roumeliotis

Carwiz

Καθαρίζει... Περιστέρι και πάει τελικό ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Ρόδο για το F4 του Super Cup και την Παρασκευή (29/09, 17:00, ΕΡΤ3) θα τεθεί αντιμέτωπος στον πρώτο ημιτελικό με το Περιστέρι με φόντο το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και για τις δυο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να παίζει ουσιαστικά για τρίτη φορά ολόκληρο αγώνα και πρώτη φορά με άπαντες παρόντες μιας και από τα φιλικά στην Κύπρο έλειπαν οι Φαλ, ΜακΚίσικ και Μπραζντέικις.

Οι δυο τελευταίοι δεν θα παίξουν και στη Ρόδο καθώς ο Λιθουανός δεν έχει μπει ακόμα με την ομάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να δώσει κάτι ενώ ο Αμερικανός λόγω της απουσίας εβδομάδων έχει μείνει πίσω και θα είναι αυτός που θα κοπεί ως... περισσευούμενος μιας και έχουν δικαίωμα να παίξουν έξι ξένοι.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν, φυσικά, στο να κατακτήσουν το Super Cup και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν, κάτι που θα τους δώσει και μεγάλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και γι' αυτό θέλουν να κάνουν δυο καλά ματς και να σηκώσουν την κούπα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκιά... του πληκτρολογίου ARROURαιε ψευτουποστηριζες εδώ και δύο χρόνια το μπάσκετ γιατί ήθελες να τη βγαίνεις στους ποδοσφαιρικους. Φέτος όμως που στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε τα χάλια της προηγούμενης τριετίας ήρθες να βγάλεις τη μιζέρια σου στο μπάσκετ. Αν δεν είσαι τρολ σε διατεταγμένη υπηρεσία είσαι μπετοβλακας και συμπλεγματικος πολυτελείας.
    Πώς σου φάνηκε ρε;

  • Θρυλος
    Θρυλος Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγαλη η τρύπα στο 4....δεν εχει παρει τιποτα απο κανέναν μεχρι στιγμης

  • Λολ
    Λολ Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Σικμα και Πίτερς...λίγα πράγματα..και ο καναν..δε ξέρω μου φαίνεται τεράστιο ρίσκο το φετινό ρόστερ
    .

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά καλά... Είμαστε τρολ ξαφνικά όσοι υποστήριζαμε 2 χρόνια τον Ολυμπιακό και λέγαμε ότι έχει ομαδάρα....τωρα που λέμε ότι η ομάδα είναι soft μας την έχουν πέσει κάτι ανύπαρκτοι ουρανοκατεβατοι κουραδομαγκες Ολυμπιακαρες.

    Θα πείτε αλήθειες........

    Αύριο ο Βαζελος θα μας κερδίσει εύκολα...
    Αυτα τα χάλια φέτος δεν είναι Ολυμπιακός.

  • Θρυλος
    Θρυλος Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεχρι στιγμής μαυρα χαλια

  • Γαυρίνα77
    Γαυρίνα77 Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή επιτυχία ομαδάρα. Εγώ θεωρώ ότι μια αναμέτρηση με Παναθηναϊκό δεν παύει να είναι με Παναθηναϊκό και να θες να κερδίσεις ακόμα και φιλικό να είναι.. τώρα μιλάμε για την πρώτη κούπα της χρονιάς και καλό θα ήταν να την πάρουμε για να δώσουμε και το στίγμα του πρωταθλητή αλλά κι ότι ο Ολυμπιακός και φέτος είναι μια ομάδα που ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάται... γιατί σύμφωνα με τους απέναντι δεν αξίζουμε φραγκο φέτος.. ωραία ας αποδείξουμε λοιπόν ότι αξίζουμε όλα τα τρόπαια εντός αλλά και εκτός Ελλάδας... άποψή μου... καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό μας για το καλύτερο δυνατόν.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω πιστευω οτι η προσθηκη που λειπει στο 2 θα μπορουσε να ειναι ο ΖΙΝΙ, εκανε πολυ ωραια ασσιστ εχθες στον ΠεφτοΜανταλο!!!

    Στα σοβαρα τωρα για την αρμαδα του ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΡΟΥ, ενα εχω να πω για αποψε και γενικα:

    Σσσσσς αρχιζει, προσδεθειτε!!!

  • Κωστας χανια
    Κωστας χανια Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    βλέπω ξεκίνησαν οι δικαιολογίες ....πιο σημαντικο το σημερνό παιχνίδι από το παιχνίδι της ευρωπης σήμερα κρίνετε ενας τίτλος

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα μπορείς να είναι ανετοιμη, αλλά ο βαζελος είναι πιο ανέτοιμος αφού είναι εντελώς καινούργια ομάδα!Δεν να χάσουμε τώρα και να περιμένουμε στο τέλος της σεζόν που θα είναι πιο έτοιμη να τους πάρουμε το πρωτάθλημα! Η ομάδα αν η διαιτησία είναι εντάξει λογικά θα κερδίσει ,για το πρωτάθλημα έχω τις αμφιβολίες μου!

  • Pan
    Pan Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήθελα τον ΠΑΟ πλήρεις..τώρα θα χουν δικαιολογίες αν χάσουν και θριαμβολογίες αν νικήσουν σε περίπτωση που πάμε και οι δύο τελικό..στην Ευρώπη με μακ και ιγκνας θα μαστε πολύ δυνατοί για Ελλάδα θέλει στεπ απ Λούντζη και παππας…

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...