roumeliotis

Carwiz

«Η πιο δύσκολη απόφαση, για πάντα κόκκινος...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει την καριέρα του στο ΝΒΑ και προχώρησε σε ανάρτηση για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με τον Βούλγαρο διεθνή πάουερ φόργουορντ να τονίζει τα ακόλουθα:

«Στους φίλους του Ολυμπιακού. Μετά από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες μέρες, πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του ΝΒΑ. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα ποτέ. Το να φύγω από αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο μετά από πέντε χρόνια, είναι σαν να αφήσω πίσω ένα κομμάτι της καρδιάς μου.

Στον Ολυμπιακό έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα. Βρήκα μία οικογένεια και ένα ζεστό σπίτι. Έδωσα τα πάντα κάθε στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα.

Στις πιο δύσκολες στιγμές μείναμε ενωμένοι, ανεβήκαμε και θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν λόγια για να σας ευχαριστήσω. Θα κρατάω μαζί μου την υποστήριξη και την αγάπη σας καθώς ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο. Μέχρι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά, μείνετε δυνατοί και κρατήστε αναμμένη τη φλόγα. Μιας φορά κόκκινος, πάντα κόκκινος…».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • Τακης
    Τακης Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7 arrow μην συγκρίνεις την απώλεια Σπανούλη με αυτή του Σάσα. Αν έρθει ο Μιροτιτς θα κινηθεί στο ίδιο αγωνιστικο πλάνο που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές ούτε στο ρόστερ ούτε στο στυλ παιχνιδιού. Αν δεν έρθει ο μιροτιτς κ πάρει ένα απλά καλό 4αρι , μετα θα πρέπει να βρει σκόρερ σε άλλη θέση, πχ στο 2 που σημαίνει ότι θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά μπορεί να προκαλέσει κ ανακατατάξεις στο ρόστερ

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα που το ξανασκεφτομαι, αν έρθει παίκτης τύπου μιροτιτς και μείνει και ο Πίτερς θα έχουμε τεράστιο θέμα αθλητικοτητας στους ψηλούς..ο μόνος αθλητικός ψηλός που έχουμε αυτή την στιγμή είναι ο μπολομποι, ο οποίος μετά την απόκτηση μιλουτινοφ δεν νομίζω να μείνει, τόσο λόγω χρόνου συμμετοχής όσο και λόγω χρημάτων..θυμαμαι πως γύρισε ο τροχός όταν είχαμε αντιτς, τον οποίο τον πάω με χίλια και έφεραν οι απέναντι γκιστ και λασμε..

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα plan b , αν δεν έρθει ο μιροτιτς, για μένα θα ήταν να έρθει ένας πολύ αθλητικός παίκτης στο τέσσερα, που να δέρνει, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά, τύπου γιαμπουσελε και ο οποίος θα μοιραζόταν τον χρόνο με τον Πίτερς, ο οποίος μπορεί να είναι αρκετά σοφτ, αλλά έχει από τα καλύτερα μακρινά σουτ για παίκτη στην θέση τέσσερα. Με ένα ακόμα αθλητικό τριάρι και τούς δύο δεινόσαυρους που έχουμε στο πέντε, καλύπτονται σε ένα βαθμό και οι αμυντικές του αδυναμίες.

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς για τον Σάσα, μακάρι το παιδί να πιάσει στο NBA , παρόλο που εμάς τους γαύρους δεν μας συμφέρει αυτό και τον θέλουμε ξανά κοντά μας. Ωστόσο είναι προσγειωμένος, έχει δουλέψει πολύ και του αξίζουν τα καλύτερα.
    Βλέπω πολλοί που γράφουν εδώ δεν τους αρέσει ο μιροτιτς..και σιγά τον παίκτη κτλ..αν πριν δύο χρόνια σάς έλεγαν έρχεται και ο Σάσα θα έχει τον ρόλο που είχε φέτος ο Πίτερς, θεωρώ ότι όλοι θα πετάγαμε την σκούφια μας , πού λένε και οι παλαιότεροι.. είναι σούπερ παίκτης, το καλύτερο τεσσαρι αυτή την στιγμή στην Ευρώπη και ίσως ότι πιο κοντινό στον Σάσα..το μόνο που μένει είναι να βγάλει από πάνω του τον μανδύα του λουζερ που του έχουν αποδώσει κάποιοι.. περνώντας καμιά Ευρωλίγκα.. προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι λουζερ..δεν είναι καρνισοβας..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal

    Ο Μιροτις 32-33 ετών ειναι ενας παίχτης που σαφώς και εχει ικανότητες, σαφώς και κάνει σε κάθε ομάδα εστω και σε αυτή τη κατασταση που βρισκεται τώρα, εχοντας δηλ κανει μια μετρια εως κακη χρονιά, αλλά σε συνδυασμό με τα πολλά χρηματα που θα πάρει για να έρθει, θεωρώ οτι η απόφαση αυτή ειναι λάθος.

    Το λάθος δεν ειναι τοσο γιατι θα ερθει ενας παιχτης που θεωρητικά παντα μπορει να καλυψει το κενο του Βεζένκοφ, αλλά το οτι ντε και καλά πρέπει να αντικατασταθεί ο Βεζένκοφ με ισάξιο παιχτη ωστε να μην αλλάξει στυλ αγωνιστικό η ομάδα!

    Θα επρεπε νομίζω με τα χρηματα που ειναι να δωθουν στον Μιροτιτς, να δινονταν για εναν αλλο παιχτη, σε άλλη θέση και σε καλύτερη ηλικία, με προοπτική να μεινει πολλά χρόνια και να στηθεί η ομάδα γυρω από αυτόν.
    Δεδομένου οτι θα φυγει οπως ολα δειχνουν και ο Σλουκας, η ομάδα θα αλλάξει αρκετά, επομένως δεν θα επρεπε κατα τη γνώμη μου να φοβάται ο Μπαρτζώκας να προσαρμοσει την ομάδα σε νεο στυλ και τροπο παιχνιδιου.

    Εχει παιχταράδες εκεί έξω, μπορούσε με τα χρηματα αυτά να επενδύσει σε κάποιον που θα ερθει και θα προσφέρει κατι καινούριο. Μπορει ο νεος Ολυμπιακός, να ειχε δηλ εναν αντι-βεζένκοφ παιχταρά αλλης θεσης.
    Δεν γινεται να νομιζει μια ομάδα οτι οταν φυγει ενας παιχτης που για τους χ-ψ λογους ταιριαζε πολυ σε αυτην και ειχε τρομερη αποδοση, οτι οταν φυγει θα πρέπει να τον αντικαταστήσεις με αλλον ιδιο και τοσο απλα ελυσες το προβλημα!

    Οταν εφυγε ο Σπανουλης, ηρθε κανενας αλλος ιδιος ; ; ; OXI. Αναγκαστικά οι ομάδες πρέπει να βρουν το δρομο τους μεσα απο νεα μονοπάτια. Δηλ τωρα που φευγει ο Μισιτς από την ΕΦΕΣ πρέπει να βρουν εναν ιδιο παιχτη ντε και καλά ; ; ; Δεν παει ετσι.

    Γνώμη μου.

  • Andregon
    Andregon Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 02:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτα από όλα ο Μίροτιτς έχει ακόμη συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και ακόμη και αν μείνει ελεύθερος δεν είναι σίγουρο ότι θα αποδεχτεί την δική μας πρόταση ή άλλης ανταγωνίστριας ομάδας.
    Επίσης την απάντηση για το πόσο σπουδαίο εργαλείο μπορεί να αποτελέσει για μια ομάδα μπορεί να την δώσει μόνο ο εκάστοτε κόουτς που θα τον αποκτήσει για να τον χρησιμοποιήσει για κάποιο σκοπό.
    Αυτό που δεν χωράει αμφιβολία (βάσει πορείας και skill set) είναι ότι πρόκειται για μπασκετμπολίστα υψηλού επιπέδου.
    Φέτος έλλειψε σε κάποιους αγώνες λόγω τραυματισμών (έπαιξε μόνο 28 στην Euroleague) και τα στατιστικά του σε καμια περίπτωση δεν παραπέμπουν σε παίκτη που είχε κακή σεζόν.
    Συγκεκριμένα στην Euroleague :
    M.o. 24: 58 λεπτά , 15.4 πόντους (2π. 60.3%, 3π. 39.2%, βολες 80.4%), 4.3 ριμπάουντς, ασιστ 1.2, κλεψ. 1, λάθη 1.4 Pir 16.4
    Mακάρι όλοι οι παίκτες μας να έχουν τέτοιες σεζόν (αλλά χωρίς τραυματισμούς φυσικά). Aν αναλογιστείτε ότι ο 2ος παίκτης μας με τον μεγαλύτερο δείκτη αξιολόγησης είναι ο Σλούκας με Pir 14,7 τότε θα καταλάβετε ότι η «κακή σεζόν» του Μίροτιτς μας φτάνει και μας περισσεύει.
    Δεν θα ασχοληθώ αν κόστισε ένα σκασμό λεφτά στην Μπαρτσελόνα και άρα θα έπρεπε να παρουσίαζε ακόμη καλύτερα στατιστικά. Πέραν του ότι την σεζόν 2021-2022 ήταν MVP της Euroleague με Pir 20,1 είναι σε όλους γνωστό ότι ποτέ δεν πληρώνεται κάποιος όσα αξίζει αλλά για όσα έχει συμφωνήσει με τον εκάστοτε εργοδότη του.
    Δεν χωράει αμφιβολία ότι το κενό του εξαιρετικού Βεζένκωφ είναι δυσαναπλήρωτο αλλά δυστυχώς αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα μας και ως εκ τούτου δεν υπάρχει χρόνος για μοιρολόγια.
    Πρέπει να βρούμε από την συγκεκριμένη αγορά όπως έχει διαμορφωθεί την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μια λύση τέτοια που να καλύψει αν είναι δυνατόν στο μέγιστο βαθμό το τεράστιο κενό από την απώλειά του.
    Τα σούπερ στατιστικά του Βεζέκωφ στην Euroleague ήταν:
    Μ.ο. 29:14 λεπτά , 17.6 πόντους (2π 65.5%, 3π. 37.8%, βολες 87.9%), 6.8 ριμπάουντς, ασιστ 1.9, κλεψ. 0.9, λάθη 1, Pir 21.5
    Mε μια πρώτη ματιά η μεγάλη απόκλιση μεταξύ των 2 παικτών (βάσει στατιστικής γιατί υπάρχουν και αυτά που δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν) εστιάζεται στα ριμπάουντς όμως ο Ολυμπιακός σε αυτόν το τομέα έχει ήδη ενισχυθεί περαιτέρω με την απόκτηση του γίγαντα Μιλουτίνωφ.
    Από την άλλη αν υπάρχει κάποιος παίκτης (που να αγωνίζεται στην ίδια θέση) που έχει προσφατα (την περίοδο 2021-2022) πλησιάσει τα φετινά σούπερ στατιστικά του Βεζένκωφ αυτός είναι μόνο ο Μίροτιτς:
    Μ.ο. 24:25 λεπτά , 16.9 πόντους (2π. 65.5%, 3π. 46.3%, βολες 87.6%), 5.2 ριμπάουντς, ασιστ 1.4, κλεψ. 0.9 λάθη 1.7 Pir 20.1
    Προφανώς και οι προηγούμενες επιδόσεις ενός αθλητή δεν εγγυώνται τις επόμενες όμως αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Μαυροβούνιο (πολιτογραφημένο Ισπανό) αλλά και για τον Βούλγαρο αθλητή.
    Το μόνα που θα με απασχολούσαν για τον Μίροτιτς ως υποψήφιο να καλύψει το κενό του Βεζένκωφ είναι:
    i) Aν στα 32 έτη του και με τόσο λαμπρη πορεία και στις 2 πλευρές του Ατλαντικού έχει ακόμη την δίψα για διακρίσεις.
    ii) Ο χρόνος προσαρμογής του αλλά και η πειθαρχία που θα δείξει απέναντι στις υψηλές απαιτήσεις του κόουτς Μπαρτζώκα.
    Θεωρώ ότι οι ιθύνοντες θα τα ζυγίζουν όλα και θα αποφασίσουν για αυτόν ή για οποιαδήποτε άλλη σοβαρή λύση με γνώμωνα το συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας. Ο χρόνος θα δείξει.

  • Πανος
    Πανος Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ευχαριστούμε παικταρά για το μπάσκετ που έπαιξες μα πάνω από όλα για το ήθος που δίδαξες. Θα μείνεις για πάντα μαζι μας. Καλή τύχη να το χαρείς όπως το θέλεις.

  • George 7
    George 7 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Giorgos ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.....το για πάντα κόκκινος ΘΑ ΦΑΝΕΊ ΌΤΑΝ ΓΥΡΊΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ...για τν ώρα καλή τύχη αν κ πολύ φοβάμαι ότι θα τον κατσπιουν κ γρήγορα θα βρεθεί μεταξύ πάγκου κ εξέδρας...παρόλα αυτά μακάρι να τα καταφέρει...

  • Manosdog
    Manosdog Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μακάρι να έρθει ο Μιροτιτς και να μείνει ο Σλουκας που όπως ακούγεται φαντάζει δύσκολο.
    Έχω μια ελπίδα μόνο στο οτι οι Αγγελόπουλοι θα καταφέρουν να τον πείσουν να μείνει στο λιμάνι.
    Red έχεις κανένα νέο με την υπόθεση Σλουκα; Ο Πιτερς μείνει; η φεύγει; Ο Μιλουτινοφ παίζει να πάρει ελληνικό διαβατήριο; αν ναι γιατί το δικαιούται;

  • Μανωλης
    Μανωλης Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη αναρωτιόμαστε αν είναι καλός ο μιροτιτς;;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...