roumeliotis

Carwiz

Σοκ με ΜακΚίσικ και Σίκμα, τρέχουν... Γκος-Φαλ

casino loutrakiou
redwell

Για το... ιατρικό δελτίο ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και τα μαντάτα δεν είναι καλά μιας και υπάρχουν αρκετοί παίκτες στα πιτς με μικρότερα ή μεγαλύτερα θέματα τραυματισμών και θα χάσουν παιχνίδια μεγάλης σημασίας.

Όπως έκαναν γνωστό οι ερυθρόλευκοι ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες με έναν μήνα ενώ ο Λουκ Σίκμα για δυο εβδομάδες και αυτές είναι οι σίγουρες απουσίες.

Για τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Μουσταφά Φαλ θα υπάρξει παρακολούθηση καθημερινά και για την ώρα δηλώνονται αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (13/10) στο ΣΕΦ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

93 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake μα δεν υπάρχει "ίσως", αυτό ΕΊΝΑΙ το πλάνο. Δηλ ο Παπ σιγά σιγά να περάσει στο 4. Γι αυτό μιλάμε για επάρκεια.
    Τους τα γράφεις και δεν καταλαβαίνουν: versatility κυριοι. Δηλ ευελιξία των παικτών να παίζουν πολλές θέσεις και να προσφέρουν σε περισσότερους τομείς. Τέτοιους θέλει ο Μπαρτζώκας για να ανταποκρίνεται και με μικρότερο ρόστερ. Γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να έχει μικρό και ευέλικτο ρόστερ. Τελος. Αλλά τα μυαλουδακια έχουν μείνει στο μπάσκετ του "αυτός είναι ο άσσος άρα κατεβάζει τη μπάλα, ο άλλος είναι ο πιο ψηλός άρα βαλτον στο 5 να πιάνει τα ριμπάουντ κτλ".
    Εμείς γιατί επιμένουμε άραγε; Και μάλιστα με επιχειρήματα; Βγήκε ο άλλος ο βαρυγδουπος αλλού και λέει "είστε προεδρικοι". Έβγαλε πόρισμα. Δηλ και καλά μας ενδιαφέρει η τσέπη των προέδρων (αν και φυσικά μας ενδιαφέρει υπό την έννοια ότι δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε από εποχές Σφαλιαρελη μεχρι εποχές ηχητικών, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΓΕΊΑ ΚΑΘΕ ΤΜΉΜΑΤΟΣ), και καλά οι Αφοί που είναι αρνάκια έχουν βάλει παπαγάλους, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
    Μια φαντασίωση ότι ο Μπαρτζώκας είναι δέσμιος των Αφων που έχουν καβούρια και για αυτό δεν έρχονται άλλοι 25 παίκτες ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ δηλ.
    ΘΑ ΖΟΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ
    Ο ΔΥΟ ΦΟΡΈΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΦΕΥΓΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΡΑ
    ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΆ
    Δεν τους περνάει από τα μυαλουδακια ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι επιλογές Μπαρτζωκα.
    Και το συγκεκριμένο μπάτζετ
    Και το συγκεκριμένο ρόστερ
    Και το σταφ
    Όλα
    Και αυτόν στηρίζουμε. Και θα στηρίζουμε τους Αφούς όσο κρατούν το τμήμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΓΕΙΕΣ και παράλληλα ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΡΤΖΏΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ χωρίς παρεμβάσεις.
    Έχουμε κράξει τους Αφούς για τα λάθη τους, βλέπουμε πχ ότι το παρασκήνιο συνεχίζει να υφίσταται. Αλλά είμαστε "προεδρικοι" σύμφωνα με τα τρολ

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 07:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα πω ότι έχετε άδικο να τσακώνεστε. Και οι μεν και οι δε έχετε κάποια δίκαια.

    Το ένα χτυπητο κενό, αυτό στο 3 η ομάδα το κάλυψε πολύ παραπάνω από επαρκώς, κάτι που με ικανοποιεί πλήρως.

    Εγώ κενό στα γκαρντ δεν είδα ποτέ και τουλάχιστον μέχρι στιγμής πιστεύω ότι έτσι φαίνονται τα πράγματα με το στεπ απ του Κειναν και την εξαιρετική εκκίνηση Γκος, και ας είναι ουσιαστικά απών ο Σακ (δεν φαίνεται το κενο).

    Το 2ο κενό στον 5ο ψηλό είναι πασιφανές κσι το βλέπετε όλοι. Προφανές είναι επίσης ότι λόγω χημείας ρόλων και χρόνων ο προπονητής μας (respect) δεν θέλει άλλη προσθήκη ενώ αργά αργά ετοιμάζει το πρότζεκτ Τανουλη ώστε μέσα στη χρονιά να πάρει χρόνο στο ροτεσιοον.

    Ο Σικμα δεν μπορεί να παίξει στο 5 (θα το γράφω μέχρι να παγώσει η κολαση). Αλλά αδικείται από την ανάγκη να πράξει ακριβώς αυτό. Θεωρώ ότι το ρόλο του 2ου 4αριου θα τον υπηρετήσει υπερεπαρκως.

    2 χρόνια τώρα δεν είχαμε μαζικά τραυματισμούς. Έκατσαν τώρα 4 ταυτόχρονα. Δεν μπορεί η ομάδα μα έχει 15-16 (κι ας διαφωνεί ο εξαφανισμένοs DeCoupePe) παίκτες rotation. Είναι και θέμα μπάτζετ αλλά και ρολων/χημείας.

    Καλώς ή κακώς θα πορευτουμε έτσι, και αν με τους τραυματισμους Φαλ και Σικμα στραβωσει το πράγμα θα πάνε σε προσθήκη ξένου (τον Σακ γραμμένο τον έχει ως odd man out όπως είναι το τοστερ τώρα, αν επανέλθει θα έχει μια επιπλέον λυση-πονοκεφσλο, ίσως αυξήσει και το χρόνο του Παπ στο 4).

    Τσακώνεστε για το ίδιο πράγμα 1 μήνα τώρα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις άρχισαν. Απολαύστε και όλες οι ενστάσεις στην στελέχωση έχουν σημειωθεί

  • Dark Red
    Dark Red Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 06:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρης, φίλε δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τον παίκτη δανεικό. Αν όμως τους τα σκάσουμε όπως τα σκάσαμε στην Ζαλγκίρις για Μπραζντεικις δεν νομίζω να πουν όχι.
    Βασικά, πιστεύω μια τέτοια κίνηση θα ήταν win-win για όλες τις πλευρές. Εμείς θα βρίσκαμε παίκτη να καλύψει το κενό του Σικμα για όσο θα λείψει και παράλληλα θα αποκτούσαμε το 4-5αρι που χρειαζόμαστε(έστω και για μέχρι το καλοκαίρι), ο παίκτης θα ερχόταν σε μια ομάδα που έχει παράδοση να φτιάχνει ψηλούς άρα θα είχε την ευκαιρία του για το step up και η Παρτιζάν θα τσεπωνε το παραδακι για έναν παίκτη που δεν παίζει καν Ευρωλίγκα.
    Anyway, το θέμα είναι ότι πει ο κοουτς. Εκείνος ξέρει και αποφασίζει κι εμείς τον εμπιστευόμαστε.

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Θοδωρη ανεφερα μονο τις γραμμες γκαρντ και Σεντερ ... συμφωνω για Μπονγκα , θα ειναι μεσα στους καλυτερους παικτες της φετινης διοργανωσης ... εδωσε και περυσι αλλα και στο Παγκοσμιο δειγματα απο το ταλεντο του ...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan έτσι πιστεύω κι εγώ φίλε. Απλά, απαλλαγμένοι οι υπόλοιποι από τον ποντικομαμη δεν αποκλείεται να βγάλουν αντίδραση. Και όπως έχουμε ξαναπεί αυτό το κακοστημενο τουρλουμπουκι 9 θα σέρνεται 1 θα τυχαίνει να τα βάζουν όλοι μαζί και να παίρνουν κάνα παιχνίδι. Ίσως αυτό συμβεί αύριο. Κατά τα άλλα 100 φορές να παίξουν οι συγκεκριμένες ομάδες τις 98 θα τις πάρει η Μπάγερν.
    ΜΗ ΜΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΝΓΚΑ
    Αυτός και ο Μπολμαρο είναι οι συμπάθειες μου από τους Βαυαρούς

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΡΟΥΡΑΙΕ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΤΟ

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 17:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρη
    Μπολμαρο , Εντουαρντς , Φρανσισκο , Ουαιλερ Μπαμπ , Ομπστ ειναι μια παο τις καλυτερες γραμμες γκαρντ στη φετινη ευρωλιγκα θα κανουν πλακα με Βιλντοζα Γκαι Γκραντ Γκριγκονις , δεν μπορει καν να ξεκινησει συγκριση ...

    Μπουκερ , Γκιλεσπι , Ιμπακα εναντιον Λεσορ Μπαλτσεροφσκι Κωστακουμπο θα γελασει και το παρδαλο κατσικι ...

    η πλακα ειναι πως τα βαζελοσαιτ γραφουν το αφηγημα της 'ξεκουρασης' εν οψει Φενερ ... εχω πεσει στο πατωμα απο τα γελια απο τοτε που το διαβασα ... η θλαση εγινε ξεκουραση για να μην φανει ποσο δικιο ειχε Μπαρτζωκας .... χαχαχαχα ...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan,

    Εγώ απο την αλλη εχω εντυπωσιαστεί με το μυαλο που κουβαλάς εσύ και ο αλλος ο μπαγλαμάς ο Θοδωρης!

    Εισαι ειτε καθυστερημένος ειτε με τρολάρεις για να μου σπάσεις τα νευρα.

    Ολη μου η κριτική και η εκφραση ανησυχίας, δεν ειναι για τον Βάζελο..αλλά για την συνολική μας πορεία τη νέα σεζόν.
    Με ειδες να διαφωνώ οτι οι παιχτες μας ειναι παιχταράδες;
    Οτι εχουμε καλο προπονητη;
    Eιπα ομως και λεω ξανά και υποστηρίζω, πως ο Μπαρτζώκας εχει κολλήματα και κανει ΛΑΘΟΣ να πιστευει οτι το ροστερ αυτό που εχει εναν καταπονεμένο κορμό παιχτών, θα ανταπεξέλθει σε βαθος χρονου στις μεγάλες απαιτησεις της χρονιάς!
    Μακαρι να βγω ΛΑΘΟΣ σε αυτο που πιστευω και φοβάμαι. Ευχομαι να βγω λαθος. Ομως ηδη απο την 1η δυσκολη εβδομάδα, παρότι κερδισαμε 2 σπουδαιες και δυσκολες μαχες σε Super Cup, Euroleague και το εκτος εδρας μας με Αρη επισης, το αποτέλεσμα ηταν οι τραυματισμοι να αποδεκατίσουν την ομάδα!!!
    Αν αυτο συμβαινει με το καλημέρα, σκέψου τι θα συμβει στη συνέχεια!
    Και εχουμε παιχτες που θες για τον Α η τον Β λογο, ο Μπαρτζώκας δεν τους χρησιμοποιεί και δεν βοηθούν!
    Το ζόρι ολο θα το φανε οι γνωστοί παίχτες που να τους εχει καλά ο θεός αλλα ΕΝΑΣ απο αυτούς να τραυματιστει η να παρουσιάσει πτώση στην αποδοσή του, την ΒΑΨΑΜΕ.

    Θοδωρή.....αξιαγάπητε σιχαμένε τυπε.
    Δεν περιμένω την πρώτη ηττα που κάποια στιγμη θα γινει και ειναι φυσιολογικό να γινει.
    Περιμένω ομως και ξαναλέω ευχομαι να διαψευστώ, οτι θα ερθουν ηττες που θα ειναι αποτέλεσμα της κοπωσης της ομάδας η οποία μπορει να αποτραπεί σε σημαντικό βαθμό αν ΦΕΤΟΣ ειδικά, γινονταν προσθήκες στο ροστερ απο πιο "ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ" παιχτες ποιοτικούς. Αντι αυτού εχουμε στο πάγκο παιχτες που παρκέ πατάνε μόνο στα ταιμ αουτ και στο τελος του αγώνα οταν μαζευονται ολοι στο κέντρο για να φωνάξουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
    Αν εσένα σου αρέσει αυτη η ως τωρα εικόνα του ρόστερ και της αξιοποίησης των παιχτών μας τοτε μπράβο σου!
    Ευχομαι ολόψυχα στο τέλος της χρονιάς να εχω πεσει εξω εντελώς και εσυ να εχεις δικιο. Θα βγω και θα σου πω ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.

    Ομως, κάτσε και σκέψου, πόσο κρίμα θα είναι, να φτάσουμε στην πηγή πάλι και να μην πιούμε νερό ΕΞΑΙΤΙΑΣ παραλείψεων που εβγαζαν μάτια και τις οποίες ολοι εβλεπαν αλλά εκαναν οτι δεν βλέπουν!!!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο μεταξύ ο Ποντικομαμης που έκανε ειδική προετοιμασία για να μας... κερδίσει, καλύτερα τέθηκε νοκάουτ με τη Μπάγερν. Ε ρε γλέντια έτσι και παίξει καλά ο τρακιακος... Αν και η Μπάγερν από πάνω τους θα περάσει, όπως έλεγα αυτοί και ο Αστέρας απορώ γιατί θεωρούνται αουτσάιντερ σε σχέση με τα τρακια. Ομαδάρες έχουν

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αρουρ σε αφασία έχει βγάλει το καρμπον από εκεί που το είχε προσεκτικά τοποθετημένο και γράφει τα ίδια και τα ίδια καραδοκωντας και περιμένοντας την πρώτη ήττα (που κάποτε φυσιολογικά θα έρθει) για να κουνήσει το δάχτυλο απέναντι στη λογική ουρλιάζοντας ότι είχε δίκιο.. ζούμε μεγάλες στιγμές γραφικοτητας..
    Κακώς μιλάω όμως διότι ο σβέρκος μου είναι καταφαπωμενος από τον τρακιακο, όπως σωστά είχε προβλέψει ο γκουρού - Αρουραίος .. Μουχαχαχαχα... γελοίε..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...