roumeliotis

Carwiz

Το... μέλλον του Πίτερς στον Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Ο Άλεκ Πίτερς ήρθε στον Πειραιά ως το ιδανικό... συμπλήρωμα του Σάσα Βεζένκοφ καθώς έχουν κοινα στοιχεία στο παιχνίδι τους και υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο για έναν χρόνο με δικαίωμα μονομερούς επέκτασης για άλλον έναν στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην φόργουορντ της Μπασκόνια ήξερε εξαρχής πως θα έχει δευτερεύοντα ρόλο πίσω από τον Σάσα Βεζένκοφ και πως θα έπρεπε να δινει πράγματα είτε παίζοντας 8' λεπτά είτε 18'.

Μέσα στη σεζόν ο Αμερικανός είχε κάποια καλά ως σούπερ ματς με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου στο Ηράκλειο με το Περιστέρι, όπου πέτυχε 26 πόντους με 8 τρίποντα και αναδείχθηκε MVP.

Έκτοτε όμως... εξαφανίστηκε από τον χάρτη στα δύσκολα και ξανάκανε μεγάλο ματς στον 4ο τελικό της Basket League στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Τι μέλλει γενέσθαι με τον Άλεκ Πίτερς; Μένει ή φευγει.

Η περίπτωση ανανέωσης του παίκτη είναι αλληλένδετη με αυτήν της παραμονής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό. Αν μείνει ο Βούλγαρος, πιθανότατα θα μείνει και ο Αμερικανός, ο οποίος έχει αποδεχθεί τον ρόλο του και έχει κουμπώσει αρμονικά στην ομάδα.

Συν τοις άλλοις του αρέσει πολύ η ζωή στην Αθήνα και δεν δημιουργεί θέματα και γκρίνια στην ομάδα όσον αφορά το χρόνο που βρίσκεται στο παρκέ.

Ο 28χρονος κόμπο φοργουορντ του Ολυμπιακού έχει κάποιες πιθανότητες να μείνει ακόμα και αν δεν παραμείνει στο Λιμάνι ο Σάσα Βεζένκοφ γιατί είναι 100% παίκτης Μπαρτζώκα και μπορεί να δώσει λύσεις κατεβαίνοντας και μια θέση αγωνιζόμενος και στο 3, έστω και αν σε επίπεδο Ευρωλίγκας δύσκολα μπορεί να σταθεί εκεί με συνέπεια.

Πότε θα ξέρουμε; Σε μια βδομάδα από τώρα καθώς μέχρι τις 5-6 Ιούλη λήγει το χρονικό περιθώριο για ενεργοποίηση της οψιόν από τους Πειραιώτες.

Ο παίκτης έκλεισε τη σεζόν στην Euroleague με 37 παιχνίδια όπου σημείωσε 4.6 πόντους μέσο όρο με 44.3% στα δίποντα και 41.1% στα τρίποντα σε 13' λεπτά.

Στην Basket League είχε σε 21 ματς που αγωνίστηκε σημείωσε 9 πόντους μέσο όρο με 66.7% στα δίποντα και 44.7% τρίποντο σε σχεδόν 20' λεπτά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

47 σχόλια

  • Milan 7
    Milan 7 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @leo η σιγουριά είναι το φοβερό. Το να έχει κανείς άποψη φοβερό είναι. Το ύφος "εγώ ξέρω και τι μαλακίες κάνει ο Μπαρτζώκας" με ξεπερνά...

  • Πυρπολητής
    Πυρπολητής Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να σου ρε φίλε αν φύγει ο Βεζενκοφ και δεν έρθει ο Μιροτιτς, εγώ θα ήμουν υπερκομπλε να περνάμε Φοντεκιο και να ξεκίναγε βασικός μαζι με Παπανικολάου. Και να είχαμε ένα ακόμα καθαρό τεσσαρι αλλαγή συν κάποιο τεσσαροπενταρι (δεν πιστεύω ότι θα γίνουν αυτά, αλλά λέμε).

    Προφανώς διαφωνείς και καλά κάνεις, κλάι μάιν και καλή συνεχεια σου εύχομαι

  • Leo
    Leo Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι υπάρχουν τόσοι ειδικοί εδώ που ξέρουν πολύ καλύτερα από τον προπονητή που βγήκε πρώτος στην euroliga με ξεπερναει.

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πίτερς ήρθε σαν συμπλήρωμα του Βεζενκοφ με παρόμοια χαρακτηριστικά, κυρίως το καλό μακρινό σουτ ωστόσο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Καλώς ή κακώς φάνηκε πως είναι παίχτης που χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει κυρίως λόγω του παιχνιδιού του. Δεν μπορεί να προσφέρει δηλαδή instant score. Εν μέρει αυτό θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί από τον κοουτς και να ειχε αποκτήσει έναν παίχτη που στα 3-4 σουτ που θα έπαιρνε να μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός είτε κάποιον πολύ αθλητικό που θα μπορούσε να προσφέρει διαφορετικά στοιχεία από τον Σασα π.χ ποστ παιχνίδι. Παρότι συμπαθής δεν ξέρω κατά ποσό μπορεί να βελτιωθεί αν παραμείνει. Για παράδειγμα ο κάνααν μοιάζει περίπτωση παίχτη που μπορεί να έχει τελείως διαφορετικό πρόσωπο.
    Επίσης, Φοντεκιο-Παπανικολάου καμία σχέση. Ο ένας είναι επιθετικό υπερόπλο που λόγω σωματοδομής μπορεί να προσφέρει και στην άμυνα ενώ ο άλλος ο απόλυτος glue guy της διοργάνωσης. Στην Μπασκονια συχνά έπαιζαν μαζί με τον Πίτερς στα φοργουορντ με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα.

  • Βαλ
    Βαλ Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω κάτι σχετικά με το χρόνο συμμετοχής! Θέλει να πει κάποιος ότι αν ο παίζει τρομερά δεν θα μπει μέσα να παίξει? Δηλαδή ο Σλούκας ο Κώστας ο Άντε που θέλουν χρόνο πιστεύουν ότι αδικουνται? Δηλαδή αν πάει ο Σλούκας στην Παρτιζάν και παίζει 35 λεπτά και πέσουν οι αριθμοί του τι θα πει? Έλα τώρα!!

    Κούρασε η κατάσταση. Ξέρουν που έρχονται αν μπορούν ας παίξουν!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Εχει δειξει πολύ ΑΝΕΥΡΟΣ και ενώ εχει ταλέντο, δεν αποτελει δικαιολογία ο λιγος χρονος συμμετοχής για τους 4.5 πόντους Μ.Ο που ειχε τη σεζον που περασε.
    Δεχομαι οτι παιζει ρολο για εναν παίχτη ο ρυθμός, αλλά εχουμε δει αλλους παιχτες που τουλαχιστον για να ειναι συνεπείς στο σκοράρισμα δεν ειχαν αναγκη το να παιζουν περισσοτερο.
    Οταν ενα σωρο φορές εχει βρεθεί μονος τους απο τις γωνίες για τριποντο και τα χάνει δεν ειναι θεμα ρυθμού.
    Ειναι ενα καλό παιδί, τιμιος παίχτης, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα με ξενερώσει αν θα φυγει.
    Και θα σας πω γιατι.
    Διοτι μπορει περυσι να εβγαζαν τα καστανα απο τη φωτια οι ΒΑΣΙΚΟΙ γνωστοί παιχτες, αλλά φέτος δε θα ειναι ιδιες οι αντοχές!!!
    Θες παιχτες πισω απο αυτούς που οταν μπαινουν να ειναι ΑΞΙΟΙ και ΙΚΑΝΟΙ να δωσουν βοηθειες.
    Φετος στο πρωτάθλημα δεν σου αρκει ο Πιτερς για να κερδισεις τον Βαζελο. Θες καλυτερο ροστερ γιατι μεχρι την εναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων, ο Παναθηναικός ειναι 100% σιγουρο οτι θα παρουσιαστεί παντοδύναμος σε ολες τις θεσεις. Αυτο δειχνει τουλαχιστον η προθεση του Γιαννακοπουλου που ως τωρα το εχει παρει πολυ ζεστά.

  • kinis
    kinis Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 09:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Λεω να χαλαρωσουμε. ειχαμε μια υπεροχη χρονια. οπως παντου οι παιχτες θα παρουν την καλυτερη αποφαση για τον εαυτο τουσ και ειναι πολυ λογικο. ολοι οι παιχτες καποτε θα φυγουν η θα σταματησουν. ο σλουκας προς τα 34 πρεπει να βρεθει αλλος ετσι παει η ζωη

  • Azeooo
    Azeooo Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 05:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιτερς καλος χαρακτηρας αλλα για Πειραια δεν κανει
    Καλη τυχη αντιο

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 03:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ναι ξέχασα. Ε αφού έβαλε 18 πόντους στο Ευρωμπασκετ άρα μας κάνει για τεσσάρι.

    Το ρητό με το μπουζούκι και τους αστυνομικούς το ξερεις;

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 03:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε παλληκαρακι συνέχισε να εκτιθεσαι (BTW με πορτοκαλιά και όχι ασπρόμαυρη παίζεται το μπασκετ).

    Το εύρος των επιχειρημάτων σου πραγματικά με ταπωσε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...