roumeliotis

Carwiz

«Ήμουν σίγουρος πως μια μέρα θα γυρνούσα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στον Ολυμπιακό και μίλησε στο επίσημο σάιτ των Πειραιωτών για όλα όσα έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή. Ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο με τους τρεμπλούχους ξεδίπλωσε τις σκέψεις του...

- Πριν τρία χρόνια, στη δήλωση σου μετά τη συμφωνία σου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχες πει πως δεν είναι το τέλος αυτό για εσένα και τον Ολυμπιακό. Και το απέδειξες. Έτσι είχες φανταστεί την επιστροφή σου;

"Ακριβώς, για εμένα ο Ολυμπιακός είναι το σπιτι μου. Δεν ήξερα πως θα εξελισσόταν η καριέρα μου στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν ήξερα τι θα συναντούσα εκεί, αλλά ήμουν σίγουρος πως μια μέρα θα γυρνούσα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Και είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Άλλαξαν πολλά αυτά τα τρία χρόνια, η ομάδα έκανε άλματα προόδου σε όλα τα επίπεδα. Δεν σταμάτησα ποτέ να μιλάω με ανθρώπους της ομάδας και παλιούς μου συμπαίκτες και μάθαινα τα πάντα. Και είμαι φοβερά χαρούμενος που η ομάδα βρίσκεται πλέον σε αυτό το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή".

- Έφυγες από τον Ολυμπιακό τη χρονιά που η ομάδα δεν αγωνιζόταν στην Α1, έχοντας πάρει μια ιστορική απόφαση. Πως το βίωσες εσύ όλο αυτό και τι λάμβανες από τους γύρω σου;

"Σίγουρα ήταν μια ιστορική απόφαση των κυρίων Αγγελόπουλων που ουσιαστικά άλλαξε τα πάντα. Ο κόσμος κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως αυτό έπρεπε να συμβεί για να αλλάξουν κάποια πράγματα και αγκάλιασε την απόφαση αυτή. Και όλοι μαζί, κόσμος, διοίκηση και ομάδα, κατάφεραν να φέρουν τον Ολυμπιακό και πάλι στην κορυφή. Η ομάδα πήρε σε δύο χρόνια, δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, ένα σούπερ καπ και πήγε και σε δύο Final Four. Τα δύσκολα πέρασαν, έπειτα από μεγάλη μάχη και δύσκολες αποφάσεις και είμαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί γνωρίζω καλά πόσο δύσκολα πέρασαν όλοι στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια".

- Πλέον, ο Ολυμπιακός θα μπει στη νέα σεζόν ως νταμπλούχος Ελλάδος και φιναλιστ στην Ευρωλίγκα. Ποιοι οι στόχοι σου οι προσωπικοί και φυσικά με την ομάδα. 

"Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται για να επαναληφθεί η περσινή μαγική σεζόν για την ομάδα. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει κάνει φανταστική δουλειά. Και θέλω και εγώ να ακολουθήσω το αγωνιστικό του πλάνο και να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ. Μην ξεχνάμε ποτέ πως ο Ολυμπιακός αυτά τα δύο χρόνια έπρεπε να ξεπεράσει και το γεγονός πως οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες στην ιστορία της ομάδας, ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, αποσύρθηκαν. Και η διοίκηση, ο κόουτς και η ομάδα, έκανε σπουδαία δουλειά και σε αυτό το κομμάτι και η μετάβαση αυτή έγινε όχι απλά ομαλά, αλλά και απολύτως επιτυχημένα".

- Όλα σου τα χρόνια στον Ολυμπιακό ήσουν συμπαίκτης με αυτούς τους δύο Θρύλους. Τώρα θα μπεις στα αποδυτήρια και δεν θα είναι εκεί κανείς τους. Έχεις σκεφτεί πως θα είναι;

"Σίγουρα θα είναι περίεργο. Ο Βασίλης και ο Γιώργος είναι δύο πραγματικοί Θρύλοι, μπορώ να τους αποκαλώ φίλους μου και ζήσαμε πάρα πολλά. Έδωσαν τα πάντα στην ομάδα και μας χάρισαν σπουδαίες στιγμές και τίτλους. Αλλά η ζωή προχωρά, ο αθλητισμός έτσι είναι, οι ομάδες πάντα συνεχίζουν και μένει το αποτύπωμα κάποιων παικτών, η εποχή τους όπως λέμε. Και είμαι υπερήφανος και νιώθω ευλογημένος που έζησα την εποχή του Σπανούλη και του Πρίντεζη". 

- Θες και εσύ να δημιουργήσεις λοιπόν τη δική σου εποχή στον Ολυμπιακό;

"Αυτό θα ήταν το απόλυτο όνειρο για εμένα, αλλά αυτοί οι δύο τύποι είναι μύθοι. Άπιαστοι. Αυτό που εγώ μπορώ να πω και θέλω να κάνω είναι να ακολουθήσω απόλυτα το πλάνο του κόουτς Μπαρτζώκα και να βγάλω στο παρκέ ό,τι ακριβώς μου ζητήσει ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει τους στόχους της". 

- Ήδη πολλοί κάνουν λόγο για το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη. Θα είσαι μαζί με τον Μουστάφα Φαλ αυτοί που θα γεμίζουν τις δύο ρακέτες. Ποια η άποψη σου;

"Ο Φαλ έκανε δύο σπουδαίες σεζόν με τον Ολυμπιακό. Κυριάρχησε και έχει γίνει ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαστε συμπαίκτες. Τώρα το αν θα είμαστε το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη, θα πρέπει να το αποδείξουμε με τη δουλειά μας, με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

103 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7arrow
    Ο Λι αποκτήθηκε απ το βάζελο για 2ος. 1ος ήταν ο Ουόλτερς, άσχετα αν αποδείχτηκε κουτσός και ήρθαν τούμπα τα πράγματα.
    Δεν υπάρχει περίπτωση να θεωρήσω ότι ένας παίκτης της 17ης ομάδας της Ευρωλίγκας ταιριάζει σε μας, στον ίδιο ρόλο που είχε εκεί. Κανονικά είναι μεγάλο το handycap για να θεωρήσω ότι μας κάνει οποιοσδήποτε παίκτης του βάζελου, απ τη στιγμή κιόλας που τους έφαγε η μαρμάγκα.... αλλά ο ρόλος του 3ου άσσου σε μας που τον έχει αυτή τη στιγμή ο Λούντζης, δεν έχει και πολύ σημασία γιατί χρειάζεται κυρίως για garbage time και για rotation οταν ξεκουράζονται οι βασικοί.
    Το έγραψα του φίλου Deathstroke ότι για μένα πρέπει να κοιτάμε ψηλά, υπό ποια έννοια.... θέλουμε πχ
    - 3ο άσσο; Πρέπει ή να κοιτάξουμε για παίκτη που είχε αυτό το ρόλο σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα (γιατί μόνο αυτοί πλασαρίστηκαν τόσο ψηλά όσο εμείς) ή να κοιτάξουμε 2ους άσσους από ομάδες παρακάτω και μέχρι 8η θέση ή βασικούς άσσους από υποδεέστερες ομάδες.
    - 2ο 3άρι; Πρέπει να κοιτάξουμε 2α 3άρια Ρεάλ, Μπαρτσελόνα ή βασικά 3άρια από κει και κάτω ως 8η θέση.
    Δεν αντιλέγω ότι αυτή λογική είναι πολύ οριζόντια και απόλυτη οπότε εμπεριέχει λάθη, γιατί υπάρχουν εξαιρέσεις (πχ δε θα μπορούσες να πάρεις το Λορένζο Μπράουν της Μακάμπι για 2ο ή 3ο άσσο), αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ΗΜΑΡΤΟΝ, ο Mirotic αν έρθει με 2.4 στον Ολυμπιακό, αφού έχει πάει ΝΒΑ ο Βεζενκοφ που θα έπαιρνε αυτά τα 2.4, απλά θα είναι ο καλύτερος power forward της Ευρώπης και υποψήφιος MVP για του χρόνου, που ότι και να γίνει, υποψιάζομαι ότι πάλι από τον Ολυμπιακό θα είναι..

    Για κάθε Walkup και McKissic έχουν υπάρξει πολλοί Jenkins και Cherry, και ο McKissic 5ο γκαρντ της ομάδας θα είναι. Μην μπερδευεσαι..

    Mirotic στον Ολυμπιακό, μετά από Μιλουτινοφ, είναι statement, στις πράξεις, όχι στα λόγια, ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΟΥΜΕ.

    Μην φαντασιωνεστε καταστάσεις που δεν υφίστανται, οι παίχτες παγκοσμίως είναι γνωστοί και άμεσα διαθέσιμοι με social media και ίντερνετ, δεν είμαστε στο 1978. Αν φύγει ο Βεζενκοφ, ο καλύτερος power forward είναι ξεκάθαρα ο Mirotic και ενδεχομένως και ο Hernangomez που πάλι θα θέλει ένα σκασμό λεφτά, και έχει παίξει πολύ λιγότερο μπάσκετ από όσο ο Μαυροβούνιος τα τελευταία χρόνια. Δεν έχεις άλλες επιλογές, αυτοί θα είναι μέσα στους κορυφαίους.

    Εκεί και έπειτα παίζουν μικρότερα ονόματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές θέσεις, δηλαδή 3-4, 4 καθαρά, 4-5, 5-4, ανάλογα τι σκέφτεται ο προπονητής. Κάποια ονόματα που μου έρχονται πρόχειρα και μάλλον θα είναι στην αγορά (κάποιο έχουν συμβόλαιο αλλά έχει ακουστεί ότι θα φύγουν, αλλά δεν είναι και σίγουρο).

    Poythress/Micky/Tobey/Cornelie/Costello( έχει buy out)/Leday/Kalinic/Booker( έχει συμβόλαιο με Φενέρ)/Ojeleye (έχει συμβόλαιο μέχρι του χρόνου)

    Αυτοί είναι όλοι και όλοι, και άλλοι 2 από Eurocup, και κάνα 2 από οπουδήποτε αλλού, και από τους παραπάνω μόνο ο Poythress ξεκάθαρα ψάχνει ομάδα και ο Cornelie!

    Εκτός αν θέλετε να πάμε σε τριτοκλασατους,. όπως ο Ρούμπιτ/Σικμα ή τίποτα Σινγκλετον/Γουίλιαμς του Παναθηναϊκού που μοιάζουν πλέον με βετεράνους..

    αυτοί είναι όλοι και όλοι..τι νομίζετε, ότι ξεφυτρώνουν παίχτες από τα χωράφια;

    Μάλιστα, αν φύγει ο Vezenkof και Mirotic/Hernangomez επιλέξουν τα λεφτά, θα παρακαλάμε να έχει μείνει ελεύθερος ο Leday, γιατί μοιάζει με την καλύτερη λύση στο 4 από τους δευτεροκλασατους..

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορώ πως ανοίγουν διάλογο με αυτό το αμπαλο ον σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που υπογράφει ως τοξοβολος.Δινουν αξία σε έναν εντελώς γελοίο τύπο που δεν έχει ιδέα τι σχήμα έχει η μπάλα.Τι να πω, τόσο πολύ τσιμπάνε με τις παπατζες του;

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ......

  • Red7arrow
    Red7arrow Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινε δυνάστη.... Πες μου σε τι δε σου αρέσει ο παίχτης. Ειλικρινα όμως.

    Ηλία Θεοδωράκη, νομίζω ότι θα ήταν πολυτέλεια να είχαμε τον Λι γιατί κάνει πολύ δουλειά στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα ταίριαζε στο πνεύμα της άμυνας που θέλει να παίζει ο Μπαρτζωκας.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Η μόνη περίπτωση που θα σκεφτόμουνα το Λι, θα ήταν να παίρναμε και το Ντόρσεϊ και να είχαμε Γουόκαπ-Σλούκα όπως φέτος στο 1, Ντόρσεϊ-Κάνααν στο 2 κι ουσιαστικά το Λι στο ρόλο του Λούντζη αλλά σε φουλ γεμάτη περιφέρεια. Όσο του βγαίνει. 2; 3 λεπτά. Αυτό.
    Σε καμία άλλη περίπτωση δε θα σκεφτόμουνα τέτοιον παίκτη για την ομάδα.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow, το εχει1 τερματισει ειλικρινα... Ειδικα εκει που διαβασα για Λι... Πιστευα οτι ειχες καλη αποψη και γνωση για μπασκετ, αλλα με αυτα που γραφεις με διαψευδεις.

  • Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ)
    Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ) Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    To να προσθεσεις στο δυναμικό σου τον Μιροτιτς με τα μισά λεφτά από αυτά που έπαιρνε στην Μπαρτσελόνα, ναι ειναι ενα σημαντικό πράγα και σιγουρα σαν ονομα ανεβάζει level το πρεστιζ της ομάδος μας.

    Ομως, το να ερθει ενας παίχτης, που πλέον η μπογιά του έχει ξεθωριάσει και είδαμε οτι φέτος ΣΕΡΝΟΤΑΝ στα 2/3 της σεζόν, σε συνδυασμο με την ηλικία που έχει, νομιζω οτι ακομα και 2 μυρια για αυτον ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ οταν με αυτά μπορείς να φερεις καποιον πιο "φρέσκο" και με προοπτική να μείνει χρόνια στην ομάδα.

    Αν ερθει ο Μιροτιτς, ακομα κι αν παίξει καλά και ειναι θετικός, αντάξιος του ονόματος και της συνολικης του πορειας στο αθλημα, δε πιστευω οτι θα μπορέσει να κάτσει πάνω από εναν χρόνο με απόδοση καλή.

    Μη μας ξεγελάει το μεγαλο του ονομα και η ιστορία του.

    Ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ενδεχόμενη μεταγραφή του και δεν μπορώ να πω οτι θα χαρω η θα ξενερώσω αν τελικά τον πάρουμε.

    Εγώ αλλο βλέπω παντως και στενοχωριεμαι.....η πιο σωστα, απογοητευομαι.

    Οτι ως τώρα, με εξαιρεση τον Μιλουτίνοφ, κοιτάμε παιχτες που δεν βρισκω πραγματικά κάτι ελπιδοφόρο στο ακουσμά τους.
    Γκος, συμπαθητικός παιχτης, οργανωτικός ναι, αλλα ως εκεί. Τον εχουμε δει...ξερουμε τι μπορει να κανει και δεν ενθουσιάζει.
    Μιροτιτς, εμπειρος, ναι, παιχταράς καποτε, τώρα ομως μετριότατος και με πάντα υψηλό κασέ.
    Δεν ειναι μεταγραφές από αυτές που σε συντηρούν στις top5 oμάδες της Ευρώπης...αυτή ειναι η αποψή μου.
    Δεν ειναι μεταγράφές που σου προσφέρουν ποιότητα για το μέλλον.
    Μεταγραφές τύπου Ντορσει, Φαλ, Γουόκαπ....παιχτες που μπορει στο αρχικο τους ακουσμα να μην εκαναν φασαρία μεγάλη, αλλά φαινόταν οτι ειναι"λαυράκια" και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

    Αυτοί τώρα που δειχνει να κοιτάμε, ειναι λες και ξεμεινε η αγορά από παίχτες!!!!
    Λες και δεν υπαρχουν αλλοι καλοι παιχτες, η λες και βαριούνται να ψάξουν οι ανθρωποι της ομάδας για νεους καλους παιχτες.
    Εγώ θελω νεους ΜΑΚΙΣΙΚ, νεους ΓΟΥΟΚΑΠ.......να μπαινουν μεσα και να βγαζουν φωτιες τα ματια τους!

    Ειδαμε τη φετινη σεζόν, ενα σωρό παιχτες καλούς ακόμα και σε ομάδες που δεν πρωταγωνίστησαν.

    Redgoal, πως θα σου φαινόταν πχ ο γιος του ΜΠΛΑΤ η ο ΛΙ του Παναθηναικου που απο οτι ακουμε παιζει να μην μεινει στους βαζελους; ; ; Αληθεια, ο ΛΙ δεν μας κανει; ; ; Ολη την χρονιά τον εβλεπα και σκεφτόμουν οτι αν επαιζε διπλα στους παιχταραδες μας, υπο τις οδηγίες του Μπαρτζώκα, θα ηταν SUPER παιχτης. Τον ειδαμε 2 χρονιές, μια με την απειρη ΜΟΝΑΚΟ και μια φετος με τον υποδιαλυση ΠΑΟ και ηταν πολύ καλός και κομβικός παίχτης σε πολλά παιχνίδια. Αυτός κουβαλούσε τις ομαδες του ολη τη χρονιά. Και φαινεται και καλός χαρακτήρας, μη πω οτι ειναι σιγουρα!
    Αρα τι Μιροτιτς και βλακείες.
    Εχουμε καταλάβει οτι του χρόνου οι παίχτες του βασικου μας κορμού θα ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ γιατι δεν εχουν δυναμεις; ; ;
    O Σλούκας, δεν σας εκανε αισθηση καμια που δεν θελει να παιξει στο Παγκοσμιο με την Εθνική ; ; ; ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!
    Ετσι ειναι οι περισσοτεροι! Νομιζετε οτι ο Ολυμπιακός του χρόνου θα εχει τη φρεσκάδα και τις δυνάμεις που ειχε 2 χρονια τωρα ; ; ; Kαλά κρασά!!!!

    Αν ειναι να δωσουμε 2,5 μυρια για να φερουμε τον Μιροτιτς, χιλιες φορές να τα δωσουμε να παρουμε εναν παιχταρά αλλον, νεότερο και εξελίξιμο.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμα πάντως δεν έχει υπογράψει στην Μπαρτσελόνα ο Πάντερ. Ο Μίροτις ζητάει 22 εκατομμύρια για να φύγει και ο Πάντερ υποτίθεται αποκτήθηκε επειδή απλά η Μπαρτσελόνα θα έβρισκε χώρο στο μπάτζετ με την φυγή Μίροτις. Είμαι περίεργος που θα βρουν τα λεφτά αν φτάσουν στα δικαστήρια. Ίδωμεν...

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @jimball Φίλε συμφωνώ μαζί σου οτι μια ομάδα δεν μπορεί να είναι γεμάτη με στάρ. Από την άλλη αν φύγουν Σλούκας Βεζένκοφ και δεν έρθει έστω ένας παίκτης που να κάνει την διαφορά ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑΝ στάρ! Δεν θα έχει κανέναν παίκτη να κουβαλάει σταθερά την ομάδα στα δύσκολα, να προσφέρει σκορ και να είναι σημείο αναφοράς. Για τον Γκός δεν έχω πρόβλημα να πάρει την θέση του Λούντζη. Ισα Ισα αναβάθμιση θα είναι αν και προτιμούσα ένα παίκτη που να έχει καλό και σταθερό σουτ. Αν όμως φύγει ο Σλούκας και δεν έρθει κάποιος άλλος καλός σκόρερ από την περιφέρεια τότε ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Όλοι λένε οτι θα έρθει αν συμβεί αυτό. Αλλά αυτός μπορεί να είναι μόνο ο Ντόρσει επειδή αλλιώς δεν βγαίνουν τα κουκιά με τα Ελληνικά διαβατήρια εκτός και αν πάμε σε 8 ξένους που σίγουρα δεν θα είναι και οτι καλύτερο. Μακάρι όμως να μείνει ο Σλούκας και να τελειώσει αυτή η συζήτηση.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...