roumeliotis

Carwiz

«Σταματήσαμε να παίζουμε...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος δείχνοντας... γύμνια στο ρόστερ προϊόκ κακοστελέχωσης και απουσιών, έχασε από τη Μπασκονια στο ΣΕΦ με τον Μουσταφά Φαλ να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα πως στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα σταμάτησε να παίζει μπασκετ:

«Το κακό και η δυσκολία της βραδιάς ξεκίνησε από το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου σταματήσαμε να παίζουμε. Βρήκαν ρυθμό και πολλά ελεύθερα σουτ και πήραν διαφορά 11 πόντων, η οποία ήταν πάρα πολύ μεγάλη και δεν έπρεπε να συμβεί».

Όσον αφορά την τελευταία προσπάθεια του Ολυμπιακού είπε, είπε: «Είχα 0.7 δευτερόλεπτα, δεν είχαμε πολύ χρόνο, πάλευα για να πάρω μια καλή θέση, επομένως δεν μπορούσαν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα. Έκανα ένα τιπ στην μπάλα, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να μπει»

Για το νικητήριο σουτ του Μίλερ-ΜακΙντάιρ, επισήμανε: «Ήταν ένα καλό σουτ, κατάφερε να το βάλει, δεν μπορώ να πω ότι κάναμε κάτι λάθος στην τελευταία άμυνα. Το λάθος ήταν ότι δεν κερδίσαμε το παιχνίδι πιο νωρίς και επιτρέψαμε να πάει στην τελευταία φάση».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    στο λεω λοιπομ RED GOAL ... το σχολιοο που αναφερει ο φιλος SNAKE 7 δεν ειναι δικο μου .... καποιος χρησιμοποιησε το nickname μου την περασμενη Παρασκευη 10 Νοεμβριου πρωι 08.17 στο αρθρο για την ηττα απο Μποασκονια ...

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Snake7 αυτο δεν ειναι δικο μου σχολιο ... κατα τα αλλα το RED GOAL υποστηριζει οτι τσεκαρει τα ip ....

    REDGOAL: Φίλε δεν κοιτάμε αν άλλαξε κάποιος το νικ του. Αν το κάναμε θα χρειαζόμασταν 2-3 άτομα να κάθονται να κάνουν όλο το 24ωρο αυτό το πράγμα και μόνο. Αν κάποιος μας ενημερώσει ότι μπήκες άλλος και χρησιμοποιεί το νικ του, τότε θα το τσεκάρουμε και θα φάει μπλοκ

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο θρεντ για την ήττα από την Μπασκονια. Ψιλιαστηκα ότι μπορεί να ήταν κάποιος άλλος γιατί ήταν λίγο αστειο:

    "hoopfan Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 08:17Σύνδεσμος σχολίου
    αθροιστικα το 1ο, το 3ο και το 4ο δεκαλεπτο ειχαν σκορ 65-45 για Ολυμπιακο

    με Φενερ αθροιστικα το 2ο, το 3ο και το 4ο δεκαλεπτο ειχαν σκορ 50-64 για Ολυμπιακο

    αυτο σημαινει οτι ο Ολυμπιακος εξακολουθει να ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη αλλα πληρωνει το γεγονος οτι επαιζε φιλικα τριων δεκαλεπτων το Σεπτεμβριο, και ετσι ειναι και στα επισημα καλος μονο για 3 δεκαλεπτα. Οταν λυθει αυτο το προβλημα δεν θα ξαναχασουμε μεχρι τον Ιουνιο.

    στηριξη σε διοικηση και προπονητη

    μεχρι τελους"

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Snake7 δεν θυμαμαι να εγραψα κατι τετοιο οσο και εαν εψαξα πισω τα σχολια μου ...

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 03:18 Σύνδεσμος σχολίου

    O Μπαρτζωκας να σέβεται τον κόσμο γιατί ναι μεν ο κοσμος στηρίζει την ομάδα και πρέπει να το κάνει, αλλά υπάρχει και ένα σημείο στο οποίο έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί και να ζητάει το κάτι παραπάνω.
    Δίνουν τα λεφτά τους στα διάρκειας ο κόσμος με μισθούς που με το ζόρι αγγίζουν το χιλιαρικο. Αφιερώνουν χρόνο από τη ζωή τους για να δουν την ομάδα τους και τρώνε κρύο και κίνηση ειδικά τώρα που χειμωνιάζει. Δε γίνεται ο Μπαρτζωκας και ο κάθε Μπαρτζωκας να φέρεται τόσο αλαζονικά και να μου έχει αφήσει το ροστερ τόσο λειψό.
    Ούτε γίνεται να μου έχεις τον Παπας έξω για 38 λεπτά σε αγώνα που έχεις καθαρίσει από το 2ο η 3ο δεκαλεπτο και να μην τον αξιοποιεις. Στη τελική ο κόσμος τον γουστάρεις. Βάζε τον να παίζει. Αν δε σου αρέσει ο ίδιος σου ο παίχτης τι τον κρατάς τότε?
    Ξύπνα Μπαρτζωκα.
    Έχεις πολύ καβαλήσει το καλάμι. Φαίνεται αυτό πως χαιρετάς όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο. Η γλώσσα του σώματος δείχνει ότι την έχεις δει ο αλάνθαστος που δεν δέχεται κριτική και γνώμες και είμαι 100% σίγουρος ότι κινήσεις που έπρεπε να κάνεις δεν τις κάνεις γιατί σε ξενερώνει που φωνάζει ο κόσμος να γίνουν.
    Έκανες λάθη το καλοκαίρι που είναι τόσο εξοφθαλμα που ακόμα και ο άσχετος κόσμος τα βλέπει. Δεν γίνεται να μη τα βλέπεις εσύ!!! Τα βλέπεις αλλά πας κόντρα.

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan ρωτάω αν όντως λες ότι ευθύνεται για το ότι δεν βγάζουμε καλούς ρυθμούς και παίζουμε 3 δεκάλεπτα ότι το καλοκαίρι τα φιλικά μας δεν ήταν σαραντάλεπτα, ή αν το είπες σαν αστεϊσμό. Προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι.

    Γιατί ακόμα και σοβαρά αν θες να το συζητήσουμε, δεν βγάζει νόημα, γιατί το κακό μας δεκάλεπτο δεν είναι το 4ο. Είναι συνήθως ή το 1ο γιατί κάποιες φορές μπαίνουν άνευροι, ή το 2ο γιατί η second unit συνηθως υπολείπεται.

    Αλλά ούτως ή άλλως θεωρώ άκυρο το επιχείρημα (εκτός αν το είπες για πλάκα) καθόσον αν ίσχυε, τότε θα έκανε τον δις καλύτερο προπονητή της Ευρωλίγκας αυτόχειρα, αφού θα είχε χαντακώσει εν γνώσει του την ομάδα.

    (Για την ιστορία 3 δεκάλεπτα έπαιζε σε παιχνίδια που αρχικά ήταν για 4, γιατί δεν άντεχαν στην ομάδα λόγω κούρασης και μικροτραυματισμών να βγάλουν 4. Συνέπεια ήταν, όχι αιτία)

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    τι εννοεις φιλε @Snake7 ? τι ακριβως με ρωτας ?

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά έτσι για να μην μπερδεύεστε κάποιοι το μπάσκετ είναι το άθλημα με την μπάλα με τα σπυριά.

    Έτσι για τον Πετρουσεφ που πραγματικά είναι ζήτημα αν τον έχετε δει ποτέ να παίζει και αν τον είδατε αν καταλαβαίνετε τι βλέπετε.

    Ο Πετρουσεφ είναι ένα ελαφρύ στρες 5. Τεσσάρι δεν έχει παίξει ούτε στην ΕΛ ούτε στο NBA.

    Τρίποντο δεν έχει, να μαρκάρει τεσσαρια θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος

    (Άσε που ούτε 5αρια μαρκάρει αλλά αυτό εινσι όπως είπε και ο Ζοτς για τον Τρισταν θέμα διαθεσης).

    Τώρα που είμαστε χωρίς Μιλου και με Φαλ ακόμα μεταξύ πιτς και αρένας ναι θα είχε χρόνο. Αλλά όχι δεν μας λείπει ο Πετρούσεφ και σε καμία περίπτωση το καλοκαίρι (που πήγε ΝΒΑ) δεν θα κάλυπτε τον Βεζενκοφ...

    Αθλητικό τεσσαροπενταρι χτες!!!!

    ΥΓ: Hoppfan με τα 3 δεκάλεπτα και τα φιλικα του καλοκαιριού τρολαρες στο άλλο θρεντ; προσπαθούσα να δω αν σοβαρολογουσες ή οχι

  • g7
    g7 Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλη την άλλη εβδομάδα με 2 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα θα παίξουμε με Φαλ και Πίτερς στους ψηλούς.
    Κόουτς η διαδρομή του τρεις φορές καλύτερου προπονητή στην Ευρώπη από τη γιούχα είναι κάποια χιλιοστά.

  • Τκ
    Τκ Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Που είναι αυτός ο πανιβλακας ο hoopfan που μας έλεγε για το πληρέστερο ροστερ όλων των εποχών;;;; Η ομάδα έμεινε με ένα σέντερ για 3 σερί παιχνίδια. Προμηθέα και διαβολοβδομαδα στην Ευρωλιγκα.
    Aγγελοπουλοι πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και φέρτε 2 παίκτες.
    Ο Μπαρτζωκας θα δημιουργήσει πρόβλημα στην υγεία των παικτών.
    Ο Φαλ είναι στα κόκκινα μετά από 2 παιχνίδια που παίζει 36 λεπτά και θα πρέπει να παιξει αλλα 3 ματς μόνος του.
    Τέτοια ασεβεια προς τους 7.000 που πήραν διάρκειας δεν έχει ξαναγινει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...