roumeliotis

Carwiz

Τρεξιματάκι ο Σίκμα χαμόγελα για Μιλουτίνοφ

casino loutrakiou
redwell

Χαμόγελα στον Πειραιά καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έβγαλε μέρος από την προπόνηση της Τρίτης (07/11) ενώ και ο Λουκ Σίκμα ξεκίνησε... τρεξιματάκι και φαίνεται πως επιτέλους μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ την Πέμπτη (09/11, 19:15) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει τα νεότερα από το μέτωπο των τραυματιών.

Ο Λουκ Σίκμα δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Βάσκους ενώ ο Μιλουτίνοφ έβγαλε μέρος της προπόνησης και αν την Τετάρτη (08/11) δουλέψει με την ομάδα θα υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Ισπανούς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

54 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Redgoal,
    Με όλο τον σεβασμό που σας έχω και να με συγχωρείτε αλλά με την απάντηση που μου δώσατε μάλλον εσείς το τερματίσατε.
    Το κράξιμο δεν αποτελεί κάποια μορφή υποστήριξης αλλά μια στάση αποδοκιμασίας ενάντια στην Διοίκηση, την Τεχνική Ηγεσία και τους παίκτες μας. Η υποστήριξη μετά από νίκες, υπό αίρεση, υπό όρους και επιλεκτικά δεν καταλαβαίνω που και πως ακριβώς βοηθάει την ομάδα .
    Αλλωστε ούτε το κράξιμο αποτελεί μοχλό πίεσης αφού οι αποφάσεις ορθά δεν λαμβάνονται σύμφωνα με τις άναρχες κραυγές μιας μερίδας οπαδών αλλά σύμφωνα με τα θέλω και τα πρέπει της Τεχνικής Ηγεσίας (σε συνεργασία με την Διοίκηση) που γνωρίζει πολύ καλύτερα εκ των έσω τι ισχύει, τι δεν ισχύει, που και πότε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια ενδεχόμενη περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.
    Νομίζω ότι η Τεχνική Ηγεσία σήμερα έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις για το πώς σκέφτεται και θα πρέπει κάποια στιγμή να την σεβαστούμε.
    Ομως τι σχέση έχει η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας που επικαλείστε ως επιχείρημα για λόγους λειψανδρίας εξαιτίας συσσωρευμένων τραυματισμών (κάτι θεμιτό εφόσον τελικά αποφασιστεί) με την στοχοποίηση του Σίκμα από το καλοκαίρι και μόνο στο άκουσμα της μεταγραφής του; Εδω δεν μιλάμε καν για αυστηρή κριτική απέναντι σε ένα παίκτη της ομάδας μας με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια αλλά για ανθρωποφαγία κατ' εξακολούθηση αφού δεν τον έχουμε δει να αγωνίζεται συνολικά παραπάνω από 42:23 στο παρκέ και κάποιοι τον ξεγράφουνε.
    Μιλάμε για έναν παίκτη που εξαρχής έχει στοχοποιηθεί για το παρουσιαστικό του και την ηλικία του και αντιμετωπίζεται ο τραυματισμός του λες και δεν έγινε στο παρκέ αγωνιζόμενος με τα χρώματα τις ομάδας μας αλλά ως τουρίστας διασκεδάζοντας στον ελεύθερο χρόνο του.
    Εντέλει άλλο πράγμα δεν συμφωνείτε ή δεν σας αρέσουν αυτά που γράφω για λόγους που εσείς πιστεύετε και άλλο πράγμα να επιδοκιμάζετε απαράδεκτες συμπεριφορές επικαλούμενοι μάλιστα σε άλλη απάντησή σας λόγους πολιτικής.

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενω καθε χρονο με φωτεινη εξαιρεση την περυσινη χρονια εχουμε θεματα τραυματισμων και υστερα απο ενα Μουντομπασκετ φετος αποφασισαμε ξαφνικα να παμε με 4 ψηλους. Ο Μιλου αυριο ειναι αμφιβολο αν αγωνιστει επομενως ο Φαλ παει για 2ο σερι 35 λεπτο με οτι αυτο συνεπαγεται. Αν ας πουμε φορτωθει με φαουλ, σεντερ θα παιξει ο Πητερς? ή αν βγαλει καποιο μικροτραυματισμο κοπωσης, στο επομενο παιχνιδι θα ξαναπαιξει 35λεπτο ο Μιλου? Ακομα κ μικρομεσαιες ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος που παιζουν πολυ λιγοτερο απαιτητικα παιχνιδια κανουν αλλαγες παιχτων που τραυματιζονται ή που δειχνουν σημαδια αδυναμιας να ανταποκριθουν σε συγκεκριμενες απαιτησεις, ενω εμεις ειμαστε υπερανω. Κανεις δε λεει οτι Μακισικ και Σικμα εινα σιγουρο οτι δεν θα βοηθησουν φετος, εκτος αν ειναι μαντης. Αλλα τα σημαδια δεν ειναι ενθαρρυντικα. Κρατα τους μονο για ευρωλιγκα οταν επανελθουν, ως ρολιστες(ρολος που λογω ηλικιων τους ταιριαζει μια χαρα), και παρε δυο παιχτες στο 2 και στο 4/5 για να προστατευσεις την ομαδα συνολικα και την χρονια και στις δυο διοργανωσεις, Αν απο την αλλη δεν νοιαζει την ΚΑΕ αυτη η χρονια και τη θεωρει μεταβατικη, τοτε ας δινει πολυ χρονο στους υπολοιπους παιχτες τυπου Παπας Τανουλη κλπ και ας χανουμε καποια παιχνιδια παραπανω και ας το επικοινωνησει στους φιλαθλους και αν το Μαη ειμαστε πληρεις μπορει κ να χτυπησουμε τους τιτλους . Οχι ομως αλλη σιωπη και οχι αλλη ακινησια στο συγκεκριμενο θεμα. Συμβολαιο με τιτλους δεν εχει καμια ομαδα αλλά ο κοσμος της ομαδας αξιζει μια ανοιχτη εξηγηση για οσα εχουν συμβει μετα τη φυγη Βενζεκοφ-Σλουκα-Μπολομποι και Μπλακ στα μεταγραφικα, αν και για τον τελευταιο ειναι γνωστο οτι υπηρξε πειθαρχικο θεμα, δηλαδη το πλανο της ομαδας ποιο ηταν και πως διαμορφωνεται πλεον μετα απο 45 μερες αγωνιστικης δρασης.

  • Nickel
    Nickel Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, ο Μπαρτζώκας είπε κάτι απλό για τους κοντούς: Περιμένω τον Σακίλ να γυρίσει, δεν πουλάω τον παίχτη μου που 2 χρόνια βοήθησε να είμαι στην κορυφή επειδή έλειψε 1,5 μήνα. Και στους κοντούς πράγματι αν έρθει κι άλλος και γυρίσει καλά ο Μακίσικ, τότε έχεις μια 5άδα παιχτών που θέλουν χρόνο, χωρίς να βάζω καν τον Λούτζη που είναι για το πρωτάθλημα ή τον Πάπας που δεν παίζει.

    Όμως την ίδια ώρα, ο coach δεν είπε κάτι για τους ψηλούς, όπου υπάρχουν 4 συν τον Τανούλη που δεν παίζει παρά ελάχιστα. Οπότε εκεί ελπίζω να καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ακόμα και να θέλει να περιμένει τον Σίκμα, υπάρχει έλλειψη, γιατί έστω ένας να λείψει δημιουργείται μεγάλο κενό και πίεση στους 3 ποιοτικούς ψηλούς που έχουν τραβήξει μέχρι στιγμής το κουπί. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζωκας εκανε τον ιδανικο σχεδιασμο φετος και πολυ νωρις μαλιστα ... ευτυχως απεφυγε τελευταια στιγμη την μπανανοφλουδα του θειου απο την Αμερικη NBAer που θα " μας λυσει το προβλημα του σκορ " και τελικα πηρε το 24χρονο πολυεργαλειο Μπραζντεικις για 3 χρονια που δινει και τη δυνατοτητα στον Παπ να αγωνιζεται για 8--10 λεπτα στη θεση που θα τον βλεπουμε τα επομενα χρονια κυριως να αγωνιζεται , δηλαδη στο 4 .... πηρε τον κορυφαιο σεντερ εκτος ΝΒΑ και τον ασσο της πρωταιθλητριας Ευρωπης ενω αναβαθμισε πολυ σωστα τους Κειναν και Πιτερς ... πισω απο τον Πιτερς εφερε ενα απο τα πιο ποιοτικα 4αρια των τελευταιων ετων τον Σικμα ....

    Ο Ολυμπιακος παρα το ζητημα των 7 διεθνων που συμμετειχαν στο παγκοσμιο ( ρεκορ ευρωλιγκα μακραν του δευτερου φυσιολογικο για την κορυφαια ομαδα της ) καταφερε να κατακτησει τον πρωτο τιτλο της χρονιας και παρα το πολυ δυακολο προγραμμα των πρωτων 6 αγωνιστικων βρισκεται εντος οκταδας και συντομα σε τροχια 4αδας ...

    Ο Ολυμπιακος ειναι υπερπληρης σε ολες τις θεσεις μια αποντις 4--5 ομαδες με 2 παικτες πολυ υψηλου επιπεδουσε καθε θεση ...

    Διαθετει μια front line 5 παικτων ( Παπ Πιτερς Σικμα Φαλ Μιλου ) ακριβως οσους εχουν και οι Μπαρτσα Ρεαλ Εφες Μονακο Μακαμπι και Φενερ δηλαδη οι αλλες 6 φετινες διεκδικητριες του τιτλου ...

  • Pan
    Pan Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την κουταμάρα δεν ασχολούμαι άλλο ,ήδη χαλάω τα λόγια μου..πάμε να μιλήσουμε λίγο σοβαρά..ο μπαρτζω είναι τοπ κλασς προπονητής και όλοι το γνωρίζουν αλλά και τοπ κλασς ξεροκεφαλος και άκαμπτος σε πολλά πράγματα..επίσης γνωστό..επιμένει λοιπόν να μην πάρει άλλον ψηλό θα πάει ως έχει μέχρι να τα φτύσουν όλοι και μετά να βγαίνει να λέει έχουμε τραυματισμούς οι παίχτες είναι στα όρια τους και λοιπά..δηλαδή παραδέχεσαι ότι είναι στα όρια τους αλλά εσύ δεν τους βοηθάς καθόλου αντιθέτως τους επιβαρύνεις!!τιμωρια να τους είχες τέτοια καψώνια δεν θα τα έκανες..δεν μπορώ να καταλάβω ένας τόσο τοπ κλας κοουτς γιατί να συμπεριφέρεται έτσι ..και εδώ τώρα αρχίζω να πιστεύω μήπως είναι θέμα μπατζετ και συμφωνίας με την διοίκηση..δεν είναι δυνατόν ο μπαρτζω να δηλώνει ότι οι παίχτες του έχουν σχεδον κλατάρει αλλά ο ίδιος να τους επιβαρύνει χειρότερα!ποσο οξύμωρο;ο μιλου ας πούμε ότι θα ναι οκ και παίξει..νομίζεται ότι απλά θα ναι όλα καλά και δεν θα επιβαρυνθεί;αν παίξει πάλι 20 πλας;αυτός ο παπ ο κακόμοιρος θα αφήσει τα Κόκκαλα του στο παρκέ..και είναι φιλότιμος και θα παίξει ακόμα και πτώμα να είναι..δυστυχώς φέτος βλέπω πράγματα που αν και είμαι φαν του μπαρτζωκα και της φιλοσοφίας του κάπως με ξενίζουν και με προβληματίζουν..για να δουμε

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος διάβασε τη συνέντευξη του Μπαρτζώκα έχει όλες τις απαντήσεις σε αυτά που ζητάνε και θέλουνε οι οπαδοί.
    Βασικά αυτό που βγαίνει για μένα το πιο σημαντικό συμπέρασμα,γιατί τα άλλα δεν έμαθα κάτι γνωρίζοντας πως σκέφτεται ο coach,είναι πως οι πρόεδροι του έχουν δώσει το ελεύθερο στις μεταγραφές αντίθετα αυτός αρνείται πεισματικά και το εξηγεί και το τεκμηριώνει.
    Παρόλα αυτά εγώ πιστεύω πως θα προχωρήσουμε τουλάχιστον σε μια μεταγραφή γιατί πολύ απλά ο Σίκμα δεν θα τραβήξει λόγω πίεσης και τραυματισμών.

    Το λέω μετά λόγου γνώσεως αυτό.

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ο αρχηγός βαφτίζεται 4 και συμπεριλαμβάνεται στην frontcourt μάλιστα.

  • νασος
    νασος Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αν δεν παρει παικτη να τραβαει το σκορ φετος δεν θα κανει τιποτα στην ευρωλιγκα και πολυ δυσκολο ειναι και το πρωταθλημα.

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 06:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Γραφω αυτο το σχολιο μονο για τους Ολυμπιακους που αγαπανε πραγματικα την ομαδα και καθαρα απο αγνοια του αθληματος πεφτουν στην παγιδα που στηνουν τα γνωστα 2-3 εισαγομενα τρολακια απο το πορτοκαλι βοθροσαιτ ....

    Ο Μπαρτζωκας εκανε τον ιδανικο σχεδιασμο φετος και πολυ νωρις μαλιστα ... ευτυχως απεφυγε τελευταια στιγμη την μπανανοφλουδα του θειου απο την Αμερικη NBAer που θα " μας λυσει το προβλημα του σκορ " και τελικα πηρε το 24χρονο πολυεργαλειο Μπραζντεικις για 3 χρονια που δινει και τη δυνατοτητα στον Παπ να αγωνιζεται για 8--10 λεπτα στη θεση που θα τον βλεπουμε τα επομενα χρονια κυριως να αγωνιζεται , δηλαδη στο 4 .... πηρε τον κορυφαιο σεντερ εκτος ΝΒΑ και τον ασσο της πρωταιθλητριας Ευρωπης ενω αναβαθμισε πολυ σωστα τους Κειναν και Πιτερς ... πισω απο τον Πιτερς εφερε ενα απο τα πιο ποιοτικα 4αρια των τελευταιων ετων τον Σικμα ....

    Ο Ολυμπιακος παρα το ζητημα των 7 διεθνων που συμμετειχαν στο παγκοσμιο ( ρεκορ ευρωλιγκα μακραν του δευτερου φυσιολογικο για την κορυφαια ομαδα της ) καταφερε να κατακτησει τον πρωτο τιτλο της χρονιας και παρα το πολυ δυακολο προγραμμα των πρωτων 6 αγωνιστικων βρισκεται εντος οκταδας και συντομα σε τροχια 4αδας ...

    Ο Ολυμπιακος ειναι υπερπληρης σε ολες τις θεσεις μια αποντις 4--5 ομαδες με 2 παικτες πολυ υψηλου επιπεδουσε καθε θεση ...

    Διαθετει μια front line 5 παικτων ( Παπ Πιτερς Σικμα Φαλ Μιλου ) ακριβως οσους εχουν και οι Μπαρτσα Ρεαλ Εφες Μονακο Μακαμπι και Φενερ δηλαδη οι αλλες 6 φετινες διεκδικητριες του τιτλου ...

    Ελπιζω να ειναι κατανοητα αυτα στους φιλους που δεν κατεχουν το αθλημα αλλα αγαπανε και ανησυχουν για την ομαδα μας ...

  • Dark Red
    Dark Red Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 06:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @νΑΣΟΣ, πόσες φορές πρέπει να γράψουμε εδώ μέσα ότι ο Μήτρου Λονγκ ΔΕΝ έχει ακόμα ελληνικό διαβατήριο για να το καταλάβετε; Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε οτι ο Ρογκαβοπουλος ΔΕΝ ήθελε να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα και ψαχνοταν ΜΟΝΟ για ομάδα του εξωτερικού για να το εμπεδωσετε; Και, σοβαρά τώρα, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θέλουν τον Κωστάκη που δύο φορές μας έφτυσε την τελευταία στιγμή κι ενώ είχε σχεδόν κλείσει η μεταγραφή; Όντως τώρα;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...