roumeliotis

Carwiz

Χωρίς ΜακΚίσικ-Γκος και διεθνείς με Προμηθέα

casino loutrakiou
redwell

Φιλικό με τον Προμηθέα στην Πάτρα έχει την Πεμπτη (07/09, 18:00) ο Ολυμπιακός και θα ταξιδέψει για την αχαϊκή πρωτεύουσα με αρκετές απουσίες.

Απόντες θα είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ λόγω επέμβασης στη μύτη, Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος με τενοντίτιδα αχιλλείου δεξιά καθώς επίσης και οι διεθνείς.

Κώστας Παπανικολάου, Μουσταφά Φαλ, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μιχάλης Λούντζης έχουν λάβει ολιγοήμερη άδεια και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες ημέρες.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

35 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 03:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι φίλε μου hoopfan.
    Δεν προκαλώ.
    Αλήθεια λέω.
    Κ ξέρεις ότι Εγώ λέω Αλήθειες.
    Κ αφού πιστεύεις ότι κάνω λάθος ας μείνει η ομάδα όπως είναι.
    Κ θα φάτε Καλά.
    Όταν όμως μείνει έξω από την οχταδα μην κραξετε.
    Μην σκουξετε.
    Στο ξαναλέω.
    Έχει στις θέσεις 1 κ 2 Γουοκαπ,Κάναν, Λουτζης,Λαρετζακης,Γκος, Πάπας.
    Κανείς δεν είναι Σουτέρ!!!!!!!!
    Κανείς δεν είναι Σκόρερ.
    Των 15 πόντων μ.ο σε Κάθε ματς.
    Ακατέβατα!!!!!!!!!!!!!
    Πάμε στο 3.
    Παπανικολάου κ Μακισικ.
    Κλασσικός Σουτέρ τύπου Έντι Τζόνσον, Σούμποτιτς κλπα δεν είναι.
    Κανένας τους.
    Πάμε στο 4.
    Μακράν η πιο Αδύνατη σε Όλη την Ευρωλίγκα. Πίτερς κ Σικμα.
    Χωρίς σχόλια.
    Κ στο 5 με Φαλ κ Μιλουτινοφ είναι Μακράν η πιο Δυνατή.
    Αλλά ΔΕΝ φτάνει.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο βαζελος ο κακομοιραλας και μπουνταλας με τον αριθμό του Μιραλας.. νόστιμο..

  • Hoopfan
    Hoopfan Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Snake7 μερικες παρατηρησεις ... ο Κειναν και ο Πιτερς ειναι δυο εξαιρετικοι παικτες που εχουν δωσει τα διαπιστευτηρια τους στο ΝΒΑ στην Ουνιξ στην Εφες στην Μπασκονια στην ΤΣΣΚΑ , δεν ειναι 'χθεσινοι' .. ειναι παικτες υψηλου επιπεδου που απλα απο επιλογη του προπονητη βρεθηκαν στη σκια των Σλουκα και Βεζενκοφ , ο ενας μαλιστα κοπηκε απ τα play offs ... σε μεγαλο βαθμο δικαιωθηκε ο Μπαρτζωκας ( ο Σλουκας καποιες φορες δεν δικαιωσε τον προπονητη ) για την επιλογη του αυτη , γνωριζει πολυ καλα πως αδικησε τους δυο παικτες και ακριβως επειδη γνωριζει οτι ειναι παικτες απο το πανω ραφι αλλα και τι μπορουν να προσφερουν του χρονου αφου εχουν πια αφομοιωσει τον τροπο παιχνιδιου του , τους κρατησε στην ομαδα .. ο Κειναν απεδειξε αρκετες φορες οχι μονο οτι ειναι ο "Κειναν της Ουνιξ" αλλα οτι ειναι παικτης που μπορει να κανει τη διαφορα και μαλιστα σε παιχνιδια οπου κρινονταν προκρισεις η' τιτλοι ... οσον αφορα στον Πιτερς επαιξε με μεγακη επιτυχια στο 3 οσες φορες χρειαστηκε ... εαν δεν μπορει να μαρκαρει τον Κλαιμπερν ( ισχυει αλλα δεν θα τον εβαζε ποτε ο Μπαρτζωκας να το κανει ) , μπορει να μαρκαρει πανω απο τα μισα 3αρια της ευρωλιγκα και φυσικα τον Ιωαννη του ΠΑΟ στα εγχωρια ... επισης πρεπει να δεις και τη αντιθετη πλευρα , δηλαδη ποσα 3αρια μπορουν να μαρκαρουν τον Πιτερς που εκτος του οτι ειναι πολυ δυνατος παικτης, ειναι και ο καλυτερος ψηλος σουτερ στην ευρωλιγκα εδω και χρονια ... με λιγα λογια Μακ Κισικ Λαρυ Παπ και Πιτερς ειναι 4 παικτες με εντελως διαφορετικα χαρκτηριστικα που μπορουν να παιξουν απο 5 εως 20 λεπτα στο 3 αναλογα με τις περιστασεις και αυτο ειναι μεγαλο οπλο στα χερια του κοουτς ...

    οσον αφορα στο 5 η ομαδα εχει το κορυφαιο διδυμο της ευρωλιγκα που θα μοιραζεται το 40λεπτο ... τον Μιλουτινοφ δεν τον πηρες για να κανει τον Λιβιο τον Εισι τον Μπλακ 'η τον Μπολομποι ... μια ομαδα δεν μπορει να χτιζεται σκεπτομενη ενδεχομενους τραυματισμους .. εαν γινει το κακο μπορει να βγει ο Ολυμπιακος στην αγορα να πασα στιγμη .. καλως δινει το χρισμα του 3ου ψηλου στον Τανουλη ο κοουτς παρα σε ενα στοιχημα 9ο ξενο που θα δεχοταν να μεινει εκτος Α1 ολοκληρη τη χρονια και εκτος 12αδας το μεγαλυτερο μερος της ευρωλιγκα .... δεν βγαινουν και οι αλλαγες στους ξενους ετσι , δημιουργειται μονο μπερδεμα , τυπου ΠΑΟ περυσι ...

  • Hoopfan
    Hoopfan Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε giorgos προφανως προσπαθεις να προκαλεσεις με το σχολιο σου , που ομως πρεπει να σου πω δεν εχει καμμια μπασκετικη λογικη ... το μπασκετ δεν ειναι μαθηματικα ουτε τοσο απλο οσο το περιγραφεις ... αλλοιως μια ομαδα θα επαιρνε 10 παικτες των 15 ποντων μ.ο. και θα εβαζε 150 ποντους σε καθε αντιπαλο ... δεν το λεω ειρωνικα αλλα σου δινω τροφη για σκεψη ..

    ο Ολυμπιακος λοιπον εχει και θα εχει ομαδαρα και αυτο προκυπτει απο το γεγονος οτι εχει μια δοκιμασμενη σταθερη μπασκετικη διοικηση εδω και 15 -16 συνεχομενα χρονια με πλανο και οραμα , τον 3 φορες mvp προπονητη της ευρωλιγκα στον παγκο , 4 διεθνεις Ελληνες και μαλιστα βασικα στελεχη της Εθνικης και 7 εξαιρετικους ξενους που θα γινουν πιθανοτατα 8 σε λιγες ημερες .... δεν θα καθησω να αναλυσω γιατι ειναι εξαιρετικοι οι 8 παικτες που εφεραν τον Ολυμπιακο στην 1η θεση της καταταξης και μια ανασα απ την κουπα και γιατι ειναι εξαιρετικοι ο βασικος ασσος της πρωταθλητριας Ευρωπης , το πιο πληρες 4αρι της Ευρωπης εδω και 6-7 χρονια και ο κορυφαιος Ευρωπαιος σεντερ που παιζει στην Ευρωπη , αυτα τα γνωριζει και ενας 13χρονος που παιζει στο παμπαιδικο ... παντως αρνητικη κριτικη σε κλαμπ που εχει 5 συνεχομενους τιτλους και 2 back to back φαιναλ φορ απο υποτιθεμενο οπαδο του πριν καν παιξει το πρωτο επισημο παιχνιδι του , δεν βλεπεις συχνα ομολογω ...

  • gogos
    gogos Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε snake 7 διαφωνούμε σε πολλά άλλα συμφωνούμε στην χρησιμότητα του παιχταρά Μιλου και στο μελλοντικό step up του Goss!!
    Τα άλλα θα τα δούμε στο παρκέ!

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα σε ολους

    Διαβασα καπου "Σλούcash" χαχαχα απλα τελειο!!! Μπραβο!!!

    Τα φιλικα χρειαζονται για να μπαινουν σε κλιμα ολοι.

    Προσοχη στην διαχειρηση των διεθνων, γιατι αυτοι τα εδωσαν ολα (δεν εκατσαν να φτιαξουν κορμι για να ειναι ετοιμοι για την ζελα...)

    Θελουμε ενα παικτη στο 5 (με λιγο 4), εστω βετερανο που να μην παιζει πολυ, αλλα να ειναι εκει οταν χρειαστει (πχ και μακρια απο εδω τραυματισμο Μιλου ή Φαλ, κλπ).

    Φυσικα, ειναι ΑΝΑΓΚΗ να εχουμε 2-3 ΦΟΝΙΑ με σουτ και μπασιμο. Αρα δυο παικτες ακομα.

    Τελος, θελω να δω και τον Αμποσι να παιζει παραπανω και να παιρνει ευκαιριες φετος.

    RED περιμενω τα σχολια σου, σχετικα με τα παραπανω και επισης για το αν θα παρουμε παικτη και τι νεα υπαρχουν σε αυτο.

    ΥΓ: ο κοσμος διψα για ειδησεις στο μπασκετ. Φαινεται απο τον αριθμο των σχολιων σε καθε αναρτηση. Μηπως να αυξησετε τις αναρτησεις και τις ειδησεις σας για το μπασκετ? Ευχαριστω

    REDGOAL: Να τις αυξήσουμε όταν έχει κάτι να γράψουμε. Τώρα με τη μισή ομάδα να προπονείται στο ΣΕΦ και την άλλη μισή στο Μουντομπάσκετ, δεν έχει ειδησεογραφία το μπάσκετ

  • Hoopfan
    Hoopfan Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντινο7 οσα προφιλ και να αλλαξεις δεν πτοουμαι ... εαν εχεις κατι μπασκετικο να πεις ευχαριστως να σου απαντησω ... τα τρολακια απο το βοθροσαιτ κανουν μπαμ ... τα μυριζομαι απο χιλιομετρα να ξερεις ....

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Gogo δεν μίλησα για την ομαδική αλλά για την προσωπική άμυνα. Η οποία ενώ η ομαδική είναι κυρίως θεμα τακτικής προσήλωσης είναι καθαρά συνδυασμός φυσικών προσόντων και διάθεσης. Όση διάθεση και να έχει ο Σικμα δεν θα ψηλώσει και θα δυναμώσει στα 34 για να μαρκάρει θηρία και να παίξει πέντε. Σε όλη την Ευρωλίγκατη παρουσία του παίζει μόνο τέσσερα. Παράλληλα ο Τανουλης ο οποίος έχει όλο το χρόνο μπροστά του να δουλέψει και να γίνει πεντάρι Ευρωλίγκας δεν θα αποκτήσει το footwork με μια προετοιμασία (για τον τελευταίο έχω επιφυλάξεις και για την ομαδική προσέγγιση καθόσον το παιδί άγουρο και αδούλευτοι ακόμα).

    Το ότι ο Μπαρτζωκας ρισκάρει το ποστάρισμα που μας κάνει ο κάθε πικραμένος στο 3 βάζοντας Λαρρυ και Μακισικ προκειμένου να χωρέσουν αφού ενώ είναι και οι δυο Γκαρντ δεν έχουν τα χαρακτηριστικά που ζητάει από τα Γκαρντ μη σε μπερδεύει. Δεν είναι τριάρια και δεν θα γίνουν ποτε αφού δεν έχουν το μέγεθος για τη θέση. Άλλο σου ξαναλέω που κουτσα κουτσα βγαίνει και βγαίνει κυρίως γιατί ο Παπ βαράει υπερωρίες χωρίς τραυματισμούς. Τον Πίτερς για Ευρωλίγκα μόνο σε πολύ βαριά δυσκίνητα τριάρια τύπου Καλινιτς. Οτιδήποτε άλλο συνταγή καταστροφής. Φαντάζεσαι Πίτερς να μαρκάρει Κλαιμπερν η Ντιαλο.

    Ασε που και στο 4 δυο έχεις όλους κι όλους. Δηλαδή μου βάζεις το ένα τεσσάρι για 5λεπτα στο 5 και το άλλο για πεντάλεπτα στο 3. Δεν βγαίνει φίλε.

    Το ρόστερ είναι γεμάτο στην backcourt με παιδιά με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που όμως ούτε ένας δεν είναι ολοκληρωμένος και ο καθένας κάπου πάσχει. Εξού και με 6 Γκαρντ θες και έξτρα σκόρερ που παίζει iso και δημιουργεί για τον εαυτό του. Δεν θα τον ήθελες αν ο Σακ είχε πολύ καλυτερο σουτ η αν ο Κειναν είχε κάνει καλύτερη σεζόν πέρυσι (γιατί ο παίκτης που ψάχνουμε είναι ο Κειναν της Ουνιξ) η αν ο Γκος είχε καλυτερο scoring history.

    Επειδή το έχω ξαναγράψει. Μην με παρεξηγείτε. Ποιοτικά θα θέλαμε έξτρα σκορινγκ Γκαρντ. Αριθμητικά δεν χρειαζόμαστε και βγαίνει κάτεμε η χρόνια δίνοντας χώρο για στεπ απ σε Λούντζη Κειναν Γκος ώστε αν αυτό δεν γίνει του χρόνου να καθαρίσεις το ροστερ.

    Αλλά στη frontcourt μου λείπει ένα έστω φτηνό συμπληρωματικό εργαλείο κυρίως γιατί δεν πιστεύω ότι ο Τανουλης θα μπορέσει να σταθεί (και θα ήταν άδικο) έστω για πεντάλεπτο στην ΕΛ.

    Btw ξανά θέτω το θέμα ότι scoring guard σημαίνει Λούντζης εκτός 12αδας και Λαρρυ και Σακ αποκλειστικά στο 3 που ήδη θα έχει 20λεπτο ο αρχηγός.

    Δεν ξέρω σε ποιο σχήμα έχεις δει τον Κλαιμπερν στο 4. Καθαρό τριάρι swingman είναι ο άνθρωπος.

    Όπως είπες το σκορ έρχεται από πολλές θέσεις. Φέτος πήρες παίκτη του double double στο 5 και όλοι το ξεχνάτε. Επίσης για εμένα ο Κειναν με τον Γκος άνετα καλύπτουν το κωστακι.

    @Redgyver αφού αυτό γίνεται φέτος στο παγκόσμιο να ειδοποιήσουμε τις ομάδες των Giannis LeBron Durant Kawai George Tatum και Ευρωλίγκα Μιρο Κλαιμπερν κτλ αλλά και το Βεζε αν τυχόν θέλει να γυρίσει στο μέλλον ότι οι φοργουορντ δεν πολύ χρειάζονται πια, μόνο εργαλεία, γιατί έτσι λέει γίνεται στο παγκόσμιο.

  • REDΒασιλης7
    REDΒασιλης7 Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητο REDGOAL θα παρουμε παικτη απο ΝΒΑ?? ? Ακουω στο ραδιο οτι θα πορευτουμε ως εχει..... και οτι εκλεισε το ροστερ. Εσυ τι ξερεις???
    REDGOAL: Θα έρθει σκόρερ φίλε. Αυτό μας λένε και αυτό σας λέμε.

  • Θοδωρής 14
    Θοδωρής 14 Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρολάκι ΕΓΩ τόνο έβαλα από την πρώτη μέρα.Είσαι συγκεκριμένο άτομο που έχει εξαφανιστεί και νομίζεις ότι θα παίζεις τα παιχνιδάκια σου με τέτοια ψευτοκόλπα.Κακομοίρη έπαιξες με τον αργαλειό σου ,ξέρεις εσύ, και έχασες.Από σήμερα λοιπόν θα γράφω με το νούμερο της φανέλας του Μιραλάς ,το 14.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...