roumeliotis

Carwiz

«Προσπαθώ να έχω επιρροή στον αγώνα»

casino loutrakiou
redwell

Σταθερά καλή σειρά τελικών κάνει ο Τζόελ Μπολομπόι και δικαίως έχει αποσπάσει το χειροκρότημα από τους συμπαίκτες και τον προπονητή του αλλά και την εξέδρα, με τον έμπειρο σέντερ να τονίζει μετά τη νίκη στο Game-3 τα εξής:

«Προσπαθώ να μπω στο παρκέ και να έχω επιρροή στον αγώνα. Ο κόουτς έκανε rotation για να δώσει ενέργεια και να αλλάξει τον ρυθμό. Κατάφερα να κάνω δύο μεγάλα μπλοκ και να καρφώσω.

Το επόμενο βήμα ήταν πως ο κόσμος πήρε ενέργεια, τα πράγματα πήγαν όπως τα θέλαμε και απογειωθήκαμε. Επιστρέψαμε στο αμυντικό μας πλάνο που έχει επιτυχία. Στο προηγούμενο παιχνίδι αρκετά πράγματα ήταν εκτός του ελέγχου μας.

Με τον Τόμας (Γουόκαπ) και τον Σάσα (Βεζένκοφ) δεν είχαμε ολόκληρη την ομάδα στο τέλος και όμως χάσαμε στο φινάλε. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να παλέψεις σε καθε αγώνα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμείς θέλουμε τον Μπολομπόϊ του πρώτου διμήνου της σεζόν . Αυτός ήταν παικταρας.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά, απέναντι στον ποα όλοι οι ψηλοί παίζουν καλά. Τον είδαμε τον παίκτη, δεν κάνει, είναι ότι χειρότερο έχουμε φέρει ποτέ και υπάρχουν ακόμα φωνές που λένε για παραμονή? Δηλαδή τι σας άρεσε? Παιχνίδι με πλάτη μηδεν, πιβοτ για κλάματα, θέση σώματος αστεία, χάνει την ισορροπία του για πλάκα, σουτ με το ένα χέρι στα δύο μέτρα που είναι προσευχή, iq πολύ χαμηλό. Πραγματικά δε κάνει τίποτα σωστά, απλά με τον βάζελο φαίνονται καλοί ακόμα και οι κουλοί. Θα γελάει ο κόσμος αν μείνει.

  • Τακης
    Τακης Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορεί να μείνει για τρίτος ψηλός γιατί έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο. Με λιγότερα από τα μισά του χρήματα βρίσκεις άνετα τρίτο πενταρι

  • Panos7
    Panos7 Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να μείνει.Αυτος είναι ο αθλητικός ψηλός. Τον έχουμε.Μιλουτινοφ αντί Black.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως αντικειμενικά απέναντι στον ποα σε όλα τα παιχνίδια είναι μια χαρά αξιοπρεπής. Βέβαια με την κατάσταση που βρίσκεται φέτος ο Παπαγιάννης και με τον παλαίμαχο Γκουντάιτις δεν είναι και η πιο δυνατή δυάδα ψηλών αλλά και πάλι.
    Όταν τον αποκτήσαμε το καλοκαίρι και πιστεύοντας πως έρχεται στην θέση του Ζαν-Σαρλ (να παίρνει δηλαδή 5-7 λεπτά στο 4 και 10-12 στο 5) τον θεώρησα σαφή αναβάθμιση. Πιο έμπειρος, πιο αθλητικός και πιο δυνατός από τον προκάτοχο του. Ωστόσο η χρησιμοποίηση του με διέψευσε. Ενώ στα φιλικά φαινόταν να ταιριάζουν σαν δίδυμο με τον Μπλακ στο 4-5 σε επίσημο παιχνίδι δεν τους είδαμε ποτέ μαζί. Ούτε όταν ήταν τραυματίας ο Βεζένκοφ ή υπήρχαν ως αντίπαλοι βαριά τεσσάρια που δεν μάτσαραν καλά με Πίτερς-Βέζε. Ένα αυτό.
    Δεύτερο, η απόδοση του Μπλακ που ενδεχομένως δεν την περίμενε κανείς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάει πιο πίσω στο ροτέισον με πολλά DNP. Ειδικά το δίμηνο που ο Μπλακ θύμιζε τον παίχτη του παρελθόντος και έπαιζε σαν να ήταν ο βασικός μας ψηλός.
    Τρίτο, σε ορισμένα παιχνίδια ήταν όντως εκνευριστικός. Ναι δεν έπαιρνε πολλά λεπτά, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι έτοιμος ακόμα και για 10 δευτερόλεπτα να βοηθήσεις. Έχει και αυτό το ράθυμο στυλάκι που πολλές φορές τον κάνει να μοιάζει αδιάφορος και ήρθε και έδεσε το γλυκό.
    Αν αδικήθηκε; Δεν το γνωρίζω γιατί δεν τον ζούσα καθημερινά. Μπορεί για παράδειγμα να ήταν αδιάφορος στις προπονήσεις και γι'αυτό να μην έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το μονοετές συμβόλαιο αφού στην ουσία γνώριζε από όταν αποκτήθηκε πως σε περίπτωση φετινής απόκτησης του Μίλου θα ήταν ο πρώτος που θα χαιρετούσε.
    Πάντως, το έχω γράψει και άλλες φορές, αν δεχθεί ένα συμβόλαιο γύρω στις 600-700χιλ και αρχίζει να χρησιμοποιείται και στο 4 μια χαρά μου κάνει για πέμπτος ψηλός. Είναι αρκετά αθλητικός και μπορεί να σουτάρει από τα 4-5 μέτρα, δύο στοιχεία που δεν έχει κανένας άλλος παίχτης της frontline μας. Που και που ρίχνει και κάνα τρίποντο.
    Συμπερασματικά, η προσωπική μου άποψη είναι πως πρόκειται για καλύτερο παίχτη από αυτό που μας έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς και θα ήθελα να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία αν και κατά 95% θα αποχωρήσει.

  • ac/dc
    ac/dc Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Για αυτα που κανει μπορεις να βρεις ποιο φθηνο στα μισα λεφτα και με σουτ απο τα 5 μετρα Που μας λειπει το σουτ απο ψηλο.

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να μείνει... σίγουρα έχει αδικηθεί φέτος όσον αφορά το χρόνο του...το σίγουρο είναι ότι είναι ένας παίκτης που είναι από το πάνω ράφι της Ευρωλίγκας κ νομίζω ότι ταιριάζει με το αμυντικό σύστημα του Ολυμπιακού... γρήγορα πλάγια βήματα μακριά χέρια.. στοιχεία που δεν συναντάς εύκολα σε ψηλούς κ σίγουρα η δεύτερη χρονιά θα είναι καλύτερη... επίσης μπορεί να παίξει κ σαν δεύτερος ψηλός ανάλογα με τον αντίπαλο...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πιο αδικημένος παίκτης...

  • Τκ
    Τκ Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να του σναγνωρισουμε ότι και αυτός και ο κανααν με τον ΠΟΑ έχουν κάνει από καλές έως πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Μπραβο του

  • Γιώργος
    Γιώργος Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα redgoal!! Θεωρώ ότι πρέπει να κερδίσουμε την Πέμπτη γιατί ήμαστε καλύτεροι! Παπανικολάου και Σλούκας μένουν? Υπάρχει επαφή ή διαφωνία?
    Ευχαριστώ πολύ!

    REDGOAL: Θα μείνουν

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...