roumeliotis

Carwiz

Κινγκς αποφάσισε ο Βεζένκοφ...

casino loutrakiou
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό καθώς το σκέφτηκε πολύ είναι η αλήθεια και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ για χάρη του Σακραμέντο για την επόμενη τριετία.

Ο MVP της περσινής Eυρωλίγκας δεν μπορούσε να πει "όχι" στο μεγάλο όνειρο του NBA και αν πιστέψουμε όσα μεταδίδουν στην άλλη ακρη του Ατλαντικού αποδέχτηκε πρόταση τριετους διάρκειας ύψους 6.500.000 δολαρίων τον χρόνο, εκ των οποίων θα καταλήγουν στην τσέπη του καθαρά λίγο πάνω από τα μισά.

Την είδηση έβγαλε ο ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Βονιαρόφσκι σημειώνοντας: «Ο Σάσα Βεζένκοφ - MVP της EuroLeague- συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Σακραμέντο Κινγκς, λένε οι ατζέντηδες του Mark Bartelstein και George Roussakis της @PrioritySports και Nick Lotsos της Team Lotsos στο ESPN.

Ο 27χρονος Βεζένκοφ, ένας ελίτ φορ φορ 4 για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, αναμένεται να έχει ρόλο βασικού στους Κινγκς», ανέφερε στο τιτίβισμά του ο έγκυρος ρεπόρτερ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

39 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @geodiv
    Κι ο Βεζένκοφ πέρσι ήταν ανύπαρκτος. Αν είχαμε πάρει φέτος την Ευρωλίγκα θα τα είχε ...ήσει όλα. Βγήκε MVP κανονικής περιόδου, 1ος σκόρερ, δεν έχανε με τπτ ούτε το MVP του Φ4, ούτε το MVP του τελικού.
    Ο Ντόρσεϊ στα μεταξύ μας ματς στάθηκε αξιοπρεπέστατα.

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντώνη Κ., να σου θυμίσω ότι κι ο Ντόρσε'ι' ανύπαρκτος ήταν με την Εφές στο Βελιγράδι. Πάντως θα το πάρουμε αυτό το ρημάδι το ευρωπα'ι'κό κι όχι μόνο μια φορά. Να το θυμάσαι σύγγαυρε!

  • Ν
    Ν Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Σασα ευχαριστούμε αλλά σύντομα πολύ σύντομα θα είσαι πίσω

  • Αντωνης Κ.
    Αντωνης Κ. Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστακη δεν φευγεις και εσυ τωρα ρε αγορι μου... να δοκιμασουμε και κατι αλλο μηπως και καταφερουμε να παρουμε αυτο το ρημαδι το ευρωπαικο,παρτε Ντορσει-Λεντει και αφηστε τον looser και πανακριβο Μιροτιτσ που ειναι και ανυπαρκτος στα final 4

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή τύχη Σάσα! Τίμησες την ομάδα μας, γι' αυτό στο επανιδείν!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @GEO
    Δεν υπάρχει αντικαταστάτης του Βεζένκοφ... και δεν υπάρχει γιατί δεν τον πήραμε έτοιμο... τον δημιουργήσαμε εμείς δλδ ο Μπαρτζώκας... θα καλύψει αλλιώς το κενό του.

  • Manos74
    Manos74 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή τύχη στο παλικάρι μας και υγεία!!
    Καλά έκανε, ας δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην καλύτερη λίγκα στον κόσμο και μετά εφόσον είναι δυνατόν ας ξανάρθει στην ομάδα μας.
    Προσωπικά χαίρομαι που θα βλέπω και μια άλλη ομάδα στο NBA εκτός τους Backs!!

  • GEO
    GEO Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν ξερω αν το αντιληφθήκατε φεύγει ο πιο κομβικος παίχτης του ολυμπιακού των τελευταίων δυο σαιζον ,πρέπει ο αντικαταστάτης του να είναι τουλάχιστον ισάξιος του. Καλή επιτυχία αγορίνα μου το αξίζεις και με το παραπάνω εδώ πήγαν αλλοι και αλλοι που δεν ήταν για ΝΒΑ

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανεις δεν μπορεί και ούτε πρόκειται να τον κατηγορήσει για τίποτα. Κύριος από την αρχή με το τέλος. Συνεπής σε ότι είχε πει. Τίμησε και με το παραπάνω την ομάδα μας. Τον περιμένουμε σε δυο χρόνια να συνεχίσει από εδώ που το αφήνει.
    Για την ώρα του ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.
    Η ζωή συνεχίζεται όσο κυνικό και αν ακούγεται. Η ομάδα από ότι βγαίνει προς τα έξω έχει κάνει ήδη τις κινήσεις της για τον Μιροτιτς. Έχουμε πει πως είναι ότι πιο κοντινό στον Σασα και με τα λεφτά που μας ‘εφερε’ μπορούμε πλέον να τον αποκτήσουμε. Μάλλον χαιρετάει και Πίτερς και πάμε σε κάτι πιο αθλητικό για αυτή την θέση.
    Έστω ότι έρχεται ο Μιροτιτς με 13-14 πόντους μέσο όρο και 3-4 ριμπάουντς συν ενας αθλητικός παίχτης με 6-7 πόντους και 2-3 ριμπάουντ τότε στο τελείως ψυχρό επίπεδο των αριθμών καλύπτεται η προσφορά του Σασα.
    Προσωπική διαίσθηση πως θα αποχωρησει και ο Σλούκας με την πρόφαση πως θέλει να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, αν τελικά έρθει ο Μιροτιτς. Οπότε εκεί δημιουργείται θέμα με τα διαβατήρια. Ντορσει μοιάζει μονόδρομος.
    Και από ψηλούς προς στιγμής δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό που να μπορεί να αγωνιστεί με ελληνικό διαβατήριο. Ο Ρογκαβοπουλος ήταν ευκαιρία αλλά έχει κλείσει Μπασκονια, χωρίς να έχει ανακοινωθεί αλλά όλοι τον παρουσιάζουν σαν κλεισμένο.
    Αν μείνει ο Σλούκας με αντικατάσταση Κανααν με Ντορσει καλύπτεται το κενό στα διαβατήρια. Χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις από εδώ και πέρα.

  • Megane rs 7
    Megane rs 7 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάσα σε ευχαριστούμε για όλα, αλλά νομίζω πήρες λάθος απόφαση, είσαι πολύ soft για το NBA θα σού σπάσουν τα κόκαλα εκεί τα μαυρακια καλύτερα πρώτος στην Ευρώπη πάρα Δέκατος στο NBA ωστόσο σου εύχομαι καλή επιτυχία να έχεις και μακάρι να βγω εγώ ψεύτης.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...