roumeliotis

Carwiz

Κακός Θρύλος καθάρισε 79-71 την ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Ένας εντελώς... αγνώριστος Ολυμπιακός, χωρίς ενέργεια, δυνάμεις και διάθεση στο παρκέ, έπαιξε... ρώσικη ρουλέτα με την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ και καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο με 79-71 χάρη σε μεγάλα τρίποντα από Λαρεντζάκη, Γουόκαπ και Κάναν.

Πολλά λάθη από τους Πειραιώτες και φανερή σε ένα ακόμα ματς η λειψανδρία καθώς παρέμειναν στα... πιτς οι ΜακΚίσικ, Σίκμα και Γκος ενώ Φαλ και Μπραζντέικις παρέμειναν σε ρηχά νερά λόγω της αγωνιστικής απραξίας των τελευταίων εβδομάδων.

Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρώτο δεκάλεπτο ρυθμό στην επίθεση μέσα από την άμυνά του και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 10΄ (16-12). Η ΑΕΚ ανέβασε την παραγωγικότητα της στο δεύτερο δεκάλεπτο, βασιζόμενη στις επιθετικές πρωτοβουλίες του Κουζμίνσκας και παρά το γεγονός ότι της έλειψε το τρίποντο (1/9) έμεινε σε απειλητική θέση μέχρι το ημίχρονο (36-33). 

Με τον Κουζμίνσκας να βρίσκει ρυθμό από τα 6,75, η Ένωση πέρασε μπροστά στο σκορ στο 25΄ (46-47), αλλά το ξέσπασμα του Πίτερς έδειξε να καθαρίζει το ματς για τον Ολυμπιακό, καθώς με επιμέρους σκορ 13-7 έκλεισε την τρίτη περίοδο στο +5 (59-54). 

Οι ερυθρόλευκοι δεν τράβηξαν το πόδι από το... γκάζι και στο 32΄ βρέθηκαν στο +11 (65-54), αλλά και πάλι η ΑΕΚ είχε τις λύσεις... Η Ένωση ισοφάρισε σε 65-65 με τρίποντο του Νετζήπογλου, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που όπως με την Μπαρτσελόνα έτσι και απόψε έδειξε τάσεις κούρασης και αυτοχειρίας. Ωστόσο, Λαρεντζάκης, Γουόκαπ και Κάναν ευστόχησαν σε τρία σερί τρίποντα, βγάζοντας τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση...

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-12, 36-33, 59-54, 79-71

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 12 (3/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Κάναν 8 (2/3 τρίποντα, 2/2 βολές), Φαλ 4, Παπανικολάου 11 (5/6 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη), Πίτερς 16 (5/9 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Λούντζης 3 (4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Λαρεντζάκης 14 (2/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 4/7 βολές), Πάπας, Μπραζντέικις 2, Μιλουτίνοβ 9 (4/7 δίποντα, 9 ριμπάουντ)

ΑΕΚ (Πλάθα): Τίλμαν 10 (4/8 δίποντα), Χολ 3 (1), Νετζήπογλου 3 (1), ΜάκΛεμορ 5 (0/9 σουτ, 5/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Κουζέλογλου 2, Φλιώνης 7 (1 τρίποντο, 9 ασίστ), Κουζμίνσκας 23 (3/7 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 5/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Καμπενγκέλε 7 (2/6 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), ΜακΡέι 11 (4/5 δίποντα, 0/7 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 23/42 δίποντα, 8/22 τρίποντα, 9/17 βολές, 39 ριμπάουντ (31 αμυντικά - 8 επιθετικά), 18 ασίστ, 8 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 15 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της ΑΕΚ: 15/40 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 39 ριμπάουντ (27 αμυντικά - 12 επιθετικά), 21 ασίστ, 9 κλεψίματα, 6 μπλοκ, 13 λάθη

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

73 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @Huftman mexri-na-matosei
    Handicap ε; Βλέπω πως ότι έχει σχέση με χέρι και γενικά ότι συμπεριλαμβάνει τη λέξη hand, το κατέχεις καλά. Εντάξει το ξέρουμε.... αφήνεις τα διαπιστευτήρια σου παντού.

  • Θοδωρής 14
    Θοδωρής 14 Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Νούμερο makakaman να πεις τα μούτρα σου.Σε έχει ποτίσει ο πορτοκαλί βόθρος που συχνάζεις,κατά δική σου ομολογία.Η ομολογία αποτελεί πλήρες αποδεικτικό μέσο,εφόσον δεν προσβάλλεται η ικανότητα αντίληψης αυτού που ομολογεί και συνεκτιμάται πολύ σοβαρά με τα υπόλοιπα στοιχεία.Ίσως στο τέλος βέβαια να απαλλαχθείς,καθόσον χρήζεις ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.Θα πρέπει όμως να εισέλθεις σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για άτομα σαν εσένα.

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard , συμφωνώ σε όλα εκτός από το θέμα του closer , αφού εδώ κι αν έχουμε απτές αποδείξεις ,όχι απλώς αποχρώσες ενδείξεις με τα παραδείγματα,Σπανούλη,Διαμαντίδη ,Μίσιτς. Είναι καθαρά θέμα επιπέδου του παίκτη και της επίδρασής του στην ομάδα.Από το να μην έχεις κανέναν και να έχεις τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων χρόνων στα φάιναλ φορ ,που κρύφτηκε ο .....ηγέτης μας ,γιατί τουλάχιστον ο Σάσα έδειξε ωριμότητα και έκανε θαύματα τη δεύτερη φορά, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Ανεξάρτητα του πώς θα βγει η φάση π.χ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @Huftman mexri-na-matosei
    Εσύ που την αξιοπρέπεια την έχεις περίσσεια, άντε να ξανασχολιάσεις στο πορτοκάλι βόθρο... Τους λείπει ο αρχικλόουν...

  • Hoopfan
    Hoopfan Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow / Ηλια Θεοδωρακη / Θοδωρης 14 η' οπως αλλοιως θελεις να σε λεμε , εχεις τετοια εμπαθεια απεναντι στον Μπαρτζωκα που τον βλεπεις παντου ... ποιος μιλησε για Μπαρτζωκα βρε νουμερο ? Εγραψα για τις μπασκετικες ανοησιες που γραφεις και γελανε ολοι μαζι σου , τυπου Τζειμς και Καμπατσο ....

    ΥΓ αφου πρεπει οπωσδηποτε να γραψεις κατι στα Αγγλικα τουλαχιστον γραψτο σωστα ... HANDICAP

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 10:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηοοpfan τωρα που ειπες βοτσαλο...μπας και εχεις φάει κανενα στο κεφάλι και εχεις λαλήσει;
    ΣΚΑΣΕ ρε ξεφτιλισμενε που θα μιλησεις εσυ για τον Ηλία Θεοδωράκη!
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ πουθενατζή! Οταν ο Ηλίας υποστήριζε τον Μπαρτζώκα και την ομάδα 2 χρονια και ηταν η φωνή της λογικής εδώ μεσα εσύ εψαχνες να βρεις με τι ονομα θα γράψεις το καθε σχολιο. Καραγκιόζη...

  • Hoopfan
    Hoopfan Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 08:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Ηλια Θεοδωρακη κανε την χαρη στον εαυτο σου εαν εχεις εστω και ελαχιστη αξιοπρεπεια να μην ξανασχολιασεις μπασκετικα θεματα ... δεν πετυχαινεις λιμνη με βοτσαλο μιλαμε ....

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε @θοδωρής 14, εχω εκφρασει παρομοιες αποψεις την περιοδο του καλοκαιριου που γινοταν ο ντορος σχετικα με τον Σλουκα. Ειχα γραψει τοτε οτι η ομαδα χρειαζεται εναν παιχτη closer για να αντικαταστησει το κενο του Σλουκα και οτι ο Γκος δεν ειναι τετοιος. Δυστυχως ομως, στην αγορα υπαρχουν παντα περιορισμοι και παιχτες που να μπορουν να κλεινουν τα παιγνιδια ειναι δυσευρετοι πλεον.

    Επισης, ειχα εκφρασει την αποψη οτι, περαν του Σικμα που τον εκτιμουσα και συνεχιζω να εκτιμω ως παιχτη, χρειαζομαστε ενα αθλητικο 4-5αρι. Δυστυχως, και εδω οι περιορισμοι στον αριθμο των ξενων παιχτων δεν εδωσε περιθωρια στον Μπαρτζωκα για εξτρα προσθηκη. Βεβαια, οσον αφορα τον Σικμα, και περα απο τις δικαιολογιες που εχει γιατι μεχρι τωρα παιζει στη θεση 5 κυριως, θα πρεπει να παραδεχθουμε οτι δεν εχει καταλαβει τι σημαινει επιπεδο πρωταθλητισμου και ειναι πισω στο condtioning. Θα επρεπε να ειχε κανει πιο πολλη δουλεια το καλοκαιρι.

    Αυτη τη στιγμη το ροστερ φαινεται να εχει καποια κενα, ειδικα σε συγκριση με το περσινο. Ομως, πως θα μπορουσε να μην εχει μετα τη φυγη δυο πρωτοκλασατων παιχτων? Και τον Μιροτιτς να ειχαμε παρει, παλι θα υπηρχε το κενο στο 4-5. Και τον Ντορσεϊ να φερναμε παλι θα ειχαμε κενο στον παιχτη closer. Και ο Μαϊκ Τζεϊμς να ερχοταν για closer παλι θα ειχαμε κενο στη θεση 3. Βεβαια, καμιά ομαδα δεν μπορει να εχει ποτέ το τελειο ροστερ, αυτο ειναι νόμος.

    Χωρις να ψαχνουμε για δικαιολογιες, υπαρχει μια αιτιολογηση στο φετινο σκεφτικο του Μπαρτζωκα και απομενει να δουμε πως θα αποτυπωθουν οι σκεψεις του στο παρκέ. Τα πραγματα δειχνουν οτι τiς αποφασεις που επαιρνε ο Σλουκας θα παιρνει πλεον ο Γουοκαπ με τον Γκος να συνδραμει σαν δυαρι στο 4ο δεκαλεπτο. Απο οτι εχω δει μεχρι τωρα, μου αρεσει το διδυμο Γουοκαπ-Γκος γιατι ειναι και οι δυο πολυ πειθαρχημενοι παιχτες αν και ο Τομας παιρνει περισσοτερα ρισκα απο οτι χρειαζεται μερικες φορες.

    Ναι, ο Γκος δεν ηταν ποτέ μηχανη για ασιστ αλλά φαινεται να τα παει καλυτερα απο οτι θα περιμενα στο συστημα Μπαρτζωκα. Απο εκει και περα, ισως οι Κανααν και Μπραζντεϊκις να δινουν καποιες βοηθειες στο κλεισιμο των παιγνιδιων. Μερικες φορες το να εχεις στην πενταδα εναν παιχτη closer κανει τη επιθεση προβλεψιμη γιατί ολοι γνωριζουν σε ποιον θα παει η μπαλα στα τελευταια δευτερολεπτα. Επισης, αυτο μορει να κανει και τους υπολοιπους παιχτες πιο διστακτικους στο να παιρνουν κρισιμες προσπαθειες. Π.χ. αν Κανααν αποφασιζε να σουταρει στα 53" του περσινου τελικου με τον Ταβαρες στα 4 μετρα μακρια του, αντι να πασαρει εξω στον Βεζενκοφ, ισως να μιλουσαμε για την 4η Ευρωλιγκα της ομαδας μας τωρα. Αντι λοιπον για εναν και μοναδικο closer (δεν θα μπορουσαμε να εχουμε παραπανω απο εναν ουτως ή αλλως) , μια πολυφωνία στην επιθεση μπορει να ειναι ευεργετικη, θα δουμε.

    Υ.Γ. Παιδες, αλλιώς κρινω τον Σλουκα ως παιχτη και αλλιως ως χαρακτηρα. Ως παιχτη δεν εκανα ποτέ προσπαθεια να υποβαθμισω την αξια του, ειδικα για τη δικη μας ομαδα. Ως χαρακτηρα ομως ειναι τελειως διαφορετικη ιστορία, διοτι οσο περναει ο καιρος τα πραγματα δειχνουν οτι οχι μονο ειχε αποφασισει να την κανει απο νωρις, αλλά ταυτοχρονα εκανε προσπαθεια να αποδομησει το κυρος του Μπαρτζωκα στους φιλους του Ολυμπιακου, κατι δηλ. που προσπαθουν να κανουν με μανία οι απεναντι με δημοσιευματα στο πορτοκαλι και άλλα sites. Ολο και περισσοτερο πειθομαι απο αυτο που λενε μερικοι φιλοι οτι δηλ. ο κος Σλουκας ηθελε οχι μονο να φυγει ο ιδιος αλλά και να διαλυσει τον Ολυμπιακο φευγοντας. Οι Αγγελοπουλοι σιγουρα γνωριζουν περισσοτερα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7
    - Κακά τα ψέματα, για τη γκρίνια που μιλάς, έχεις όλο το δίκιο του κόσμου, άσχετα αν εγώ δεν γκρίνιαξα στο παραμικρό. Δεν γκρίνιαξα ούτε πρόπερσι, ούτε για τον Κάνααν (που θυμάμαι ότι πρόπερσι με την Ούνιξ στο Καζάν παραλίγο να πάρει το ματς μόνος του) κλπ κλπ.
    - Για το ματς με το αεκ έχω υπόψη αυτά που λες για ξεζουμίσματα... με προβλημάτισε όμως τ ότι ούτε το αεκ φόρτσαρε... κι εκείνοι -άσχετα τι διατυμπανίζουν στα ΜΜΕ ως ορφανά του σωλήνα- ψηλοσβηστοί ήταν γιατί κι εκείνοι έχουν Ευρωπαϊκά ματς.
    - Η δημιουργία είναι κάτι σύνθετο και οι ψυχροί αριθμοί των ασίστ μπορεί και να μη λένε πολλά. Οι ασίστ στα 80ς δείχναν δημιουργία... σήμερα δείχνουν περισσότερο ευστοχία... αν βαράς τρίποντα και το χτίζεις, το πιο πιθανό είναι ότι δε 'γράφεις' ούτε ασίστ. Αν έχεις έναν περιφερειακό που σου κάνει μπάσιμο και σου ανακατεύει την αντίπαλη άμυνα, μπορεί οι παίκτες σου να κάνουν πάρτι κι από σουτ μέσης απόστασης... αν αυτό δε το έχεις, τη μία μέρα που θα τα βάζουν όλοι από το σπίτι τους θα έχεις ασίστ στο Θεό και την άλλη μέρα που θα έχεις 15 και 20% στο τρίποντο, θα έχεις μονοψήφιες ασίστ. Ο Σλούκας αλλά και ο Γουόκαπ τις ασίστ τις γράφουνε κυρίως με τον 1ο τρόπο. Κάτι Φαλ, Μιλουτίνοβ, Σίκμα κλπ με το δεύτερο. Όχι ότι είναι κακό να έχεις ψηλούς που να ξέρουν να πασάρουν, αλλά αν οι κοντοί σου σε ένα ματς βαράνε στο γάμο του Καραγκιόζη, είναι δώρον άδωρον.
    - Ο Καμπάτσο είχε στοχεύσει Ρεάλ εξαρχής (όπως ο Μιλουτίνοβ στόχευσε εμάς)... εκτιμώ ότι μπορούσαμε να τον πάρουμε, αλλά θα έπρεπε να του σκάσουμε τουλάχιστον ένα συμβόλαιο όπως του Σλούκα. Η Ρεάλ έχει πλαφόν τα 2Μ... ο Ταβάρες έχει ζητήσει ένα συμβόλαιο σαν του Σλούκα για να ανανεώσει κι η Ρεάλ δε του δίνει ούτε για αστείο. Για το Τζέιμς εκτιμώ ότι μπορούσε να έρθει με ένα συμβόλαιο γύρω στα 2Μ κι ένα buyout στη Μονακό της τάξης των 500-700Κ μέχρι όμως την εποχή που πήρανε το Κέμπα. Στο τέλος του καλοκαιριού όταν ακούστηκε ότι τον κυνηγάμε ήταν αργά. Όπως και να έχει πάντως, το να εμπλακείς σε τέτοιο παζάρι, ακόμα κι αν δε σου τελεσφωρήσει δείχνεις την πρόθεση ότι θέλεις να τα σκάσεις... μπορεί να μη σου κάτσει ο Καμπάτσο ή ο Τζέιμς, αλλά θα σου κάτσει σίγουρα κάτι πολύ καλύτερο του Σίκμα... αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
    - Για το Σλούκα υπάρχει κι ένα ακόμα συμβάν... το 'εγώ εδώ' που είχε κάνει σε κάποιο ματς... ίσως και να μην ήταν εξαρχής τόσο τελειωμένη υπόθεση. Όχι ότι του ρίχνω δίκια σε κάτι...
    - Ο Μπραζντέικις (τον οποίο θα μπορούσαμε στις αρχές να τον πάρουμε χωρίς buyout) ήταν η τελευταία λύση εφόσον απ τους σκόρερ που κυνηγούσαμε δε μας καθόταν κανένας. Ειπώθηκε κάποια στιγμή ότι αν δεν κάτσει τίποτα από σκόρερ, θα πάμε σε 3άρι να έχει τουλάχιστον βοήθεια ο Παπανικολάου.
    - Για το Ναν δεν τρελαινόμουνα. Αμερικάνος στην Ευρώπη, μια φορά κι ένα καιρό έκανε σίγουρα διαφορά.
    - Το μπάτζετ, αν τα βάλεις κάτω είναι χαμηλότερο του περσινού, με μικρή διαφορά... δεν είπε κανείς ότι υπάρχει τεράστιο handycap... όμως όταν οι άλλοι (δεν εννοώ μόνο το βάζελο) ρίχνουν πολλά λεφτά, ολοένα και περισσότερα κάθε χρόνο δεν μπορείς εσύ να πηγαίνεις με αυτή τη σφιχτή οικονομική πολιτική και μονίμως να προοδεύεις. Το να έχουμε ένα απ τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης σημαίνει ότι κάποια στιγμή πρέπει και να εκμεταλλευτούμε αυτή την υπεροχή... κι όχι μονίμως να περιμένουμε από προπονητής να γίνεται μάγος και να βγάζει λαγούς από το καπέλο προκειμένου να κάνουμε την υπέρβαση, πριν προλάβουν κιόλας οι άλλοι να του πάρουν τους λαγούς και να πρέπει να βγάζει συνέχεια καινούριους.
    - 80π μέσον όρο και 82π πέρσι; Με -7 ως -8 από πέρσι να πούμε και ευχαριστώ.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard έτσι πιστεύω κι εγώ φίλε για τον ποντικομαμη

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display