roumeliotis

Carwiz

«Ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επέστρεψε στον Πειραιά με διετές συμβόλαιο και έκανε την πρώτη... ερυθρόλευκη ανάρτησή του μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ, την Λοκομοτίβ Κουμπάν και τη Ρεάλ Μαδρίτης ξαναφορά τα ερυθρόλευκα και έδωσε... στίγμα γράφοντας χαρακτηριστικά: 

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε εγώ και η οικογένειά μου που επιστρέφουμε σε ένα κλαμπ, μια πόλη και μια χώρα την οποία αγαπάμε τόσο πολύ! Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος οπότε ας πιάσουμε δουλειά!»

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στον Ολυμπιακό, ο 29χρονος πλέιν γκαρντ αγωνίστηκε σε 54 ματς και είχε 10.1 πόντους, 4.4 ασίστ, 2.2 ριμπάουντ με 42% εντός παιδιάς, 38% στα τρίποντα και 85% στις βολές ανά 25' συμμετοχής.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήθελα να γράψω "ειδικά αν έρθει και ΜΙΡΟΤΙΤΣ", αλλά έγραψα Μιλουτίνοφ εκ παραδρομής, ίσως επειδή το έγραφα ένα χρόνο τώρα ότι θα πρέπει να έρθει, και μου έχει κολλήσει!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμα ειναι να κάνεις εμφανσίσεις οπως αυτή μεσα στην Παρτιζαν στα play off, τοτε καλως ηρθες....
    Αλλα το προβλημα με αυτον τον παιχτη αυτο ειναι.....οτι δεν εχει συνεπεια στις μεγαλες εμφανισεις.
    Πιο ωριμος πλεον, με παραστάσεις, αυτοπεποίθηση, οντας πρωταθλητης ευρώπης με την Ρεάλ, και συνειδητά ερχομενος ξανά στον Ολυμπιακό, ολα ειναι υπερ του στο να βγαλει το καλυτερο του εαυτο!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ρε παλικάρι! σε μία αγορά που δεν έχει playmaker ούτε για δείγμα, αυτός ήρθε με 300-400.000 λιγότερα στην ομάδα μας για να πάρει συμπληρωματικό ρόλο, ενώ θα μπορούσε να ξεκινάει στην Bayern! απίστευτος.. και στην επιστροφή του από Αμερική πριν 3 χρόνια πάλι Ολυμπιακό ήθελε, απλά τότε δεν δίναμε καν χρήματα να τον πάρουμε, κάτι λεφτά από την monopoly! Μπράβο του, και με Μιλουτίνοφ καλά έπαιζαν θυμάμαι (και με Μπόγρη μαζί!), μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο, μου φαίνονται για παρόμοιοι χαρακτήρες.

    Σε όλα τα μέσα στην Ευρώπη όλοι έχουν "σοκαριστεί" με πόσα λιγότερα χρήματα ήρθαν στον Ολυμπιακό, και ότι μπορεί και οι 2 να παίζουν αναπληρωματικοί του χρόνου, και μάλιστα στο τοπ της ωριμότητάς τους!!

    Νομίζω δεν καταλαβαίνουν όσοι δεν ασχολούνται πραγματικά με το μπάσκετ και ξέρουν 5-6 παίχτες εκτός Ολυμπιακού, τι τρομερές επιτυχίες ήταν αυτές οι 2 μεταγραφές. 1ον και σημαντικότερο, λέει πολλά για το πρόγραμμα και την υγεία του οργανισμού, και αυτό μεταφέρεται σε παίχτες σε όλο τον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Ειδικά αν έρθει και Μιλουτίνοφ, τότε δεν θα διστάσω να πω ότι είμαστε στους 3 πρώτους μπασκετικούς προορισμούς, γιατί όλα τα συμβόλαια (ακόμη και του Walkup και Canaan) είναι team friendly, αλλά ειδικά αυτοί οι 2 άφησαν περίπου 1.000.000 το χρόνο (μαζί και οι 2) για να παίξουν στην ομάδα, που αποδεδειγμένα πλέον, αγαπούν και σέβονται.

    Από το 16-20 που έπαιζε σε εμάς ο Μιλουτίνοφ, είχε τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ 310, και ήταν 2ος σε σύνολο ριμπ με 701. Επίσης ήταν 6ος σε σύνολο PIR με 1.683..21 χρονών παιδάκι μέχρι τα 25 του..και κάποιοι λένε για "ξαναζεσταμένο φαγητό" και άσχετα με το μπάσκετ πράγματα..πραγματικά, τον Gianni να φέρνανε οι πρόεδροι, είμαι σίγουρος θα βρίσκανε 2-3 να λέγανε "παίρνει πολλά", "έστειλε τα αδέρφια του Παναθηναικό", "δεν σουτάρει σαν τον Βεζενκοφ", κάτι θα βρίσκανε τα ξεφτέρια μας!

  • Τακης
    Τακης Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι σημαντική προσθήκη. Στην Ρεάλ έπαιξε πολύ καλά δύο χρόνια. Καμιά σχέση με τον παίκτη που είχαμε πριν 4 χρόνια

  • Nikos
    Nikos Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι καλός παίκτης!!κάτι ξέρει ο Μπαρτζώκας και τον έφερε!!πάμε θρύλε δυνατά και φέτος!!!ομαδάρα παλυ ομαδάρα θα έχουμε!!!!

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Γι αυτο ο Ολυμπιακος ειναι τοσο μεγαλο μπραντ νεϊμ , γιατι φερνει αξιολογους παιχτες , με προσωπο , αξια ,που τον γουσταρουν κιολας!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...