roumeliotis

Carwiz

«Μας βασανίζει ότι δεν κάνουμε προπόνηση»

casino loutrakiou
redwell

Με ηρωική εμφάνιση και επιστρέφοντας από το -14 στο 29΄, ο Ολυμπιακός των απουσιών ΜακΚίσικ, Σίκμα, Μπραζντέικις πήρε μια κομβική νίκη στο ΣΕΦ επί της Παρτιζάν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει σαφώς ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα:

«Ήταν το τελευταίο από τα τέσσερα ματς που δώσαμε τις τελευταίες 6 ημέρες. Η ομάδα είναι εξαντλημένη. Και όπως ξέρετε έχουμε 8-9 παίκτες στο rotation. Οι παίκτες έδειξαν καρδιά, έπαιξαν με χαρακτήρα, ειδικά όταν χάναμε με 14 πόντους και επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Ο Γκος έπαιξε 31 λεπτά και έχει κάνει μόνο μια προπόνηση με την ομάδα. Ο Μουσταφά είναι στην ίδια κατάσταση.

Τέτοιες νίκες δίνουν ώθησε στην ομάδα που παίζει μαζί, παίζει ομαδικά και έτσι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Στο τέλος του ματς έγιναν πολλά πράγματα εναντίον μας, όπως το τρίποντο του Σμάιλαγκιτς, ενώ υπήρχε εντολή για φάουλ.

Όμως υπήρχε τόσο μεγάλη προσπάθεια με αποτέλεσμα να υπάρξει και έλλειψη συγκέντρωσης εκείνη τη στιγμή. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους φιλάθλους για την φανταστική ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια στην Παρτίζαν που έπαιξε ένα καλό παιχνίδι».

Για τους τραυματίες και το χρόνο που χρειάζονται για να επιστρέψουν σε αγωνιστικό ρυθμό: «Αυτός που επιστρέφει ύστερα από τραυματισμούς χρειάζεται και κάποιο διάστημα για να παίζει. Και το διάστημα αυτό μπορεί να είναι 6-7 ματς με το τωρινό πρόγραμμα.

Αν λείψεις δύο εβδομάδες, δεν θα είσαι στην ίδια κατάσταση με τους υπολοίπους παίκτες. Και αυτό είναι μια αλληλουχία, ειδικά στο μπάσκετ. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, οι παίκτες μας είναι πολύ καλοί και ήδη έχουμε πάρει τον πρώτο τίτλο της σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μας έχουν χτυπήσει πολύ οι τραυματισμοί σε σημείο σοκαριστικό για εμάς. Γιατί όταν όλα αυτά επανέλθουν, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι παίζουμε με μια μέθοδο. Όσο δεν γίνεται προπόνηση, βασανίζεται αυτό το στυλ. Γι' αυτό θέλουμε προπόνηση. Και μόνο που έχουμε ρεπό και ένα παιχνίδι την άλλη εβδομάδα είναι σαν μάνα εξ ουρανού για εμας».

Αναφορικά με το πρόγραμμα και το επόμενο ματς με τον Κολοσσό , ανέφερε: «Το πρόγραμμά μας στο ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολο. Και στο πρωτάθλημα. Παίξαμε έξω με τον Άρη και μέσα με την ΑΕΚ. Τώρα έχουμε έξω Κολοσσό, έξω ΠΑΟΚ και μέσα Παναθηναϊκό. Το timing μας έχει δυσκολέψει λόγω των τραυματισμών.

Όταν γυρίσουν όλοι, θα δείξουμε τις δυνατότητές μας. Ακόμη κι ένα challenge που πήρα στο Μιλάνο, χωρίς να έχω καμία ελπίδα για να το κερδίσω, ήταν για να σταματήσει το ματς και να πάρουν ανάσες οι βασικοί μας παίκτες. Το rotation στους γκαρντ είναι πολύ μικρό πια, θέλω να είναι όλοι πιο φρέσκοι.

Παίζοντας τέσσερα ματς σε έξι ημέρες, μοιραία πολλές αποφάσεις είναι κάτω από το κράτος της κούρασης, της πίεσης, του στρες, είχαμε και δύο σερί ήττες. Ίσως να κάναμε κι εμείς κάποια λάθη. Ας κριθούμε γι' αυτό. Όταν είμαστε όλοι μαζί, θα κοιτάξουμε για κάτι παραπάνω»

Για τον Λαρεντζάκη και την απόδοσή του: «Έπρεπε να έχουμε τελειώσει περισσότερες φάσεις με την δυναμική των δύο ψηλών μας. Ο Μιλουτίνοφ έβαλε τις βολές, ο Φαλ δεν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Χρειάζεται χρόνο ένας παίκτης 2.21 μέτρων.

Ο Λαρεντζάκης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και φάνηκε σήμερα, όμως παίζει με το ένστικτο και κάποιες φορές σε παρασύρει να κάνεις λάθη ή να κάνεις φάουλ που δεν πρέπει. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικός για εμάς, είναι Έλληνας και πρέπει να του πω μπράβο».

Για τους παίκτες: «Έχουμε παίκτες βασικού κορμού, ο ΜακΚίσικ μπορεί να παίξει κάθετα και να δημιουργήσει και είναι έξω. Συχνά τα ζευγάρια των γκαρντ και των ψηλών είναι πολύ περιορισμένα όσον αφορά στο τι μπορώ να κάνω εγώ. Εμείς πιστεύουμε στην επανάληψη και στην απόκτηση συνηθειών στο τι παίζουμε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε επανάληψη στην προπόνηση, οπότε έχουμε πρόβλημα στην εκτέλεση.

Έχουν έρθει 3-4 παίκτες που είναι καινούργιοι κι αυτό δεν τους βοήθησε να μπουν στην ομάδα. Ο Μπραζντέικις, ο Σίκμα που ξεκίνησε καλά τη σεζόν, είναι έξω. Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι μη φυσιολογικά. Όσο περισσότερες νίκες κάνουμε αυτή την περίοδο, θα είναι σημαντικές».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Νικη
    Νικη Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 05:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρής ναι..

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικη για έναν Σπύρο λες;

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 06:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι ενας δημοσιογραφος που εχω καταλαβει οτι τον πολεμαει τον Μπαρτσωκαρο..υπούλως..και βλεπει και στην 4αδα ευρωλιγκας το πρασσινοτσιρκουλο ..και χθες κατι τον ρωτησε στην συνεντευξη τυπου τον Μπαρτσωκαρο..κατι σαν παρατηρηση του κανε..τον Μπαρτσωκαρο βρηκες;!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 00:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανένας
    Φίλε μου έχει να κάνει με την παρέμβαση. Στους προπονητές που ανέφερα αρέσει να δίνουν ελευθερία στους παίκτες τους. Μπορείς; γυρνά το. Εξάλλου ο Μπαρτζώκας όπως έχουμε πει είναι αποδεδειγμένα ο λιγότερο παρεμβατικός προπονητής.
    Λχ θυμάμαι το μακαρίτη τον Ιωαννίδη σε ματς που οι 25 πόντοι έγιναν 21 πήρε ταιμ άουτ. Διάφορα νοοτροπίας. Ο Μπαρτζώκας σε παρόμοια περίπτωση δεν πήρε, η διαφορά πήγε ας πούμε στους 16 (ο ξανθός θα είχε ρίξει μολότωφ) κι εκεί που είπα ρε τι κάνει αυτός ξαφνικά η διαφορά ξαναπεταξε. Είναι το διάβασμα που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε. Επίσης ο Μπαρτζώκας προτιμά τις αλλαγές αν προσέξεις, κι αν δεν πιάσουν πάει στα ταιμ αουτ

  • Κανένας
    Κανένας Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρής Συμφωνώ φίλε οτι η δουλειά του είναι και ξέρει καλύτερα από εμάς απλά αυτό με τα time out σε σχέση με αντίπαλους προπονητές είναι το κύριο γνώρισμά του. Είναι προφανώς η νοοτροπία του οτι θα κρατήσω τα time out για το τέλος κάθε περίοδου μια και ανά περίοδο δεν μπορεί φυσικά κανείς να πάρει όσα θέλει. Ο Ομπράντοβιτς όπως περιέγραψα πριν δε δίστασε στη τελευταία περίοδο να ξοδέψει το ένα από αυτά που δικαιούνταν με ένα πολύ μικρό σερί 4 πόντων. Κάποιες φορές του βγαίνει αυτό και κάποιες άλλες όχι. Όμως πιστεύω προσωπικά πως όταν δε βρίσκεσαι στη τελευταία περίοδο όπου είναι άντε πες και λογικό να τα κρατάς για το τέλος ποιός ο λόγος να μην το καλέσεις και ο αντίπαλος να σου ξεεύγει από τη δεύτερη άντε και τρίτη περίοδο...;

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 16:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Bnb "τελευταία επίθεση την δίνεις στην Παρτιζάν και σε τιμωρεί", δηλ;

    Κανένας
    Με αυτή την ιστορία με τα ταιμ άουτ ξέρεις πόσες φορές έχω ξεφτυλιστει, ειδικά από προπονητές σαν τον Μπαρτζώκα; Ξέρεις πόσες φορές λέω κι εγώ "πάρε ταιμ άουτ ρε" και τελικά διαψευδομαι; Άστο καλύτερα να ξέρουν οι ίδιοι τι κάνουν. Σε αυτό το επίπεδο κάτι παραπάνω γνωριζουν

  • Κανένας
    Κανένας Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μόνο κύριο μειονέκτημα για εμένα του Μπαρτζώκα είναι οτι αργεί πολύ να πάρει time out! Το κάνει πολύ συχνά αυτό όταν ήδη έχει ξεφύγει με μεγάλο σερί πόντων ο αντίπαλος. Χθες για παράδειγμα ο Ομπράντοβιτς σε ένα μικρό σερί 4-0 κάλεσε time out και ας ήταν μόλις στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Κάτι ανάλογο έκανε παραπροχθές ο Μεσίνα ενώ ο Μπαρτζώκας είχε ανοίξει η διαφορά στους 8 πόντους(53-45) για να το καλέσει ενώ κερδίζαμε με 1(44-45) χωρίς να σκοράρουμε καν. Ειδικά όταν τα ματς είναι τόσο χαμηλού σκορ δεν περιμένεις η διαφορά να ανοίξει στους σχεδόν 10 πόντους γιατί τότε αντίο ζωή! Γενικά το κάνει όμως αυτό ο Μπαρτζώκας!

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σικμα ξεκίνησε καλά την σεζόν; Ότι πει ο κόουτς.

  • Τζενη
    Τζενη Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι λέτε ότι δεν κάνουν οι παίχτες ,να φύγει ο ένας να φύγει ο άλλος, παίχτες που ήρθαν φέτος και δεν τους έχουμε δει καλά, καλά. Δεν σας κάνει ούτε ο κόουτς ,κοιμάται στον πάγκο, μήπως να πηγαίνατε εσείς να κάνετε τους παίχτες και τον κόουτς που ήσαστε έξυπνοι και δεν κοιμοσαστε ,εγώ λέω να κάνουμε λίγη υπομονή ,να τους δούμε όλους μαζί να παίζουν και μετά να κάνουμε κριτική ,όταν κερδίζουν ήμαστε μέσα στην καλή χαρά και τους χειροκροταμε τους ίδιους παίχτες όταν χάνουν τους βρίζουμε και τους λιδωρουμε. ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ όλα θα γίνουν όπως πρεπει

  • Γιαννης 7
    Γιαννης 7 Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΜΑΖΙ.
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!
    Υ.Γ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΦΑΟΥΛ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...