roumeliotis

Carwiz

«Θα πάρουμε έναν παίκτη ακόμα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με αφορμή την συμμετοχή του Θρύλου στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου., μίλησε στην εκπομπή «Pressing» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περαιτέρω ενίσχυση με μεταγραφή. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε...

«Είναι τιμητικό για μας που ερχόμαστε κάθε χρόνο στην Κύπρο. Νοιώθουμε πολύ ωραία από τη φιλοξενία. Για μένα είναι ιδιαίτερα συγκηνητικό που παίζουμε για τη μνήμη του Νεόφυτου. Ξέρω πολύ καλά την ιστορία, έχω γνωρίσει την οικογένειά του. Πραγματικά νοιώθω μεγάλη χαρά που βοηθούμε λίγο για να τον θυμόμαστε κάθε χρόνο. Γενικά η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια είναι πολύ καλή. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ καλό. Μας δίνεται η δυνατότητα να τεστάρουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε πριν την Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά θα δώσει μια καλή εικόνα για το που μπορούμε να φτάσουμε φέτος».

Για τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές της ομάδας: «Έχουμε έξι διεθνείς. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς από όλη την Ευρωλίγκα».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Θα πάρουμε ακόμα έναν παίκτη. Είμαστε μια ομάδα που τερμάτισε και πέρσι και πρόπερσι στην 1η και στην 2η θέση της κανονικής διάρκειας στην Euroleague. Το επίπεδό μας είναι πολύ υψηλό.

Δεν μπορούμε να πάρουμε έναν παίκτη έτσι για να τον πάρουμε και να πούμε ότι πήραμε παίκτη. Πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη ο οποίος θα μας κάνει καλύτερους. Και αυτοί οι παίκτες δεν είναι πολλοί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Στην Αμερική είναι ιδιόμορφη η κατάσταση.

Έτσι όπως είναι το status του NBA, τα χρήματα που υπάρχουν εκεί και κάποιοι νέοι νόμοι με two way συμβόλαια, δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον παίκτη να έρθει στην Ευρώπη. Είναι πολύ ελκυστικό το ΝΒΑ. Αν παίξει κάποιος καλά, τα χρήματα είναι πολλά και εμείς δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτη στο επίπεδό μας.

Έχουμε στοχεύσει σε 3-4 περιπτώσεις και πιστεύω ότι κάποια από αυτές θα ολοκληρωθεί ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

132 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ναυτιλε.
    Ο Ολυμπιακός πέρσι είχε μπάτζετ συνολικά 15 εκ.€.
    Συνολικά.
    7,5 αγωνιστικό κ άλλα τόσα έξοδα της εταιρείας ( μισθοί, εφορία κ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ).
    15 Σύνολο.
    Έσοδα.
    Τηλεοπτικά συμβόλαια.
    Πρωταθλήματος 1 εκ.€ κ Ευρωλίγκα 1,5 εκ €.
    Σύνολο 2,5.
    Διαφήμιση στην φανέλα (bwin). 3,5 εκ.€(11 για τρία χρόνια με τελευταία χρονιά την φετινή).
    2,5+3,5 μας κάνουν 6.
    Πορεία στην Ευρώπη.
    1εκ.€(ο φιναλίστ κ 1,8 η νικήτρια Ρεάλ).
    6+1 κάνει 7.
    Ο Ολυμπιακός έχει 31 χορηγούς εταιρείες.
    31.
    Με 80-100χιλ. Η καθεμία - εκτός αν πιστεύετε ότι κλείνει συμφωνίες με χορηγούς ο Ολυμπιακός για 1000 κ 2000 €- μας κάνει κάπου 2,5 με 3 εκ.€.
    7+2,5 κακουν 9,5.
    Πέρσι ο Ολυμπιακός έκοψε στην Ευρωλίγκα 200.000 εισητηρια.
    Με μ.ο 20 € το καθένα κάνει 4εκ.€.( 3 Καθαρά λόγω εφορίας).
    9,5 + 3 μας κάνουν 12,5.
    Μέχρι τα 15 σημαίνει ότι οι Αγγελόπουλοι έβαλαν πέρσι από την τσέπη τους Μόνο το συμβόλαιο του Προδότη.

    Αυτή είναι η Αλήθεια.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Hoopfan
    Hoopfan Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    "Το μπατζετ φιλε αυτην την στιγμη ειναι το ιδιο με περυσι.Στην ουσια οποία αυξηση προκυψει στο φετινο θα προερχεται απο την προσθηκη που επικεινται να γινει εφοσον παρουμε τελικα καποιον παικτη."

    εγραψες ΜΚ7 και ουσιαστικα επιβεβαιωνεις αυτα που εγραψα .... συμφωνουμε λοιπον ... λιγο με τον Βεζενκοφ τα μπερδεψες ... ο Σασα θα επαιρνε μπονους κοντα στα 650 χιλιαρικα ΕΑΝ εμενε στην ομαδα ... δεν θα τα παρει ... στην ουσια υπολογιζονται ως το μεριδιο που πρεπει να δωσει στην ομαδα για το NBA buy out ... αλλα 750 χιλιαρικα θα παρει ο Ολυμπιακος απο τους Κινγκς ...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 21:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με το φιλο ΜΚ7. Θα ελεγα μαλιστα οτι το αγωνιστικο μπατζετ ειναι αυτη τη στιγμη κατα τι μικροτερο απο το περσινο. Με χονδρικους υπολογισμους τον περασμενο μηνα το ειχα βγαλει γυρω στα 9.300 ενω περισυ νομιζω οτι ηταν πανω απο 10.

    Οπως μπορουμε να καταλαβουμε για λογους οχι μονο αγωνιστικους, αλλά και μισθολογικους, ο παιχτης που θα ελθει δεν προκειται να εχει υπερβολικο κασέ. Προς Θεου, δεν ειναι επειδη οι Αγγελοπουλοι δεν εχουν ή δεν θελουν να δωσουν λεφτα αλλά γιατι αυτο ειναι το μοντελο του Ολυμπιακου και δεν προκειται να αλλαξει τωρα. Αυτα τα 2εκ για Ναν κλπ. ηταν λογια του αερα και οπως λέει ο ΜΚ7 και το εχουμε ξαναγραψει, τετοια ποσά θα δινονταν μονο σε φτασμενους Ευρωλιγκατους και οχι σε φωτοβολιδες απο το ΝΒΑ. Τολμω να πω μαλιστα πως και το 1.5 εκ. ειναι περα απο το οριο μιας και οποιος παιχτης ελθει δεν μπορει να εχει μεγαλυτερο συμβολαιο απο τον Γουοκαπ που θα ειναι το αλφα ντογκ της ομαδας εφετος (μαζι με Μιλουτινοφ).

    Ολα τα παραπανω κανουν τη δουλεια του κοουτς πολυ πιο δυσκολη και γι αυτο το ψειριζει πολύ. Για φανταστειτε ομως να εφερνε παιχτη 2εκ. και να εβγαινε παλτό. Η ιστορία του Εϊσι δεν ειναι πολυ παλιά και τοτε μπορει να μην μας κοστισε εφετος ομως τα πραγματα ειναι διαφορετικα.

    Οι ημερομηνιες πιεζουν αλλά απο τη στιγμη που δεν εχει ελθει παιχτης μεχρι αυτη τη στιγμη γινεται κατανοητο οτι το τωρινο ροστερ θα αρχισει τη χρονιά και θα βγαλει τα πρωτα καστανα απο τη φωτιά. Εξαλλου, οποιος και να ερχοταν τωρα, εκτος του Ντορσεϊ, θα ηθελε τουλαχιστον 1-1,5 μηνα προσαρμογης.

    Υποψη οτι το υπαρχον ροστερ δεν ειναι καν ιδιο με το περσινο και χρειαζεται και αυτο προσαρμογη. Γκος, Σικμα και Μιλουτινοφ πρεπει να μπουν στο πετσι του ρολου τους και οι Παπας και Τανουλης να βελτιωθουν για να μπορουν να προσφερουν στον εσωτερικο ανταγωνισμο και καποια λεπτα στην Α1.

    Ολα θα φανουν στα πρωτα φιλικα και θα μπορουμε να κρινουμε με περισσοτερη ασφαλεια βλεποντας ποιοι ξεκινουν και ποιοι προοριζονται για τη 2η πενταδα.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan Το μπατζετ φιλε αυτην την στιγμη ειναι το ιδιο με περυσι.Στην ουσια οποία αυξηση προκυψει στο φετινο θα προερχεται απο την προσθηκη που επικεινται να γινει εφοσον παρουμε τελικα καποιον παικτη. Και εξηγουμαι:
    Το συμβολαιο του Σλουκα (1,8εκ) μοιραστηκε φετος στους Γκος (900Κ) και Σικμα (850Κ) ενω τα συμβολαια των Μπολομποι (900Κ) και Μπλακ(500Κ) αθροιστικα δοθηκαν στο συμβολαιο του Μιλουτινοβ.
    Εννοειται φυσικα πως εγιναν και αυξησεις σε καποια παιδια ειτε προσυμφωνημενες στα πλαισια των τρεχοντων συμβολαιων τους (Γουολκαπ Φαλ) ειτε στα πλαισια επεκτασεων-ανανεωσεων (Πιτερς Κανααν-Μακκισικ Λαρεντζακης) Αυτα τα χρηματα δεν ειναι παραπανω απο 800Κ και προερχονται απο το συμβολαιο του Βεζενκοβ.
    Και παμε τωρα στον Σασα.Ο παικτης επεκτεινε την συνεργασια του με την ομαδα μεσουσης της σεζον με αυξημενες απολαβες 1,5εκ (επιβαβαιωμενο και απο το redgoal) και μπηκε ενα buy out 1,5εκ εκ των οποιων τα 750Κ θα κληθουν να πληρωσουν οι Κινγκς. Προφανως απο την στιγμη που ο Σασα επελεξε να συνεχισει την καριερα του στο Σακραμεντο ειτε θα επιστρεψει- αν το εχει ηδη εισπραξει- αυτο ποσο (750Κ) απο το αναπροσαρμοσμενο συμβολαιο του ή αν δεν εχει εξοφληθει ακομη θα παρακρατηθει απο αυτα που εχει λαμβανειν.
    Εν ολιγοις αυτην την στιγμη το ταμειο της ομαδας εχει στο περιπου 750Κ καβα απο το buy out και η ΚΑΕ θα κληθει να εκταμιευσει και ενα ποσο παραπανω για να καλυψει τις αποδοχες του νεου παικτη του οποιου το συμβολαιο ομως δεν νομιζω οτι θα υπερβαινει συνολικα το 1,5εκ. Δεν νομιζω δηλαδη οτι οι Αφοι θα δωσουν και μαλιστα σε παικτη απο το ΝΒΑ που ολοι γνωριζουμε τις ιδιαιτεροτητες τετοιων μετακομισεων απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου περισσοτερα χρηματα απο αυτα που δωσανε στον Μιλουτινοβ. Μονο για παικτη σαν τον Τζειμς τον Κλαιμπερν τον Μιροτοτιτς τον Βεζενκοβ κλπ δηλαδη euroleague stars θα εφταναν τοσο ψηλα (2εκ).Εξαλλου εμμεσως πλην σαφως το επιβεβαιωσε και ο κοουτς λεγοντας πως υπαρχουν αρκετες δυσκολιες στην αποκτηση παικτη απο τις ΗΠΑ που θα κανει την διαφορα γιατι περαν απο την γνωστη εμμονικη προτεραιοτητα αυτων των παικτων να ψαχνουν μεχρι τελευταια στιγμη συμβολαιο στο ΝΒΑ ζητανε και υπερογκα ποσα για να ερθουν στην Ευρωπη

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan συμφωνώ σε όλα φίλε, μια διόρθωση, όντως οι ομάδες του ΝΒΑ πληρώνουν τόσα άλλα το υπόλοιπο ποσό το βάζει ο παίκτης (λχ περίπτωση Καμπατσο).. Πάντως μιλάμε για +- 750.000 που είναι μικροποσο και δεν φτάνει για τις αυξήσεις συμβολαίων και όντως ΚΑΙ φέτος θα γίνει μια σημαντική υπέρβαση, δεδομένων και των όποιων αλλαγών στο ΣΕΦ οι οποίες λογικά θα μπουν στον ισολογισμο(όπως και τα μελλοντικά έσοδα)

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΚΗ για να τελειωνει και αυτο το αφηγημα των πρασινων τρολ , οι Σλουκας , Βεζενκοφ , Μπλακ , Μπολομποι πηραν περυσι 3,45 εκ και οι Γκος , Μιλουτινοφ , Σικμα , Τανουλης θα παρουν 3,25 εκ ... ο παικτης που θελει ο Μπαρτζωκας θα παρει 1,2 - 2 εκ ... επομενως δεν ισχυει οτι 'εμειναν' χρηματα απο καποια συμβολαια αντιθετα εαν υπολογισουμε και τις αυξησεις που προβλεπουν τα συμβολαια των Κανααν Ουοκαπ Φαλ Μακ Κισικ Λαρεντζακη το μπατζετ θα ξεπερασει κατα 3-4 εκ το περυσινο ... αλλο αφηγημα ειναι το 1,5 εκ που δηθεν παιρνει ο Ολυμπιακος απο ΝΒΑ buy out για Βεζενκοφ ... το ανωτατο ποσο που μπορει να παρει ομαδα ειναι 750 χιλιαδες δολαρια περιπου ...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χρειαζεται ουτε να προσπαθουμε να υποτιμουμε αλλά ουτε και να υπερβαλλουμε για εναν παιχτη σαν τον Σλουκα.

    Ο Μπαρτζωκας εδωσε τα κλειδια στον Σλουκα το 2020 και ο παιχτης ηταν καλο φιτ για την ομαδα μας αλλά μεχρι εκει. Ουτε ηγηθηκε ουτε θαμπωσε με την αποδοση του, τουλαχιστον στο βαθμο που υπονοουσε το μεγαλυτερο συμβολαιο της ομαδας. Η ομαδα αρχισε να πεταει φωτιες μετα τις προσθηκες των Γουοκαπ και Φαλ και την ανοδο του Βεζενκοφ, αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

    Ο Σλουκας μπορει να θεωρησει τον εαυτο του ως τον ηγετη των πρασινων εφετος γιατι η ομαδα τους ειναι αρκετα κατω απο το επιπεδο αλλων καλων ομαδων στην Ευρωλιγκα. Κι αυτο βεβαια με καθε επιφυλαξη γιατι απο οτι φαινεται θα αναγκαστει να μοιραζεται τις αποφασεις στο παρκέ με τον Βιλντοζα που, σε αντιθεση με τον Σλουκα, ειναι σε συνεχη ανοδο στην αποδοση του.

    Σε αλλη καλη ομαδα της Ευρωλιγκας ο Σλουκας θα ηταν ενας απο τους υπολογισιμους παιχτες αλλά οχι τοπ. Π.χ. οι Τουρκοι φιλαθλοι της Φενερ πανηγυριζουν που δεν πηγε εκει ο Σλουκας και πηραν τον Μανταρ. Θεωρουν οτι ειναι πολυ μεγαλυτερο προσπεκτ και μπορει να φτασει να γινει κατι σαν τον νεο Μπογκντανοβιτς (αλλη θεση βεβαια) ενω για τον Σλουκα ουτε κρυο ουτε ζεστη.

    Οπως εχουν γραψει και αλλοι φιλοι, ο Σλουκας επαιξε τα ρεστα του στο διαβατηριο του. Ο Ολυμπιακος ομως δεν εκβιαζεται και δεν εξαγοραζεται.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΖΕΝΚΟΦ
    ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΡΝΤ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙΕΙ
    ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙΕΙ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ
    ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΛ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστας Χανιά χαίρομαι που συμφωνούμε για τον Μπραζντεικις.
    Από κει και πέρα για να το κάνουμε πενηνταρακια: ουδείς αμφισβητεί ότι ο Ποντικομαμης είναι καλός παίκτης μεν, στη δύση της καριέρας του δε. Αλλά εδώ δεν λέμε αυτό. Λέμε ότι δεν ταιριάζει με το υπερηχητικό μπάσκετ που παίζουμε, σε σημείο και ένας καλός παίκτης να μοιάζει βαρυδι. Θες να το πεις "ευχή και κατάρα "; πες το. Εγώ το λέω σκέτο ευχή.
    Γι αυτό και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ να έρθει παίκτης, ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ. Γιατί αυτός που θα έρθει πρέπει να είναι ΣΥΜΒΑΤΟΣ. Γι αυτό και είναι προτιμότερος ο Χ Σικμα από τον Χ Μιροτιτς. Συμβατός με το αγωνιστικό στυλ αλλά και τα στεγανά των αποδυτηρίων ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ Ή ΟΧΙ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ .
    Αποδυτήρια τα οποία χαλούσε ο μαμής με τη συμπεριφορά του όπως σωστά λέει ΚΑΙ το RG.
    Άρα καθόλου λάθος η φυγή του. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ο τύπος είχε καταντήσει βαρυδι. ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΑΒΡΟΣ, ΑΝ, και ΑΝ δεν είχε καβαλήσει καλάμι, θα έκανε μόκο στα αποδυτήρια, θα έριχνε από μόνος του χρόνο συμμετοχής για λόγους συντήρησης και θα απλοποιούσε το παιχνίδι του. Κοιτάξτε αυταπάρνηση που δείχνουν οι γερονταρες της Ρεάλ, οχι μόνο ο Ρούντι κι ο Γιούλ αλλά ακόμα κι αυτός ο παλιοχαρακτηρας ο Ρούντι. Που έχουν κερδίσει όσα ο μαμής δεν θα ονειρευτεί ποτέ. Αυτός ο εγωιστακος που ποτέ δεν ξεπέρασε ψυχολογικά το βαρύ ίσκιο του Βασίλη και πάντα νόμιζε ότι είναι καλύτερος απ' ότι είναι. Στον τρακιακο όμως θα καταλάβει.

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστα Χανια κανεις δεν ειπε πως ο Σλουκας ειναι ασχετος ... απλα ο Σλουκας :

    1ον βαδιζει στα 34 και ειχε την απαιτηση να υπογραψει συμβολαιο 3ετιας
    2ον δημιουργουσε σε σταθερη βαση προβλημα σε προπονητη και συμπαικτες με την συμπεριφορα και τις δηλωσεις του
    3ον ο Ολυμπιακος του εδωσε 5 μυρια πριν 3 χρονια για να κανει την διαφορα σε παιχνιδια που κρινουν τιτλους .. δεν απεδωσε
    4ον οτι επαιρνε ο Μπαρτζωκας απο τον Σλουκα σε επιπεδο δημιουργιας τα εχανε στην αλλη πλευρα του παρκε οπου γινοταν στοχος του καθε αντιπαλου προπονητη και γκαρντ ... οσο για τους 11 ποντους με 32% ευστοχια μπορει να τα παρει και απο τον Κανααν και απο τον Λαρεντζακη ευκολα ...

    απλα τα πραγματα λοιπον και θεωρω πως θα δικαιωθουν διπλα' ο κοουτς και οι ιδιοκτητες καθως απο τη μια ξεφορτωθηκαν εναν μεγαλο μπελα και απο την αλλη τον φορτωθηκε ο αντιπαλος για 3 χρονια , μεχρι τα 37 του δηλαδη και μαλιστα ξοδευοντας το 20% του μπατζετ για εναν παικτη ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...