roumeliotis

Carwiz

«H χειρότερη προετοιμασία αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του Θρύλου έκανε δηλώσεις και σημείωσε ότι η φετινή ήταν η χειρότερη προετοιμασία καθώς είχε αρκετές απουσίες λόγω των διεθνών Γουόκαπ, Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου, Λούντζη, Λαρεντζάκη, Φαλ ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών των ΜακΚίσικ, Γκος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Με την ευκαιρία την παρουσίασης της νέας φανέλας, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και υγεία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε αυτές οι φανέλες να υπάρχουν σε φωτογραφίες και μελλοντικά video με επιτυχίες. Μου αρέσουν πολύ οι νέες φανέλες, μακάρι να συνοδευτούν με μεγάλες νίκες.

Το να μείνεις στην κορυφή και το ίδιο επίπεδο δεν είναι εύκολο. Χάσαμε τον MVP της Euroleague, αλλά πήραμε καλούς νέους παίκτες και κρατήσαμε πολύ καλούς παίκτες. Ο φόρτος είναι ίδιος. Οκτώ μήνες χωρίς day off.

Απολαμβάνω τις στιγμές που είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα φοβερό δέσιμο με τον κόσμο. Πουλήσαμε 7.500 διαρκείας, είχαμε πόσα sold-out. Αυτό είναι πιο σημαντικό και από τους τίτλους.

Είναι η χειρότερη προετοιμασία που έχω κάνει. Είχαμε 6 διεθνείς και 2 τραυματίες. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος. Θα παίζουμε ένα αλτρουιστικό μπάσκετ. Θέλουμε να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση όλοι μαζί.

Όλοι να νιώθουν σημαντικοί και να περνάει η μπάλα από τα χέρια τους. Αφού χάσαμε έναν παίκτη που ήταν δημιουργικός και βοηθούσε με την κίνηση όπως ο Σάσα, θέλουμε να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί και πιο σκληροί στην άμυνα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

81 σχόλια

  • Jiannis77
    Jiannis77 Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan, δεν θα τα χαλάσουμε για 2-3 αποτυχημένες (ή λιγότερο επιτυχημένες, αν θες) χρονιές την τελευταία 6-έτία. Το 2018 όντως ήταν υπέρβαση στην Ευρωλίγκα η 3η θέση, αλλά στα πλέι-οφ αποκλειστήκαμε σχετικά εύκολα από την Ζαλγκίρις με πλεονέκτημα έδρας. Επίσης στην Ελλάδα χάσαμε τον τελικό κυπέλλου από την ΑΕΚ, ενώ για την Α1 δεν γίνεται λόγος. Το 2020 δεν ολοκληρώθηκε η σεζόν, αλλά η μέχρι τότε πορεία δεν μας άφηνε ιδιαίτερα αισιόδοξους. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελισσόταν η χρονιά, οπότε την αφήνουμε στην άκρη. Το 2021 ήταν τραγική χρονιά και δεν χτίστηκε κάτι τότε, πέρα από τον Σλούκα και τον Βεζένκοφ. 2,5 χρονιές εκτός εγχώριων διοργανώσεων, από τις οποίες όμως δικαιώθηκαν πανηγυρικά οι Αγγελόπουλοι εκ του αποτελέσματος. Τις 2 τελευταίες χρονιές ζούμε απίθανες καταστάσεις και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε και φέτος στο ίδιο μοτίβο.

    Το συμπέρασμα είναι ότι σχεδόν πάντα ο Ολυμπιακός μάχεται από μειονεκτική θέση σε σχέση με τους πανίσχυρους αντιπάλους του. Παρόλο το μειονέκτημα στα οικονομικά μεγέθη, το μέγεθος και η φανέλα της ομάδας, μαζί με τις ισχυρές βάσεις που θεμελίωσαν οι Πρόεδροι, παλιότερα με τον περίφημο ελληνικό κορμό (Σπανούλη-Πρίντεζη & Σια) και τώρα με τον κορυφαίο προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, κοντράρουμε στα ίσια τα μεγαθήρια και πολλές φορές τους κατατροπώνουμε..

    Συχνά κάποια λεπτομέρεια κάνει την διαφορά στην Ευρωλίγκα και συνήθως αυτή είναι εναντίον μας, εκτός από την ιστορική τελευταία φάση το 2012. Ας είναι όμως. Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ είναι η ομάδα με τους λιγότερους τίτλους από αυτούς που θα μπορούσε και άξιζε να κερδίσει (ειδικά στην Ελλάδα, αλλά ακόμα και στην Ευρώπη)

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Huftman μέχρι θανάτου

    Αχαχαχαχαααα
    Γράφεις ένα σεντόνι ασυναρτησίες όπως πάντα για να αποδείξεις για πολλοστή φόρα πόσο πολύ βλάκας είσαι και γιατί γελάνε όλοι μαζί σου που νομίζεις ότι είσαι και φωστήρας. Δε μου λες; Όταν κάθεσαι μπροστά στον καθρέφτη, αναρωτιέσαι πόσο μπροστά είσαι σε σχέση με άλλους και φιλάς το είδωλο σου;
    Ε; Σου αρέσεις; Σε αγαπάς;
    Τελικά ο driv33 δεν είναι το 6ο διαφορετικό προφίλ μου; Πόσα διαφορετικά προφίλ έχω; Για πες μου.

  • driv33
    driv33 Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    RG εννοούσα τα διαφορετικά προφίλ που στέλνονται από τις ίδιες ip

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπεις σήμερα τον Σπανούλη να κάθεται δίπλα με τον κόουτς και χαίρεσαι.
    Επαγγελματίες,είχαν τις κόντρες τους και τις αντιθέσεις τους,λογικό με τέτοιους χαρακτήρες και εγώ,αλλά στο τέλος όλα για το καλό της ομάδας.
    Και από την άλλη ο άλλος κλαιγόταν σαν κανένα μυξιάρικο που δεν του δίνουν το γλυφιντζούρι του.

    Ευτυχώς γλυτώσαμε.

    Υγ:RG κακώς που δεν τα έχετε αυτά καταγεγραμένα όπως και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων έπρεπε.
    Ρε τι τραβάτε και εσεις...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FIBA EUROPE ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ....
    ΠΕΝΗΝΤΑ ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ

  • Hoopfan
    Hoopfan Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    driv33 απλα για να αποκαταστησω την αληθεια η ομαδα σου εχει 4 ευρωλιγκες απο το 2001 που καθιερωθηκε η διοργανωση , μεχρι το 2011 δηλαδη πριν δυο δεκαετιες περιπου ... σημερα εχουμε 2023 και ο Παναθηναικος εχει να παει σε φαιναλ φορ 11 χρονια ενω απο το 2015 εχει κερδισει ΕΝΑΝ (!) αγωνα προημιτελικων ...

    επισης γραφεις οτι συμφωνεις σε ολα με τον Ηλια Θεοδωρακη εννοωντας το σεντονι που εχει γραψει πιο κατω οπου υμνει τον Παναθηναικο ως γνησιο τρολακι σε διατεταγμενη υπηρεσια που ειναι ... αναμεσα σε αλλα διαβαζοντας το παραληρημα μαθαμε πως ο μονος Ελληνας που τους εφυγε ηταν ο Παπαγιαννης ... μαλιστα ... μαλλον οι Σπανουλης , Περπερογλου , Μπραμος , Καλαθης , Μητογλου , Παπαπετρου ειναι εξωγηινοι ..

    επισης μαθαμε πως η ομαδα σας εχει τους αστερες των Εθνικων ομαδων Νεων Εφηβων και Παιδων οταν ολοι ειδαμε περυσι και φετος πως κανεις απο αυτους δεν μπορεσε να σταθει απεναντι σε δυνατες ομαδες και πως οι παικτες που ξεχωρισαν ηταν περυσι ο Τανουλης με την Νεων και φετος οι Ζουγρης και Οικονομοπουλος , στην εφηβων οι Λιοτοπουλος και Αμποσι και στην παιδων οι Αλεξακης , Παπασταυρου , Σερμπεζης οι μισοι απο τους οποιους ανηκουν στον Ολυμπιακο ... Μαντζουκας , Σαμοντουροφ και Αβδαλας ηταν αποντες απο τα δυσκολα ματς ... για να μην μιλησουμε για το αιωνιο ταλεντο Χουγκαζ ... και ολα αυτα για να μειωσει τον Ολυμπιακο απο τον οποιο ξεπηδησε μονο τα τελευταια χρονια η αφροκρεμα του Ελληνικου μπασκετ και οχι μονο ... απο τον Τεοντοσιτς και τον Πριντεζη μεχρι τον Μιλουτινοφ και τον Ποκουσεφσκι ....

    καλη η προσπαθεια αλλα θα σας βαζω παντα στη θεση σας ....

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77 συμφωνούμε απόλυτα. Αλλά δεν είναι μόνο το ότι δεν πλήρωναν αυξήσεις θα πω, όχι υπεραξίες, υπεραξία λχ ήταν όταν πλήρωσαν αν θυμάμαι καλά 800.000 για το διαβατήριο του Μάντζαρη. Ήταν και η διάρκεια των συμβολαίων. Επίσης το ότι δεν τολμούσαν να κάνουν πρόωρη ανανέωση, οπότε όταν ανέβαιναν οι τιμές δεν μπορούσαν να χτυπήσουν, λχ Χάινς. Οοοοολα αυτά προέρχονται από μια υπόθεση: Ματσιγιαουσκας. Όποιος καεί στο χυλό φυσάει το γιαούρτι. Και δευτερευόντως από τις ανανεώσεις του Βασίλη, όταν θεώρησαν ότι αφού τα καταφέρνουν με τον κορυφαίο άρα όσοι έμεναν ήταν αυτοί που έπρεπε. Μιας και ο Βασίλης απέρριπτε κάθε φορά μεγαλύτερες προτάσεις.
    Παρατηρούμε όμως τα τελευταία χρόνια μια μεταστροφή, κυρίως ως προς τις εγκαιρες ανανεώσεις. Οπότε πετυχαίνεις τη μετοχή στην αρχή της εκτόξευσης κι όχι στο limit up. Αποδείξεις δεν έχω αλλά δεν μου βγάζει κάποιος από το μυαλό ότι ΚΑΙ αυτό είναι έργο Μπαρτζώκα.
    Ο οποίος Μπαρτζώκας είναι ο πλέον ειδικός να προβλέψει την εξέλιξη ενός παίκτη, μέσα πάντα από το πρόγραμμα που ο ίδιος έχει εκπονήσει.

  • Hoopfan
    Hoopfan Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77 απλα για να μην μενουν εντυπωσεις η σεζον 2020 ειναι ως μη γενομενη , δεν ξερω γιατι την αναφερεις , ενω το 2018 ο Ολυμπιακος εκανε ισως μια απο τις μεγαλυτερες υπερβασεις αφου κατεταγη 3ος με μετριο μπατζετ , τους Σπανουλη και Πριντεζη σε φθινουσα πορεια και πολλα προβληματα τραυματισμων ... ο Ολυμπιακος στη χειροτερη του χρονια ( εξαιρω το 2021 που χτιζοταν η νεα ομαδα του Μπαρτζωκα ) το 2019 κατεταγη 7ος και εμεινε εκτος οκταδας σε τριπλη ισοβαθμια για μια βολη ( ! ) , ποτε τελευταιος η' προτελευταιος οπως ο ΠΑΟ η' η Εφες για παραδειγμα ... στη χειροτερη του χρονια ανεδειξε παικτες οπως ο Βεζενκοφ ο Ουιλιαμς Γκος ο Μιλουτινοφ ο Ποκουσεφσκι και ο Λεντει ....

  • driv33
    driv33 Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 05:13 Σύνδεσμος σχολίου

    RG σήμερα έμαθα ότι είμαι βαζελος.. επειδή σε άρθρο μου , είπα αυτό που δυστυχώς έχει γράψει η ιστορία.. ότι ο Παναθηναϊκός έχει 6 ευρωλιγκες..
    Οι λίγο πιο παλιοί εδώ αναγνώστες και συμμετέχοντες, θα θυμούνται πιθανόν και την κόντρα που είχα με τον Ηλία Θεοδωράκη, πριν κανά δίμηνο, που αφορούσε κάποια τοποθέτηση του για τους Έλληνες παίκτες..
    Το κακό εδώ μέσα έχει παραγινει και ο καθένας γράφει ότι να είναι..
    Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσες εσύ από τις ip , να μας πεις εσύ για τα προφίλ κάποιων που γράφουν εδώ μέσα..

    REDGOAL: Φίλε από τις IP βλέπουμε τα ονόματά τους και τα στοιχεία τους. Όχι αν είναι τρολ ή Ολυμπιακοί ή Αεκτζήδες ή καλοί άνθρωποι ή απατεώνες ή λωποδύτες...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Huftman μέχρι να ματώσει
    Αχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα
    Ναι νούμερο χρηματοδοτούμενο με βρήκες. Δώσε μας κι άλλο γέλιο....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display