roumeliotis

Carwiz

Χαλάρωμα... 92-75 με Προμηθέα

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα ο Θρύλος νίκησε στο ΣΕΦ τον αξιόμαχο Προμηθέα με 92-75 έχοντας σε εξαιρετική βραδικά μετά από καιρο τον Τόμας Γουόκαπ ο οποίος και σκόραρε 20 πόντους και οργάνωνε και έπαιζε τις γνωστές άμυνες.

Με καλή άμυνα και όπλο τους την περιφερειακή τους ευστοχία οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μια διαφορά 8π. (17-19) στο 7’. Οι Πατρινοί πίεσαν στην άμυνα και με ένα επί μέρους σκορ 8-2 μείωσαν στο καλάθι (19-17) στο 10’. Ως εκεί, όμως...

Η είσοδος των Γκος, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου και Τανούλη έδωσε εξτρά ενέργεια στην ομάδα του Πειραιά, που πίεσε στην άμυνα, έτρεξε στον αιφνιδιασμό και αύξησε τις αποστάσεις στους 13π. (36-23) στο 15’.

Έκτοτε ο Ολυμπιακός διατήρησε σταθερά τον απόλυτο έλεγχο και με buzzer beater του Γουόκαπ από τα 6.75μ., έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +12 (51-39).

Και δεν σταμάτησε εκεί... Με τον Τόμας Γουόκαπ να δίνει επιθετικό ρεσιτάλ και τον Τόμας Πίτερς να παίρνει τη σκυτάλη όταν ο πρώτος αποσύρθηκε στον πάγκο, η ομάδα του Coach-B εκτόξευσε τη διαφορά στους 26π. (73-47) στο 27’.

Με πρωταγωνιστή τον Μουστάφα Φαλ, ο οποίος κυριάρχησε και στις δύο ρακέτες, ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στο +26 (85-59) στο 33’ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας άδραξε την ευκαιρία και έκανε συντήρηση δυνάμεων εν όψει της διαβολοεβδομάδας της Ευρωλίγκας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-17, 51-39, 76-57, 92-75

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 20 (4/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Κάναν 5 (2/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3 ασίστ), Φαλ 15 (7/7 δίποντα, 1/3 βολές, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 6 λάθη), Μπραζντέικις 5 (1/4 δίποντα, 3/5 βολές, 3 ριμπάουντ), Πίτερς 14 (2/5 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γουίλιαμς-Γκος 5 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Λούντζης 4 (5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Λαρεντζάκης 7 (2/9 σουτ, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πάπας, Παπανικολάου 11 (4/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα), Τανούλης 6 (3/6 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Ρέινολντς 8 (2/8 τρίποντα), Κόνιαρης 7 (2/6 σουτ), Χρυσικόπουλος 2, Ετσενίκε 10 (2/4 δίποντα, 6/6 βολές), Χέιλ 13 (2/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/3 βολές), Κάουαν 20 (1/1 δίποντο, 3/5 τρίποντα, 9/10 βολές, 3 ασίστ), Πλώτας 2, Μπαζίνας 2, Πρέκας 5 (1), Κόφι 3 (1/7 σουτ, 4 ριμπάουντ), Στίβενς 3

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

61 σχόλια

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Το οτι καποιοι υποστηριζουν φανατικα οτι δεν υπαρχουν καλυτερα γκαρντ απο Λουτζη και Παπας στην Ελλαδα που να κανουν για ποιοτικα 5λεπτα στο Ελληνικο πρωταθλημα πραγματικα με ξεπερναει. Κονιαρης,Νετζηπογλου Φλιωνης Τολιοπουλος ακομα και ο γερο- Κατσιβελης ή και Μποχωριδης μπροστα στον Παπας μοιαζουν ΝΒΑer. Ο λογος που εκοψε τον Τσαλμπουρη ο Μπαρτζωκας δεν εγινε ποτε γνωστος οποτε καθε ερμηνεια ειναι αυθαιρετη. σιγουρα ειναι καλυτερος απο τον.. κανενα 5ο ψηλο αυτη τη στιγμη. Επισης δεν γνωριζουμε αν εγινε ποτε σοβαρη προσεγγιση στον Ρογκαβοπουλο εν ειδη επενδυσης για την θεση τρια. Επομενως και εδω καθε φημη ειναι αυθαιρετη και ισως εκ του πονηρου. Παιχτης της εθνικης ειναι, δεν ειναι παιχτης ΕΣΚΑΝΑ.Παιζουμε με κοντο ροτεισον και αυτο δεν ειναι καλο. . 4 σερι 38λεπτα για Φαλ ειναι πολυ κακο επισης και θα φανει. Και αν ειναι μονο 4, και μη γινουν και παραπανω. Ακομα και μαγικα να γινουν και να εμφανιστει ετοιμος ο Σικμα, απεναντι στην αθλητικοτητα της Μακαμπι θα εχουμε θεματα. Ολα αυτα ειναι θεματα κακων υπολογισμων και σχεδιασμου το καλοκαιρι και οχι (μονο)ατυχιας. Καλη επιτυχια σημερα στην ομαδα μας και ας ελπισουμε να βγαλει λαγους απο το καπελο του ο Μπαρτζωκας...

  • Arthanos7
    Arthanos7 Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 09:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Γραφικε hoopfan , ο 13ος του ροστερ παπας, στο ελληνικό ροστερ γίνεται 11ος 12ος ! Για ποιο λόγο να έχω στην 12αδα μου 4ον παπα και οχι τον καλύτερο τολιοπουλο? Προσπαθείς να δικαιολογησεις τι ? Ό άνθρωπος είναι μπασκετικο ανέκδοτο και δεν ξέρω ποιος είναι το βύσμα του!

  • Hoopfan
    Hoopfan Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 08:23 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Lukadoncic ποιος ειναι λοιπον ο 5ος της φετινης front line στο ροστερ της ευρωλιγκα αφου δεν ειναι ο Παπανικολαου ?

    Επισης να σε ρωτησω αν ειδες τα περυσινα play offs απεναντι στη Μονακο και τιυς τελικους Α1 απεναντι στον ΠΑΟ ... κανενα παιχνιδι απο τα φετινα 17 επιαημα που εχει δωσει ο Ολυμπιακος ?

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπασκετικά μιλώντας λοιπόν στην πράξη όπως λένε πολλοί είναι λάθος να θεωρείται ο Σίκμα αντιβεζένκοβ.Ας μείνουμε λοιπόν στον βασικό παίκτη για αυτή τη θέση. Ανταποκρίνεται καλά μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ με τον Σάσα .Τα τρίποντα και το spacing, και τα κοψίματα αλλά σε μικρότερο βαθμό λόγω πιό αδύναμου πατήματος με αποτέλεσμα να χάνει κατα αυτόν τον τρόπο καλάθια κάτω από την μπασκέτα ή να μην μπορεί να σηκωθεί ,όπως ο Βεζένκοβ ανάμεσα σε αντιπάλους και να του κλέβουν την μπάλα μέσα από τα χέρια. Έχω κάπου λάθος σε ό,τι αναφέρω μέχρι τώρα ;;;;; ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.ΌΤΑΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 25 ΠΟΝΤΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΝ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ CLOSER ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΑΣΑ Ή ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ;;;; Εχετε καταλάβει ότι είναι άλλο το κουβάλημα και άλλο το τελειώνω ένα παιχνίδι ;;;;;; Επειδή κάποιος μπορεί να απαντήσει το προφανές ,δηλαδή .....ότι ο Πίτερς δεν είναι κλάση Βεζένκοβ ,το συνολικό αποτύμωμα όμως της ομάδας στο τέσσερα είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με πέρυσι.Και το χειρότερο από όλα δεν είναι η χειρότερη κλάση επιθετικά του Πίτερς σε σχέση με τον Σάσα ,αλλά ότι είναι ΦΑΝΕΡΑ χειρότερος αμυντικά σε όλα. Με όποιο τεσσάρι παίξουμε μας ποστάρει ή μας παίζει στα πόδια ,ενώ χάνουμε πολλά ριμπάουντ. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για το θέμα του Σλούκα όσον αφορά την ικανότητα του στην πάσα στις κρίσιμες στιγμές ή της κατάλληλης επιλογής σε κάθε περίπτωση, σε σύγκριση πάντα με το φετινό σχεδιασμό και όχι παίκτες επιπέδου Σπανούλη ,Μίσιτς. ΥΓ. Το ότι λείπει αυτήη γλυκιά κυκλοφορία που είχαμε όταν δεν άρχιζε τις ατομιστίες ο Σλούκας δεν βλέπω να το αναφέρει κάποιος και ότι όταν βγάζει ασίστ ο Γκος πανηγυρίζει το μισό γήπεδο ή ότι δεν εμπνέει τους συμπαίκτες του να κόψουν στην ρακέτα ή να βγουν από τα σκριν .ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΓΟΥΟΚΑΠ ΣΛΟΥΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εντωμεταξύ επειδή δεν έχουμε και τον φονιά που θα τελειώσει το παιχνίδι ενώ αμυντικά είμαστε καλύτεροι από πέρυσι ,αυτή η έλλειψη έχει διπλό αντίκτυπο .Από τη μία μας φοβούνται λιγότερο και σκοράρουν ...κουφά σουτ και μαρκαρισμένα εναντίον μας και από την άλλη κόβονται τα πόδια των δικών μας με αποτέλεσμα να μαρκάρουν χειρότερα ,επειδή χάνουν την ψυχολογία από την δυστοκία στην επίθεση. Πότε πάει καλά η ομάδα ;;;;;;;;;όταν κλέβει και μοιράζει ο Γουόκαπ και πυροβολούν ο Πίτερς με τον Κάνααν .Όσο όμως το παιχνίδι πάει προς το τέλος εξαφανίζονται σιγά σιγά και παίρνει προσπάθειες προσευχές ο Λαρεντζάκης λόγω ψυχικών αποθεμάτων.Λείπει όμως η ΚΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ. Αυτά τα λέω μέσα από την καρδιά μου ως διαπιστώσεις δικές μου ως απλού φιλάθλου ,αλλά και των περισσότερων φιλάθλων είτε μπασκετικών είτε όχι.Εννοείται των καλοπροαίρετων. Μακάρι να κάνω λάθος δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ και να παμε πάλι στο φάιναλ φορ ή έστω να είμαστε ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ.

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @ΑRAFAT μπορει να εχεις καποιο δικιο , αν και επειδη εχω παρακολουθησει τον παικτη και στο Eurocup επι 3 χρονια αλλα και στις Εθνικες δεν νομιζω πως αυτο ειναι το μεγαλο του προβλημα ... πρεπει να προσθεσει μυικο ογκο , να μαθει να παιζει αμυνα με τα ποδια και οχι με τα χερια και γενικα να μαθει να παιρνει σωστες θεσεις σε αμυνα και επιθεση ... αυτος ομως ειναι και ο λογος που πρεπει να μεινει στα χερια του τεχνικου τιμ του Ολυμπιακου και να μην δοθει δανεικος ... δυστυχως ειναι οτι καλυτερο διαθετει το Ελληνικο μπασκετ μαζι με Ρογκαβοπουλο και Μαντζουκα σε αυτην την ηλικια ... ας του δοθει μια ευκαιρια να βελτιωσει τις αδυναμιες του ... κακως αναφερεται απο ολους εμας ενα παιδι που τωρα ξεκιναει την καριερα του ουσιαστικα ... ειναι ο 12ος -13ος παικτης της ομαδας , ας μην ασχολουμαστε μαζι του ... ο Ολυμπιακος εχει 12 παικτες 1ης γραμμης αυτη τη στιγμη ... απο αυτους εχω απαιτησεις εγω .. θα επαναλαβω αυτο που γραφω συχνα ... ο Ολυμπιακος δεν ειναι Αακδημια μπασκετ , ειναι μια απο τις 2-3 κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης με στοχο την κατακτηση ολων των τιτλων καθε χρονο ...

  • ΑRAFAT
    ΑRAFAT Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan, ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ να σε επαναφέρω στη τάξη:
    Δυστυχώς, ο Τανούλης ο ξανθούλης, δεν πρόκειται να παίξει σοβαρά σε υψηλό επίπεδο (όταν λέμε "υψηλό επίπεδο" εννοούμε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ρόλο στην Ευρωλίγκα), διότι, αγαπημένε μου, δεν διαθέτει ούτε σωματική σκληράδα, ούτε πνευματική σκληράδα.
    Ταλεντάκι μπορεί να είναι,..σκληράδα δεν έχει!
    Η Ευρωλίγκα ΑΠΑΙΤΕΙ πάνω απ' όλα ΣΚΛΗΡΑΔΑ. Τουλάχιστον, να μπορείς να αμυνθείς αποτελεσματικά στο ποστ, και, στοιχειωδώς, να μπορείς να μπορείς να προστατεύσεις τη ρακέτα σου.
    Πράγματα τα οποία ο Τανούλης ο ξανθούλης δεν πρόκειται να αφομοιώσει ποτέ, διότι δεν έχει διαπαιδαγωγηθεί γι' αυτά...
    Εδώ ολόκληρος Μαυροκεφαλίδης, ΤΑΛΕΝΤΟ απείρως μεγαλύτερο του Τανούλη, δεν μπόρεσε να σταθεί ΣΟΒΑΡΑ σε επίπεδο Ευρωλίγκας, ακριβώς για τον ίδιο λόγο: έλλειψη σκληράδας αγαπητέ.

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπανικολάου είναι 4 και λογίζεται στην frontcourt και 3 ο McKissic μάλιστα.

  • Τκ
    Τκ Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan
    Σε ευχαριστούμε για τις μπασκετικες σου αναλύσεις και γνώσεις. Είσαι τρομερος . Όλο το σαιτ και οι αναγνώστες του red goal περιμένουμε με ανυπομονησία καθε νέο σου ποστ. Σήμερα μάθαμε ότι για 5ος ψηλός στην ομάδα λογίζεται ο Παπανικολάου.
    Είσαι καταπληκτικό συνέχισε έτσι να μας προσφέρεις λίγες από τις γνώσεις σου.
    Τόσο καλά το άθλημα πως το έχεις μαθει;;;
    ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΥΣ συχναζεις;;;
    Τέτοιο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ σαν εσένα δεν έχουμε ξαναδεί σε αυτό το σαιτ. Συνέχισε να μας προσφέρεις άπλετο γέλιο.

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @Snake7 εγω γραφω σε αυτο το blog απο τα τελη Αυγουστου ... στην αρχη θεωρουσα πως 'δημοκρατικα' περνανε ολα τα σχολια , ακομα και απο τρολ του πορτοκαλι βοθροσαιτ τα οποια ανγνωρισα μεσα σε δευτερολεπτα αφου γνωριζω τον τροπο που γραφουν και την καθε ανοητη ατακα τους ... μετα με λυπη διαπιστωσα πως υπαρχει εναν νεο ειδος τρολ , υποτιθεμενων Ολυμπιακων αλλα που για καποιον αρρωστο λογο φθονουν το τμημα μπασκετ .. επαθα ενα σοκ αρχικα και σκεφτηκα να μην ξαναγραψω αλλα μετα απο 3 μηνες θεωρησα πως ειναι καλυτερα να τους αγνοουμε αφου ευτυχως τα γεγονοτα εδω και πολλα χρονια τους βαζουν στη θεση τους απο μονα τους ... θλιβερη κατασταση αλλα μαθαινω να ζω με αυτην ... εγω αγαπω το μπασκετ και το πολο , δυο αθληματα που ασκησα απο μικρο παιδι , αλλα ποτε δεν θα ονειρευομουν να χλευασω η' να γραψω ανοησιες για καποιο αλλο τμημα του συλλογου .... η τελευταια σου παραγραφος περιττη αφου βλεπεις οτι σου απανταω παντα ...

    οσον αφορα τωρα στους Ελληνες , στην τελικη , συμφωνουμε οτι κανενας απο οσους ειναι διαθεσιμοι και που μπορουν να σταθουν σε αυτο το επιπεδο , δεν θα μπορουσε για διαφορετικους λογους ο καθενας να βρισκονται στο ροστερ αυτη τη στιγμη και ειναι ανωφελο να αναμασαμε τα ιδια... επισης ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινεις ποσο ανοητο ειναι να λεμε γιατι αντι για Παπας Τσαμη και Αμποσι να μην εχουμε για 13ο , 14ο και 15ο παικτη τους Τολιοπουλο Αγραβανη και Φλιωνη πχ που διαβαζω απο καποιους .. πιστευω να μην χρειαζεται να το εξηγησω αυτο ....

    σχετικα με τον Τσαλμπουρη δεν διαβασες μαλλον προσεκτικα αυτα που εγραψα και αυτο λιγο με εκνευριζει ... θα τα ξαναγραψω λοιπον με την ελπιδα οτι αυτην την φορα θα καταλαβεις τι γραφω ... ο Τσαλμπουρης ηταν στα ποδια του Μπαρτζωκα επι δυο καλοκαιρια καθως εκανε προετοιμασια με τον Ολυμπιακο συνεπως ο κοουτς εαν θεωρουσε οτι μπορει να παιξει εστω και 3 λεπτα θα τον ειχε παρει .. εσυ ομως μαλλον γνωριζεις καλυτερα ..

    ο Τανουλης ΠΡΕΠΕΙ να βρισκεται στο ΣΕΦ και οχι φυσικα στην Πατρα ... 10 προπονησεις με τον Ολυμπιακο ισοδυναμουν με 2 χρονια στον Προμηθεα ... αυτην την υπερβολη την γραφω για να μην χρειαστει να το αναλυσω περισσοτερο ... η ελπιδα ειναι πως ο Τανουλης θα μπορεσει τους επομενους μηνες να ενταχθει στο ροτεισον σε σταθερη βαση αλλα και να βελτιωθει ατομικα συγχρονως ... ειναι οτι καλυτερο διαθετει το Ελληνικο μπασκετ σε 4-5 ...

    ο Λουντζης ειναι ενας παικτης ευρωλιγκα μετα απο 3 χρονια σκληρης δουλειας στον Ολυμπιακο ... δεν εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης αλλα ειναι ενα χρησιμοτατο εργαλειο οπως ηταν ο Λυπηριδης στο Αρη , ο Μαματζιολας στον ΠΑΟΚ ο Σταματης στον Ολυμπιακο για οσους θυμουνται ... ολες οι ομαδες χρειαζονται εναν Λουντζη ... το εχω γραψει πολλες φορες και το πιστευω , οτι ειναι ενας απο τους top αμυντικους της ευρωλιγκα ... δεν παιζει πολυ στην ευρωλιγκα γιατι ευτυχως Ουοκαπ , Γκος και Κειναν βρισκονται σε εξαιρετικη κατασταση ενω και η προσθηκη Μπραζντεικις θα του φαει χρονο .. πανω απο ολα ειναι η ομαδα ομως ... ο Ολυμπιακος δεν ειναι ακαδημια μπασκετ , ουτε εμεις γονεις παικτων για να απαιτουμε να παιζουν πιο πολυ οι Λουντζης Παπας Τανουλης Αμποσι και ολα αυτα τ αγραφικα που διαβαζω ... ειανι επαγγελματικη ομαδα στο υψηλοτερο επιπεδο και εχει ενα απο τα κορυφαια προπονητικα τιμ της Ευρωπης ...

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 08:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 σου απαντησα αλλα δεν το καταλαβες ... 5ος ψηλος θα ειναι φετος ο Παπανικολαου ... στο 3 θα παιζουν Μπραζντεικις και Μακ Κισικ .... ηδη περυσι σε πολλα παιχνιδια ιδιως προς το τελος επαιζε 10λεπτα στο 4 ... παικτες οπως ο Παπανικολαου ο Καλινιτς ο Ουλανοβας οσο μεγαλωνουν θα παιζουν ολο και περισοοτερο στο 4 ... μπορω να σου αναφερω δεκαδες αλλα παραδειγματα απο το παρελθον ... ενας παικτης σαν τον Παπ στο 4 δινει μεγαλο πλεονεκτημα επιθετικα και το βλεπουμε ηδη να συμβαινει ... αμυντικα δεν εχει επισης προβλημα με τα περισσοτερα 4αρια σε ευρωλιγκα και Α1 ... μιλαμε παντα για 8-10 λεπτα στο 4 εαν ειναι ολοι υγιεις .... οσον αφορα στο 5 καλυτερα να εεις εναν παικταρα και τον Σικμα ως 3ο για 5-6 λεπτα παρα δυο απλα τιμιους ψηλους οπως ηταν οι Μαρτιν Λιβιο Μπολομποι Μπλακ ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...