roumeliotis

Carwiz

«Είμαστε ακόμα μακριά από το 100%...»

casino loutrakiou
redwell

Ανώτερος ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup, επικράτησε με 84-64 του Περιστερίου και προκρίθηκε στον τελικό, έχοντας εκ των κορυφαίων τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος μετά το τέλος του ματς τόνισε:

“Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς και νικήσαμε. Φυσικά, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Είμαστε μακριά από το 100%. Χαίρομαι που είδα τον Μουσταφά να γυρνάει, θα χρειαστεί και εκείνος χρόνο. Είναι από τους βασικούς μας παίκτες, πολύ σημαντικός. Για αυτόν χαίρομαι πιο πολύ απόψε. Παίξαμε καλά, ήμασταν καλοί αμυντικά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε“, δήλωσε αρχικά.

Για την εμφάνισή του: “Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Ένιωθα καλά, μου έδωσαν την μπάλα οι συμπαίκτες μου και αξίζουν τα εύσημα. Παίζουμε ως ομάδα, ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά και αυτό θα μας βοηθήσει μέσα στη σεζόν“.

Για τον Ολυμπιακό: “Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα. Πάντα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι εδώ και τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά, για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε“.

Για τον τελικό του Super Cup: “Μην υποτιμάμε καμία ομάδα, να τελειώσει ο δεύτερος ημιτελικός και θα δούμε“.

Τέλος, για το εάν υπάρχει το “πρέπει” στον Ολυμπιακό: “Η τελευταία διετία έδειξε πως αυτοί οι παίκτες βελτίωσαν την ομάδα, μαζί με τους προπονητές. Δυστυχώς, χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες (αναφορά σε σημαντικούς παίκτες που αποχώρησαν, δηλαδή οι Βεζένκοφ και Σλούκας), αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν τα κενά“.

Ο δευτεραθλητής κόσμου με τη Σερβία έκανε νταμπλ νταμπλ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, δείχνοντας με το “καλημέρα” πόσο σημαντικός είναι για τη νέα ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • g7
    g7 Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 08:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα ντέρμπυ στο Ελληνικό πρωτάθλημα που πρέπει να παίζουν 6 ξένοι θα έχουμε θέμα.
    Φαλ, Μιλουτίνοφ στο 5 και Πίτερς, Σίκμα στο 4 δεν κουνιούνται.
    Γκος αλλαγή στο 1 δεν τον ακουμπάς.
    Μένει μία θέση, ή Κάναν (2) ή Μπραζντέικις (3). Μακίσικ μόνο Ευρώπη.
    Αυτά είναι τα αρνητικά του να μην έχεις ελληνικά διαβατήρια.

    Αγνοούνται οι εύκολοι πόντοι του Σάσα...

  •  Freeman
    Freeman Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιμκα πιο αργος και καθόλου αθλητικός δεν γίνεται!!!!! Μεγάλη τρύπα στο τέσσερα!!!! Σαν βετεράνος φαίνεται άμα τον βλέπεις!!!!

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα νταμπλ νταμπλ θα πέφτουν σαν βροχή φέτος απ τον Μιλουτινοβ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...