roumeliotis

Carwiz

Φουλάρει για Μίροτιτς ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχωρεί από τον Θρύλο με προορισμό το ΝΒΑ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους αδερφούς Αγγελόπουλους καλούνται να βρουν το ιδανικότερο φιτ στο ρόστερ για να μετριαστεί όσο το δυνατό περισσότερο η απώλεια του Βούλγαρου πάουερ φόργουορντ.

Ο εκλεκτός; Ο Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό εδώ και περίπου μια εβδομάδα και οι επαφές εχουν προχωρήσει σε σημείο που μπορούμε να μιλάμε για πολύ προχωρημένο στάδιο και τις δυο πλευρές να είναι πολύ κοντά.

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει στο.. τραπέζι του Μαυροβούνιου σταρ 5.600.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο, με τον ίδιο τον παίκτη να παρουσιάζεται θετικός και κολακευμένος από την προσέγγιση και το πώς του δείχνει την επιθυμία συνεργασίας η διοίκηση.

Το... κόλλημα για την ώρα είναι το γεγονός ότι ο έμπειρος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα που θέλει να τον αποδεσμεύσει και βρίσκεται σε φάση πίεσης προς τους Καταλανούς για να πάρει όσο το δυνατό περισσότερα  προκειμένου να αποδεσμευθεί.

O Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σαν πρώτη επιλογή για αντι-Βεζένκοφ τον επί σειρά ετών σταρ του ΝΒΑ ο οποίος παίρνει 4.500.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα και θέλει για να αποχωρήσει να έχει το υψηλότερο όφελος από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

132 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα εσύ μπορεί να μην συμφωνείς με τις ελληνοποιήσεις στο μπάσκετ αλλά πες μου ρε αδερφέ εδώ και χρόνια το κράτος πόσους μετανάστες έχει ελληνοποιησει; Σαν κουφέτα μοιράζονται οι ιθαγένειες φίλε. Μόνο στο μπάσκετ μας νοιάζει όμως κι αυτό γιατί μιλάμε για τον Ολυμπιακό και την ενίσχυση του και η πράσινη προπαγάνδα δουλευει μια χαρά. Αυτοί που ελληνοποιησαν Νέλσον Σοκ και Κουζμαγια να μην πάω στο ποδόσφαιρο κουνάνε το δάχτυλο σε μας πολύ απλά γιατί αν μπορούσαν θα το είχαν κάνει κι αυτοί αλλά οι ξένοι τους είναι της πλάκας. Αν ενοχλούν οι ελληνοποιήσεις αδερφέ βάλτα με τον ΕΣΑΚΕ και τους γελοίους περιορισμούς γιατί και οι ομάδες που στοχεύουν ψηλά δεν μπορεί να έχουν ρόστερ με τους Έλληνες της πλάκας που κυκλοφορούν. Δεν στην πέφτω και σου μιλάω πολύ φιλικά αλλά είναι πολύ υποκριτικό σε μια κοινωνία που έχουν ελληνοποιηθει εκατομμύρια αλλοδαπών να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε και να συζητάμε για τον Γουοκαπ και το Μιλουτινοφ που στην τελική αγαπούν τη χώρα και προσφέρουν με τους φόρους τους αλλά και το χρήμα που κινούν εδώ

  • Κώστας Νίκαια
    Κώστας Νίκαια Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά δεν συμφωνώ σε ελληνοποιήσεις .Τώρα για τον Σλούκα δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος που σκέφτεται μην κάνει λάθος ο κοουτς και αλλάξει την λογική της ομαδ
    ας γιατί θα χάσει τα αποδυτήρια.Αν φύγει στο καλό.Για τον βεζενκοφ στεναχωρέθηκα που φεύγει.Απαρετητα όμως πίσω οΝτορσει αμερικανακι.μεν παικταρας δε.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεοδωρακης Επιτρεψε μου να διαφωνησω συγγαυρε.Ο κορμος αυτης της ομαδας ηταν δεδομενος: Γουολκαπ Σλουκας Μακκισικ Λαρεντζακης (λογω διαβατηριου) Παπανικολαου Βεζενκοβ Φαλ. Τα υπολοιπα παιδια ηταν συμπληρωματικα.
    Μεχρι στιγμης τι εχει γινει? Αν αυριο ο Σλουκας υπογραψει στον Ολυμπιακο στην ουσια η backcourt μας θα παραμεινει ιδια συν τον Γκος που γνωριζει την ομαδα και θα εγκλιματιστει αμεσως.Επισης στην frontcourt εφυγαν οι Μπολομποι και Μπλακ και ηρθε ενα δικο μας παιδι ο Μιλουτινοβ που ξερει το ΣΕΦ καλυτερα απο το ιδιο του το σπιτι.
    Δεν νομιζω λοιπον οτι η σημαντικη φυγη του Βεζενκοβ θα εδειχνε χειροτερη αν εφευγε και ο Πιτερς.Δεν θα ειχε κανενα τρομερο αντικτυπο στην ομοιογενεια της ομαδας.Επισης διαφωνω οτι ο Πιτερς μπορει να βοηθησει απο το 3.Αν κρινεις απο την εντυπωσιακη του εμφανιση στον τελευταιο τελικο στο ΟΑΚΑ οπου συνυπηρξε στο ιδιο σχημα με τον Βεζενκοβ να σου θυμισω αφενος οτι ο βαζελος ηταν καφενειο αφετερου στο συγκεκριμενο παιχνιδι επαιξε και χωρις Πονιτκα.Το ενα Καλαιτζακι ειχε αντιπαλο (δηλαδη σαν μην ειχε αντιπαλο) ο Πιτερς και εκανε παρτι σε αμυνα και επιθεση.
    Το σεναριο που λες να καει ο Μακκισικ δεν παιζει με τιποτα.Ανανεωσε μολις πριν λιγους μηνες ειναι αναποσπαστο μελος του κορμου και ο μοναδικος slasher που εχει η ομαδα συν οτι ειναι παιδι του κοουτς.Ασε που κανεις δεν θα το ηθελε κιολας αυτο.
    Αν τα πραγματα με τον Μιροτιτς εξελιχθουν καλα οπως φημολογειται τις τελευταιες ωρες και φτιαξει διδυμο με Πιτερς στο 4 τοτε πιο πιθανο βλεπω να καιγεται το σεναριο ξενο αθλητικο τεσσαροπενταρι και να παιρνομε τον Τσαλμπουρη για 4-5.
    Μετα βεβαια θα υπαρχει ελλειμα αθλητικοτητας στην frontcourt αλλα θα υπαρχει απιστευτο μεγεθος και το τελευταιο trend στο μπασκετ ειναι παλι τα πανυψηλα κορμια....
    Υπομονη λιγες μερες και θα δουμε τι θα γινει

    @Θοδωρής Ναι φιλε εσενα σου φταιει ο Κανααν των 21 ποντων στον τελικο και οχι ο διπολικός "ηγετης" που σε ολη την crunch time πηρε ενα σκοτωμενο τριποντο και το τελευταιο επισης σκοτωμενο σουτ μετα απο επαναφορα για το οποιο φυσικα και δεν ευθυνεται.Μια προσωπικη προσπαθεια ομως νωριτερα δεν πηρε πανω του να καθαρισει τον τελικο.Τελοσπαντων

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7
    - Γιατί παραμονή Πίτερς; Γιατί πρέπει να αλλάξουμε πολλούς παίκτες θα σου πω εγώ...
    - Ο Πίτερς μια χαρά παίκτης είναι για να παίζει 15 ή και 20 λεπτά στο 4 και στο 3... και ριμπάουντ μπορεί να παίρνει και άμυνα ψιλοπαίζει... χώρια ότι όταν είναι μέσα, ο αντίπαλος προσέχει γιατί από μακρινό σουτ δεν αστειεύεται καθόλου... κι αν παίξει περισσότερο, θα αποκτήσει καλύτερο ρυθμό, άρα σταθερότητα.
    - Ο Βεζένκοφ δεν μπορεί να αντικατασταθεί... ότι πιο κοντινό, είναι ο Μίροτιτς... εγώ πρώτος είπα ότι είναι loser και να μείνουμε μακριά... αν όμως μου πεις ποιος άλλος είναι πιο σίγουρη λύση, δεν ξέρω να σου πω... κάποιοι λέγανε για το Λεντέι... ούτε καν... χώρια ότι τελικά έμεινε Παρτιζάν... υπάρχει ο Ερνανγκόμεζ, δεν είναι σίγουρη λύση κι είναι πανάκριβος. Ο Βεζένκοφ και σκόραρε και είχε μακρινό σουτ και μάζευε ριμπάουντ... κι ο Μίροτιτς τα κάνει αυτά... υπολείπεται σε ψυχικά αποθέματα... μπορεί να βρεθεί μια λύση σ αυτό.
    - Η ομάδα δε θα πάει με 8 ξένους. Αν ισχύει αυτό που γράφει το RG ότι δλδ έτσι και μείνει ελεύθερος ο Ντόρσεϊ θα τον κυνηγήσουμε είτε μείνει είτε φύγει ο Σλούκας, μη σου φανεί περίεργο αν ο 1ος επιλαχών για να φύγει, γίνει ο Μακ Κίσικ... ήδη η περιφέρεια είναι πολύ γεμάτη.
    - Πέρσι ή πρόπερσι στο ΝΒΑ αυξήσανε το salary cap... θα υπάρχει αφαίμαξη... τι να κάνουμε; Το ΝΒΑ δεν είναι μόνο ένας μαγικός κόσμος... είναι πολλά λεφτά είτε από συμβόλαιο, είτε από διάφορους σπόνσορες, είναι κι η Αμερική μια προοπτική να ζήσει κάποιος εκεί, όταν 'σταματήσει'...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειλικρινα δεν καταλαβαινω την παραμονη Πιτερς και μαλιστα δεν την καταλαβαινω ακομη περισσοτερο ακουγοντας το επιχειρημα καποιων ρεπορτερς οτι μετα την φυγη του Βεζενκοβ τουλαχιστον ο Ολυμπιακος δεν θα ψαχνει για δυο PF αλλα για εναν.
    Και εδω εγειρονται σημαντικα ερωτηματα/σκεψεις.Πρωτον, οτι και να γινει στην backcourt ειτε δηλαδη μεινει ο Σλουκας ειτε φυγει και το διαβατηριο του αντικατασταθει π.χ απο αυτο του Ντορσει (στην ουσια κανοντας swap παικτες με την φενερ αν και ο Σλουκας ειναι τυπικα ελευθερος δεν μας ανηκει πλεον) και ΑΝ οπως λεγεται βασικος στοχος ειναι ο Μιροτιτς ή τελοσπαντων παικτης απο το πανω ραφι παρολο που δεν υπαρχουν πλεον στην Ευρωπη τοπ PF πως θα παρουμε μετα και ενα ξενο τεσσαροπενταρι? Θα παμε με 8 ξενους? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
    Δευτερον, ειτε με Μιροτιτς μπροστα του ειτε με καποιον αλλον ο Πιτερς ειναι πολυ σοφτ παικτης για να δωσει ποιοτικα λεπτα ειτε ως PF ειτε ακομα χειροτερα στο 3.ΕΚΤΟΣ και αν αυτος ο αλλος που θα εχει μπροστα του ειναι κανα τερας αθλητικοτητας.
    Τριτον, εφοσον η ομαδα δεν υπαρχει περιπτωση να παει με 8 ξενους (και ειναι απολυτως λογικο αυτο) δεν θα ηταν πιο εξυπνο να κοπει απο το ροστερ ο Πιτερς να ερθει στην θεση του ο αθλητικος Κορνελι που ειναι εξισου καλος (και καλυτερος για μενα) stretch4 και μπορει να βοηθησει-αν προκυψει αναγκη και χρειαστει-και στο 5? Δεν θα ηταν καλο και για τον ιδιον τον Γαλλο που θα επαιρνε λεπτα συμμετοχης απο δυο θεσεις και πιθανοτατα να ξεπερναγε τα 15λεπτα που ειχε στην Ρεαλ και το ροστερ μας τελικα να ειχε 7 ξενους?
    Ακομα και στην περιπτωση να εχουν ξεκινησει μυστικα οι διαδικασιες ελληνοποιησης του Μιλουτινοβ εφοσον αυτο συμβει μεσουσης της σεζον θα μας δωσει πλεονκεκτημα για την σεζον 2024-25 οπως ακριβως εγινε δηλαδη και με τον Γουολκαπ αρα παλι το σεναριο να ξεκινησουμε με ροστερ 8 ξενων καιγεται.

    ΥΓ: H φετινη αφαιμαξη του Ευρωπαικου μπασκετ απο το ΝΒΑ ειναι ανευ προηγουμενου.Μισιτς Βεζενκοβ Εξουμ ηδη χαιρετησαν την Ευρωλιγκα και ετοιμαζονται ενδεχομενως να την χαιρετησουν και ο Γιαμπουσελε με τον Ταβαρες.
    Δεν γινεται να συνεχιστει αυτο.Πληττεται και υποβαθμιζεται το προιον και το επιπεδο της λιγκας κατρακυλα την ιδια στιγμη που τα εθνικα μπασκετικα προγραμματα (ακομα και των χωρων-παραδοσακων δυναμεων οπως Σερβια Ισπανια κλπ) εχουν βαλτωσει και δεν αναδεικνυουν νεα αστερακια αλλα ακομα και αν βγαινουν καποιοι νεαροι παικτες παλι τα αρπαχτικα του ΝΒΑ προλαβαινουν και τους υπογραφουν πριν καν τους απολαυσουμε εδω εστω για 1-2 χρονια.
    Κατι πρεπει να γινει σχετικα με αυτο γιατι το ευρωπαικο μπασκετ συντομα θα μαραζωσει

  • JOHN 7
    JOHN 7 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ 6-7 ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ;ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΥΛ ΠΙΤΕΡΣ,ΜΠΛΑΚ,ΜΠΟΛΟΜΠΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΡΕΖΕΡΒΕΣ.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναπροσαρμογη συμβολαιου Γουοκαπ προς τα πανω λογω συμβολαιου Γκος ακουγεται.

  • Σπυρος
    Σπυρος Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυριε Κωστα καλη Κυριακη ευχομαι
    Ειναι αρκετα προχωρημενες οι συζητησεις με Μιρο?Και ειναι οντως πολυ θετικος ο παιχτης?
    Ευχαριστω πολυ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    RG αν ο Σπανούλης έμενε στο Περιστέρι, θα του έστελνα τον Παπαθανασίου εκεί για δανεικό, αφού όμως πρώτα έκανε με μας προετοιμασία. Κι αν παίρναμε και τον Τανούλη, θα έκανα το ίδιο.
    Από τους πιτσιρικάδες του βάζελου, με τον οίκο ανοχής που τους έχει καταντήσει ο ΔΠΓ, αν κάποιος πάει να ξεπεταχτεί, η 1η σοβαρή κίνηση που θα κάνει, θα είναι να φύγει από δαύτους. Ο Σαμοντούροφ τον ψιλοέχει δεμένο το γαίδαρο του... θα γίνει draft και μην τον είδατε. Αν δε φύγει για ΝΒΑ, θα μείνει κι αυτός ένα αιώνιο ταλέντο, όπως σε 2-3 χρόνια θα είναι και με τη βούλα ο Μαντζούκας.

  • pan
    pan Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    σας τα λεω συνεχεια αλλα τιποτα..κοσμαρογλου...ΜΑΚΡΥΑ απο τον τουριστα και ας εχει 10 διαβατηρια..το παιδι δεν κανει..αυτος καθε χρονο θα ψαχνει ευκαιρεια να την κανει για αμερικα..ειναι το κλασσικο αμερικανακι νερντ..μακρυα απο μας..ας παει στα βαζελια..μητογλου για το μελλον και ελληνοποιηση μιλου που εχει δικαιωμα..για τον διπολικο βλεπετε δεν λεω κουβεντα ουτε ξερουμε τι θα πραξει στο τελος..(βλεπε σλουκας)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...