roumeliotis

Carwiz

Παρακάμερα φιέστας τρεμπλούχων (vid)

casino loutrakiou
redwell

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όλα όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στην φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος και κατ' επέκταση του τρεμπλ.

Απολαύστε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 04:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Ηλίας Θεοδωράκης,
    Βασικά όπως είπα και στον φίλο Giannis την περαιτέρω ώθηση της ομάδας για την επόμενη σεζόν μπορούμε να την προσδοκούμε είτε με :
    ι) Παραμονή των ξένων που αποκτήθηκαν την σεζόν που μόλις έληξε (ως δεύτερη ευκαιρία λόγω καλού χαρακτήρα, επαγγελματισμού και στην λογική ότι την επόμενη σεζόν χειρότερη απόδοση από την φετινή πολύ δύσκολα θα έχουν) παρότι είχαν πενιχρή παρουσία στο σύνολο των αγώνων μας (και όχι επιλεκτικά).
    ιι) Αντικατάσταση αυτών που αποτελούν αδύναμους κρίκους με παίκτες καλύτερους (προσοχή όχι απαραίτητα ακριβότερους). Βάσει αγωνιστικού χρόνου ο Ταρικ Μπλάκ ήταν 11ος, ο Μπολομπόι 10ος, ο Πίτερς 9ος και ο Κέϊναν 7ος (ο μόνος εντός βασικού ροτέϊσον) παρότι σε γενικές γραμμές δεν τραυματίστηκαν (δηλαδή κάποιοι δεν έμειναν εκτός βασικού ροτέϊσον λόγω ανωτέρας βίας αλλά για αγωνιστικούς λόγους με απόφαση του κόουτς Μπαρτζώκα). Μάλιστα ο Ταρίκ Μπλάκ για τον ρόλο που αποκτήθηκε (ως 3ος σέντερ - παρότι αδόκιμος ο όρος) μια χαρά ήταν αφού έφτασε στο σημείο να προτιμάται έναντι του Μπολομπόϊ. Και εν πάση περιπτώσει άλλοι τράβηξαν το κάρο όχι αυτοί...
    Προσοχή δεν λέω ότι οι εν λόγω ξένοι δεν είναι ποιοτικοί (έχουν μια πορεία στο υψηλότερο επίπεδο), λέω ότι τελικά ήρθαν κάποιοι με αρκετά λεφτά για πρωταγωνιστικό ρόλο και κατέληξαν σε δευτερεύοντες ρόλους με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια αφού ήταν μονοδιάστατοι και για κάθε προτέρημα που έφερναν στο παρκέ έφερναν διπλάσια μειονεκτήματα.
    Τωρα παίζαν σε λάθος θέση ή όχι την επιλογή τους την έκανε η Τεχνική Ηγεσία, αυτή ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από αυτούς στο παρκέ και θα δούμε προσεχώς αν εκείνη έμεινε ικανοποιημένη.
    Αλλα θα πρέπει να έχουμε και στο βάθος του μυαλού μας ότι οι Βεζένκωφ , Φαλ, Γουόκαπ, Μακίσικ ανανέωσαν (εκτός απροόπτου λόγω Kings για τον πρώτο) δικαίως με περισσότερα χρήματα από όσα έπαιρναν κάτι που σίγουρα θα συμβεί και με τους Σλούκα, Παπανικολάου (εφόσον τελικά ανανεώσουν) και ότι αν έχει κλείσει και ο Μιλουτίνωφ (μια ποιοτική και ακριβή μεταγραφή) τότε το υπόλοιπο διαθέσιμο μπάτζετ μας θα είναι περιορισμένο και θα αναζητηθεί εξοικονόμηση μοιραία από παίκτες που φέτος έλαβαν πολλά αλλά πρόσφεραν λιγότερα του αναμενομένου.
    Εικάζω δηλαδή ότι όσοι έχουν υψηλά συμβόλαια και μικρό αγωνιστικό χρόνο (η αλλιώς μικρή συμβολή στην έξοχη πορεία μας) μάλλον κινδυνεύουν περισσότερο να μην συνεχίσουν στην ομάδα μας.
    Τώρα το να παραμείνουν όλοι τους (πχ πλήν Μπλάκ αν και αμφιβάλλω λίγο) επειδή είναι πράγματι καλά παιδιά και να αποκτηθούν και άλλοι επιπλέον ξένοι παίκτες (πέραν του του Μιλουτίνωφ λόγω ελληνοποίησης του Γουόκαπ) για μένα βάσει οικονομικής πολιτικής διαχρονικά είναι απίθανο συμβεί διότι αφενός ο αγωνιστικός χρόνος στο παρκέ είναι συγκεκριμένος (και όπως και να τον μοιράσεις κάποιοι θα φάνε πάγκο) και αφετέρου εμείς δεν θέλουμε να παρκάρουμε μεγάλα συμβόλαια στο βάθος του πάγκου. Δηλαδή το μοντέλο 12-13 επαγγελματιών παικτών δεν το βλέπω να αλλάζει.
    Ετσι νομίζω εγώ βέβαια, το τι θα συμβεί θα το δούμε στην πορεία βάσει αποφάσεων που θα πάρουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 02:25 Σύνδεσμος σχολίου

    @Giannis,
    Προς διεκρίνηση (για να μην γίνει μπέρδεμα έτσι όπως το διατύπωσα) στον επίλογο μου εννοώ ότι η πλειοψηφία των ξένων που αποκτήθηκαν την σεζόν που μόλις τελείωσε ήταν μάλλον οι αδύναμοι κρίκοι στην φετινη εξαιρετική μας πορεία. Τωρα το αν του χρόνου θα κάνουν step up αυτό είναι κάτι που μόνο ο κόουτς Μπαρτζώκας μπορεί αποφασίσει αναλαμβάνοντας βέβαια το όποιο ρίσκο παραμονής ενός παίκτη (όπως και το ρίσκο αντικατάστασης του με άλλον).

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 02:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @Giannis,
    Βασικά φίλε πιστεύω ότι ένα παίκτη σαν τον Wade Baldwin θα θέλαμε (17π., 3.8 ριμπ., 5.1 ασιστ, 0.9 κλεψ., 0.3 μπλοκ, Pir 17.6) αλλά δεν νομίζω ότι πλέον βρίσκεται εύκολα τέτοιος.
    Ολα τα κάνει μέσα στο παρκέ (σκόρινγκ γκάρντ με δημιουργικές ικανότητες, εξαιρετικός χειριστής στης μπάλας, πολύ αθλητικός με σπουδαία φυσικά εργαλεία για να παίξει καλή προσωπική άμυνα, καλός slasher αλλά και σουτέρ μέσης και μακρινής απόστασης) και τελικά μόνο προβληματικός δεν ήταν αφού μετά από εμάς όπου πήγε έβγαλε μάτια (Μπάγερν Pir 13.4, Mπασκόνια Pir 15.5, Mακάμπι 17.6)
    Θα πει κάποιος σιγά μωρέ τον είχαμε κάποτε και δεν τράβηξε όμως η αλήθεια είναι ότι αποκτήθηκε ως ρούκι στο υψηλότερο επίπεδο για να υπηρετήσει ένα αποτυχημένο πλάνο αμερικανοποίησης (και αφελληνισμού) που ποτέ δεν λειτούργησε αφού οι ήττες και η αγωνιστική αστάθεια της ομάδας επανέφεραν τους βετεράνους σε πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτόν σε ρόλο κομπάρσου με εμφανώς λιγότερο αγωνιστικό χρόνο.
    Η δε Διοίκηση είχε σοβαρά προβλήματα ρευστότητας λόγω ασφαλιστικών μέτρων για κληρονομικά ζητήματα με καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών, αυτός βρισκόταν σε μια ασύνδετη ομάδα που άλλαζε διαρκώς ξένους παίκτες μεσούσης της σεζόν μήπως σταματήσει τον κατήφορό της, έχοντας στο τιμόνι έναν μεγάλο προπονητή που όμως η αρρώστία του δεν τον άφηνε να ανταποκριθεί στις πιεστικές απαιτήσεις (και αντικαταστάθηκε από τον βοηθό του με μηδεμινή εμπειρία ως πρώτος προπονητής σε επίπεδο Euroleague) και κατέληξε τελικά να έχει ρόλο και χρόνο διαφορετικό από αυτόν που του υποσχέθηκε αυτός που τον έφερε.
    Στις ομάδες που πήγε μετέπειτα τα ανωτέρω προβλήματα δεν υπήρχαν και του δόθηκε ο κατάλληλος ρόλος και χρόνος που όπως αποδείχτηκε άξιζε τελικά να έχει (ή καλύτερα πήρε τις ευκαιρίες που εμείς δεν του δώσαμε και τις αξιοποίησε).
    Οπότε αν και θεωρώ ότι εκτός του Μπλάκ (που αποκτήθηκε με πολύ λίγα και έκανε περισσότερα από ότι ο προκάτοχός του Μαρτίν) οι υπόλοιποι ξένοι που αποκτήθηκαν την σεζόν που μόλις τελείωσε, είχαν πενιχρή προσφορά σε σχέση με το κόστος τους (στο σύνολο των αγώνων) όμως συμφωνώ μαζί σου ότι κάποιος ή κάποιοι ίσως θα πρέπει να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.
    Βεβαίως θα παίξουν ρόλο όπως σωστά λες τόσο η παραμονή του Βεζένκωφ όσο και η ανανέωση των Σλούκα-Παπανικολάου αλλά ακόμη περισσότερο το αν θα συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις που είχαν φέτος. Διότι κακά τα ψέματα (και πέραν των όποιων συμπαθειών προς παίκτες) σε μια ομάδα που παίζει σήμερα καταπληκτικό μπάσκετ ο μόνος τρόπος για να της δώσεις περαιτέρω ώθηση την επόμενη σεζόν είναι να κρατήσεις πάση θυσία τον βασικό κορμό αναλλοίωτο και να αντικαταστήσεις τους αδύναμους κρίκους με πιο δυνατούς...

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε σιγά σιγά για Μέτσοβο στην προετοιμασία να γίνει χαμός . . . Βαζελια ερχόμαστε για το 23 - 0 . Κάνει ομάδα φαιναλ φορ . Φέτος οι τέσσερις τελευταίοι θα παίζουν φαιναλ φορ . Να σε πιάνει μια αηδία μα . . . . σμενα . . . Παλιό βαζελια θα σας κυνηγάω μια ζωή !!! Την Τουρκία σας . . . Pride ΠΑΟ . . .

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πώς λέγεται το ελικόπτερο στην γλώσσα του Αταμάν ;;; . . .


    Σαματά κουνούπ !!!

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι τώρα που τελείωσε η σεζόν έχουμε ένα ασφαλές δείγμα για το που πονάει η ομάδα κ χρειάζεται ενίσχυση.Εγω λοιπόν σύμφωνα κ με το τι μπάσκετ θέλει να παίξει ο Μπαρτζώκας θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ακόμη ένα πλέι μεκερ στα μέτρα του γουοκαπ... νομίζω ότι ένας παίκτης που ταιριάζει γάντι στην ομάδα μας είναι ο λουμπεργκ ο Δανός που έπαιξε ΤΣΣΚΑ με ιτουδη κ φέτος ήταν στην Μπολόνια.. ψηλό γκαρντ δυνατό κορμί καλό σουτ καλός στην πίεση στην μπάλα... είναι ότι πρέπει για να υπάρχει ένας ακόμη δημιουργός..η σεζόν θα είναι μεγάλη ο ανταγωνισμός μεγαλώνει άρα είναι νομίζω μεγάλη ανάγκη ένα ακόμη πλέι μεκερ επιπέδου...που μαζί με Σλούκα ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ δυνατός στα πλέι μεκερ... μετά νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από το τι τελικά θα αποφασίσει ο Σάσα.. πάντως όσο και αν φανεί περίεργο σε κάποιους δεν θέλω να φύγει ούτε ο Πίτερς ούτε ο μπολονμποι... νομίζω ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα κ η δεύτερη χρονιά θα είναι καλύτερη... θεωρώ ότι με την καλύτερη δουλειά πρώτα από αυτούς μπορούν να προσφέρουν πράγματα από δύο θέσεις άσχετα αν φέτος δεν το είδαμε πχ ο μπολονμποι επειδή είναι πολύ αθλητικός μπορεί να παίζει μαζί με φαλ μιλουτινοφ όπως κ ο Πίτερς μπορεί να παίξει μαζί με Σάσα το είδαμε άλλωστε έστω κ λίγο στα δύο τελευταία παιχνίδια κ το αποτέλεσμα ήταν θετικό.... για κάναν δεν λέω κάτι γιατί το θεωρώ δεδομένο ότι είναι πλέον βασικό γρανάζι της ομάδας!

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία πήγα να σε διαβάσω φίλε αλλά νόμιζα ότι θα γράψω διαγώνισμα . Μην ανησυχείτε ο Μπαρτζώκας θα τους λιώσει . . .

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας πω κι εγώ τις σκέψεις μου για τα μεταγραφικά.
    Αν και γενικά είχα ένα πλάνο στο κεφάλι μου, οι τελικοί με το βάζελο ήταν αρκετά διαφωτιστικοί για να δούμε μερικά ακόμα πραγματάκια σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ. Δεν θα πολυαναφέρω ονόματα παικτών, να πω δλδ 'θέλω να έρθει ο τάδε'.... απλά περιγράφω τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν. Έχουμε λοιπόν και λέμε...
    Υπόθεση 1η: Βεζένκοφ. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες στο να μείνει είναι με το μέρος μας. Σε ότι έχει να κάνει με τους Κινγκς, τα σενάρια είναι δύο. Οι Κινγκς θα του προσφέρουν
    α. το ρόλο του 2ου 4αριού που πάει πακέτο με ένα συμβόλαίο γύρω στα 10Μ το χρόνο και γύρω στα 20-25 λεπτά συμμετοχή
    β. το ρόλο του 3ου 4αριού που πάει πακέτο με ένα συμβόλαίο 3-4Μ το χρόνο, 10 λεπτά το πολύ, συμμετοχή max σε καμιά 50αριά ματς και με σοβαρή πιθανότητα και να είναι λιγότερος ο χρόνος και τα ματς και να πηγαινοέρχεται μεταξύ κανονικής ομάδας κι αναπτυξιακής στη G-League
    Ούτε ο Σάσα θα πάει να γίνει δοκιμαστής γυαλιστικών πάγκου δλδ 3ος, ούτε οι Κινγκς θα ρισκάρουν να δώσουν το ρόλο του 2ου σ έναν 28χρονο παίκτη που δεν ξέρει τπτ από μπάσκετ και κυρίως ζωή αλλά και ζωή ενός επαγγελματία μπασκετμπολίστα στην Αμερική. Κι αν αυτό είναι εκτίμησή μου, πιάστε κάτι πιο χειροπιαστό.... όποιος ασχολείται με ΝΒΑ, ας μας πει πόσοι παίκτες πήγαν στα 28 τους στο ΝΒΑ, τους δόθηκε με το καλημέρα σημαντικός ρόλος και λεφτά σε μια καλή ομάδα που έχει δλδ στόχο τελικό ή ημιτελικό της περιφέρειας της και στέριωσαν εκεί. Αν δείτε, αυτοί που πάνε στο ΝΒΑ και στεριώνουν είναι 18-23.
    Πάντως όπως και να χει, η υπόθεση αυτή πρέπει να τελειώσει άμεσα είτε θετικά είτε αρνητικά. Πέρσι μας πήγε λίγο πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Να μη γίνει και φέτος. Αν τυχόν φύγει, χρειάζεται ένα βαρύ χαρτί εδώ. Να μην ξεχνάμε οτι ο Σάσα εκτός απο δεινός σκόρερ είναι και δεινός ριμπάουντερ, αλλά αυτό υπερκαλύπτεται από την έλευση του Μιλουτίνοφ. Για όσους θυμούνται, ήταν απ τους τοπ (ενίοτε και ο τοπ) ριμπάουντερ στην Ευρωλίγκα. Και στη VTB ήτανε φέτος.
    Υπόθεση 2η: Μιλουτίνοφ. Όχι τόσο με το αν θα επιστρέψει στην ομάδα (λέγεται ότι έκλεισε για 2+1 με 1.5Μ το χρόνο συν μπόνους), αλλά με το αν τελικά θα πάρει Ελληνικό διαβατήριο και πόσο καιρό θα χρειαστεί για να βγει. Θα είναι τεράστιο ατού και να έχουμε τέτοιον παίκτη και να μην πιάνει θέση ξένου.
    Υπόθεση 3η: Κάνααν. Θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Από κει που οι περισσότεροι τον αποκαλούσαν παλτό, κατέληξε να λέμε ότι η απουσία του από τους τελικούς ήτανε μεγάλο πλήγμα. Λογικά του χρόνου θα είναι καλύτερος. Θυμηθείτε ότι κι ο Γουόκαπ στην παρθενική του χρονιά, προς το τέλος ξεπετάχτηκε.
    Υπόθεση 4η: ανανεώσεις. Σλούκας και Παπανικολάου είναι στον αέρα... τα ΜΜΕ λένε ότι η υπόθεση του Σλούκα είναι αυτή που έχει ψωμί, αλλά αν οι συντάκτες του RG μπορούν να προβλέψουν και να γράψουν άφοβα από πέρσι ότι ο Μιλουτίνοφ θα έρθει στην ομάδα μόλις ξεμπερδέψει με την ΤΣΣΚΑ, τους έχω εμπιστοσύνη που λένε κι ότι ο Σλούκας θα είναι στην ομάδα ως το 2026 δλδ +3 ακόμα. Λογικά τόσο θα πάει και ο Παπανικολάου... αυτό είναι δική μου εκτίμηση.
    Υπόθεση 5η: Λούντζης. Η ομάδα χρειάζεται 3ο άσσο για τα δύσκολα και ο Λούντζης για φέτος εδειξε ότι δεν πολυμπορεί να τραβήξει τέτοιο κουπί.... είχε πολλές ευκαιρίες μέσα στη χρονιά.... σε κάποια παιχνίδια έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει, με αποκορύφωμα το εντός με την Εφές. Καλός ήταν σε γενικές γραμμές και στους τελικούς, αλλά τα ματς με το βάζελο δεν αποτελουν πια αυτό που λέμε 'δύσκολα'. Ίσως βέβαια βελτιωθεί κι άλλο.
    Υπόθεση 6η: Λαρεντζάκης. Ξεκίνησε μαγικά τη χρόνια, έμεινε από δυνάμεις στο τέλος. Του λείπουν αντοχές και αθλητικότητα.... για τέτοιους παίκτες, πίσω στα 80s (λόγω του μικρού άλματος που είχαν και γενικά της έλλειψης αθλητικότητας) λέγανε χαρακτηριστικά ότι 'δεν πηδάνε εφημερίδα'.

    ΑΠΟΨΗ: Αν πούμε ότι πρέπει να ενισχυθούμε ουσιαστικά στην περιφέρεια, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου, και ο Λούντζης και ο Λαρεντζάκης να οπισθοχωρήσουν στο rotation για να βρεθεί χρόνος για καλύτερο γκαρντ. Ακούμε ότι ο Ντόρσεϊ ίσως φύγει από τη Φενέρ... αν όντως είναι ετσι κι αν είναι σε κατάσταση για να επιστρέψει σε μας και το θέλει, εννοείται ότι εγώ τον θέλω με χίλια. Αν μάλιστα συνοδευόταν με ένα 3ετές συμβόλαιο, δεν θα με χάλαγε ακόμα κι αν είχε ως αποτέλεσμα την ελευθέρας στο Λούντζη ή στο Λαρεντζάκη... άσχετα αν θα έπεφτε με τα μούτρα ο βάζελος να τους πάρει....
    Αν τώρα Ντόρσεϊ γιοκ, εκεί χρειαζόμαστε ένα βαρβάτο γκαρντ... κυρίως να παίζει ως 2άρι.... τώρα αν θα ήταν ασσόδυο ή 2αρο3αρι θα το αποφάσιζε ο Μπαρτζώκας ανάλογα και με το αν συνεχίζει να εμπιστεύεται το Λούντζη στον ίδιο ρόλο ή όχι. Και βέβαια το αν θα είναι starter αυτός ή ο Κάνααν, θα το αποφάσιζε πάλι ο Μπαρτζώκας. Έχουν ακουστεί Νάναλι και Έξουμ. Νομίζω ο Νάναλι θα μας ταίριαζε καλύτερα. Είναι ψηλότερο κορμί, θα γέμισε και τη θέση 3 που χρειαζόμαστε ένα backup.

    Υπόθεση 7η. 3ο σέντερ. Ο Μπλακ καλά ξεκουμπίδια. Από ότι άκουσα τον ζαχαρώνει ο βάζελος. Ο Μπολομπόι είναι περίεργη φάση. Δεν βρήκε αρκετό χρόνο να παίξει, έπαιζε μονίμως σε λάθος θέση, αλλά αυτό που έδειξε στο τέλος είναι ότι αν βρει ρυθμό, μπορεί κι αυτός να βοηθήσει.... είναι παίκτης που έχει ψηθεί σε τοπ επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς χρειαζόμαστε ένα 3ο σέντερ, ο οποίος λόγω ύπαρξης του Μιλουτίνοφ και του Φαλ δεν θα έχει πάντα χρόνο συμμετοχής.... τουλάχιστον στο 5.
    Υπόθεση 8η: Πίτερς. Θεωρώ ότι δεν είναι παίκτης για να παίζει 5-10 λεπτά. Τόσο έπαιζε γι αυτό δε βρήκε ρυθμό. Θυμάμαι ότι στο τελευταίο ματς με το βάζελο που ήξερε ότι θα υπολογιζόταν είτε για βασικός, είτε για να παίξει αρκετά, βγήκε μπροστά και θεωρώ ότι αν το ματς δεν είχε διακοπεί, αυτός είναι που θα ήταν ο εφιάλτης του βάζελου σε όσα θα είχε γράψει το κοντέρ. Είναι παίκτης (όπως κι ο Κάνααν) που έτσι και νοιώσει ότι βρήκε το χέρι του, σουτάρει ασταμάτητα τρίποντα. Κι εκεί που μπορεί να είσαι 3-4 πόντους μπροστά, να βρεθείς σε λίγο χρόνο με +15 και να μην ξέρεις πως σου ήρθε. Είναι κλασικός killer σουτέρ στη μέρα του. Αμυντικά δεν είναι και κάνας σούπερ ντούπερ, αλλά η παρουσία του μέσα στο τερέν, δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο να παίξει ζώνες... ειδικά αν χρησιμοποιηθεί με Βεζένκοφ.

    ΑΠΟΨΗ: Θεωρώ ότι καλύτερα θα βόλευε να μη μιλάγαμε για αμιγώς 5άρι για 3ο σέντερ, αλλά για 4ο5άρι έτσι ώστε να παίζει και στο 4. Το ρόλο αυτό μπορεί να τον επωμιστεί ο Μπολομπόι, αλλά ακόμα και αν φύγει, πρέπει ο επόμενος που θα ρθει, να παίζει παραπάνω, γιατί αλλιώς δεν θα βρει ρυθμό για τα δύσκολα.
    Από την άλλη, ο Πίτερς μπορεί να παραμείνει στην ομάδα, φτάνει να παίζει και στο 3 λιγάκι για να παίρνει παραπάνω χρόνο. Αν θέλουμε, μπορούμε και τους δύο να τους αντικαταστήσουμε εκ του ασφαλούς, αλλά θα πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο. Δηλαδή να πάρουμε
    - ένα αθλητικό 4αρο5αρι να παίξει το χρόνο που θα κάθεται στον πάγκο ο Βεζένκοφ, συν ότι μπορεί να βγει στο 5
    - ενα 3αρο4αρι στυλ Χεζονια που να δίνει ανάσες στον Παπανικολάου και να μπορεί να παίξει και στο 4 σε περίπτωση ελλείψεων λόγω τραυματισμού, ξεκούρασης παικτών κλπ.
    Εναλλακτικά μπορούμε να κρατήσουμε και τους δύο και να πάρουμε ένα 3άρι. Ή αν πούμε ότι παίρνουμε έναν παίκτη σα το Νάναλι, δε θα χρειαστούμε ούτε έξτρα 3άρι. Όπως και να χει πάντως, αν πούμε ότι πάμε σε φόρμουλα που Μπόλομποι και Πίτερς παραμένουν, θα πρέπει να αξιοποιηθούν καλύτερα. Ή αν πάμε σε προσθήκη παίκτη που είναι περισσότερο ή αμιγώς γκαρντ (πχ Ντόρσεϊ), να χρησιμοποιούμε τον Πιτερς και ως 3άρι.
    Πάντως μην ξεγιελιέστε. Το ρόστερ μας κανονικά δε θέλει φοβερές αλλαγές. Αν προχωρήσουμε σε μερικές παραπάνω, θα πρέπει να είναι μόνο για καλύτερο balance. Αλλά ακόμα κι αν απλά πούμε... έρχεται Μιλουτίνοφ, Ντόρσεϊ (ή ένας ξένος περιφερειακός) και φεύγει ο Μπλακ, είμαστε κομπλέ.

    Υπόθεση 9η: Παπαθανασίου (Πάπας). Σε κάθε περίπτωση κάνει προετοιμασία με την ομάδα και πάει κάπου δανεικός που θα παίζει.... κατά προτίμηση εξωτερικό. Θεωρώ ότι δεν θα του κάνει καλό να παραμείνει και 2η χρονιά στην ομάδα με τον ίδιο ρόλο.... πρέπει να αφήσει το 'μόνο garbage time' και να αρχίσει να παίζει λίγο αληθινό μπάσκετ.
    Υπόθεση 10η: Τσιάμης. Νομίζω είναι πιο πίσω σε ετοιμότητα από τον Παπαθανασίου. Καλό θα ήταν να δοθεί κάπου δανεικός να παίζει, αλλά δεν ξέρω πού μπορεί να πάει... το να παραμείνει να παιζει Α2 και σε ομάδες όπως ο Τρίτωνας, είναι χάσιμο χρόνου.... ακόμα και οι ομάδες Α1 δεν νομίζω ότι βοηθάνε ιδιαίτερα τους καλούς παίκτες να εξελιχτούν. Εκτός κι αν ο Σπανούλης παραμείνει σε ομάδα Α1 και στείλεις κάνα νεαρό παίκτη εκεί. Πάντως πρέπει κι ο Τσιάμης σε 1η φάση να κάνει προετοιμασία με την ομάδα και μετά ότι άλλο.
    Υπόθεση 11η: άλλα Ελληνόπουλα. Κάποια στιγμή είχα διαβάσει ότι έκλεισε ο Τανούλης... δε μου κάνουν αίσθηση παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Μέχρι κι αν ψηθούν, μπορεί να έχουν φύγει απ την ομάδα για μια ομάδα που θα τους δώσει ρόλο νωρίτερα από μας. Ο Ρογκαβόπουλος φαίνεται ότι πάει Μπασκόνια.... θα τον έχουμε υπόψη για το μέλλον, αν κι εφόσον διακριθεί εκεί. Για κάποιον άλλον δεν έχω ακούσει κάτι.

    Δε γράφω ρόστερ γιατί η κατάσταση είναι ρευστή. Θα επανέλθω όμως όταν αρχίσουν και γίνονται κινήσεις.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...