roumeliotis

Carwiz

«Απολαμβάνω να παίζω στον Ολυμπιακό»

casino loutrakiou
redwell

Ο Μουσταφά Φαλ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του μίλησε με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και σε δηλώσεις του υπογραμμισε πως απολαμβάνει το μπάσκετ στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά ο θηριώδης σέντερ τόνισε στο Eurohoops...

Για Ολυμπιακό: «Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, επομένως δεν ξέρω πώς θα πάει. Αλλά ξέρω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Και ήρθαν και καλοί παίκτες. Ο Βεζένκοφ έφυγε και είναι μεγάλη απουσία. Όλοι θα πρέπει να βγούμε μπροστά, να κάνουμε περισσότερα. Οι φίλαθλοι θα μας στηρίξουν ό,τι κι αν γίνει και θα μας δώσουν αυτό που χρειάζεται για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες.

Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη. Και ο Σίκμα προφανώς ο καλύτερος πασέρ στην θέση του. Με διαφορά. Είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει το παιχνίδι, που παίζει σκληρά. Έχει υψηλό IQ. Θα είναι καλός. Πρέπει απλά να βρούμε έναν νέο τρόπο να παίξουμε όλοι μαζί, γιατί ο Σίκμα είναι διαφορετικός από τον Σάσα. Αλλά πάντα βρίσκουμε τον τρόπο».

Για Παναθηναϊκό: «Είναι καλό για τον ανταγωνισμό, γιατί γίνονται καλύτεροι. Γι’ αυτό υπάρχει το μπάσκετ. Θες ένα ντέρμπι υψηλού επιπέδου για τους φιλάθλους, για εμάς, για τον ανταγωνισμό. Αν είσαι ανταγωνιστικός, θες να παίζεις κόντρα στην καλύτερη ομάδα. Εμείς είμαστε συμπαγείς τα τελευταία χρόνια. Κάποια πράγματα δεν κρατούν για πάντα. Καμιά φορά, τα πράγματα αλλάζουν. Αλλά θα κάνουμε το καλύτερο για να παραμείνουμε η καλύτερη ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

50 σχόλια

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω με τον φίλο αλλά και τον Ηλία Θεοδωράκη ότι σε αυτό το στυλ παιχνιδιού που παίζει ο Μπαρτζωκας θα ήταν χρησιμοτερος στο 3 ο Πίτερς

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ογκαστ, ναι, εχει ελληνικο διαβατηριο απο το Μαϊο του '17.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν όντως ενδιαφερθουμε για τον βουκσεβιτσς μπορεί να βρεθεί χώρος και χρόνος με τον Πιτερς να πηγαίνει μόνιμα στο 3. Το θέμα είναι τον θέλει πρώτα ο μπαρτζωκας και δεύτερον οι πρόεδροι ή θεωρείτε και αυτός υπεραξία όπως ο Ντορσευ?? Εγώ εξάλλου από την πρώτη στιγμή φωναζω εδώ μέσα ότι θα πρέπει για αυτούς τους δύο να κάνουμε τα πάντα και να τους φέρουμε. Ούτε ρίσκα από ΝΒΑ ούτε άλλους ξένους παίκτες ούτε τίποτα. Αλλά μας ακούει κανείς??
    Υ.Γ Ούτε το παίζω έξυπνος ούτε και θα κάνω κουμάντο στο πορτοφόλι των αγγελοπουλων. Και εννοείται ότι ακόμα και να μην γίνει αυτό το σενάριο εγώ στηρίζω και μπαρτζωκα και προέδρους. Απλά λέω την γνώμη μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Βουκτσεβιτς μιλούσες ρε συ; οκ δεν είμαι σίγουρος ότι εινσι πιο έτοιμος από Τανουλη, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι μπορούν εν δυνάμει από τι λίγο που τον έχω δει τον μικρό να παίξουν μαζί.

    BTW, o August έχει ελληνικό διαβατήριο ή λαλακιες ελεγα;

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 07:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες ο Τσαλμπουρης δεν είναι "με Ελληνικό διαβατήριο" Έλληνας είναι. Ο Naruhitos μιλάει ή για Ογκαστ ή για Βουκτσεβιτς και επειδή το Σερβακι από γινατι και μόνο ο Ομπραντοβιτς δεν θα τον άφηνε σε ομάδα ΕΛ (αν και όντως λήγει το συμβόλαιο του του χρονου) μάλλον πάει στον Ογκίστ που φαντάζομαι το να φύγει από Ιαπωνία είναι εύκολη περίπτωση, και δεν θα θέλει και πάνω από 200-300χιλ για να επιστρέψει ΕΛ.
    Naruhitos αν ρωτάς είναι πιο έτοιμος από Τανουλη για 5λεπτα Ευρωλιγκας. Σωματικά είναι ισάξιος με άλλους παίκτες της λίγκας. Τακτικά είναι λίγο έως πολύ αγγούρι, αλλά στο χέρι του Μπαρτζωκα είναι.
    Βέβαια αυτόν 4-5αρι δεν τον λες. Καθαρό 5αρι ειναι αλλά μια χαρά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι ρε μαγκες, ποιον Τσαλμπουρη (με ολο το σεβασμο προς ολους τους παιχτες που περασαν απο το ΣΕΦ εστω και για προπονησεις).

    Και βεβαια τον Βουξεβιτς εννοουσα που τον κρατανε μονο και μονο μηπως τσιμπησουν το 1 εκ. buy out απο ΝΒΑ. Αλλά επειδη δεν εχουν σκοπο να τον βαζουν να παιζει, το παιδι θελει να την κανει. Νομιζω οι της Παρτιζαν θα ηταν ευχαριστημενοι να τον δωσουν με ενα λογικο ποσό, το ερωτημα ομως ειναι αν εμεις εχουμε ρολο και χρονο για αυτον.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard δεν πιστεύω να εννοείς τον Τσαλμπουρη?? Η μήπως εννοείς τον βουκσεβιτσς που ίσως θέλει να φύγει από παρτιζαν?? Δώσε απάντηση και μην μας καις!!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard μολογα ρε σατανά. Στοιχείο. Ο Ζακ Ογκαστ είναι;

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικη δεν λυπήθηκα ποτέ μου κανένα και ιδιαίτερα αν είναι κονομημενος. Απλώς καταγράφω τα γεγονότα. Και τα γεγονότα λένε ότι το τρακοσυστημα είναι απέναντι στον Ιτουδη αλλά και ο Ιτουδης δε μασάει. Αυτό.

    Και μιας και μιλάμε για γεγονότα πριν λίγα λεπτά ανέβηκε συνέντευξη του Σπυρή σε σάιτ συμφερόντων Τράκη. Να μην αναλύσω, δυστυχώς όπως τα λέγαμε είναι. Όποιος κάνει τον κόπο να τη διαβάσει (γιατί ο Σπυρής δεν είναι και κανένας λόγιος, οπότε απαιτείται κόπος) θα καταλάβει πολλά..

  • ΚΡ
    ΚΡ Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard: μου έφτιαξες τη μέρα με όσα έγραψες για το 4-5αρι. Μακάρι. Είχα σπαστεί με την εξέλιξη της περίπτωσής του πριν μερικά χρόνια. Δύσκολη η ερώτησή σου για σύγκριση με Τανούλη. Εγώ προσωπικά τους γουστάρω και τους θέλω και τους δύο στην ομάδα μας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...