roumeliotis

Carwiz

«Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Ρόδο με στόχο την κατάκτηση του Super Cup και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τα παιχνίδια και έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά:

“Καλή χρονιά σε όλους, μακριά από τραυματισμούς, να ασχοληθούμε μόνο με το μπάσκετ και τις όμορφες στιγμές που αυτό προσφέρει και να έχουμε όλοι υγεία. Βλέπουμε τι συμβαίνει καθημερινά τριγύρω μας, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

“Για εμάς η περσινή χρονιά ήταν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, οπότε, όπως συνηθίζεται να λένε, μία συνταγή που πετυχαίνεις δεν την αλλάζεις. Είχαμε αλλαγές, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες παγκοσμίως στο ρόστερ. 

Σίγουρα χάσαμε παίκτες που ήταν σημαντικοί για το περσινό rotation, ένας κύριος κάθεται εδώ αριστερά μου (σ.σ. έδειξε τον Κώστα Σλούκα), αλλά η ομάδα μας πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνάει, να το θέσω, όχι απώλεια, δεν ξέρω πώς να το θέσω σωστά, ποια είναι η σωστή έκφραση για να μη παρεξηγηθεί, αλλά πάντα βρίσκουμε τον τρόπο να είμαστε εκεί και να κρατάμε τον Ολυμπιακό ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις και να διεκδικούμε τους τίτλους που πρέπει να διεκδικήσουμε.

Αυτό θα κάνουμε και για άλλη μία χρονιά. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση κι εξαιρετική χημεία μεταξύ μας ήδη κι από πολύ νωρίς και με τα καινούρια παιδιά που έχουν ενταχθεί στην ομάδα, οπότε ανυπομονούμε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν”.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @izaiakertis εισαι στην Θεσσαλια; καλο κουραγιο!
    Καλη επιτυχια αποψε σε εμας και στον παοκ!

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ευχαριστώ. Προηγουμένως είχα δει στην στήλη του μπάσκετ και δεν ήταν. Τώρα είναι πάλι.

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal που πήγε το άρθρο με τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα για το ματς; Το σβήσατε;

    REDGOAL: Γιατί να το σβήσουμε φίλε; Από το σλάιντ κατέβηκε γιατί πάλιωσε. Είναι κανονικά στη στήλη του μπάσκετ:

    https://redgoal.gr/basket/item/49642-oi-paiktes-pou-pirame-einai-protathlites

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας περιμένουμε λοιπόν τον τελικό και κάποια εικόνα θα έχουμε . Θα περιμένουμε βέβαια και το άρθρο από το redgoal. Καλή χρονιά λοιπόν με υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο . Ειδικά στον κόσμο εδώ στη Θεσσαλία με όλα αυτά που συμβαίνουν εύχομαι καλή δύναμη.

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 04:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταπληκτικος παλι ο Μπαρτσωκαρος, ειμαστε ευλογημενοι! Οκ κι ο Τακιανος μιλησε σωστα και ειληκρινα..ο Σπανουλης μεχρι τωρα ως προπονητης δεν μου βγαζει να πω καλη κουβεντα..ο αταμαν φευγατος.. αντε ρε αταμαν να σε δω να πλακωνεσαι με ντιπιτζι και θα σου δωσω και δικιο ..χα χα χα
    Αυτα για τον Μητογλου ειναι καπως περιεργα οντως.. αλλα και το απλο σεναριο τραυματισμου να παιζει, πρεπει να το βλεπουν καποιοι που θεωρουσαν οτι χασαμε κελεπουρι..οταν εχει να παιξει 2 χρονια , δεν ειναι ευκολο να γινει μαχιμος αμεσα, θελει λιγο να τριφτει.
    Ποιος σκεφτηκε να βαλει τον αγωνα αυριο, Παρασκευιατικα, στις 17:00;;
    @Giannis κι εγω για νικη μας βλεπω!

  • Nickman7
    Nickman7 Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Άκουσα όλες τις δηλώσεις στελεχών, παικτών και προπονητων, ένα έχω να γράψω : Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα πρότυπο, εκπέμπει υγεία, ηθική, παιδεια, ταπεινοφροσύνη, μια ήρεμη δύναμη με λίγα λόγια, καλό θα είναι ορισμενοι και μέσα σε αυτούς βάζω και ορισμένα δικά μας φρούτα που γράφουν σχόλια εδω να παραδειγματιστουν και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι με ταπεινότητα και σεβασμό προς όλους.

    Τώρα ελπίζω να κατάλαβαν όλοι γτ δεν κολλούσε ο Σλούκας σε αυτό που φτιάχνουμε φέτος, ενώ όλοι οι δικοί μας παίκτες ξεκινώντας να μιλούν ευχήθηκαν υγεία σε όλους και καλή σεζόν αυτός ακόμα και τη στιγμή της βράβευσης του (για πέρσι ως παίκτης του Ολυμπιακού) έκανε λόγο για προσπάθεια του Παο αμφισβήτησης της υπεροχής του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρωπη, τι να πω πραγματικά τέτοιο μένος .... τέλος πάντων, όσον αφορά το Σούπερ Καπ καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, δεν είναι δεδομένο ότι θα το πάρουμε, είναι πολύ νωρίς όλες οι ομάδες άλλες πολύ άλλες λίγο είναι απροετοίμαστες θέλει και τύχη, εχω πίστη στην ομάδα μας ότι θα παρουσιάσει πάλι πολύ όμορφο μπάσκετ, ευελπιστώ να συνδυαστεί και με τίτλους.

    Καλή σεζόν να έχουμε με υγεια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannis πέσεις δεν πέσεις μέσα το σκ δεν παύει να είναι μια διόρθωση της πλάκας και τα παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα αυτή την εποχη. Είναι ένα τρόπαιο γοήτρου και το γόητρο αφορά τις μικρές ομάδες δηλ στην προκειμένη περίπτωση τις υπόλοιπες τρεις. Εμείς το μόνο που θα κερδίσουμε είναι δύο καλές προπονήσεις ακόμα, κερδίσουμε/χάσουμε

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστά. Έπρεπε να πλακωθουν στα κλωτσομπουνιδια. Άμα σου λέω ότι χρειασαι ψυχιατρική βοήθεια Arrourαιε, δεν ακούς. Μιλάμε έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα, όχι αστεία

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο μεταξύ το διαβατήριο - όρθιο στυλιαρι για το οποίο αρκετοί εδώ μέσα χτυπιοντουσαν γιατί δεν μας το φόρεσαν οι Αφοί, έβγαλε θλασουλα σήμερα συμπτωματικά, δηλ για δεύτερη φορά τραυματισμό λίγο πριν από επισημα ματς, στα οποία κάποιος κακεντρεχης θα μας υπενθύμιζε ότι υπάρχει και ντόπινγκ τεστ.
    Και τώρα λέει "ο βαζελος που έχει μαζέψει τον αφρό του ελληνικού μπάσκετ", σύμφωνα με κάποιους συμφορουμιτες εδώ στο RG, ετοιμάζεται να παρατάξει στη θέση του το παροπλισμένο πρότζεκτ "όρθιο στυλιαρι νο2"..
    Τόσα μύρια, τόσες υπεραξίες και το ρόστερ που θαυμάζουν ορισμένοι εδώ μέσα.... έχει εναλλακτική το Μαντζουκα;
    Τι λε ρε παιδί μου...
    Τρομαξαμε...

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ ωραία τα λέει ο αρχηγός...κ να γράψω την πρόβλεψη που είχα κάνει πριν περίπου ένα μήνα ότι κατά 97 % θα το κερδίσουμε το σούπερ καπ... μόνο 3% δίνω σε απώλεια.... ή να το πάρει ο ΠΑΟ....για να δούμε θα πέσω μέσα....?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display