roumeliotis

Carwiz

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Νικολαΐδης

casino loutrakiou
redwell

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης καθώς οι τρεμπλούχοι άφησαν ελεύθερο τον νεαρό γκαρντ, αφού δεν ενεργοποίησαν την σχετική οψιόν.

Πλέον ο νεαρός άσος ψάχνει μακριά από τον Πειραιά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο Λαύριο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και πέρυσι σε 19 ματς που πήρε μέρος μέτρησε 6,74 πόντους και 2 ασίστ σε 20.42" λεπτά στο παρκέ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

115 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7

    Ναι, θα συμφωνουσα οτι τα τελευταια χρόνια το προβλημα ελευσης ενος παιχτη ειναι ως ενα σημειο και οικονομικο με την εννοια οχι τοσο του υψους του μπατζετ (που ειναι παντως υπαρκτο), αλλά κυριως με βαση ενα ιεραρχικο μισθολογιο που εχουμε στην ομαδα (wage structure) συμφωνα με το οποιο υπαρχει ενα οριο στο κασέ ενος παιχτη αναλογα με το ρολο που θα εχει στην ομαδα. Π.χ. παλιά δεν παιρναμε παιχτη ακριβοτερο απο Σπανουλη, αν ειχε μεινει ο Βεζενκοφ δεν θα ερχοταν παιχτης ακριβοτερος απο εκεινον, ο Γκος αναγκαστηκε να παρει μεχρι 1εκ. (ζητουσε παραπανω) για να μη ξεπερασει τον Γουοκαπ κλπ. Αυτο γινεται για να μη χαλασουν οι ισορροπιες και οι άλλοι παιχτες/ατζεντηδες αρχισουν τη μουρμουρα (οπως π.χ. κανει τωρα ο ΤζεΊμς στη Μονακο).

    Βεβαια, καποια μεγαλα ποσά που ακουστηκαν για Μιροτιτς και Τζέϊμς πιστευω πως ηταν πιθανο να δοθουν δεδομενου του στατους που εχουν αυτοι οι δυο παιχτες, δηλ. θα ηταν πανω απο οποιοδηποτε αλλον παιχτη της ομαδας. Αλλά για παιχτη που θα ελθει απο το ΝΒΑ απλά για να παρει 8-10 προσπαθειες, οπως λες κι εσυ, ειναι δυσκολο να δεχθω οτι θα του δωσουμε πανω απο 1εκ. αυτη τη στιγμη. Γι αυτο και δεν συγκινουμαι με δημ/τα περι προσφορας 2εκ (και βάλε) στο Ναν - πιστευω οτι δεν ειναι δυνατο να δωσουμε τοσα χρηματα, οχι γιατι μπορει να μη τα αξιζει αλλά γιατι δεν μπορουμε να ρισκαρουμε δινοντας του μεγαλο ρολο.

    Μπορουν ομως να δοθουν πολλα χρηματα σε ενα πιο αναγνωρισμενο ΝΒΑερ οπως π.χ. ειναι Τερενς Ρος?

    Δεν το γνωριζω, πιστευω ομως οτι αν ο Μπαρτζωκας εφερνε τετοιον παιχτη θα επρεπε να αλλαξει και τους ρολους των αλλων παιχτων και κατι τετοιο θα φαινοταν περισσοτερο σαν πραξη απογνωσης παρά σαν προσπαθεια ενισχυσης μιας φτιαγμενης ομαδας (οπως π.χ. εκαναν περισυ οι πρασινοι με τον Μπεϊκον).

    Η αγορά μπορει να παιξει περιεργα παιγνιδια και καμιά φορα ειναι καλο να περιμενεις. Ενας παιχτης μπορει να βγει στην αρχη του καλοκαιριου στην αγορα με Α χρηματα, στο τελος καλοκαιριου να εχει πεσει στο μισο και γυρω στον Οκτωβριο σο μισο του μισου (ή να δεχθει να παρει συμβολαιο μερικων μηνων μονο). Το ρισκο ειναι οτι ενδιαμεσα ο παιχτης μπορει να χαθει.

    Εχω την πεποιθηση οτι τελικα ο Μπαρτζωκας θα μας εκπληξει με παιχτη που δεν εχει ακουστει. Απλά χρειαζεται το καταλληλο φιτ στα καταλληλα χρηματα.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard Συμφωνω με ολα οσα γραφεις στο τελευταιο σου σχολιο.Να σου πω δε οτι τον Σικμα τον ηθελα στην ομαδα μας χρονια πισω και διαφωνω καθετα με οσους τον απαξιωνουν ή οσους θεωρουν εκ των προτερων οτι δεν θα προσφερει λογω ηλικιας.Δεν καταλαβαινουν οτι δεν ηρθε ως αντι-Βεζενκοβ γιατι στο μπασκετ δεν υπαρχει "αντι" δεν ειναι ποδοσφαιρο να πεις μου εφυγε ενα αριστερο μπακ πηρα ενα νεο ας κανω ποιοτικη συγκριση μεταξυ τους.
    Το μπασκετ οπως εγραψες ειναι πολυπλοκο σπορ.Ας πουμε η μεταγραφη Μιλουτινοβ εχει περασει στα ψιλα.Αναγκαστικα η ομαδα θα προσαρμοσει το παιχνιδι της για να τον εκμεταλλευτει.Μιλαμε για ενα παιδι που μπορει αν ειναι υγιης να προσεγγισει pir περσινου Βεζενκοβ. Ετσι κι αλλιως δυο χρονιες στον Ολυμπιακο εκανε double double τουλαχιστον στο ενα τριτο των παιχνιδιων που αγωνιστηκε..Ανετα μπορει να κανει φετος σεζον με μεσους ορους 12-14π. και 7-8 ριμπαουντ.Πιστευω θα δουμε και περισσοτερο pnr ειδικα με Γκος.
    Απλα εγω βαζοντας κατω καποιους αριθμους εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι θελουμε κατι δυνατο στην backcourt μας για να ειμαστε τουλαχιστον στο ιδιο αγωνιστικο επιπεδο με περυσι (ισως και καλυτερα) Εναν vesatile scorer να ειναι efficient να παιρνει δηλαδη 8-10 κατοχες και να ειναι σχεδον μονιμα διψηφιος.Εννοειται ο Μπαρτζωκας ξερει καλυτερα και αυτος παιρνει και την ευθυνη απλα φοβαμαι και το εχω εκφρασει επανελειμμενα μηπως το θεμα ειναι οικονομικο.Μηπως δηλαδη το "δεν βρισκουμε κατι που θελει ο κοουτς" ειναι περισσοτερο "εξαντληθηκε το μπατζετ" αρα το ροστερ εκλεισε.
    Μακαρι να μην ειναι ετσι.Οπως και να εχει παντως και οπως ειπε και ο @Νικος76 ας ξεκινησει το μπασκετ να δουμε στο παρκε τι θα βγει και θα εχουμε μετα καλυτερη εικονα για την δυναμικη της ομαδας η οποια υποτιθεται και συμφωνα με τα λεγομενα των αφων εξακολουθει να εχει τους ιδιους υψηλους στοχους δηλαδη φ4 και κουπα

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, εβλεπες Hollis Jefferson στην ομαδα;

    Παικτουρα

    REDHOAL: Όχι φίλε...

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε KP ο Λαμπροπουλος ειναι ενας παικτης που μου αρεσει παρα πολυ .. μακρυς , διμετρος μπορει να παιξει και 3 και 2 ... ειναι ενα παιδι που διακριθηκε ιδιως φετος οχι μονο σε επιπεδο εφηβικου αλλα και ως Rising Star και στο Adidas Next Generation απεναντι σε πολυ δυνατους αντιπαλους και αυτο ειναι σημαντικο ... ειναι του 2005 επομενως ηταν η τελευταια του χρονια ως εφηβος , θεωρω πως θα δοθει δανεικος αλλα ακομη δεν εχω ακουσει που .. χρειαζεται παιχνιδια και ενδυναμωση και νομιζω πως μπορει καποια στιγμη να τον ξαναδουμε στην Ανδρικη ομαδα μαζι με Παπασταυρου και Αμποσι ενδεχομενως ...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7

    Ναι, ειναι δυσκολο να φανταστουμε τον Σικμα να παιζει στο 5 στη σημερινη Ευρωλιγκα (νομιζω οτι επαιρνε χρονο και εκει οταν επαιζε στη Γκραν Καναρια). Ο Σικμα ομως ειναι αυτη τη στιγμη ισως ο παιχτης με τις καλυτερες ποστ κινησεις σε ολη την Ευρωλιγκα και μπορει αυτο να αποτελεσει πλεονεκτημα αν χρειαστει να παιξει σεντερ σε ημιψηλα σχηματα με Πιτερς στο 4, Παπανικολαου στο 3 και Λουντζη στο 2. Υποψη οτι ο πατερας του ηταν ενας απο τους καλυτερους παιχτες ποστ ολων των εποχων (hall of famer) και ο Σικμα εχει μαθει απο εκεινον.

    Το ερωτημα που θετεις στο τελος ειναι και αυτο πολυ ωραιο. Δεν μπορω να βρω απαντηση. Θα πω μονο τοι για αυτες τις αποφασεις πληρωνονται οι προπονητες συνυπολογιζοντας το ρισκο της μιας ή της αλλης αποφασης. Και αυτοι ειναι που θα την πληρωσουν αν κατι παει στραβα στο τελος. Εμεις απλά να συζητουμε εκ του ασφαλους μπορουμε μονο.

  • ΚΡ
    ΚΡ Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan: έχεις εικόνα-εκτίμηση για τον μικρό τον Λαμπρόπουλο; Πέρσι έδειξε στοιχεία σκόρερ, αλλά έχω χάσει τα ίχνη του. Τον αποδεσμεύσαμε ή τον έχουμε δώσει κάπου δανεικό;
    Συμφωνώ μαζί σου για Παπασταύρου. Πολύ δυνατό πρότζεκτ.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 02:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέρενς ρος ;;; Καλά . . . Και μετά θα πάρουμε ένα φίλο του τανούλη . Τζέιμς δεν το κόβω . Άιντε να δουμ πάλι .

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 02:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 Αν ειχαμε αποκτησει Μπραουν ή Τομσον ή ακομα και Νειπιερ που ηταν εφικτη περιπτωση απο την στιγμη που δεν τα βρηκε με την Αρμανι και ψαχτηκε για αλλη ομαδα εννοειται πως δεν θα εβρισκα επιτακτικη την αναγκη για scoring guard αλλα παλι θα πιστευα οτι η backcourt θα χρειαζοταν ενα καθαρο sf που να προσφερει above average σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου βοηθωντας τον Παπανικολαου που ειναι πλεον κλεισμενα 33 και θα κληθει να παιξει σεζον χωρις καθολου ξεκουραση.Εναν παικτη ας πουμε σαν τον Javonte Green.

    Τωρα σχετικα με τον Λουντζη εχω την αισθηση οτι ο Μπαρτζωκας εχει στο μυαλο του τον Σικμα ως μια αδοκιμη λυση για μερικα λεπτα στο 5.Αν ρωταγε κανεις εμενα θα ελεγα οτι κατι τετοιο ειναι μπασκετικο ανεκδοτο ακομη και σε small ball σχημα (παρολο που στο παρελθον επι Σφαιροπουλου ειχαμε δει και small σχηματα με κατα συνθηκη σεντερ Πριντεζη)
    Ειδικα στο αμυντικο κομματι θεωρω οτι κατι τετοιι θα ηταν ολεθρος αλλα ο Μπαρτζωκας εχει καινοτομησει με επιτυχια σε πολλα μπορει να καινοτομησει και σε αυτο.
    Σε ενα τετοιο ενδεχομενο ενας επιπλεον γκαρντ θα εσπρωχνε ολους μια θεση πανω δηλαδη ο Παπανικολαου θα επαιρνε (που πιστευω αυτο θα γινεται φετος συχνα ετσι κι αλλιως) καποια λεπτα και στο 4 και ο Σικμα καποια λιγα λεπτα στο 5 ως "point center".
    Ο Τανουλης θεωρω αρχικα θα παρει πολυ χρονο στην Basket League ξεκουραζοντας Μιλουτινοβ-Φαλ για να ετοιμαστει να κανει το αλμα στο επομενο επιπεδο.Αυτην την στιγμη ειναι εντελως αγγουρος και ανετοιμος για να σταθει στην Ευρωλιγκα.
    Εγω το παιδι το πιστευω αλλα χρειαζεται πολλη δουλεια ακομη.Σκεψου οτι με τον Προμηθεα στο Eurocup ειχε 10λεπτα μ.ο χωρις να δειξει κατι το ιδιαιτερο.


    @Naruhitos guard Φιλε κι εγω εγραψα στο προηγουμενο σχολιο μου και εχω ξαναγραψει πολλες φορες πως ο Μπαρτζωκας εχει βαλει πολυ γερες βασεις σε αυτην την ομαδα και οτι αν δεν παρει παικτη δεν προκειται να παει ακλαυτη.Θα ειναι ξανα στα πλει οφς απλα εχω την αποψη (μακαρι να κανω λαθος) οτι θα ειναι παρα πολυ δυσκολη μετα η προκριση της στο φ4 παρολο που απο τωρα μεχρι τον Απριλιο που θα ξεκινησουν τα πλει οφς πολλα μπορουν να συμβουν.
    Τωρα σχετικα με αυτο που λες στην τελευταια παραγραφο του σχολιου σου θα σου απαντησω κι εγω με ερωτημα:
    Τι ειναι καλυτερο να παρει εναν παικτη τωρα απο μια short list (που φανταζομαι οτι εχουν φτιαξει απο την free agency του NBA) ή να περιμενει στοχευοντας να αρπαξει καποια τρομερη ευκαιρια τον Οκτωβρη αλλα τελικα αυτη να μην προκυψει ποτε και στο τελος να χασει και αυτους τους παικτες που τωρα ειναι διαθεσιμοι γιατι μεχρι τοτε θα εχουν βρει ομαδα?

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    MK το καταλαβα οτι δεν εισαι φιλολογος αλλοιως θα αντιλαμβανοσουν τι σημαινει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ... και ενα παιδι καταλαβαινει πως σημαινει οτι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ θα αποκτηθει 8ος ξενος ... ΕΑΝ ο κοουτς δεν παρει αλλο ξενο θα εχω πεσει εξω , αλλα θα στηριξω 1000% την επιλογη του ... δεν ξερω πως να το κανω πιο λιανα ...

    Οσον αφορα στο δευτερο σκελος , ΝΑΙ αποκαλω βαζελους τους βαζελους που προσποιουνται τους Ολυμπιακους και νομιζουν με το φτωχο μικροσκοπικο μυαλουδακι τους οτι μπορουν να σπειρουν διχονοια .. πχ Ανδρεας Κορυδαλλος και Tk που ειναι το ιδιο ατομο ....

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν υπαρχει καμμια γκρινια φιλε Dark Red ... 1-2 τρολακια υπαρχουν που αλλαζουν nicknames για να φαινονται πολλοι .... τους εχω ξετρυπωσει και εχουν χασει τον υπνο τους γιατι δεν ειναι καν μπασκετικοι και πετανε μαργαριταρια που προδιδουν την ασχετοσυνη και την προελευση τους... οσο πλησιαζει η ωρα της πρωτης φαπας στο Σουπερκαπ θα ξεσαλωνουν , μετα θα μπουνε στα λαγουμια τους παλι ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...