roumeliotis

Carwiz

«Η καρδιά μου είναι εδώ πάμε Θρύλε»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Πειραιά έπειτα από τρία χρόνια που ο Σέρβος έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον έμπειρο διεθνή σέντερ να μην κρύβει τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη.

Μετά την ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας, ο Μιλουτίνοφ έστειλε το μήνυμά του μέσω των Social Media και πιο συγκεκριμενα από το Instagram: 

«Πριν από τρία χρόνια έδωσα τον λόγο μου... Και κράτησα τον λόγο μου! Η καρδιά μου είναι εδώ, οι φίλοι μου είναι εδώ, η οικογένειά μου είναι εδώ. Επιστρέφω σπίτι. Πάμε Θρύλε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

34 σχόλια

  • Redwhite
    Redwhite Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Κώστα δεν νομίζω ο παντερ να έχει θέματα συμπεριφοράς. Αν είχε ο ομπραντοβιτς θα τον είχε διώξει νύχτα. Ο ιτουδης τον Τζέιμς τον είχε διώξει 3 φορές από αγώνες. Παίκτες σαν τον παντερ στην Ευρώπη δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή για κάτω από 2εκ. Εδώ και 3 χρόνια παίζει στο τοπ επίπεδο. Το να μην κολλάει στη λογική του μπαρτζωκα να το καταλάβω αλλά να είναι υπεραξία τα 1,8 μου φαίνεται παράλογο.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φώτη Βλαχόπουλε και Ηλία Θεοδωράκη ευχαριστούμε πολύ για τις ψύχραιμες και λογικές μπασκετικά σκέψεις σας.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πάντερ αυτή την στιγμή είναι κατά την γνώμη μου ο κορυφαίος σκόρερ-ηγέτης-clutch παίκτης στην Ευρώπη μετά τον Μίσιτς στα γκάρντ. Και στην Αρμάνι καλός ήταν αλλά φέτος έκανε σούπερ χρονιά. Μερικοί παίκτες αργούν να ωριμάσουν μπασκετικά. Ο Πρίντεζης π.χ. μετά τα 28 πήρε μπρος και έγινε ο παικταράς που ξέρουμε. Το ίδιο και ο Γκιούλ. Ο Πάντερ μέχρι και πλει μέικερ έγινε φέτος σημάδι του πόσο έχει βελτιωθεί. Όταν τον πήραμε εμείς ήταν απλά ένας καλός σουτέρ. Η τελευταία χρονιά είναι πιο ασφαλής για να βγάλουμε συμπεράσματα για την αξία του παίκτη αλλά βλέπουμε οτι έχει συνεχώς μια ανοδική πορεία με αποκορύφωμα φέτος. Θα τον ήθελα με τα χίλια στον Ολυμπιακό στην θέση Κάναν. Προσφέρει πολύ πιο σταθερό σκοράρισμα και με περισσότερους τρόπους. Μόνο αμυντικά είναι ίσως καλύτερος ο δικός μας. Αν τον πάρει που θα τον πάρει ο Παναθηναικός θα έχει κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στα δύο παινχίδια πάντως που παίξαμε απέναντι του φέτος τον είχαμε σχετικά περιορίσει ή απλώς έτυχε και ήταν σε κακή μέρα. Στο ένα μεταξύ μας παιχνίδι ήταν άστοχος στα τρίποντα. Νομίζω είχε 1 στα 7. Πάντως φαίνεται οτι είναι παίκτης των μεγάλων παιχνιδιών. Το απέδειξε και στην σειρά με την Ρεάλ αλλά και στον τελικό της ΑΒΑ.

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 07:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παντερ είναι κορυφαίος στην Ευρώπη και τα λεφτά του θα τα πάρει για πλάκα! Τι πάει να πει μια καλή χρονιά? Ο βεζενκωφ στην μπαρτσα δεν έκανε τίποτα και ήρθε εδώ και έγινε ο καλύτερος στην Ευρώπη! Η Αρμάνι και ο ερυθρος του αποτυχημένου παίζανε αστείο μπάσκετ και τους πήρε όλους η μπάλα! Μήπως ο Χάουαρντ μια καλή χρονιά δεν έχει κάνει και ανέβασε το κασε του? Δεν πειράζει ας πάει αλλού ο Παντερ και ο Χάουαρντ και ας πάρουμε εμείς τον γκος πού είναι σταθερός κάθε χρόνο!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 02:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστα τα λεει το site , βλεπει τη συνολικη εικονα οχι μια χρονια ( Για Σλουκα και Παντερ... μιας που εγινε τετοια κουβεντα ) ασχετα αν ειναι υπεραξια η οχι , δεν κολλαω τοσο στα λεφτα... , καλος παιχτης αλλα να δουμε ως που μπορει να φτασει , ο Τζειμς που ειναι κι αυτος καλος παιχτης δεν εκατσε σε καλη ομαδα , ειχε θεματα δηλαδη , μονο στη Μονακο εκατσε... τελικα... ( που κι εκει εχει θεματα με τον προπονητη ομως )

  • George 7
    George 7 Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 02:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλώς ήρθες ΠΑΙΚΤΑΡΆ...

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    17 - 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ac/DC πιάσε τη μουσικουλα και άσε τον αθλητισμό ήσυχο....

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Acdc άκου κάνα cd ή γύρνατο σε house music !!!

  • Redwhite
    Redwhite Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal δεν τους συγκρίνουμε σαν ονόματα γενικά, αλλά αυτή τη στιγμή. Εννοείται ο σλουκας είναι μεγάλο όνομα και πολύ καλός παίκτης για πολλά χρόνια αλλά αυτή τη στιγμή ο παντερ είναι μια κλάση ανώτερος και σε πολύ καλύτερη ηλικία. Παίκτες με την σταθερότητα του παντερ στο σκοράρισμα δεν υπάρχουν με κάτω από 2εκ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Παίκτης που έχει πετάξει 5-6 30αρες φέτος με κάτω από 2εκ είναι ληστεία. Και επίσης στην Αρμάνι ήταν ο καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ σιπλα σε ντιλεινι σιλντς τσάτσο και ένα κάρο παικταραδες. Δεν είναι παίκτης μιας σεζόν ο παντερ. Κατά τη γνώμη μου 1,8 για τον παντερ είναι φοβερά καλή τιμή (σε περίπτωση που φύγει ο σλουκας παντα).

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...