roumeliotis

Carwiz

Φύτεψε...Σλούκα ο Μιλουτίνοφ και σοκ (vid)

casino loutrakiou
redwell

Στο πιο κρίσιμο σημείο της παράτασης ο Κωστας Σλούκας αποφάσισε να πάει κατά... μέτωπο πάνω στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και ακόμα βλέπει αστράκια από την τάπα-ισοπέδωμα.

Το ενδιαφέρον εκτός του ότι ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη; Πως και οι ίδιοι οι συμπαίκτες του νέου αρχηγού του τριφυλλιού γέλαγαν με τα χάλια του μετά το φυστίκι από τον Σέρβο σέντερ.

Δείτε το βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Nic:
    Ο Κωστακης παρα τρια λαθη,θα εκανε double-double!
    Οντως,δεν ειναι αστειο...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ache τους ξεσκέπασε ο Ιτουδης, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά επί του θεματος

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κάποιος μπορεί να διακρίνει πράγματα, θα δει ότι γενικά και στα δύο ματς, υπάρχει μία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του, από τους συμπαίκτες του.
    Προσπαθεί να ηγηθεί της όλης προσπάθειας και να το παίξει "είμαι εγώ και όλοι οι άλλοι από κάτω μου".
    Αυτό ακριβώς έκοψε ο Μπαρτζώκας. Την γκρίνια και την δυσαρέσκεια του συγκεκριμένου παίκτη. Σε λίγο καιρό και ειδικά αν τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα δεν τους πηγαίνουν καλά, θα αρχίσουν τα πανηγύρια.
    Ο τύπος δεν άντεχε να βλέπει την πλάτη του Γουοκαπ, έκατσε και το χρήμα και έφυγε. Είχατε δει ποτέ να κάνει δηλώσεις ή τσαμπουκαδες όταν ήταν σε εμάς?
    Άσε που το μεγάλο συμβόλαιο θα του βαρύνει πολύ τις πλάτες.
    Καλύτερα που έφυγε (αν και στεναχωρήθηκα τότε). Βαρίδι ήταν και απέναντι θα γίνει ακόμα πιο μεγάλο.
    υγ. Υπάρχουν δύο στιγμιότυπα: στο σούπερ καπ δίνει ο Γκάι την μπάλα στον Λεσορτ και γίνεται φάουλ. Και την πέφτει στον πιτσιρικά με νοήματα ότι σε μένα η μπάλα, του δείχνει με το δάχτυλο τον εαυτό του. Επίσης την Παρασκευή, μιλάει ο Αταμάν και αυτός δυσανασχετησε και κουναγε την κεφαλα του.

  • Ache
    Ache Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic το θέμα με τον Σλούκα δεν είναι ότι έφυγε και πήγε απέναντι, είναι η όλη συμπεριφορά του. Τα είχε βρει με τον Τράκη από πριν και έπαιζε θέατρο και προσπαθούσε να δημιουργήσει θέμα με τον προπονητή.
    Όπως έγραψε και ένας φίλος εδώ μια προσωπική εμπειρία, ο Τράκης τον είχε προσεγγίσει πριν καν το Φ4.

    Και αφού δεν ξέρεις από μπάσκετ, να σε ενημερώσω ότι είναι ομαδικό άθλημα και δεν βλέπουμε μόνο τους πόντους του καθενός, δεν είμαστε ακόμα στην εποχή Γκάλη, άλλοι να παίζουν άμυνα και άλλοι επίθεση.

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Nic επειδή όπως λες δεν ξέρεις πολλά από μπασκετ μην βλέπεις μόνο πόντους. Δες το PIR που δείχνει την αξιολογηση/επιδραστικοτητα του παίκτη. 11. Μόλις 4ος της ομάδας του ο ηγέτης με 5ο καλύτερο τον Λαρρεντζακη (που ειχε -8, σρνητικο PIR). Ο Γκος δλδ, ο αντικατάστασης του, στατιστικά είχε μια πολύ πιο μεστή εμφάνιση. Οι πόντοι δεν λένε ποτέ την αλήθεια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic το πρόβλημα δεν είναι είναι ότι δεν κατέχεις μπάσκετ αλλά ότι δεν αντέχεις το χθεσινό. 20 πόντοι σε πόσες προσπάθειες; Πόσες ασίστ για ποσα λάθη; Δεν ξέρεις ότι πολλές φορές οι προπονητές αφήνουν κάποιον να σκοράρει παραπάνω στη λογική του ότι "από αυτόν δεν χάνω"; Πόσες 40αρες και 30αρες έχει στην καριέρα του ο Ποντικομαμης για να μας έπαιρνε χθες; Και στην άμυνα τρυπα.
    Λες ότι με τους άλλους θα τα βάλει. Με τη Ρεάλ όμως στον τελικό βαρεσε στο γάμο του Καραγκιόζη. Αλλά και γιατί όχι με μας; Αφού είναι αχικαρυδατος . Μήπως τα χεράκια του γενικά τρέμουν;
    Όσο για το αν μας πόνεσε... αν ήξερες που πέφτει το ΣΕΦ θα έβλεπες ότι πέρσι ΟΟΟΟΟΛΗ η εξέδρα αυτό συζητουσαμε, το ποσό βαρυδι κατάντησε αυτός ο παίκτης. Ανακούφιση νιώσαμε. Όπως ο Μπαρτζώκας και οι συμπαίκτες του.
    Στο μόνο που συμφωνούμε είναι στο λιλί. Ήρθε ένας παλαβός που του έσκασε τα 3πλασια απ' αυτά που αξίζει. Μαγκιά του που τα άρπαξε. Συναισθηματισμός, παντελόνια και αηδιες. Δεν είναι Πρίντεζης να απορρίπτουν ως και 4φορες παραπάνω λεφτά για να μείνουν στην ομάδα της καρδιάς τους

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα σε μερικές μέρες θα έρθει και στο ΣΕΦ... 2 ματς ήδη στη σεζόν και δεν του έχει γίνει η θερμή υποδοχή που του αξίζει.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευνούχησαν τον Βιλντοζα για χάρη του Σλούκα. Τον έβαλε βασικό μεν αλλά τον χρόνο τον έφαγε ο Σλούκας (31 λεπτά, έναντι 21 Βιλντόζα) όπως του υποσχέθηκαν. Τελικά με αυτόν μέσα τον ήπιαν. Ξεγελάνε οι 20 πόντοι του γιατί είχε και 7 λάθη. Ήθελε να το παίξει Ήρωας για να κερδίσει τα χάπατα της εξέδρας. Ήθελε όλες τις μπάλες αυτός όπως και το τελευταίο σουτ, που το έχασε. Σλούκα..... τώρα μπορείς..... μπορείς..... ξέρεις που να πας και για πιο λόγο :-)

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ηδονή απέραντη όταν έφαγε την τάπα ..
    Έπρεπε να του κάνετε και κανά καλό φάουλ να πονέσει λίγο..

  • El d
    El d Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στο Νικόλα ένας κορυφαίος σέντερ παιχταρας κ αγαπάει την ομάδα όπως κ εμείς μαζί με φαλ θα κάνουν πάρτι φέτος στη ρακέτα!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...