roumeliotis

Carwiz

Γλέντι στα μπουζούκια για τους τρεμπλούχους

casino loutrakiou
redwell

Τρελό... γλέντι στα μπουζούκια όπως είθισται ακολούθησε της φιέστας για το τρεμπλ από τον μπασκετικό Ολυμπιακό, με παίκτες, προπονητικό τιμ, ολο το σταφ και η διοίκηση να πηγαίνουν στο Fantasia Live για να συνεχίσουν τα πανηγύρια για την ιστορική σεζόν που έκλεισε με Σούπερ Καπ, Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Μετά την απονομή και την αποθέωση στο κατάμεστο ΣΕΦ, οι τρεμπλούχοι συνέχισαν το γλέντι τους στα μπουζούκια υπό τους ήχους του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά.

Ο πρώτος καλωσόρισε τους ερυθρόλευκους κάνοντας ειδική αναφορά σε Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ενώ η Λένα Ζευγαρά ντύθηκε με την σημαία και οι παίκτες ανέβηκαν στην πίστα και χόρεψαν με τον Αϊζάια Κάνααν να κλέβει την παράσταση.

Οι φίλοι των Πειραιωτών που βρέθηκαν εκεί με συνθήματα έδιναν τον ρυθμό, ενώ οι παίκτες της ομάδας ένωσαν τις φωνές τους με τον κόσμο, όταν καλούσαν εν χορώ τον Σάσα Βεζένκοφ να μείνει στην ομάδα και να... γράψει στα παλιά του τα παπούτσια το Σακραμέντο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Και αγαπήσετε ξανά τους πελάτες !!! Τουρκοβαζελοι θα σας χορτάσω πατάτες μπουνταλαδες !!!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Mr ηγέτης Σλούκας κουράζει επικίνδυνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή τι θέλει στα 34 του να ξεκινάει βασικός και να παίζει μίνιμουμ 30 λεπτά???!!! Αντί να κάνει την αυτοκριτική του που σε ένα ακόμα φάιναλ φορ ήταν κατώτερος των δυνατοτήτων του και των προσδοκιών συμπεριφέρεται λες και μας κάνει χάρη που είναι στο Ολυμπιακό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σαν πολλή καλοσύνη δεν του έχουν δείξει οι Αγγελόπουλοι???!!! Δηλαδή επειδή έχει Ελληνικό διαβατήριο και επειδή υπάρχει έλλειψη μεγάλων πλει μεικερ στην Ευρωλίγκα θα ανεχόμαστε τις παραξενιές και τους βεντετισμούς του????!!!!

    Αν δεν σου αρέσει κύριε Σλούκα ο ρόλος σου στον Ολυμπιακό στο καλό και να μας γράφεις!!!!!! Τράβα στον Ομπράντοβιτς και στην Παρτίζαν να σε κανακεύουν!!!!!!! Ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζώκας είναι πάνω από εσένα!!!! Αν μείνει ο Βεζένκοφ πραγματικά δεν μου καίγεται πραγματικά καρφάκι αν φύγεις. Με λιγότερα από τα λεφτά που χρειάζονται για την ανανέωση σου είμαι αισιόδοξος οτι ο Μπαρτζώκας μπορεί να βρει κάποιον νεότερο και κυρίως κάποιον πραγματικά ΗΓΕΤΗ για την θέση σου!!!

  • sonof7thejohn
    sonof7thejohn Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόφαση σκάνδαλο , πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση οι πρόεδροι .Δεν πρέπει να το αφήσουν έτσι !!!

  • sonof7thejohn
    sonof7thejohn Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντγκολ γράψε για τα όργια που γίνονται με Τηγάνιδες και τις αποφάσεις τις σημερινές γιατί βλέπω οι άλλοι πάνε να κάνουν τα ίδια με παλιά . Καλά τα μέχρι τέλους ( όλοι μαζί τους είμαστε ) , αλλά εδώ βλέπω ότι πάλι κάνουν ότι θέλουν . Απόφαση σκάνδαλο η σημερινή και ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει ανακοίνωση !!!

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal εμαθες τις ποινες που βγηκαν για τον επειδοδιακο αγωνα της Πεμπτης; Πουπουλα τελειως. Μονο κεκλησμενων των θυρων 4 και 1 αγωνιστικες και ενα προστημο των 17.500...

    Και ολα αυτα γιατι η διαιτησια διεκοψε τον αγωνα, χωρις να συναινεσει η αστυνομια

  • Μj
    Μj Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ισχύει ;κόμη ότι ο Σλούκας θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ? Γιατί έκανε περίεργες δηλώσεις εχθές .

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ( ΜΗ)ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑΙΚΟΥ

  • Νικη
    Νικη Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Το 15 που εφυγε ο Σλουκας ,ισως να χε δικιο..εβλεπε οτι ολα ηταν γυρω απ τον Σπανουλη ενω ο ίδιος ηθελε να πρωταγωνιστησει..ισως και να ταν λαθος κι αν ειχε μεινει εδω να χε πατυχει πιο πολλα..δεν μπορεις να κρινεις με ασφαλεια τα υποθετικα σεναρια..
    Για τη σημερινη κατασταση, δεν θεωρω παραλογο που διαπραγματευεται την θεση του..το γεγονος οτι το RG λεει οτι θα μεινει με καθησυχαζει..

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard πολύ πολύ καλός παίκτης ο Σίκμα, αλλά αν μείνει η Βεζέ, νομίζω χρειαζόμαστε κάτι άλλο εκεί.

  • Αλέκος
    Αλέκος Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal ο μπολομποι θα μείνει ως τρίτος σεντερ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...