roumeliotis

Carwiz

«Δεν πουλάω τίποτα παραπάνω φέτος...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», που διεξήχθει στην Κύπρο, καθώς στον τελικό επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 71-68, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τονίζει στην Cosmote TV τα εξής:

«Ήταν τα πρώτα φιλικά που παίξαμε όλοι μαζί. Πάντα στόχος μας είναι η άμυνα. Από εκεί ξεκινάμε, εκεί δουλεύουμε. Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά, για πρώτη φορά όλοι μαζί. Η ομάδα πάνω κάτω είναι ίδια. Αν και δεν έχουμε χρόνο, την άλλη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι».

Για τους στόχους και αν αλλάζει η καθημερινότητα της ομάδας: «Δεν αλλάζει κάτι, η ομάδα και η φιλοσοφία είναι ίδια.

Τα πρόσωπα είναι διαφορετικά, αλλά η φιλοσοφία, οι βάσεις και οι αρχές μας είναι ίδιες. Πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα και μέσα απ' αυτή θα έρθει και ο ρυθμός στην επίθεση».

Τι παραπάνω... πουλάει φέτος ο ίδιος για να το αγοράσει η ομάδα: «Δε ''πουλάω'' τίποτα παραπάνω φέτος γιατί ανανέωσα και δε με νοιάζει».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Christos μου φαίνεται ότι σχολιάζεις ενώ δεν έχεις δει την ομάδα τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια. Δεν έχεις παρακολουθήσει την πορεία της. Δεν ξέρεις ποιος είναι ο προπονητής της, τι μπάσκετ παίζει και ποιες αξίες πρεσβεύει. Αλλιώς θα ήξερες ότι πέρσι στα ματς που έλειψαν ο πραγματικός αλλά και ο ιμιτασιον σταρ η ομάδα τα πήγε άψογα. Γιατί είναι ΟΜΑΔΑ και ο ηγέτης της βρίσκεται στον πάγκο, όχι στο παρκέ. Άμα θες να βλέπεις πριμαντονες υπάρχει ομάδα (;) που παίζει κάτι τέτοιο. Η τελευταία της Ευρωλίγκας για να σε βοηθήσω.

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @Christos μακάρι να είχε το βίτσιο ο Μπαρτζώκας να διαβάζει τις αναλύσεις των "ειδικών" εδώ μέσα. Δε θα του είχε μείνει άντερο από τα γέλια.

  • IOSI
    IOSI Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζωκας έχει δηλώσει εδώ και πολυυυ καιρό ότι η ομάδα του δε θα χει ηγετη-σκορερ.
    Η ομάδα θα δημιουργεί τους σκορερ μέσα από το ομαδικό της παιχνίδι παίρνοντας τις σωστές επιλογές. Είτε είναι ο Κανααν, όπως στον τελικό, είτε ο Μιλου, είτε ο οποιοσδήποτε. Όλοι πρέπει να νοιώθουν σημαντικοί κι όλοι να προσφέρουν σε άμυνα κι επίθεση. Τρύπα στην άμυνα φέτος δεν υπάρχει όπως πέρσι (Σλουκας). Μόνο ο Τανουλης είναι αδύναμος αμυντικά αλλά θα ναι ο 12ος στην Α1.
    Όπως λέει κι ο Hoopfan κομπλε η ομάδα με ροτεισιον όλων των παικτών θα βγάζει τα συκώτια των αντιπάλων της σε άμυνα κι επίθεση.

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 08:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο παικταρά μου, αποστόμωσες τα αρδάκια!!!

  • Christos
    Christos Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 08:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς για εμένα δεν αποκτήθηκε παίκτης "ηγέτης" που θα μπορεί να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Είμαστε ίσως η μόνη ομάδα που δεν έχουμε ούτε έναν 1οn 1 παίκτη. Οι 70 πόντοι στην επίθεση στα δύο φιλικά λένε κάτι. Χάσαμε 2 a class παίκτες και δεν πήραμε κανένα. Εγώ θυμάμαι πέρσι Σλούκα και Βεζε με μεγάλα ματς να μας οδηγούν. Εάν ο Μπαρτζώκας πετύχει φέτος να μπει στο hall of fame. Δεν θυμάμαι ομάδα να κατακτά τίτλο χωρίς παίκτη ηγέτη ή στηριζόμενη αποκλειστικά στην ομαδικότητα της. Ελπίζω η εν λόγω κατάσταση να μην οφείλεται σε κάποιο βίτσιο του Μπαρτζώκα ότι στην ομάδα θα υπάρχει μόνο ένας σταρ, και θα είναι αυτός.

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντυπωσιακος ο Ολυμπιακος αναλογικα με τα πολλα προβληματα που αντιμετωπισε ο Μπαρτζωκας στην pre season .... η εικονα των 3 νεοφερμενων κατι παραπανω απο καλη ενω ευκολα μπορει να θεωρηθει ως νεα μεταγραφη ο Πιτερς που βλεπουμε ... καμμια εκπληξη βεβαια , τα γραφαμε αλλωστε τοσον καιρο οσοι κατανοουν εστω τα βασικα του αθληματος ...

    Ο Μπαρτζωκας δουλευοντας την ομαδα εντοπισε το αδυνατο σημειο της ως κορυφαιος προπονητης που ειναι και το καλυψε με τον ιδανικοτερο τροπο εστω και την τελευταια στιγμη ...βλεποντας τα δυο ματς του τουρνουα ανατριχιαζω μονο στην ιδεα του τι μπορει να επιτυχει αυτη η ομαδα οταν ενσωματωθουν οι Φαλ , Μακ Κισικ και Μπρατζεικις ...

  • κωστας
    κωστας Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρελολαρυ !! Ψυχαρα ! Όπως τα λέει μια απ'τά ίδια !!

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε αγαπήστε το μιξιαρικο , τα βαζελια , και τον τουρκοκαραγκιοζομπερντέ . Α σιχτιρ . . . Σκίστε τους για τον κόσμο , για τους προέδρους , για το redgoal . . .

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί να μην είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης της ομάδας, αλλά ξεχωρίζει για το πάθος του και το για το ότι είναι «παντελονάτος». Ένας τύπος με Ολυμπιακή ψυχή, παρόλο το παρελθόν του. Τέτοιους θέλουμε .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...