roumeliotis

Carwiz

«Πλήρεις θα είναι τελείως διαφορετική η εικόνα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ της ΑΕΚ με 79-71 και έκανε το δύο στα δύο στην Basket League, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει σημαντική συμβολή και να τονίζει μετά το τέλος του ματς τα εξής:

“Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει καλό υλικό, καλό προπονητή και παίζει σε υψηλό ρυθμό. Το ξέραμε αυτό. Θεωρώ ότι ήμασταν κι εμείς λίγο κουρασμένοι, δεν είχαμε την ενέργεια που απαιτείται για τέτοιο ματς και πήγε κλειστά.

Θεωρώ ότι έχει ανέβει γενικά το επίπεδο τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα και αν δεν παίξεις με ενέργεια και δεν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου όλα τα ματς θα είναι δύσκολα.

Είναι πάρα πολύ ευχάριστο, ειδικά για το ελληνικό μπάσκετ, να γίνονται ανταγωνιστικά παιχνίδια. Θεωρώ ότι φέτος, και με τη νέα διαμόρφωση που υπάρχει στη Basket League, θα δούμε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Ελπίζω να γίνουν ανταγωνιστικά παιχνίδια και να έχει ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα.

Καλώς ή κακώς υπάρχει μία διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (σ.σ. με τις υπόλοιπες ομάδες στη Basket League), δεν το κρύβουμε, δεν το αμφισβητούμε.

Θεωρώ ότι και με το πρόγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα σίγουρα η κούραση και κάποια ταξίδια και το πρόγραμμα το συγκεκριμένο παίζουν ρόλο.

Είναι σημαντικό να είναι η ομάδα πλήρης, υπάρχουν περισσότερες επιλογές, υπάρχει μεγαλύτερο rotation. Και θεωρώ ότι άμα δούμε έναν πλήρες Ολυμπιακό θα είναι τελείως διαφορετική η εικόνα από τη σημερινή.

Εννοείται πως θέλαμε να αντιδράσουμε μετά από την ήττα από τη Μπαρτσελόνα, αλλά θεωρώ ότι λίγο η κούραση, λίγο το κεκλεισμένων των θυρών επηρέασαν λίγο το μυαλό μας και την ετοιμότητά μας.

Πολύ δύσκολη ομάδα, γεμάτο ρόστερ. Θεωρώ ότι πρέπει από σήμερα να ξεκουραστούμε γιατί δεν έχουμε και πολλές ημέρες, αύριο ταξιδεύουμε. Και πάμε εκεί για τη νίκη, πάμε να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, τη δική μας άμυνα και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Χρειάζεται ξεκούραση και κοντινή μνήμη, και τα δύο, ένας συνδυασμός και των δύο. Δεν πρέπει να μένεις και να σκέφτεσαι και να μένεις σε ένα παιχνίδι είτε θετικό είτε αρνητικό γιατί είναι μία μεγάλη χρονιά με πολλά ματς”.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Κωστας Λ
    Κωστας Λ Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Περσι ο Γουοκαπ και ο Κανααν ηταν τα αμυντικα μας υπεροπλα μαζι με Παπ, φετος που παιζουν περισδοτερο και παιρνουν και πολλες επιθεσεις εκαστος πως θα τα καταφερουν, δλδ παμε παλι τα κανουν ολα και συμφερουν$, Γκος εχει υπουλο τραυματισμο πρωτο, και Μακισικ μαλλον κι αυτος αργα θα βρει πατηματα με τετοιο τραυματισμο, ως συνηθως μπαινει δυναμικα απο Δεκεμβρη, Σικμα πολυ μετριος και 34ρης , 2 σεντερ για ολα τα παιχνιδια χωρθς κανεναν βοηθεια,εστω εναν Ελληνα απο Ελληνικο πρωταθλημα και επισης χωρις τριποντερ- ομαδα ας πουμε της καλυτερης 6αδας ευρωλιγκ χωρις μπομπερ, κακος σχεδιασμος!

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Σταθη αυτο που ισως εννοουσε ο λαρυειναι οτι με πληρες ροστερ στη ευρωπη οι χρονοι θα μοιραζονται διαφορετικα και κατα συνεπεια οι παικτες θα μοιραζονται τους χρονους πιο ορθολογικα και στην Α1 . Στο οτι δυο ξενοι ουτως η αλλως θα μενουν εξω στην Α1 ειναι δεδομενο και αυτο οδηγει στην αναγκη να πρεπει ολοι οι παικτες ειτε αγωνιστουν 20 λεπτα ειτε πεντε να μπαινουν μεσα με το μαχαιρι στα δοντια . Λαρεντζακης ,λουντζης , παππας ,τανουλης αμποσι ακομα και ο τσαμης που τον εχουμε μονιμα εξεδρα πρεπει να χρησιμοποιουνται σε παιχνιδια της Α1 . Ειναι παικτες ομαδας ευρωλιγκας και συνεπως πρεπει να αγωνιζονται ως τετοιοι . και καλα για τους πιο μικρους αν δεχτω το ελαφρυντικο της απειριας ο λαρυ και ο λουντζης εχουν παιξει 2 φαιναλ φορ σε δυο χρονια και εχουν γραψει χιλιομετρα στην ευρωλιγκα θα επρεπε να μπαινουν μεσα και με την εμειρια τους και μονο να γερνει το γηπεδο, οχι να τους φευγει η μπαλα απο τα χερια .

  • Στάθης 7
    Στάθης 7 Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γιατί ρε αγαπητέ Γιαννούλη να τίθεται θέμα πληρότητας ακόμη και σε αγώνα Α1; Δηλαδή αν έπαιζε ο σικμα θα έκανε τόσο μεγάλη διαφορά; Ή ο γκος ή ο μακισικ θα έπαιζαν λόγω περιορισμού στους ξένους επομένως γιατί μην κάνεις μια αυτοκριτική που εσύ και ο λουτζης σερνεστε και ο γουκαπ θα αφήσει τα κοκαλακια του στο παρκέ επειδή ακόμη και με την ΑΕΚ στο σεφ πρέπει να παίξει παραπάνω μπας και πάρουμε το παιχνίδι... Γιατί κάθε χρονιά να βρίσκουμε ένα εξαλαστηριο θύμα είτε είναι ο σικμα, είτε ο Πίτερς, είτε ο κάναν, είτε ο μακισικ ακόμη και για τον γουκαπ έχουν ειπωθεί πράγματα αλλά για τον Λουτζη και τον Λαρετζακη να μην λέμε τίποτα που αντί να κάνουν στεπ απ και να εξελιχθούν δίπλα στον Μπαρτζώκα μένουν στάσιμοι τελείως και δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Α1; Δεν μιλάμε κα νγια Ευρωλίγκα. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα η κουβέντα για άλλον ξένο. Να τον πείσεις να έρθει πως; να παίζει 5 ματς το μήνα στην Ευρωλίγκα; αφού στην Ελλάδα δεν μπορείς να τον δηλώσεις και να έρθει να μοιραστεί το χρόνο με άλλους πόσους παίκτες... Το πρόβλημα με τα διαβατήρια είναι μεγάλο και η μόνη λύση είναι να βγουν μπροστά αυτοί οι ελάχιστοι Έλληνες του ρόστερ γιατί μιλάμε για μαραθώνιο. Γενικά έχω καλή αίσθηση ότι θα πάμε καλά και φέτος αλλά δεν μπορώ να βλέπω κάποιους παίκτες από τους οποίους περιμένουμε να βοηθήσουν την ομάδα στη συγκεκριμένη φάση να είναι κατώτεροι τον περιστάσεων και να μην τους τραβάει το αυτί κανείς που το χω ξαναπεί αν δεν υπήρχε αυτός ο γελοίος κανονισμός με τον αριθμό διαβατηρίων μάλλον τον Ολυμπιακό θα τον έβλεπαν από τις εξέδρες σαν φίλαθλοι παρά σαν παίκτες του θρύλου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...