roumeliotis

Carwiz

«Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου...»

casino loutrakiou
redwell

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις επιστρέφει, την Τετάρτη (1/11). Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Meligkazi Καϊσέρι, την οποία υποδέχονται στην κεντρική αρένα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στις 18:30 (FIBA TV), για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Τα κορίτσια του Θρύλου θα αγωνιστούν και πάλι στην έδρα τους, με στόχο τη νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα, την τρίτη τους στη φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την οποία θα κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Θάνος Νίκλας, δήλωσε το olympiacossfp.gr:

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Σίγουρα, διαφορετική συνθήκη από το προηγούμενο ματς, γιατί το Καϊσέρι έχει αλλάξει το ρόστερ του, έχει προσθέσει μια Αμερικάνα, οπότε έχει δυναμώσει αρκετά περισσότερο.

Από ‘κει και πέρα, εμείς θέλουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εντός έδρας, δυστυχώς δεν ήμασταν καλοί κόντρα στην TTT Riga και θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας, κάτι που θα μας φέρει κοντά στην πρόκριση.

Έχουμε προετοιμαστεί, η ομάδα έχει προβλήματα, παρόλα αυτά θα παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι, για να κερδίσουμε. Όσον αφορά στο «Τζάμπολ Αγάπης», είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι άξιο αναφοράς αυτό το έργο, πρέπει να το μάθει ο κόσμος.

Εμείς, ως Ολυμπιακός, είμαστε δίπλα και στηρίζουμε το «Τζάμπολ Αγάπης», είμαστε χαρούμενοι που θα βρίσκονται αυτά τα παιδιά μαζί μας.

Θα μοιραστούμε αυτόν τον αγώνα και θα τους δώσουμε τη χαρά να δουν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα τους δώσουμε τη χαρά ότι συμμετέχουν, ότι ανήκουν και δραστηριοποιούνται και εκείνα σε έναν μεγάλο οργανισμό. Η παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ είναι πολύ σημαντική».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...