roumeliotis

Carwiz

«Το τηλεφώνημα Μπαρτζώκα ήταν αρκετό»

casino loutrakiou
redwell

O Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στην πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μίλησε για την επιστροφή του στον Πειραιά, έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στον ρόλο που έπαιξε ο κορυφαίος Ευρωπαίος τεχνικός προκειμένου να γυρίσει ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα ύστερα από τέσσερα χρόνια. Αναλυτικά...

- Από το το 2019 που έφυγες από τον Ολυμπιακό, η ομάδα έκανε ένα σπουδαίο comeback. Κατάφερε να φτάσει σε δύο F4, να κατακτήσει δύο σερί νταμπλ και να πάρει και το Super Cup στην Ελλάδα. Ήταν κάτι που το περίμενες;

«Ναι, φαινόταν ότι ερχόταν η μεγάλη επιστροφή της ομάδας. Καταλάβαινα πως χτίζεται κάτι ξεχωριστό για τα επόμενα χρόνια. Οι ιδιοκτήτες πήραν μια μεγάλη απόφαση τότε και φαινόταν πως έχουν όραμα για μια τεράστια επιστροφή. Είμαι χαρούμενος που μπήκαν στο μονοπάτι που ήθελαν και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίζουν να το περπατάνε».

- Προφανώς και είχες τηλεφωνική ομιλία με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Τι σου είπε και σε έπεισε να φορέσεις ξανά τα ερυθρόλευκα.

«Είχα μιλήσει με τον κόουτς Μπαρτζώκα και πριν δύο χρόνια, λίγο πριν υπογράψω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το ότι ένας προπονητής του βεληνεκούς του με πήρε ξανά τηλέφωνο, σήμαινε πολλά για εμένα. Αυτός ήταν ο λόγος που είπα το ‘ναι’, χωρίς να ακούσω τίποτα άλλο. Και μόνο αυτό το γεγονός ήταν αρκετό! Στην συνομιλία μας μου εξήγησε πως η χημεία στην ομάδα είναι το νούμερο ένα συστατικό, όπως και η σκληρή δουλειά και πως θα ήθελε να γίνω μέρος αυτού. Αυτό ακριβώς έψαχνα και εγώ, οπότε τα κομμάτια ‘κούμπωσαν’».

- Ποια είναι τα συναισθήματά σου και οι προσδοκίες σου μετά την υπογραφή του νέου σου συμβολαίου;

«Είμαι ενθουσιασμένος. Φυσικά και υπάρχουν πολλές ομάδες με ταλέντο, όπως είναι και η δική μας, που παίζουν σκληρά και έχουν χημεία, αλλά εγώ χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτού του σπουδαίου συνόλου. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και ελπίζω με τη σκληρή δουλειά να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του κλαμπ και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

- Αν έπρεπε να μιλήσεις στους φιλάθλους και να τους εξηγήσεις τις διαφορές του Νάιτζελ του 2019 με αυτόν του 2023, τι θα τους έλεγες;

«Δεν γίνεται να συγκριθεί ένας ρούκι στην Ευρωλίγκα του 2019 με έναν παίκτη που έχει παίξει τέσσερις σεζόν σε αυτή, που πήγε δύο σερί χρονιές στο F4 με την ομάδα του και βοήθησε να κατακτηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή Ευρώπης. Τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Επίσης, το 2019 ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω την τύχη μου στο ΝΒΑ. Αυτό ήταν πάντα στο μυαλό μου, νιώθω ευλογημένος που κατάφερα να πάω στο ΝΒΑ. Τώρα, όλη μου η προσοχή είναι στραμμένη στην οικογένεια μου και στο πως θα κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους γίνεται στην Ευρώπη.

Έχω σύζυγο, έναν γιο και η κόρη μου σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο! Αυτοί είναι η προτεραιότητα μου πλέον και αυτή είναι ακόμη μια διαφορά σε σχέση με το 2019. Οπότε, μπορώ να πω πως πλέον είμαι πιο γεμάτος και πιο έμπειρος ως παίκτης και ως άνθρωπος».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Security87
    Security87 Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    πηγε στο αεροδρομιο να τον παραλάβει, ο Μπαφες. Σοβαρος ανθρωπος, με ωραια εμφανιση, ευγενικη φυσιογνωμια, αξιος εκπροπσωπος μιας μεγαλης ομαδας. Τον βλέπεις και λες, ηρθα σε σοβαρη ομαδα.

    Στο ποδοσφαιρο, αντε να εισαι παιχτης και να βλεπεις υποδοχη διαφορους.....λες που ηρθα!!!!
    Απο μικρές λεπτομέρειες καταλαβαίνεις τι συμβαινει σε καθε τμημα και ποσο σοβαρη δουλειά γινεται.
    Οπως στρώνει κανεις κοιμαται. Αυτο ξερω.

    Δυστυχως στο μπασκετ οι οπαδοι του Ολυμπιακου βλέπουν εναν νοικοκυρεμενο και στο υψος του Ολυμπιακο, αξιοπρεπη, δυνατο και γεμάτο υποσχέσεις για το μελλον οργανισμο και στο ποδοσφαιρο οι ιδιοι οι οπαδοι βλεπουν αυτο το χάλι το μαυρο που απαρτιζεται απο ανθρώπους που καθε χρονο εδω και μια 5ετια μικραινουν την ομαδα και το μεγεθος της, κοροιδευουν το κοσμο και μιλανε για ονειρα και δεν κανουν τπτ για να τους απομακρυνουν!!!

    Ο κοσμος ειναι υπευθυνος για ολα. Για την ανοχη κυριως, αυτη την αδιανοητη ανοχη που εχει δειξει

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γκος... Παίχτης που κέρδισε ευρώ λίγκα, έχοντας θετική εικόνα όλη τη χρονιά στις απαιτήσεις της Ρεαλ, ερχεται και γουστάρει Ολυμπιακό για τις συνθήκες που επικρατουν το καλό κλίμα και την ζωή στην χώρα μας.
    Και έχεις άλλους αχάριστους και ψάχνουν δικαιολογία ώστε να κουνήσουν μαντήλι...

    Μπράβο στον Γκος...μπραβο στον Μιλουτινοφ και σε όσους έχουν εκτιμήσει αυτά τα στοιχεία που κάνουν τον Ολυμπιακό ομάδα με τα όλα της.
    Τέτοιους παίχτες θέλουμε.
    Κι αν δεν είναι ο τέλειος παιχταράς ο Γκος, δε πειράζει, τουλάχιστον ξέρεις ότι είναι θα το παλέψει και δεν ήρθε για τουρισμό ούτε για τα φράγκα.

  • Milan 7
    Milan 7 Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Βάζελος γιατί μόνο βάζελος δε βλέπει πως αυτή η ομάδα έφτασε να διεκδικεί τίτλους λόγω του 3 φορές καλύτερου προπονητή της Ευρωλίγκας.

    Βάζελος ή άσχετος με τον αθλητισμό.

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαζελος επειδή θέλω μιροτιτς αντί λεντει?

    Ρεντ επειδή βλέπω πολύ θυμό ανέβασε ένα άρθρο για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό να ξεχαρμανιασουμε

  • Milan 7
    Milan 7 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα βαζελάκο.

    Πάλι εδώ;

    Έχει άρθρο για Doncic που παίρνετε στο SDNA13.

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαρέθηκα τους παίχτες προπονητή...και όμως υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν τον λεντει από τον μιροτιτς
    Δυστυχώς έφυγαν και οι δύο και η ομάδα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει την Euroleague και με ευθύνη μπαρτζωκα

  • George 7
    George 7 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάσα τέλος....κ επισημα

  • Κωστής Κ.
    Κωστής Κ. Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα έρθει ο Μίροτιτς?

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κόκκινος δε σε ρώτησε κανείς. Ευτυχώς.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αοσμος, αγευστος, αχρωμος. Δεν μου εχουν λειψει καθολου αυτα τα φλοτερ που χτυπαγαν το πισω μερος του στεφανιου και εκαναν ενα δυνατο μπαμ!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...