roumeliotis

Carwiz

«Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό...»

casino loutrakiou
redwell

Μετά την ήττα στο κλάσικο ο Θρύλος καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία το "εμπόδιο" της Φενέρ στην Τουρκία την Πέμπτη (02/09) στο πλαίσιο της 6ης ημέρας της Euroleague, με τον Άλεκ Πίτερς να τονίζει...

Για τις 4/16 βολές στο ντέρμπι και το αν έχει εξήγηση: «Αυτά είναι πράγματα που σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου. Προσωπικά δεν θυμάμαι ξανά να αστοχώ σε δύο σερί βολές. Δεν είναι σύνηθες για εμένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου.

Σε τέτοιες καταστάσεις είτε δουλεύεις σκληρά για να το φτιάξεις, είτε το ξεχνάς και λες πως ό,τι έγινε-έγινε και έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Νομίζω ότι η ομάδα μας προσέγγισε σωστά το θέμα και δεν πιστεύω ότι αυτό θα ξαναγίνει».

Για τις σκέψεις και τον προβληματικό που προκάλεσε η την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν νιώθεις σπουδαία μετά από μία τέτοια ήττα. Αυτό ανήκει όμως στο παρελθόν. Σήμερα είναι μία νέα μέρα, έχουμε μία νέα πρόκληση μπροστά μας, ένα νέο ταξίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και εκεί εστιάζουμε».

Για το αν υπάρχει κόντρα με την Φενέρμπαχτσε λόγω των περσινών playoffs ή αν πρόκειται για ένα παιχνίδι σαν τα άλλα: «Είναι λίγο και από τα δύο. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε κόντρα.

Η Φενέρ μας έπαιξε σκληρά πέρυσι και δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο τώρα. Θα είναι σκληρό παιχνίδι, σε σπουδαία ατμόσφαιρα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα μας».

Για το αν προβληματίζεται για την χαμηλή παραγωγικότητα στην επίθεση: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι που έγινε αυτό. Δεν έχουμε δικαιολογία όμως. Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό, είχαμε κάποιες καλές στιγμές και σπουδαία παιχνίδια, αλλά και κακές στιγμές.

Αυτό είναι μέρος μία καινούριας σεζόν, έχουν επιστρέψει κάποια παιδιά και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό. Θα μπορέσουμε έτσι να δείξουμε τι μπορουμε να κάνουμε, γιατί πιστεύω ότι το έχουμε δείξει και αν αρχίσουμε να το κάνουμε με συνέπεια όλα αυτά τα ερωτήματα θα εξαφανιστούν».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

33 σχόλια

  • Agent777
    Agent777 Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως RED πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρξει αντικατάσταση Σίκμα, αλλά έξτρα προσθήκη. Αν αντικατασταθεί ο Σίκμα με άλλο αθλητικό 4-5άρι, πάλι θα έχουμε μόλις 4 ψηλούς και άρα ποσοτικό πρόβλημα. Οπότε η καλύτερη λύση πιστεύω είναι η απόκτηση 4-5αριού με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και διατήρηση Σίκμα σαν 5η λύση στους ψηλούς. Επίσης, για να μην έχουμε θέμα με τους ξένους διώχνεις έναν εκ των Λαρεντζάκη, Μακίσικ, Μπραζντέικις (εγώ θα έδιωχνα τον Μπραζ) γιατί υπάρχει συνωστισμός στις θέσεις 2-3 και φέρνεις τοπ σκόρερ στη θέση 2 για να μοιραστεί τη θέση με Κάναν. Έτσι θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πραγματικά πλήρες ρόστερ με αρκετές επιλογές σε κάθε θέση. Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή ή ο Μπαρτζώκας θα στηρίξει τις επιλογές του μέχρι τέλους;

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σικμα δεν δεχεται κριτική επειδη τραυματιστηκε και ειναι ενα μηνα εξω. Αλλά γιατι και πριν τραυματιστεί, παιζοντας οσο επαιξε εδειξε οτι ειναι εντελώς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για Ολυμπιακό.
    Αν εδειχνε κάποια καλά στοιχεία και εβγαζε μάτια τότε θα λεγαμε οτι ειναι ατυχος και αυτος και η ομάδα που τραυματιστηκε αλλα αξιζει να περιμενουμε να γυρισει και να βοηθησει οπως και ο Μακισικ.
    Ενώ τώρα με αυτα που εχουμε δει, λες οτι ειναι ρισκο να μην αντικατασταθεί διοτι ο ανθρωπος δεν εδειξε κατι καλο ωστε να αξιζει να τον περιμενεις. Ουτε μπορεις να ρισκάρεις να παει χαμενη η χρονιά περιμένοντας οτι αφου επιστρέψει και παιξει καποια παιχνιδια θα δειξει καποια στιγμη το καλο του προσωπο που θα ειναι τοσο καλο ωστε η ομάδα να λαβει σημαντικη βοηθεια απο αυτον για την συνεχεια. Αυτά ΔΕΝ γινονται.

    Και παρτε παραδειγμα τον Μακισικ ο οποίος κι αυτος ειναι τραυματίας, αλλά ξερεις και σου εχει δειξει περίτρανα ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ειναι για την ομάδα μας. Ξερεις ποσο καλά μπορει να παιξει και για αυτο και τον περιμένεις. Απλά ο Μακισικ, λογω και ηλικίας, ξερει και ο ίδιος οτι αν δε μπορεί να βγάλει μια χρονιά υγιής, τότε δυσκολα θα υπάρξει επόμενη (παρά το συμβόλαιο που εχει θεωρώ.) Αλλά ειναι παιχταράς, τον αγαπάμε και τον γουστάρουμε! Και μακριά οι αρνητικές σκέψεις! ΣΑΚΙΛ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

    Ο Ολυμπιακός θελει παίχτες που να εχουν ποιότητα και να ανανεώσουν το κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.
    Ο κορμός που φτιάχτηκε και η ομάδα επαιξε μια 2ετία καλό μπασκετ, ειναι σε οριακά επίπεδα ζωής φέτος και του χρόνου θα ειναι ακομα χειρότερα.
    Πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα με παιχτες που θα στηρίξουν τον κορμό αυτο και θα αποτελέσουν συνέχεια του.
    Γιατι ο Κορμός μεχρι σημερα ηταν
    Παπαπανικολάου, Γουόκαπ, Φαλ, Βεζενκοφ, Λαρετζάκης, Μακισικ, Σλουκας.
    Εφυγαν οι Βεζενκοφ και Σλουκας...
    Τωρα ειναι οι Παπανικολαου, Γουοκαπ, Φαλ, Λαρετζάκης, Μακισικ, Μιλουτινοφ
    Ομως οι Παπ, Φαλ, Μακισικ, ειναι και μεγάλοι ηλικιακά και οι Φαλ & Μακισικ εχουν και θεματακια τραυματισμών.
    Ο Γουοκαπ εχει καεί με τον ασταματητο ρυθμο που παιζει (πλεον και στην εθνικη ομαδα).
    Ο Λαρετζάκης ειναι πολύ πεσμένος από περυσι και δεν εινα "ηγέτης" ουτε θα γινει ποτέ...

    Αρα βλέπετε με βάση το σκεπτικό μου, λαθος η σωστό αυτο ειναι, οτι η ομάδα εχει εναν κορμό που βαριά να αντέξει εναν ακόμη χρόνο. Μετά θα θέλει ΟΛΙΚΟ RESET και αντε ξανά απο την αρχη.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    izaiakerti όχι

  • GioNaf 7
    GioNaf 7 Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα Redgoal . Θεωρείτε πως θα ήταν εφικτό ένα ντόμινο κινήσεων δλδ να μείνει ελεύθερος ο Πετρούσεφ κ να πάει Παρτιζάν και εμείς να πάρουμε τον Βουκσεβιτσς που έχει και ελληνικό διαβατήριο ?

    REDGOAL: Όλα είναι πιθανά στη ζωή φίλε...

  • Pan
    Pan Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 10:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μητογλου σε συνέντευξη βγήκε και είπε ότι μίλησε με Ολυμπιακό πριν υπογράψει στον ΠΑΟ την δεύτερη φορά μετά το θέμα ντόπινγκ ..όμως δεν προχώρησε και αυτό γιατί ο μπαρτζω είχε τον βεζε και δεν ήθελε κάποιον άλλον πρωτοκλασάτο εκεί όπως και τον πητερς..αν ισχύει αυτό είναι τεράστιο λάθος γιατί ξέραμε ότι ο βεζε θα φύγει ..ήταν λίγες οι πιθανότητες μετά από το βραβείο mvp να μείνει..δεν τα λέω κατόπιν εορτής αλλά ο μητογλου θα ταίριαζε παρα πολύ σε μας..το χω ξαναγράψει όταν πολλοί εδώ τον λεγανε ξοφλημένο ότι αυτός είναι ο μόνος Έλληνας που θα ήθελα στον θρύλο..ίσως και παπαγιαννη..αυτοί και τέλος..δυστυχώς αυτή η δυσκοιλιότητα και η ακαμψία σε αυτά τα θέματα ώστε να μην χαλάσουν κάποιες ισορροπίες θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση στο μέλλον..ήδη φαίνονται τα αποτελέσματα της..

  • Arthanos7
    Arthanos7 Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 09:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν ο τρακης δεν ειχε λεφτα ετρωγε σφαλιαρες ! Οταν οι Αφοι δεν ειχαν λεφτα εριξαν την ομαδα Α2 και πριν ετρωγαν και αυτοι σφαλιαρες ! Τωρα που ο Τρακης εχει λεφτα ,τα σκαει ,οι Αφοι συνεχιζουν να ειναι σφιχτοι !

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδάρα μας με την πορεία και το μπάσκετ που έπαιξε έβαλε τα στάνταρ μας πολύ ψηλά . Γι ' αυτό ο κόσμος απαιτεί και ξενερώνει να βλέπει τον βλάκα και κάθε βάζελο να πανηγυρίζει για το 18 - 1 . Θέλει ηρεμία τώρα μάγκες και εγώ αυτήν προσπαθώ να βρω . . . κάντε υπομονή και να μην φαγωθουμε μεταξύ μας . Δηλαδή είναι κάποιος περισσότερο Ολυμπιακός εδώ μέσα ;;; Και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα ;;; είμαστε κατίχαζοι όλοι σίγουρα με την καψούρα για το μπάσκετ . . . και με την τσίμπλα στο μάτι πάμε για κλικ στο redgoal. Κάνω λάθος ;;;

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 08:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 θένκς . Μακάρι να έρθει μεταγραφή.

  •   Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 08:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Παει κ ο Πετρουσεφ.Μενει nba.Οχι οτι θα ρχοταν σε εμας αλλα κουβεντα να γινεται.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 07:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @iziakeris φοβερός!!! Σλασερ, φινισερ, iso, συνεπής στα αμυντικά καθήκοντα (μη φανταστείς Γουοκαπ), και αξιόπιστο σουτ. Μαζεύει ριμπάουντ, βγάζει καμία ασίστ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...