roumeliotis

Carwiz

«Δεν παίχτηκε μπάσκετ, ήταν κάτι άλλο»

casino loutrakiou
redwell

Δεν είχαν συμπληρωθεί ούτε 42 ώρες από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ για την 1η αγωνιστική της EuroLeague κι ο Ολυμπιακός έπαιξε στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη για την Α1 και όχι μόνο αυτό αλλά οι Θεσσαλονικείς το έριξαν στο μποξ και το κατς και παρά τη νίκη του Θρύλου ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν έξαλλος στις δηλώσεις του:

«Δεν παίχτηκε μπάσκετ, ήταν κάτι άλλο. Πρέπει να κάνουμε ξανά μίτινγκ και να συζητήσουμε με τους διαιτητές τι είναι κανονισμοί», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες προστέθηκαν δύο ακόμα, ματώσαμε για να κερδίσουμε. Ο Άρης έκανε καλό παιχνίδι όπως πάντα, αλλά αυτό το παιχνίδι πρέπει να το ξαναδούμε».

Σε ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο και η κούραση απάντησε: «Σίγουρα».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Το πιο σημαντικό στο σημερινό παιχνίδι ήταν αυτό που έγινε πριν το τζάμπολ, η τιμή στην μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη. Για μία ακόμα φορά, θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και την κόρη του.

Το ματς δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική, δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Η αίσθησή μου είναι ότι δεν παίχτηκε μπάσκετ. Είδαμε μία κατάσταση με πολύ physical παιχνίδι, το οποίο ήταν εκτός κάθε λογικής. Οι διαιτητές αποφάσισαν να αφήσουν..

Παίχτηκε ένα μπάσκετ που είναι διαφορετικό από τα ματς της EuroLeague και από τα υπόλοιπα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Από αυτό το πράγμα τραυματίστηκαν ακόμα δύο παίκτες (σσ. Γουίλιαμς-Γκος και Σίκμα) εκτός από τους δυο-τρεις που ήδη έχουμε και κάποιοι αναγκάστηκαν, μετά την παράταση που παίξαμε την Παρασκευή το βράδυ (σσ. κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) να εξοντωθούν παίζοντας περισσότερο. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Νικήσαμε το πρώτο ματς. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ. Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή συνέχεια.

Αφήνω σε εσάς, που μετράτε τους αριθμούς, να δείτε ξανά το παιχνίδι. Προφανώς έχουμε διαφορετικές θέσεις στο μπάσκετ εσείς και εγώ. Καταλαβαίνουμε διαφορετικά το παιχνίδι μάλλον. Η δική μου εικόνα και το δικό μου συμπέρασμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ότι για να σφυριχθεί το πέμπτο φάουλ, σφυριζόντουσαν τέσσερα πριν.

Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τους διαιτητές, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που τους κρίνουν, αλλά πρέπει να υπάρχει μία κοινή συνισταμένη στο πώς αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια οι διαιτητές στην EuroLeague, στη FIBA, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά όλα.

Εγώ ήρθα εδώ για να κάνω μία αποτύπωση του πώς είδα το παιχνίδι. Προφανώς εσείς και το σέβομαι, το βλέπετε διαφορετικά. Τι θέλετε να πούμε παραπάνω τώρα σε αυτό το πράγμα; Με όλο το σεβασμό. Εσείς μετράτε τα φάουλ, εγώ έχω μια γνώμη για το μπάσκετ. Προφανώς έχετε μια άλλη γνώμη, τη σέβομαι και αυτή.

Αυτά (σσ. τα θέματα τραυματισμών) φαίνονται την επόμενη ημέρα. Ο Γουίλιαμς-Γκος και ο Σίκμα θα υποβληθούν σε μαγνητική και θα δούμε το μέγεθος της ζημιάς».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow το μικρο σου μυαλουδακι δεν μπορει να αντιληφθει πως ο Ολυμπιακος εχει κανει ελλιπη προετοιμασια λογω Παγκοσμιου και οτι οι παικτες που πρεπει να παιζουν ωστε να αποκτησουν χημεια μεταξυ τους και παιχνιδια στα ποδια τους
    , ειναι οι 12 ( 8 ξενοι + Ουοκαπ / Λουτζη / Λαρυ / Παπ ) και οχι οι Παπας και Τανουλης που δεν ειναι στο rotation της ευρωλιγκα , διοργανωση στην οποια δεν επιτρεπεται να κανεις στραβες ? Οταν περασουν οι πρωτες κρισιμες αγωνιστικες και οταν περασει και το ματς στο ΣΕΦ την 28η Οκτωβριου με τον ΠΑΟ θα μπορεσει να αρχισει ο Μπαρτζωκας να κανει πειραματα με Παπας , Αμποσι και Τανουλη ... ο Ολυμπιακος δεν ειναι βρεφονηπιακος σταθμος ουτε Ακαδημια μπασκετ , ειναι η κορυφαια ομαδα της Ευρωπης ... μην παιρνεις ως παραδειγμα τα παραμυθια που σας πουλανε περι ταλεντων τυπου Μαντζουκα ,Χουγκαζ , Αβδαλα και Σαμοντουροφ , το 'αυριο' του Ελληνικου μπασκετ ...

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα πάντως πέρσι δεν είχε τραυματίσμους! Κανένας πρωτοκλασάτις παίχτης δεν έμεινε πάνω από 10 μέρες έξω! Φέτος δεν ξεκινάει καλά η χρονιά ! Αν εξαιρέσεις τον Φαλ, που προφανώς προσπαθούν συντηρητικά να ξεπεράσουν ένα χειρουργείο, οι παίχτες που βγάζουν τραυματίσμους είναι ο γκος, από μια ρεαλ που βγάζει συνέχεια σοβαρούς τραυματίσμους σε παίχτες της και ο Σικμα που δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ολυμπιακού και λόγω ηλικίας αλλά κυρίως επειδή δεν ήταν στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια! Ο μακισικ μεγάλωσε και αυτός, για αυτό βγάζει μικροτραυματισμους, αλλά είναι χρήσιμος στο ροστερ! Η προετοιμασία Φέτος ήταν ελλιπής και δεν φταίει ο Μπαρτζωκας και η ομάδα χρειάστηκε να παίξει δυνατά δύο παιχνίδια από την αρχή ,για αυτό και βγάζει τραυματίσμους! Το redgoal είπε ότι θα πάρουμε παίχτη στο 4 5 ,οπότε μην κράζετε όσους βλέπουμε το αυτονόητο! Σικμα ούτε για περιστερι!

    REDGOAL: Παίδες θα είναι όλοι διαθέσιμοι όταν πρέπει...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Τακης...να σου εξηγήσω γιατί μαλλον δεν εχεις καταλάβει τι λεω και ποια η αποψη μου για τους παιχτες αυτους.

    1ον) Περυσι αλλα και φέτος θεωρώ οτι ο ΠΑΠΑΣ μπορει να βοηθήσει. ΤΟ ΓΙΑΤΙ(?) δεν τον εμπιστευεται ο Μπαρτζώκας ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ και το σεβομαι, αλλά τοτε ας πάρει 2 αλλους Ελληνες παιχτες που να μπορουν να παιξουν τουλαχιστον κοντρα σε ομάδες οπως ο Αρης. Δηλ ο Τανουλης οταν επαιζε στον Προμηθέα, δεν επαιζε κοντρα στον Αρη; ; ; Αν ξεκουραζε εχθές λιγο τον Μιλουτινοφ τι θα γινοταν ;;;

    2) Σε συνεχεια του παραπάνω, δεν ειναι λοιπον οτι δεν γουστάρω Τανουλη και Παπας, αλλά δεν γινεται κάθε χρονο να εχεις στο πάγκο 2-3 παιχτες που να καθονται θεατές και να μην μπορείς να παρεις απο αυτούς ΤΙΠΟΤΑ!

    3) Για το θεμα των ξενων παιχτων, συμφωνω, εννοείται, δεν γινεται να εχεις μονο ξενους. Και η Ρεάλ εχει Ισπανούς και τους δινει χρόνο και παιζουν. Κατσε και δες παιχνίδια της να καταλάβεις. Δεν παιζουν μερα παρα μέρα οι ιδιοι και οι ιδιοι ρε παιδια. Δηλ, πως να στο πω.....με το ζορι θα βγει απο το στομα μου, (για την ακριβεια θα το πληκτρολογησω) αλλα χιλιες φορές να ειχα εναν ΚΑΒΑΔΑ για 3ο ψηλό να μπαινει να ριχνει λιγο ξυλο, να βαζει και 5-6 ποντους σε τετοιου επιπεδου παιχνίδια παρά το παιδάκι με την ακμή που ειναι σα μωρό και δεν παιζει ουτε λεπτό!!!

    4) Το θεμα Πάππας, εχει καταντησει ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ οσο δε παει. Με το Περιστέρι στο SuperCup κερδιζαμε 18-20 ποντους σε ολοη σχεδον την 4η περιοδο και τον εβαλε να παιξει 1 λεπτο και 40 δευτερολεπτα!!! Προλαβε να πιασει τη μπαλα 2 φορές και να βάλει τριποντο δυσκολο! Δηλ αν επαιζε 4-5 λεπτά παραπάνω η και 10 ακόμη σε τετοια παιχνίδια θα ηταν κακό???
    Δεν εχει δειξει οτι δεν μπορει...αλλα αν στα ματια του Μπαρτζώκα ΔΕΝ μπορει, τοτε τι τον κρατάει?????

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά τώρα αγαπητό redgoal πραγματικά πιστεύεις ότι θα πάρει παίκτη;που έκανε
    Ο Μπαρτζώκας ίσως και γιαυτό να είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής που δεν του αλλάζεις το σκεπτικό με τίποτα και όλοι ξέρουμε και βλέπουμε ότι για να αλλάξει ή να πάρει παίκτη ιδιαίτερα εν μέσω παριόδου είναι πολύ σπάνιο έως απίθανο!!!!
    Εδώ βλέπαμε να παίζει μόνος του στο 5 ο Φαλ πρόπερσι αφού παίκτης Μάρτιν δεν υπήρχε και πέρσι με τον Σλούκα με όλα αυτά που έκανε και το πήγε μέχρι τέλος και θα γίνει τώρα που είμαστε ουσιαστικά πλήρης αν φυσικά δεν έχουμε ατυχίες;
    Εντάξει καλό θα ήταν να είχαμε και ένα αθλητικό 5άρι και κανείς δεν θα μιλούσε βεβαίως για κανέναν τύπου Χάινς, απλά για να ξεκουράζει και να αναπληρώνει τους βασικούς!!!!

    REDGOAL: Φίλε ότι στηρίζει τις επιλογές του δεν σημαίνει ότι είναι χαζός. Αν ο Σίκμα δεν ανταποκριθεί ούτε στο 4 ούτε λίγα λεπτά αν χρειαστεί στο 5, θα αντικατασταθεί. Τουίνερ ψηλούς βρίσκεις με 300-400k. Συμπληρωματικό παίκτη θα θέλει αν αποφασίσει να μην συνεχίσει με τον Σίκμα, όχι βασικό...

  • Νικη
    Νικη Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 02:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Μπαρτσωκα χαρα στο κουραγιο σου μ αυτα που ζεις..να πρεπει να εξηγεις στους δημοσιογραφους οτι το μπασκετ δεν ειναι "βαραω στο ψαχνο"

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μένιο;;;
    Δε μπορούσε να γίνει το ματς λόγω Άρη;;;;;
    Τότε ο Ολυμπιακός να έπαιζε Πέμπτη στο οακα.
    Τα λένε αυτά.
    Ο Άρης κοίταξε κ καλά έκανε τα συμφέροντα του.
    Ο Ολυμπιακός δηλ.οι Αγγελόπουλοι τι έκαναν;;;;;;


    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Μενιος
    Μενιος Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Αύριο δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι γιατί παίζει την Τρίτη ο Άρης για το Eurocup και ταξιδεύει αύριο για Λιθουανία.

    Διαιτησία τραγική. Στα 5 φάουλ που έκανε ο Άρης έδιναν το 1. Ελπίζω οι Αφοί να έχουν λάβει τα μέτρα τους και να μην δούμε σε τίποτα τελικούς διαιτησίες από τα παλιά.

  • Τακης
    Τακης Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow. Ωραία πες ότι παίρνει 2 παίκτες που λες αντί για παπας κ Τανουλη. Πόσους ξένους θα έχει; 10? Η μήπως έχεις υπόψιν 2 Έλληνες που να μπορούν άμεσα να παίξουν σε αυτό το επίπεδο

  • alvinstam
    alvinstam Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν γινόταν να γίνει το παιχνίδι αύριο ρε παιδιά, ο Άρης παίζει Τρίτη στο Eurocup

  • Playmaker 0
    Playmaker 0 Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Goal θεωρείς ότι σε βάθος χρόνου η ομαδα θα πάρει παίκτη στην περιφέρεια ?

    REDGOAL: Στους ψηλούς θα πάρει. Στην περιφέρεια όταν μπει και ο Μπραζντέικις θεωρητικά είμαστε κομπλέ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display