roumeliotis

Carwiz

Πρόταση Θρύλου σε Γκος για διετές

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος θα ανακοινωθεί άμεσα, κινείται για την ενίσχυση και στα γκαρντ όπου θα προσθέσει έναν παίκτη αν δεν αποχωρήσει ο Σλούκας και δυο αν τελικά ο 33χρονος άσος δεν συνεχίσει στον Πειραιά.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αποτελεί στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα για να ενισχύσει τη γραμμή των γκαρντ και μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Οι Πειραιώτες, αφού ενημέρωσαν τον Αμερικανό γκαρντ και δη ο 58χρονος τεχνικός προσωπικά που εξήγησε το πλάνο του στον παίκτη, μπήκαν σε συζητήσεις οικονομικής φύσης.

Η πρόταση που έχει στα χέρια του ο 29χρονος πόιντ γκαρντ είναι για διετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει το συμπλήρωμα στην περιφέρεια αν και εφόσον πει το "ναι".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

113 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Λολ αυτά που γράφεις οτι "μπλακ και Μπολομποι θα πανε στους απέναντι" .....που τα διαβασες ; ; ;

    Redgoal, παίζει κάτι τέτοιο...;;;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλια συμφωνώ απόλυτα με το πνεύμα του μηνύματός σου, απλά να προσθέσω κάποια δεδομένα που δεν έχουν συνειδητοποιήσει πολλοί.

    O Goss από τα 26 παιχνίδια που έπαιξε φέτος ήταν βασικός στα 23, και 2ος σε χρόνο συμμετοχής από όλα τα γκαρντ της Ρεάλ.

    Ο Cornelie 17 από τα 33 επίσης βασικός, και αν δεν είχε και ένα πρόβλημα τραυματισμού μπορεί να είχε παίξει και περισσότερα. Επίσης είχε ένα ωραιότατο 39.5% στο τρίποντο..

    Ο Ojeleye όταν έπαιζε Celtics μάρκαρε τον Giannis όταν έπαιζαν με τους Bucks. Yabusele είχε πάντα μεγαλύτερο upside και επιλέχθηκε στο #16 του draft του 2016, ενώ ο Ojeleye ήταν μία μορφή Yabusele lite που επιλέχθηκε στον πάτο του Β γύρου (κάπου στο 38) αλλά τελικά άντεξε περισσότερο στο ΝΒΑ. Όπως και να έχει, δεν είναι ένας απλός ρολιστας που προέκυψε από το πρωτάθλημα της Κορέας ή του Πουέρτο Ρίκο..

    Κανένας από αυτούς δεν είναι σταρ, με την στενή έννοια που Έχουμε στην Ελλάδα, αλλά και γενικώς, αλλά έχουν εμπειρία και παρουσία σε πολύ υψηλό επίπεδο.

    Ο λιγότερο δοκιμασμένος και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω παρακολουθήσει αρκετά, είναι ο Cornelie, αλλά 2.11 με 39.5% στα τρίποντα στη Ρεάλ, το κάνεις το leap of faith.

    Οι άλλοι 2 είναι γνωστό τι μπορούν να κάνουν και τι προσφέρουν.

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία Θεοδωράκη συμφωνώ με τα λεγόμενα σου, μόνο έχω μια ένσταση για γκος, αφού δεν νομίζω να έρχεται για αντιλουντζης!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke7
    Φίλε θα σου πω κάτι που γενικά λειτουργεί.... γουστάρεις το Φρανσίσκο... ΟΚ. Άλλος μπορεί να γούσταρε άλλον.... δεν κάνουν όμως αυτοί οι παίκτες για μας.... σα γενικός κανόνας, εφόσον βέβαια μιλάμε ότι θέλεις να κρατηθείς στο επίπεδο που είσαι, πρέπει οι παίκτες που παίρνεις από υποδεέστερες ομάδες να είναι εκεί μια ή περισσότερες (αναλόγως που κοιτάς ομάδες) σκάλες πάνω σε σχέση με την αξιοποίηση που θέλουμε να τους κάνουμε εμείς...
    Θέλουμε πχ
    - ρεζέρβα του Παπανικολάου... ακούστηκε ο Οτζελέγιε... ωραίος παίκτης... τι ήταν; Βασικός στη Βίρτους (14η φέτος). Τι τον θέλουμε; Ρεζέρβα... Συμπέρασμα; Ως κλάση μας κάνει.
    - 4αρο5άρι συμπληρωματικό... ακούγεται ο Κορνελί... καλούτσικος... τι ήταν; Συμπληρωματικός στη Ρεάλ (2η). Τι τον θέλουμε; Συμπληρωματικό... Συμπέρασμα; Ως κλάση φαίνεται να μας κάνει
    - 4ο περιφερειακό ως αναβάθμιση του Λούντζη.... είναι απ ότι φαίνεται κοντά ο Γκος.... γουστάρεις το Φρανσίσκο.... Τι ήταν ο Γκος; 4ος στη Ρεάλ... Συμπέρασμα; Ως κλάση μας κάνει.... στα ατού του ότι ξέρει και την ομάδα.... ο Φρανσκίσκο τι είναι; Βασικός στο Περιστέρι, (ας πούμε) φέρελπις και ανερχόμενος.... Τι είναι το Περιστέρι; Καλή ομάδα Α1.... άρα απειρία σε τοπ επίπεδο, απειρία ακόμα και σε υψηλό επίπεδο, απειρία ακόμα και σε μετρίως υψηλό επίπεδο... χώρο (δλδ χρόνο) επαρκή για να ξετυλίξει το ταλέντο του, δε θα βρει. Συμπέρασμα; Ρίσκο και μάλιστα όχι απλά τεράστιο, αλλά καταδικασμένο κατά 99% να καεί, γιατί θέλουμε να βουλώσουμε μια τρύπα άμεσα κι όχι με αν και ίσως.
    Να στο πω διαφορετικά (ποδοσφαιρικά).... τον καιρό που ακόμα είχαμε παρουσία στο ΤΣΛ πουλήσαμε με καλά λεφτά ένα κάρο παίκτες... πόσοι πήγαν σε τοπ ομάδες; Μόνο ο Τσιμίκας κι αυτός εξαρχής υπολογιζόταν για ρεζέρβα κι όχι για βασικός... μέχρι κι ο Γιάγια Τουρέ που πήγε Μπαρτσελόνα, πήρε ΤΣΛ ως βασικός κι έγινε ένας απ τους τοπ παίκτες στον κόσμο στη θέση του, δεν πήγε Μπαρτσελόνα απευθείας από μας... πρώτα έκανε αγροτικό στη Μονακό σε ενδιάμεσο επίπεδο και μετά πήγε στο τοπ επίπεδο.... η Μπαρτσελόνα τον ήξερε και τον παρακολουθούσε αλλά σε καμία περίπτωση δε θα τον εμπιστευόταν όταν θα είχε μόνο στο παλμαρέ το πρωτάθλημα Ελλάδας και την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
    Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε κι εμείς στο μπάσκετ.... απευθείας παίκτες από ομάδες Α1 κι ειδικά ξένοι που είναι αναλώσιμοι, είναι εξ ορισμού άστοχες κινήσεις γιατί ακόμα κι αν ξεπεταχτούν, στο επόμενο συμβόλαιο θα πάνε εκεί που θα τους τα σκάσουν πιο χοντρά... υπάρχουν Ευρωπαϊκές ομάδες να παίξουν και να ξεπεταχτούν κι αν είναι, να ασχοληθούμε τότε και μόνο τότε. Θα πρέπει δλδ να λέμε... θέλουμε 2ο 3άρι; Θα πάρουμε βασικό 3άρι από ομάδα 8άδας ή εκεί κοντά.... θέλουμε βασικό άσσο (τυχαίο παράδειγμα); Θα πάρουμε βασικό άσσο από ομάδα τοπ.... εξαιρέσεις βέβαια πάντα υπάρχουν πχ Γουόκαπ (αν κι όταν τον πήραμε, είμασταν στα ίδια με τη Ζαλγκίρις), αλλά να θυμάσαι ότι απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.... κι ότι ο Μπαρτζώκας και να θέλει, δεν μπορεί μονίμως να βγάζει λαγούς απ το καπέλο.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 01:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7 Φίλε το έχω ξαναπεί οτι εγώ τον Γκος δεν τον ήθελα με τίποτα είτε μείνει είτε μείνει ο Σλούκας. Κατανοώ οτι δεν μπορούμε να έχουμε και τον Σλούκα και τον Ντάριους Τόμπσον για αυτό είχα γράψει πολλές φορές ότι έτσι και μείνει ο Σλούκας θα ήθελα παίκτη με καλό και αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια και ας μην έχει εμπειρία Ευρωλίγκας. Κάτι σαν τον Φρανσίσκο το Περιτσερίου. Αυτό δεν πρόκειται βέβαια να συμβεί γιατί ο Μπαρτζώκας θέλει παίκτη οπωσδήποτε με εμπειρία Ευρωλίγκας μετά το πάθημα του με τον Χάρισον. Ο αντίλογος σε αυτό είναι οτι πολλοί ρούκι παίκτες κάνουν καταπληκτικοί χρονιά στην Ευρωλίγκα. Ο Κερεχέτα σίγουρα δεν είναι κανένα κορόιδο.Το μπάσκετ έχει πάει στο τρίποντο πλέον. Στον Ολυμπιακό έχουν μαζευτεί πολλοί παίκτες στην περιφέρεια με μέτριο σούτ.

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεοδωρακης
    Ο Κορνελι παίζει 4-5 και ο Οτζελεγιε 3-4. Πρόκειται για παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, μην μπερδεύεις τις περιπτώσεις τους.
    Κορνελι στην θέση του Πητερς σημαίνει περισσότερη αθλητικότητα + ύψος για το 4 και μια έξτρα επιλογή για το 5(σε περίπτωση ανάγκης).
    Αντίστοιχα, πιθανή προσθήκη Οτζελεγιε δίνει έξτρα επιλογές σε 3 και 4 κι επίσης περισσότερη αθλητικότητα και καλύτερη άμυνα.
    Ιδανικό σενάριο θα ήταν οι απόκτηση και των δυο.

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεοδωρακης
    Το ίδιο ακριβώς λέμε φίλε μου...

    @Μιλαν 7
    Δεν είμαι στο μυαλό του Μπαρτζωκα οπότε δεν μπορω να ξέρω το ακριβές πλάνο που εχει για του χρονου. Όλοι αυθαίρετα συμπερασματα δεν βγάζουμε;

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    "τα δίδυμα των ψηλών πιθανότατα θα είναι Μιλου-Βεζε"

    Εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dark Red
    Με την προσθήκη του Μιλουτίνοφ, αν έρθει ο Κορνέλι, θα έρθει ουσιαστικά στη θέση του Μπολομπόι... καλό θα ήταν αν μπορεί να έρθει ο Οτζελέγιε που ακούγεται... αυτός θα ερχόταν αντί του Πίτερς και θα γινόταν γενικά ένα καλύτερο balance στα forward έτσι ώστε να υπάρχει καλό backup και για τον Παπανικολάου πια.
    Ο Γκος ουσιαστικά θα είναι περισσότερο ρεζέρβα του Γουόκαπ. Ο Σλούκας θα πάει σε ένα ρόλο περισσότερο 2άρι και θα έχει πίσω του τον Κάνααν, με Λαρεντζάκη και Μακ Κίσικ να συμπληρώνουν το 2 και το 3.
    Ο Μήτρου-Λονγκ οδεύει προς Ζαλγκίρις κι αυτό δείχνει ότι μάλλον θα είναι όπως ήταν ο Όγκαστ... ελληνικό διαβατήριο δε θα πάρει ποτέ. Ίσως να το θελε κάποια στιγμή μπας και ακουμπήσει και λίγο Εθνική, αλλά απ΄ ότι φαίνεται μόνο σε κάτι παράθυρα θα υπολογιζόταν. Οπότε μάλλον θα πρέπει να το παράτησε.

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γκος δεν έρχεται για βασικό δυάρι αλλά για συμπλήρωμα. Για να καταλάβετε το σκεπτικό του Μπαρτζώκα, σκεφτείτε τον Γκος ως αναπληρωματικό του Γουοκαπ. Αυτό σημαίνει ότι ο Σλούκας μετακινείται στην θέση 2 ως starter, γίνεται δηλαδή το βασικό μας δυάρι και παίρνει τον παραπάνω χρόνο που ζητάει. Άρα μ' ένα σμπαρο, δύο τρυγόνια.
    Συνεπώς, τα ζευγάρια που θα σχηματιστούν με ενδεχόμενη μεταγραφή Γκος θα είναι:
    Βασικοί Γουοκαπ - Σλούκας
    Αναπληρωματικοί Γκος - Κάνααν
    Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος καλύτερος του Γκος για αλλαγή του Γουοκαπ και δεν θα ζητάει παραπάνω χρόνο;
    Πιο απλά δεν μπορώ να το πω, το σκεπτικό του Μπαρτζώκα είναι πολύ σωστό.
    Για να καταλάβετε, οι αμέσως επόμενες επιλογές θα ήταν ο 34χρονος Καλάθης που έχει τσακωθεί με το τρίποντο κι ο Μητρου-Λονγκ, ΑΝ επιτέλους πάρει αυτό το ρημαδοδιαβατηριο.
    Τώρα, αν ο Σλούκας αποφασίσει να φύγει ούτως ή άλλως, ίσως ο Μπαρτζώκας ασχοληθεί με Ντόρσεϊ που έχει και το διαβατήριο.
    Από κει και πέρα, άσχετα με τη εξέλιξη της υπόθεσης του Βεζε, θεωρώ απαραίτητη την αντικατάσταση του ανευρου βουτυρομπεμπε Πητερς με τον Κορνελι. Παίκτης με ύψος 2,11, αθλητικοτατος, με πολύ καλό σουτ, θα είναι εξαιρετική προσθήκη. Επίσης, στην περίπτωση που μείνει ο Βεζενκοφ, τα δίδυμα των ψηλών πιθανότατα θα είναι Μιλου-Βεζε(οι δύο κολλητοί) και Φαλ-Κορνελι(οι δύο συμπατριώτες).

    Ρεντ, υπάρχει περίπτωση να απασχολήσει η περίπτωση Φλιωνη; Επίσης, ο Τσοχωνης που είχατε γράψει πριν μερικές εβδομάδες, εξεταζεται ακόμα;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...