΑ.

    Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ως προτζεκτ ο Πόκου, αλλά είμαι απαισιόδοξος για το πόσο θα κολλούσε.

    @Redgoal μπορείτε να επιβεβαιώσετε το στάτους του διαβατηρίου του;

    REDGOAL: Δεν έχει ελληνικό διαβατήριο ο Ποκουσέφσκι

  • ΞΥΠΝΑ ΜΠΑΡΤΖΏΚΑ
    ΞΥΠΝΑ ΜΠΑΡΤΖΏΚΑ Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΑΛΟΔΑΠΟΣ!!! ΕΙΜΕ ΕΛΗΝΑΣ!!! ΕΙΜΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!!! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΖΩΚΑ ΠΑΡΤΟ ΑΛΙΟΣ!!! ΕΙΜΕ Ο ΜΕΣΟΣ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΟΠΟΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΛΑΗΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΗ ΜΕΡΑΓΡΑΦΕΣ!!!ΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΙ!!! ΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΙΣΕ ΚΑΛΑΜΙ !!!ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!!

    REDGOAL: Φίλε δες το λίγο με την ορθογραφία πάντως γιατί πραγματικά μας έχεις πετάξει τα μάτια έξω. Επίσης, μην γράφεις κεφαλαία γιατί δεν θα ξανανέβει σχόλιό σου...

  • ΞΎΠΝΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
    ΞΎΠΝΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΗ ΑΛΑΓΙΕΣ!!! ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΆ ΧΤΕΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΠΑΡΤΖΩΚΑ!!! ΠΑΡΤΟ ΑΛΙΩΣ!!! ΑΜΑ ΔΕ ΗΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΗΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΗΠΝΕΣ ΛΗΣΕΙΣ!!! ΑΦΤΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑΔΑ ΑΠΤΌ ΛΑΒΡΙΟ ΔΕ ΤΟΝΕ ΒΛΕΠΗΣ ΠΑΡΤΖΩΚΑ!!! ΤΖΑΜΠΑ ΗΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΤΟΝΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!!! ΠΑΡΕ ΤΣΑΛΠΟΥΡΗ 220 ΒΑΡΑΕΙ ΤΡΗΠΟΝΤΟ!!! ΠΑΡΕ ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΤΣΑΠΟΥΚΑΣ!!! ΠΑΡΕ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ!!! ΞΥΠΝΑ ΟΛΗ Η ΕΛΑΔΑ ΒΛΕΠΗ ΕΣΗ ΟΧΙ???

    REDGOAL: Φίλε λυπήσου μας. Ακόμα και αλλοδαπός να είσαι, δες το λίγο με την ορθογραφία, δολοφονείς τα μάτια μας

  • Xero-las
    Xero-las Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGyver κανένας δεν κοιτάει στατιστικά αναλύσεις τίποτα. Βασικά όλοι θέλουν την εύκολη λύση «θα ρθει ενας που βαζει 10 τριποντα μονος του και θα κερδάμε». Εντωμεταξύ έχουμε 2 τέτοιους και τα ποσοστα του Πιτερς ειναι εξωφρενικά και τα στατιστικά του είναι καλύτερα απο του προπέρσινου σουπερ Βεζένκοφ. Κι αν ερθει πχ ο Κεντρικ Ναν θα χάσεις και πόντους του Κάνααν και του άλλου και του παράλλου.
    Τέλος πάντων κι εγώ συμφωνώ ότι λείπουν αριθμητικά παίχτες γιατι όπως φάνηκε φέτος ίσως λόγω μουντομπάσκετ λογω λειψανδριας εχουμε τραυματισμούς.
    Εγω θέλω τον Ευρωπαιο από τους Οκλαχόμα (όχι τον Μίσιτς που λενε εδώ αλλά τον Ποκουσέφκι). Από τις ακαδημίες μας και μπορεί να καλύψει πολλές τρύπες ειτε εχεις απωλεια παικτη στο 3,4,2, ακόμα και στο 5 για λιγα λεπτα αν μπει με τον Σικμα θα είναι καλυτερα απ οτι να μπει ο Σικμα με τον Πιτερς… Νομιζω ο Ποκου θα μας ελυνε προβληματα απο το 5 μεχρι το 2 με εμφαση στο 4 βεβαια αν δεν βγαινει ο Σικμα. Αν πάρει 2 τυχάρπαστους ο Μπαρτζωκας δεν θα παιξουν λεπτο θα ειναι οι νεοι Quincy Acy, γι αυτο και δεν τους παιρνει.
    Ποκου ληγει το συμβολαιο φετος δεν παιζει λεπτο, πηραν αλλους στη θεση του και εχει λογικο συμβολαιο.
    Αν δεν μπορει ο Μακισικ που του εχω αδυναμια θα ηθελα καποιον Μιχαλιουκ που επισης δεν παιζει λεπτο
    Και οι 2 εχουν λογικα συμβολαια
    Το 3ο πενταρι δεν το θεωρω σημαντικο εκτος αν εχει σοβαρο προβλημα τραυματισμου και λείψει μήνες ενας σεντερ.
    Η πλεον πληρης Ρεαλ εχει 3ο 5αρι καποιον ΝΝτιαγε αν το ειχες φερει εδω αντι του Τανουλη θα ελεγαν ολοι που ειναι οι ελληνες και λαθος ο σχεδιασμος και τετοια ωραια…

  • YagamiLight
    YagamiLight Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό Redgoal , ο μη αμερικανός Γκαρντ που έχουμε αναφέρει πολλάκις και σε προηγούμενο ποστ απάντησες σε ένα φίλο αν του γίνει πρόταση μπορεί να έρθει , φαντάζομαι ότι θα μπορεί να μείνει ελεύθερος ακόμα και αν δεσμεύεται με ομάδα σωστα ;

    REDGOAL: Αν αποφασίσει να φύγει, θα βρεθεί φόρμουλα φίλε. Μιλάμε για το πρωτάθλημα όπου υπάρχουν δεκαήμερα συμβόλαια, λες να μην μπορεί να αποχωρήσει κάποιος αν και εφόσον δεν γουστάρει άλλο και δεν παίζει;

  • RedGyver
    RedGyver Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Xero-las
    Ο Κάναν πολύ σωστά είπες ότι είναι δεύτερος σε επιτυχημένα τρίποντα ανά αγώνα ( 2.7 /ανά αγώνα) με πρώτο τον Τζέιμς ( 2.9/ανά αγώνα) και μάλιστα ο Κάναν έχει πολύ καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα, 50% έναντι του Τζέιμς 44%. Απλά νομίζω ότι οι πιο πολλοί δεν τα γνωρίζουν αυτά με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι αν έρθει ο οποιοσδήποτε από το NBA θα τα πάει καλύτερα.

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίο το σχόλιο του xerolas....!!!!! Δυστυχώς εκτός από προπονητές έχουμε κ πολλούς μάνατζερ εδώ φίλε....με όλο το σεβασμό προς όλους!

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω να γράφετε για Έλληνες, θα προσπαθήσω πολύ απλά να καταγράψω ποιοι θα μπορούσαν στο μέλλον να παίξουν σοτν Ολυμπιακό μας γι ανα εισχυθεί το ελληνικό στοιχείο.

    Από ευρωλίγκα:

    Νικ Καλάθης: είναι μεγάλος σε ηλικία, δεν ήρθε όταν του κάναμε πρόταση, θα ζητήσει μεγάλο συμβόλαιο

    Ρογκαβόπουλος Νίκος: παίζει στην Μπασκόνια, θα μπορούσε να έρθει ως το 2ο 3άρι πίσω από τον Παπ

    Μήτρου Λονγκ Ναζ: παίζει στη Ζαλγκίρις, είναι 30 ετών, θα μπορούσε να έρθει ως μία έξτρα λύση στο 2.

    Ντόρσει: παίζει στη Φενέρ, καλή και δοκιμασμένη λύση, έχει συμβόλαιο, θα μπορούσε να αποκτηθεί στο μέλλον

    Παπαγιάννης; Μόλις πήγε στη Φενέρ. Λογικά όσο έχουμε σητν ομάδα Φαλ και Μιλού δεν πρόκειται να έρθει ως 3ος.Θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ αλλά δύσκολο λόγω ηλικίας.... Στο μέλλον μπορεί να έρθει σε μας, ποτέ μη λες ποτέ...

    Στην Ελλάδα, δυσκολεύομαι να βρω παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν σητνευρωλίγκα, μόνο ως λύσεις για την Α1 κανουν για, την ευρωλίγκα δύσκολο....

    Τέλος, υπάρχει και ο Θανάση Αντετοκούμπο, ο οποίος όμως ίσως μα προτιμήσει τον ΠΑΟ λόγω του ότι έχει ξαναπαίξει εκεί και θα βρει και τον αδερφό του.

    Συμπέρασμα: Δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι Έλληνες. Έγινε λάθος με τη μη απόκτηση του Ντόρσει πέρσι το Φλεβάρη. Δ΄θεν γι ανα μη διαταραχθούν οι ισορροπίες κλπ. Θα είχαμε 2 δυάρια πολυβόλα (Κάναν & Ντόρσει) και τους Λάρι και ΜακΚισικ ως έξτρα λύσεις για τις θέσεις 2/3. Τώρα μας λείπουν οι έλληνες

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν το rg έλεγε για συμφωνία ολυμπιακού με μιλουτινοφ, έλεγα σιγά τον Σαμπόνις..και αυτό γιατί ήξερα ότι τα λεφτά τα πολλά έπρεπε να πέσουν σε γκαρντ αφενός και αφετέρου διότι με φαλ και μιλουτινοφ δύσκολα θα μπορούσαμε να έχουμε ένα τρίτο ψηλό..
    Δεν μπορείς να κρατήσεις τον μπολομποι παράδειγμα για έξτρα λύση στο τέσσερα και στο πέντε με 700 χιλιάρικα.. τουλάχιστον όχι με αυτό το μπάτζετ..
    Όλοι ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι έχουμε πρόβλημα με τα ελληνικά διαβατήρια.. κάποιοι το φώναζαν από το καλοκαίρι..
    Εδώ και κανά μήνα έχω γράψει ότι η έλλειψη ελληνικών διαβατηρίων δεν είναι το μόνο πρόβλημα.. είναι και η κατανομή τους καθώς ότι ελληνικό διαβατήριο υπάρχει είναι μέχρι την θέση τρία..τον τανουλη δεν τον υπολογίζω διότι δεν είναι επιπέδου καν ελληνικού πρωταθλήματος ..
    Οπότε μια θεωρητικά ευκαιρία που θα μπορούσαμε να έχουμε το καλοκαίρι, με έναν ποιοτικό Έλληνα ψηλό και αναφέρομαι στον Παπαγιάννη, δεν βλέπω να προχωρά.. λόγω της απόκτησης του Νικόλα το καλοκαίρι.. δεν λέω καλός παίκτης ο μιλουτινοφ, αγαπά την ομάδα, αλλά αν φέτος παράδειγμα είχαμε μπολομποι και Παπαγιάννη αντί για αυτόν, πιστεύω θα ήμασταν πιο πλήρης..

  • Kill Bill7
    Kill Bill7 Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλησπέρα υπάρχει κάποιο όνομα που να ακούγεται για ψηλό???

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...