roumeliotis

Carwiz

Αλλοίωση πρωταθλήματος 2023-24 υπέρ ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Με μια σκανδαλώδη και συνάμα άκρως επικίνδυνη εξαιτίας του δεδικασμένου απόφαση, ο ΠΑΟ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (ενώ κουβαλούσε ήδη μία από το Game 2) για τα επεισόδια και τη διακοπή στον τέταρτο τελικό της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι παρότι απειλούνταν με αφαίρεση δύο βαθμών τελικά δεν τιμωρήθηκαν με τέτοια ποινή και έτσι δεν θα αρχίσουν τη σεζόν με -2 κάτι που συνιστά αλλοίωση πρωταθλήματος μιας και σε ανάλογες περιπτώσεις ο Θρύλος ξεκίναγε με αφαίρεση βαθμών την επόμενη σεζόν.

Αντίθετα, τους επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 17.300 ευρώ για τα παραπτώματα που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.

Μια απόφαση-σκάνδαλο καθώς δίνει πλέον το δικαίωμα στους απανταχού χουλιγκάνους-ανεγκέφαλους να σπάνε τα γήπεδα, να πετάνε αντικείμενα στους αντιπάλους παίκτες και προπονητές, να κάνουν ντου στο παρκέ, να καταστρέφουν υλικό της γραμματείας και πολλά ακόμα αίσχη και στο τέλος η ομάδα τους να πέφτει στα μαλακά με προστιματάκια και κεκλεισμένων κόντρα σε Κολοσσούς και Καρδίτσες.

Αναλυτικά η απόφαση:

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, την ποινή της έγγραφης επίπληξης με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και χρηματικό πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ, β) για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, γ) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις, την ποινή της επίπληξης και το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, δ) για επεισόδια (καπνογόνα, κροτίδες) εκτός του αγωνιστικού χώρου (κερκίδες),το χρηματικό πρόστιμο των δύο χιλιάδων τετρακοσίων (2.400,00) ευρώ, ε) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ειδικότερα ρίψη ομάδας αντικειμένων, χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ και στ) για επεισόδια που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα και ο αγώνας δεν διακοπεί οριστικά λόγω των επεισοδίων αυτών, την ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 15-6-2023.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

43 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 03:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λέει ο Ηλίας Θεοδωρακης;;;;;;
    Ότι δεν παίζει από την μεριά του Ολυμπιακού να κάνει ένσταση για την μη τιμωρία του παο,κ ότι μπορεί ο βαζελος να κάνει ένσταση για να γίνει μικρότερη η τιμωρία.
    Πάμε να Απαντήσουμε.
    1ον.ας κάνει ότι μπορεί ο Ολυμπιακός για να σβήσει η ποινή της μίας αγωνιστικής. Κ να ΣΒΗΣΕΙ.
    2ον. Να βγάλει ανακοίνωση η Διοίκηση του Ολυμπιακού που να λέει.
    Ελπίζουμε να μην ισχύσει η τιμωρία του παο κ να έχει κόσμο το οακα γιατί ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ να τους Κερδίζουμε εδώ μέσα.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά μπορούμε αγαπητό redgoal να μάθουμε αν ακόμα κάνει κουμάντο ο Δημητράκης;
    Γιατί αν είναι έτσι διαβάζουμε δηλώσεις του νέου προπονητή τους ότι φτιάχνει ομάδα f4 και Ευρωλίγκα, οπότε θα έχουμε μία από τα ίδια τα παλιά γιαυτό μιλάμε ακόμα για «μέχρι τέλους»;
    Είμαστε ή δεν είμαστε ο μεγαλύτερος οργανισμός στη χώρα που απαιτείται να τον σέβονται όλοι;
    Διευκρινίζουμε ότι έχουμε τον καλύτερο προπονητή την καλύτερη ομάδα και σαφώς τους σοβαρότερους προέδρους αναμφισβήτητα!!!!!
    Αρκεί όμως και να το αποδεικνύουμε απαγορεύοντας στον κάθε «ασόβαρο» να βγάζει «αστείες» αποφάσεις και τιμωρίες!!
    Ερώτημα κάνουμε!!!!!!!!

    REDGOAL: Τι να σου πούμε ρε φίλε; Εμείς τον 17ο της Ευρωλίγκας που του ρίξαμε 28 πόντους στην έδρα του και απέμεναν 12 λεπτά για να του ρίξουμε 40άρα, δεν τον φοβόμαστε. Η διαιτησία των ημερών Βαζελακόπουλου τελείωσε. Στο φινάλε και μεις κάναμε Έλληνα τον Γουόκαπ και πήραμε το ΣΕΦ για 50 χρόνια. Άρα κάνουμε εμείς κουμάντο;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @ThanRed
    Ρε παιδιά, μη γράφετε ότι θέλετε... ψάξτε το λίγο το ζήτημα και μην εκτίθεστε με καφενειακά σενάρια... βάση νόμου δε στέκει καμία ένσταση, αναθεώρηση, προσφυγή κλπ από τη μεριά τη δική μας.... τελείωσε το θέμα.
    Και μάλιστα ο βάζελος έχει και δικαίωμα να κάνει και έφεση και να δοκιμάσει να τις χαμηλώσει τις 3 αγωνιστικές.
    Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα...

  • ThanRed
    ThanRed Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα,

    περιμενε κανεις κατι διαφορετικο? Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε.

    Υπαρχει κατι που λεγετε: επιλεκτικη εφαρμογη νομου και αρχη ισονομιας.

    Ενας σοβαρος δικηγορος αν τα χρησιμοποιησει και ζητησει η ΚΑΕ να γινει επανεξεταση της υποθεσης (Μια και εχει ενομο συμφερων) θα αλλαξει η αποφαση. Μην ξεχναμε οτι και οι δικαστες κρινονται, αρκει καποιος να μπορει να τεκμηριώσει τα λαθη τους ή τις παραβλεψεις τους.

    Το θεμα ειναι τι θελει να κανει η ΚΑΕ. Εγω θα το κυνηγούσα, εστω και για να εχουν το φοβο στο μελλον.

    Ειμαι της λογικης, αφου δεν σε σοβονται, πρεπει να σε φοβουνται!!

    RED, ποια η γνωμη σου?

    Ευχαριστω

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 01:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, προκειπτει απο εσας 50-50 να παραμεινει ο Σλουκας ή επιμενετε στο αρχικο ρεπορταζ πως εχει συμφωνησει για ανανεωση 2+1;

    REDGOAL: Φίλε έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό για 3 χρόνια συμβόλαιο με συγκεκριμένο ποσό και έχει πει ότι τον καλύπτει οικονομικά και είναι ΟΚ. Αυτό ξέρουμε και αυτό ισχύει. Από 'κει και πέρα, δεν ξέρουμε τίποτα...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 01:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες, η δικαστης που εβγαλε την εκτρωματικη αυτη αποφαση ηταν παρουσα στον αγωνα του ΟΑΚΑ.

    Αυτο οσον αφορα το 'συστημα' που εξακολουθει να δουλευει κατω απο το τραπεζι για τους πρασινους.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeathStroke7 Φιλε συμφωνω μεχρι κεραιας με οσα γραφεις τοσο για τα εξωαγωνιστικα (και μενα μου αρκει η ισονομια) οσο και για τα αγωνιστικα.
    Υπομονη λιγες μερες να δουμε που θα παει το πραγμα με το ροστερ

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 00:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γνωστό σάιτ πανηγυρίζει που έφυγε ο CEO της Ευρωλίγκας και που Μποντίρογκα θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στην διαιτησία. Αν ο Ολυμπιακός ήταν ανάμεσα στις 7 ομάδες που αποφάσισαν για αυτό τότε είναι σαν να πυροβόλησε τα πόδια του!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 Και βέβαια εννοείται οτι με αφαιρέσεις βαθμών τμωρείται μόνο ο Ολυμπιακός!!! Εγώ παρόλα όσα έχουμε τραβήξει θέλω ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Δεν θέλω να γίνω χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Θέλω να πιστεύω οτι άμα προχθές ήμασταν εμείς στην θέση του Παναθηναικού οι ρέφερι θα έγραφαν τα ίδια στο φύλλο αγώνα. Γενικά πάντως είμαι αντίθετος στο να πληρώνουν οι ομάδες τις καφρίλες των οπαδών.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @KΡ
    Καλύτερα ας κοιτάξουμε εμείς τη δουλειά μας αδερφέ. Ζούμε σε μια τριτοκοσμική διεφθαρμένη χώρα... αν μπορούν εγκληματίες να κάνουν λάστιχο το νόμο και να γλυτώνουν απ το να σαπίσουν μέσα στη φυλακή, θα κάνουν λάστιχο το νόμο και στον αθλητισμό.
    Επειδή σου μίλησα για νομικά, να ξέρεις ότι δεν είμαι δικηγόρος, αλλά λόγω επαγγέλματος μας κάνανε και λίγο απ αυτά... όχι σπουδαία πράγματα... αυτά που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να γνωρίζει -μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος- ο κάθε Έλληνας πολίτης προκειμένου να μην τον κοροϊδεύουν ασύστολα οι διάφοροι επιτείδιοι.
    Όλο το νομικό σύστημα έχει στηριχτεί σε μια αρχή που λέγεται με Λατινικό απόφθεγμα
    In dubio pro reo δλδ εν αμφιβολία, υπέρ του κατηγορουμένου....
    όταν υπάρχουν αμφιβολίες δεν καταδικάζεις τον κατηγορούμενο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...