roumeliotis

Carwiz

Ώρα... μηδέν για Κάναν στον Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Αϊζάια Κάναν ήρθε στον Πειραιά με περγαμηνές στο σκοράρισμα αλλά προέκυψε εν τέλει παίκτης ομάδας με τρομακτικές άμυνες και μπόμπερ μεγάλων αγώνων καθώς στα κρίσιμα ποτέ δεν δείλιασε και σχεδόν πάντα ξεχώριζε.

Τι μελλει γενέσθαι με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ; Θα μείνει ή θα φύγει; Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία καθώς έχει μείνει μόλις μια εβδομάδα για να έχουμε την απάντηση.

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι τις 6 Ιούλη, πράγμα που σημαίνει πως αν οι Πειραιώτες θέλουν να τον κρατήσουν ενεργοποιούν απλά το νέο συμβόλαιο που ξεπερνά τις 800.000 δολάρια και τον κρατάνε στο Λιμάνι για μια ακόμα χρονιά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

73 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    είναι καλός παίχτης που πιστεύω του χρόνου θα είναι καλύτερος , ομώς για τον ρόλο που έχει θεωρώ τα 800 πάρα πολλα . Ακόμα η παραμονή του , όπως και του Πίτερς εξαρτάτε άμεσα απο την παραμονή Σλούκα και Βεζένκοφ αντίστοιχα. . Πιστεύω πώς αν φύγει ο Σλούκας , θα φύγει κι ο Κάναν .
    Παίχτες σίγουρα υπάρχουν στην αγορα καλοί ίσως και καλύτεροι απο αυτους που έχουμε . Ομώς ήδη έχουμε 2 κινήσεις κι αν πάμε σε άλλες 4 τουλάχιστον (Σλούκα-Καναν-Βέζε-Πίτερς) , πάμε για 6 καινούργιους παίχτες που είναι στοίχημα αν θα είναι το ίδιο καλο γκρούπ όπως έχουμε τώρα . Το μεγαλύτερο όπλο μας ήταν η ομοιογένεια και τα αποδυτήρια .
    Απο αυτούς που γράφουν συν-σχολιαστές εδω μέσα εμένα μου φαίνονται που ενδιαφέρον οι ΛεΝτέϊ και Οτζελέγε .
    Υ,Γ τελικά ο Μπλάτ είχε φέρει παιχταράδες και με πολυ λίγα χρήματα αλλα ομάδα δεν τους έκανε ποτε .
    Υ.Γ.2 . ο Κούγιας θα αθοώση τον Μήτογλου , αν πρόκειτε για ελλληνικά δικαστήρια , και Σεπτέμβρη - Οκτώμβρη θα ανοίξει πάλι το θέμα , αλλα νομίζω πώς ο βάζελος έχει το προβάδισμα

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Mενιο, δεν εχεις αδικο, δεν ειναι οι παιχτες του Παναθηναικού φοβητρα, ουτε υπερπαίχταραδες, ομως η ΠΡΟΘΕΣΗ του Γιαννακοπουλου να φερει καλους ποιοτικους παιχτες που τετοιοι ειναι και ο Βιλντοζα και ο Λεσορ, δειχνει οτι μεχρι να αρχισει η χρονιά, το ροστερ τους θα ειναι πολύ πιο δυνατο απο τα προηγουμενα έτη.
    Το πως θα δεθούν ως ομάδα και τι μπασκετ θα παιξουν δε το ξερουμε.
    Ομως κι εμεις, ας μην βγαζουμε κακους καποιους παιχτες σαν αυτους, καθως πχ και ο Γουόκαπ πριν ερθει σε εμάς, δεν ηταν ο παιχταράς που ειναι!
    Οταν ερχεται ομως ενας καλός παιχτης σε μια ομάδα, οπου το καλός το κρινεις με βαση αυτά που εχεις δει σε αυτον, δεν γινεται να μην προσφέρει κατι θετικο.
    Για τον Αντετοκούμπο τον Κωστα εννοείται οτι συμφωνώ 100% πως ειναι προωθημενος λογω του αδερφου του.
    Αν θες τη γνώμη μου απο ολα τα αδερφια του Γιάννη Αντετοκούμπο, ο μονος που ειναι ταλεντάρα και θα κανει καλο ονομα αν εχει μυαλο και δεν παρουν τα μυαλα του αερα, ειναι ο μικρός ο Αλεξ.
    Οι αλλοι δυο, Θανασης και Κωστας, ειναι βυσματαρες τρελες. Λιγο ο Θανασης το σώζει με την αθλητικότητα του και το παθος που βγάζει σε αμυνα κυριως. Αλλά κι αυτά τρίχες, παπάτζα πουλάει.

    Ο Ολυμπιακος ΦΩΝΑΖΩ από τοτε που τελειωσε το πρωταθλημα και οι τελικοι, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ να ερθουν φέτος!!!
    Δεν θελει παιχτες οπως περυσι που ηρθαν για αλλαγές των βασικών μας παιχτων. Οι βασικοι παιχτες εχουν κουραστει και εχουν καποιοι μεγαλώσει. Πρέπει να ερθουν παιχταραδες που σιγα σιγα να βγουν μπροστα και να προοριστουν ως νεοι βασικοι τα επομενα χρονια!

    Τη νεα χρονιά που ερχεται, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΝ βασιστουμε ΠΑΛΙ στους Γουοκαπ, Φαλ, Παπανικολάου, (Σλουκα και Βεζενκοφ, εφοσον μεινουν) και ΜΑΚΙΣΙΚ, θα τα βρουμε σκουρα!!!!

    Νομιζετε οτι ο ΓΟΥΟΚΑΠ θα παιζει 3η σερι χρονια στα κοκκινα??????
    Ο Παπανικολάου και ο Μακισικ ποσο θα αντεξουν??? 33-34 και 35 ετών πανε!!!!
    Ακομα κι αν μεινει ο Βεζενκοφ που το θελουμε ολοι, δε γινεται να παιζει 30 και 35 λεπτα!!!! Αρα ο παιχτης πισω απο τον Βεζενκοφ, δεν θα πρεπει να ειναι επιπεδου ΠΙΤΕΡΣ αλλα ενας παιχτης που θα Γ@ και θα δερνει!!!!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βεσελι προσπαθει να πεισει Σλουκα να αγωνιστουν ξανά μαζι ; ; ;
    Nα το ξέρετε, ο Σλούκας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μεινει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    Αν μεινει, θα τα γραψει ολα κανονικα στα παλιά του παπουτσια...
    Απο μακριά φαινεται οτι δεν θελει, οτι θελει κατι καινουριο να συναντησει, νομιζω οτι το ξερει ηδη και το μονο που τον φρενάρει ειναι η αγωνιστικη κατασταση που ειναι και λογω ηλικιας και τραυματισμών, με την λογικη οτι αν παει σε αλλη ομάδα και δεν αποδοσει οπως θα περιμενουν απο εκεινον, θα κριθει πιο αυστηρα και θα ειναι η τελευταια εικονα που θα αφησει στη καριερα του αυτη.
    Ενώ στον Ολυμπιακο, ξερει οτι και κακη χρονια να κανει η μετρια, η πορεία του στην ομαδα συνολικα ειναι θετικη και δε θα του πει και κανεις τπτ.
    Για αυτο δεν πρεπει να μεινει Ολυμπιακό. Γιατι αν μεινει, δεν θα πιεσει καθολου τον εαυτο του ωστε να παραμεινει σε υψηλο επιπεδο! Θα τα φορτώσει στο κοκκορα!

    ΥΓ. Το ειχα ξαναπει, θα το πω ξανα....Θυμηθειτε το....ΑΝ ο Σλουκας τελικα μεινει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τοτε θα δεχτει να παιξει ΚΑΙ για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ στο Παγκοσμιο. ΑΝ ΔΕΝ μεινει ομως, τοτε δεν θα παιξει στο παγκοσμιο, ωστε να ξεκουραστει και να κανει προετοιμασία για να ειναι ετοιμος με την "νεα" του ομάδα στην οποία θα θελει αποδειχτει ανταξιος των προσδοκιών της!!!

  • Milan 7
    Milan 7 Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @chris

    Δε διαφωνώ πως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Τις υπερβολές και τους πανικούς δεν καταλαβαίνω.

    Και την κριτική στον Μπαρτζώκα από 15άχρονα.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας μείνει ο Κέιναν, έχει καλό σουτ και μπορεί να "καθαρίζει" και σε δύσκολα παιγνίδια. Επίσης εγώ θεωρώ πως πρέπει να μείνει και ο Πίτερς. Το βασικό πάντως είναι να μείνουν οι Σλούκας και Βεζένκοφ.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @Chris thrylros 7! Φίλε δεν μας είπες όμως και τα αρνητικά του. Π.χ. γιατί στο δεύτερο μισό της χρονιάς ήταν εμφανώς πεσμένος. Επίσης χάνει πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

  • Andregon
    Andregon Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Chris thrylros 7!
    Εντωμεταξύ αν ο Βιλντόζα προορίζεται ως ο pnr γκάρντ του Ακατανόμαστου (κάτι για το οποίο εύχομαι ολόψυχα), τότε ο Καμπάτσο που είχαν φαγωθεί να φέρουν παράλληλα με αυτόν τι ακριβώς είναι;
    Καλά το ότι μάλιστα τον αποκάλεσες "έναν από τους καλύτερους pnr γκάρντ σε όλη την Ευρώπη" ε αυτό φίλε μου δεν θα το ισχυριζόταν ούτε ο ίδιος ο πρόεδρός τους μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τους συνοπαδούς του βαπτίζοντας το κρέας ψάρι επειδή είναι ψαρονέφρι...
    Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για το τι λέγεται στο αντίπαλο στρατόπεδο θα σε ενημερώσω ότι βρίσκεται σε στάση αναμονής περιμένοντας μήπως μείνει ελεύθερος ο Λαπροβίτολα που είναι δεδομένα ένας πολύ καλός pnr pg.
    Προφανώς λόγω κατάντιας του Ακατανόμαστου φέτος (επειδή ο Παρις Λι ως βασικός οργανωτής είχε μόλις 3,8 ασιστ) να θεωρείς τον Βιλντόζα ως καλό για pg (που έκανε φέτος ρεκορ με 3,9 ασιστ) αλλά δεν είναι με τίποτε αυτό που νομίζεις.
    Δεν αμφιβάλει κανείς ότι πρόκειται για ένα ο πολύ ικανό combo γκαρντ (δεν νομίζω να τον σχολιάσα ποτέ αρνητικά στα κείμενα μου) όμως δεν έχει καμία σχέση με τον Σλουκα ή τον Γκος που στην μπασκετική πιάτσα που ως combo γκαρντς θεωρούνται floor Generals γιατί είναι πολύ ικανότεροι ως PG από ότι ως SG εξ ορισμού.
    Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός πως ένας Combo γκαρντ που είναι περισσοτερο SG (και κατεξοχήν σκόρινγκ γκάρντ) μπορεί να έχει και δημιουργικές ικανότητες (βλέπε Ντόρσει) και ως εκ τούτου και βέβαια ο Βιλντόζα θα βοηθήσει από διαφορετική θέση στον τομέα της δημιουργίας. Αυτό όμως μέχρι το να λογίζεται ως pnr PG (και μάλιστα από τους καλύτερους pnr PG της Ευρώπης) απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.
    Για την ιστορία μόνο θα σου πω ότι ο Βιλντόζα είναι μόλις 1,91cm όσο δηλαδή ο Γκός και μόλις 1 πόντο υψηλότερος του Σλούκα οπότε δεν καταλαβάινω το σχόλιο σου για το μεγάλο μέγεθος (εννοείς σε σxέση με τον μόλις 1,84cm Πάρις Λί;) και για τους δίμετρους γκάρντ αφού δεν ανήκει σε αυτούς ο Βιλντόζα. Να μου έλεγες έστω για τον Ντόρσει και τον Γουόκαπ να το καταλάβω αλλά σοβαρά για 1,91cm γκαρντ μιλάμε τώρα;
    Τέλος είναι τουλάχιστον ατυχές να βάζεις στην ίδια πρόταση τον Σλούκα με τον Βιλντόζα. Πέραν του ότι ο Σλουκάς είναι pnr PG (που την τελευταία 5 ετία σε επίπεδο Euroleague ρίχνει στα αυτιά στον Βιλντόζα είτε σαν οργανωτής με μ.ο. 5,6 ασίστς είτε σαν εκτελεστής με μ.ο.11,4 πόντους) ενώ ο Βιλντόζα δεν είναι με τίποτα, το πρώτο τον θέλει όλη η Ευρωλίγκα και είναι διατεθειμένες οι ενδιαφερόμενες ομάδες να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού προσφέροντας τεράστια ποσά για να αποσπάσουν την υπογραφή του ενώ για τον δεύτερο ενδιαφέρθηκε μόνο μια ομάδα που τερματίζει μονίμως προτελευταία στις 2 τελευταίες σεζόν και μάλιστα ήταν τόσο ανασφαλής ο αθλητής για το αν θα βρεί συμβόλαιο σε σοβαρότερη ομάδα που φρόντισε να συμφωνήσει άρον άρον με τον Ακατανόμαστο πρίν καλά καλά κλείσει η σεζόν. Ελεος δηλαδή...
    Εν κατακλείδι ας μαζέψουν οι απέναντι για άλλη μια σεζόν όποια ρετάλια θέλουν αφού θα αποτελέσουν κίνδυνο για εμάς μόνο αν ο Τούρκος καταφέρει (αν προλάβει την παρέλαση του Οκτωβρίου και αυτός) να τους κάνει κάποια στιγμή ομάδα.
    Στην παρούσα φάση ομάδα έτοιμη έχουμε εμείς οπότε μεμψιμοιρίες και ανησυχίες για τον ποιόν "πακταρά" (βλ. Μπέϊκον, Τομας κλπ συγγενείς) ΘΑ αποκτήσουν οι απέναντι είναι εντελώς αδικαιολόγητη. Πίστεψε στους βασικούς συντελεστές της ομάδας μας που σε πήγαν 2 σεζόν συνεχόμενες στο Final 4 και άσε τους άλλους να μαζέυουν ανθρακες και να τους αποκαλούν διαμάντια.

  • Chris thrylos 7
    Chris thrylos 7 Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Milan 7 ναι συμφωνώ προφανώς και δεν μας υποτιμώ και εννοείτε ότι και μια καλή ομάδα να φτιάξουν οι απέναντι πάλι θα είμαστε τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω απλώς καλό είναι να μην υποτιμάμε και μείς τα πράγματα διότι τα ίδια έκανε και η Φενέρ περισυ πήρε νέο προπονητή άλλαξε 10 παίκτες τον μισό χειμώνα ήταν στις πρώτες θέσεις στην Ευρωλίγκα (συγκεκριμένα μόνη πρωτη στις πρώτες 7 ή 8 αγωνίστηκες αν θυμάμαι καλά) εν τέλη μπήκε στους 8 και κόντεψε να μας βάλει με την πλάτη στον τοίχο και να εχει δυο ματς-ποιντ για να μας αποκλείσει και να πάει αυτή φ4 και όλα αυτά δεν έγιναν επειδή μπήκε εκείνο το σουτ προσευχή του σλουκα όποτε λοιπόν το ότι μια ομάδα στήνεται από το 0 δεν σημαίνει ότι θέλει και 3-4 χρόνια για να παιξει μπάσκετ και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τους αντιμετωπίσουμε 6-7 φορές σε Ευρώπη κύπελα τελικούς α1 κλπ όποτε να μαστε λίγο σοβαροί δεν θα είναι κάθε μέρα πασχάλια και ο ακατανομαστος σκορποχώρι όσο για πίτερς καλή η ομοιογένεια και τα ‘ομάδα π κερδίσει δεν αλλάζει’ αλλά με τον συγκεκριμένο πρέπει να πάρουμε την απόφαση και να γίνει μια αλλαγή δεν έχουμε την πολυτέλεια από παίχτες π δεν προσφέρουν τουλάχιστον τα αναμενόμενα θα πρπει να αποκτηθεί κάτι άλλο εκεί

  • Milan 7
    Milan 7 Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @chris

    Μια χαρά παίκτης ο Βιλντόζα. Γενικά όμως σταματήστε με αυτή την καταστροφολογία. Ο Ολυμπιακός αν εξαιρέσεις τις εποχές με Παπαλουκά και Κλέιζα ποτέ δεν είχε τα χρήματα για να ακολουθεί τις ομάδες με τα μεγάλα πορτοφόλια. Ο Παναθηναϊκός φέτος ξεκινά με χαρισμένα 6 περίπου εκατομμύρια ευρώ από το κράτος. Ε, θα πάρει παίκτες.

    Τι θα πάρει; Μισιτς, Λάρκιν, Μπομπουά και Μπράιαντ; Ε, αυτούς είχε ο Αταμάν και ήμασταν κοντά σε επίπεδο επειδή είχαμε ομάδα.

    Για να πάρει τέτοιους, πάντως, πρέπει να είναι και διαθέσιμοι. Αυτό θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα.

    Ο Ολυμπιακός δε γίνεται να κρατήσει και Σλούκα και να πάρει και άλλο γκαρντ που θα απαιτεί 25+ λεπτά συμμετοχής. Δε βγαίνουν οι ισορροπίες.

    Είχαμε πέρσι την καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα. Μην την υποτιμάτε τόσο. Αν φύγει ο Βεζε και ο Σλούκας, προφανώς θα πρέπει να γίνουν κινήσεις. Κι εγώ θέλω κάτι καλύτερο από Πίτερς για πίσω από Βεζε. Στην τελική όμως θα αποφασίσει ο 3 φορές καλύτερος προπονητής της Ευρωλίγκας και όχι κάτι 15αχρονα που γράφουν εδώ... (σε συγκεκριμένα accounts αναφέρομαι).

  • Chris thrylros 7!
    Chris thrylros 7! Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 06:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Andregon Εντομεταξυ ο βιλντοζα είναι ένας από τους καλύτερους pnr guard αυτή την στιγμή σε όλη την Ευρώπη και μάλιστα COMBO παρακαλώ, δηλαδή μπορείς να τον πετάξεις μέσα σαν 2 μαζί με 1 που θα παίζει επίσης καλό pnr και αυτόματα να έχεις άμεση απειλή από δυο διαφορετικά σημεία για να στήσεις pnr καταστάσεις με τον ψηλό σου ακόμη και με το 4αρι σου αν υποστηρίζει κ αυτό το το pnr.
    Γενικότερα ο βιλντοζα είναι μεγάλος παίχτης και φοβερή μεταγραφή έχει μέγεθος είναι αθλητικός δεν είναι τρύπα στην άμυνα τρομερό ball handling (ειδικά αν σκεφτείς και ότι είναι σχεδόν 2 μέτρα Γκαρντ το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό) + ότι σε δυσκολεσ στιγμές που χρειάστηκε να βγει μπροστά φέτος για τον ερυθρό το έκανε και ηγήθηκε και έβαλε μεγάλα σουτ ενω είναι ο ορισμός του combo guard καθώς έχει μεγάλη ευχέρεια και σε δημιουργία και σε σκοράρισμα μπορείς να τον βάλεις στο 1 και να ταΐζει όλη την ομάδα μπορείς να τον βάλεις και στο 2 και να σκοράρει όλο το βράδυ αν θέλει.
    Εν κατακλείδι τέτοιο παίκτη εμείς ΔΕΝ έχουμε αυτή την στιγμή και ο γκος επίσης δεν είναι στο επίπεδο του Αργεντινού ενώ αν όπως λένε φέρουν οι απέναντι αλλά δυο guard έστω ιδιου επιπέδου δεν λέω να ναι μισσιτς και Λάρκιν τότε θα δεις πως θα τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα στην περιφέρεια με τον 33χρονο σλουκα (αν μένει-άμυνα ούτε για δείγμα) καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι να υποτιμάμε και να μειώνουμε τα παντα.
    RedArrow7 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ότι έγραψες στο πρώτο σχόλιο έγραψες ακριβώς ότι σκέφτομαι αυτές τις μέρες!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...