roumeliotis

Carwiz

Με Περιστέρι πριν τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η κλήρωση για τα ημιτελικά του φετινού Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί και πάλι στη Ρόδο στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Το Super Cup είναι η πρώτη διοργάνωση της σεζόν 2023-24 όπου στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο θα γίνει και η απονομή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Περιστέρι – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Μεγάλος Τελικός

Μικρός Τελικός

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

38 σχόλια

  • Dark Red
    Dark Red Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικος76, ναι μαναρακο μου, ο,τι πεις. Να σε δω τώρα που τραυματίστηκε ο Πητερς πόσο συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είμαστε πλήρεις στο 4.
    Αλλά σου είπα, χάσιμο χρόνου είναι να προσπαθήσω να σου εξηγήσω...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dark Red lol μεγάλε, θα μπορούσα να σου πω ότι στην ευρωλίγκα παίζουμε και διπλές αγωνιστικές και πρέπει το τρίτο πεντάρι που θα πάρουμε να ξεκουράζει και τότε τους Φαλ Μιλου αλλά άσ΄το βάλε εσύ Τανούλη. Θα μπορούσα να σου πω ότι οι τραυματισμοί δεν είναι μόνο κούρασης και στους οποίους ειδικεύεται ο Μπι με το excel , αλλα ασύ φαντάζεσαι ότι το να πατήσει κάποιο πόδι ή να γυρίσει ένα δάκτυλο είναι θέμα Μπαρτζώκα αλλά πάλι άστο. Είπαμε οι σοβαρές ομάδες δεν πάνε με δύο 5αρια και εμείς πρέπει να πάρουμε ψηλό. Δε το καταλαβαίνεις ... δε με ενοχλεί, θα μάθεις μπασκετ όταν μεγαλώσεις. Ο σικμα βγάζει λιγότερους τραυματισμούς από Μίλου, και ο Παπ είναι πιο αρι από ότι είναι 5αρι ο Τανούλης .

  • Dark Red
    Dark Red Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικος76, θα μπορούσα να σου πω ότι ο Μπαρτζώκας ξέρει να διαχειριστεί το ρόστερ ώστε να μην έχει σοβαρούς τραυματισμούς(το έχει κάνει 2 χρόνια τώρα με επιτυχία) αλλά ασ' το.
    Θα μπορούσα να σου πω ότι ο Τανουλης αποκτήθηκε με την σκέψη να ξεκουράζει κάποιον από τους Φαλ, Μιλουτινοφ στην Basket League για να πάρει και παιχνίδια στα πόδια του για το μέλλον, αλλά ασ' το. Θα μπορούσα να σου πω ότι Πητερς και Σικμα δεν φτάνουν για μια σεζόν δεδομένου ότι ο ένας είναι εκτός ρυθμου κι ο άλλος είναι στα 34 αλλά εσύ ονειρεύεσαι τον Παπανικολάου στο 4 οπότε ασ' το.
    Γενικά ασ'το, χάσιμο χρόνου είναι να προσπαθήσω να σου εξηγήσω...

  • Jiannis77
    Jiannis77 Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Hoopfan, τα τελευταία χρόνια που σχολιάζω εδώ στην φιλόξενη ιστοσελίδα του Redgoal, η μόνιμη ανησυχία μου είναι ο αναπληρωματικός του αρχηγού Παπανικολάου στο 3. Η αλήθεια είναι ότι ο Μπαρτζώκας δικαιώνεται πανηγυρικά από τα αποτελέσματα και φαίνεται να μην πολυκαίγεται για την απόκτηση άλλου καθαρού 3αριου. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει γίνει η δουλειά με τα κατά συνθήκη 3άρια Μακκίσικ και Λαρεντζάκη, αν και κανείς από τους 2 δεν μπορεί να μαρκάρει αντίπαλο 3άρι στην ρακέτα. Ίσως φέτος με την προσθήκη του Μιλουτίνοφ καταφέρουμε να κρύψουμε την ευάλωτη άμυνα στο 3 (όταν δεν είναι στο παρκέ ο Παπ), καθώς θα υπάρχουν σχεδόν σε όλο τον 40-λεπτο 2 θηρία στο ζωγραφιστό.

    Μακάρι ο περιφερειακός που θα αποκτηθεί να κάνει την διαφορά και να συνεχίσουμε από εκεί που τελειώσαμε πέρσι. Μέχρι σήμερα έχουμε 7 ξένους (ή αλλιώς κατόχους μη ελληνικού διαβατηρίου) και ο παίχτης που θα έρθει θα είναι ο 8ος ξένος. Γνώμη μου είναι ότι χρειαζόμαστε κι έναν ακόμα έτοιμο δοκιμασμένο ψηλό (προφανώς με χαμηλό κασέ) στο 4-5 που θα παίζει στα χασομέρια των Φαλ-Μιλου ή Σίκμα-Πίτερς. Ο ψηλός αυτός θα χρησιμοποιείται μόνο στην Ευρωλίγκα, αν και δεν δίνω μεγάλες πιθανότητες στο σενάριο αυτό, να πάρει ο κόουτς και 9ο ξένο.

    Ίσως ο Τανούλης μας εκπλήξει θετικά, όπως και οι υπόλοιποι παίχτες που συνεχίζουν (Κάνααν, Πίτερς, Λάρι, Λούντζης). Μακάρι να δικαιωθεί ο Μπαρτζώκας και φέτος κι εμείς να μένουνε στα σχόλια, τις προβλέψεις και τις γνώμες του καλοκαιριού.

    Όπως και να 'χει, περιμένουμε εναγωνίως να ξεκινήσουν πάλι τα παιχνίδια και να απολαύσουμε πάλι την ομαδάρα του μπάσκετ στα παρκέ!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dark Red θες να αρχίσεις ιστορίες εδώ μέσα αλλά δε τσιμπάω. Οκ θέλουμε 4αρι γιατί έχουμε αριθμητικό πρόβλημα με σικμα πιτερς, ενώ μπορεί να παίξει και ο παπ στο 4 , αλλά δεν έχουμε στο 5 με Μιλου και Φαλ επειδή θεωρείς ότι ο τανουλης είναι παίκτης el. Και ενώ σου λέω ότι θα πάρουμε 4-5αρι εσύ συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις. Πάντως συμφωνούμε ότι έχουμε τρύπες στο ροστερ . Και έχουμε και το redgoal που μας λέει ότι θα πάρουμε παίκτη στο 1-2. Κατα τα άλλα είμαστε πλήρεις.
    Η πλάκα είναι ότι μία σοβαρή ομάδα ξέρει ότι Φαλ Μιλου κάποια στιγμή θα τα χάσουν τα ματσάκια τους και ταυτόχρονα λες ότι δε πειράζει θα παίξουμε κορώνα γράμματα τη χρονιά. Ολα καλά... το έχεις το άθλημα.

  • Hoopfan
    Hoopfan Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Jiannis77 οσον αφορα στην αποκτηση παικτων ο Μπαρτζωκας με βαρια καρδια εχει αποφασισει να παρει εναν καλο σκορερ .. απο τη μια δεν ηθελε να εχει και 8ο ξενο για λογους ισορροπιων απο την αλλη ομως η ομαδα εχει αναγκη απο εναν παικτη που να μπορει να σκοραρει με συνεπεια απο την περιφερεια και εαν δυνατον να δημιουργει και τις συνθηκες για αυτο .. ετσι επελεξε τον Κεντρικ Ναν και εχει γινει προταση στον παικτη εδω και 2 μηνες περιπου .. ειναι πραγματι απο τις λιγες φορες που διερρευσε κατι τα τελευταια χρονια αλλα προκειται για πολυ μεγαλο ονομα στο ΝΒΑ με τεραστιες προοπτικες επομενως ηταν αδυνατον να μην διαρρευσει ολο αυτο το διαστημα ... επειδη αναμενονται μεγαλες καραμπολες στο ΝΒΑ τι επομενες ωρες / ημερες κανεις δεν μπορει να προδικασει τι θα γινει για αυτο εχει και plan και B plan C το τεχνικο τιμ του Ολυμπιακου ... περιπτωσεις Τζειμς και Μιροτιτς περα απο καποια τηλεφωνηματα μανατζερς δεν υπηρξαν ποτε στον Ολυμπιακο ... ο μεν Τζειμς αυτοπροταθηκε στον Ολυμπιακο σε ενα απο τα γνωστα του 'ξεσπασματα' ενω ο Μιροτιτς ειχε κλεισει στην Παρτιζαν πολυ νωρις , πριν ακομη τελειωσει το πρωταθλημα στην Ισπανια οπως αποκαλυψαν ανθρωποι απο το στενο του περιβαλλον προσφατα .. για τους γνωστους λογους ( Εκκλησια της Σερβιας ) ο παικτης ξενερωσε τελικα και το ντιλ χαλασε αφου προτιμησε να παει στο ησυχο Μιλανο ..

    ΥΓ μπερδευεις τον Παναγιωτη Καλαιτζακη που πραγματι ειναι ενας παικτης που θα μπορουσ ενα αποτελει μια λυση για την second unit του Ολυμπιακου ιδιως στην Α1 που ειναι κυριως 3αρι αλλα μπορει να μαρκαρει 1-4 με τον Γιωργο που κανει ςδεν ξερει τι θεση παιζει ( δηλωνει ασσος ) και δεν εχει ακομη παιξει μπασκετ στα 25 του ...

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή υπάρχει μια φαινομενική ηρεμία στα μετεγγραφικά του μπάσκετ, έχω την διαίσθηση ότι σύντομα θα ακούσουμε νέα. Συνήθως οι υπεύθυνοι του Τμήματος λειτουργούν με μεθοδικότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες. Όποια περίπτωση έλαβε διαστάσεις και δημοσιότητα (πχ Μίροτιτς, Τζέιμς κλπ) πήγε άκλαφτη. Πιστεύω ότι ο(ι) παίχτη(ε)ς που θα αποκτηθούν δεν θα έχουν ακουστεί καθόλου και θα μας εκπλήξουν.

    Κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο στο μέλλον, είναι η αποδέσμευση του Γιώργου Καλαιτζάκη από τον βάζελο. Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κίνηση για την απόκτησή του ως εφεδρικό 3άρι; Λέω τώρα μια μπαρούφα κι εγώ...

  • Dark Red
    Dark Red Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικος76, πες από την αρχή ότι δεν πολυσκαμπαζεις από μπάσκετ να μην ασχολούμαι αδικα. Δηλαδή δεν έχουμε ποσοτικό πρόβλημα στο 4 και έχουμε στο 5!
    Οκ, ο,τι πεις...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 04:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dark Red δεν είναι σκοπος μου να σε πείσω.. ότι καταλαβαίνει κανείς.. δηλαδή πέρσι με Μπλακ και μπολο στο 5 είδες κάποιον από τους δύο να μην τον χρησιμοποιούμε? Ε ο Τανούλης δε μπορεί να πάρει τον χρόνο κανενός από τους δύο . όποιος τον έχει δει τον παίκτη καταλαβαίνει ότι θέλει δυο τρία χρόνια για να παίξει κάπως σοβαρά. Μη το κάνουμε σαν τον Παπας που μερικοί είδαν βιντεάκια και νομιζαν ότι θα μπορούσε να παίξει α1 20λεπτο. Ο μπι δε ρισκάρει , 5αρι θα πάρει στα σίγουρα και για να μην υπάρχει και θέμα με τους χρόνους θα πατάει και στο 4.
    Τα σχόλιά σου για το 4 είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εκεί εσύ κάνεις αναφορά για ποιοτικό πρόβλημα, και δε θα κάνω κάποιο σχόλιο, αυτούς πήραμε με αυτούς θα προχωρήσουμε, ποσοτικό όμως δεν έχεις, αφού μπορεί να καλύψει τη θέση και ο Παπ αλλά ακόμα καλύτερα το 4-5αρι που θα πάρουμε.

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικος76, να μου έλεγες ότι υπάρχει τρύπα στο 4 με τον βουτυρομπεμπε Πητερς και τον 34ρη Σικμα θα το δεχομουν. Αλλά να μου λες ότι ο Τανουλης είναι "διακοσμητικός" και έχουμε τρύπα στο 5, sorry αλλά μόνο στα σοβαρά δεν μπορώ να σε πάρω.
    Δύο χρόνια τώρα παρακαλούσαμε να μην τραυματιστεί ο Φαλ γιατί δεν υπήρχε παίκτης να καλύψει επάξια την θέση του και τώρα που έχουμε και Μιλουτινοφ υπαρχει τρύπα; Και δηλαδή, κατά την γνώμη σου πως θα μοιραστεί ο χρόνος στο 5; Λες να δεχτούν Μιλού και Φαλ να παίζουν από 12-13 λεπτά ο καθένας για να πάρουμε κι άλλο παικτη που θα θέλει κι αυτος να παίζει άλλα τόσα;
    Μη λέτε ότι θέλετε ρε παιδιά...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...