roumeliotis

Carwiz

Για το 2-0 στην Πυλαία ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα στα ημιτελικά της Basket League για τον Θρύλο μετά το F4 στο Κάουνας, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία την Πέμπτη (25/05, 19:15, ΕΡΤ3) για τον δεύτερο ημιτελικό.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν όσο το δυνατό πιο σύντομα να γυρίσουν τον... διακόπτη και να παρουσιαστούν έτοιμοι στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος σε ημιτελικούς και τελικούς.

Στο πρώτο ματς του ΣΕΦ, η ομάδα του Γιωργου Μπαρτζώκα είχε επικρατήσει άνετα με 83-65 και θέλει άλλες δύο νίκες για να προκριθεί.

Ο Coach-B δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ταρίκ Μπλακ καθώς ο Αμερικανός σέντερ δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη αφού ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Αϊζάια Κάναν, αφού δεν βρίσκεται στη λίστα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    al-7
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ 1997 ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΩ ΤΟ 2012 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΗ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΟΣΟ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΦΑΛ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΜΕΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΝΕΙ

  • txc
    txc Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ο αθλητισμός έτσι είναι,μην κλαίτε πάνω από το χυμένο γάλα.όπως πήραμε το 2012 την ευρωλίγκα στο τελευταίο δευτερόλεπτο,αυτή τη φορά τη χάσαμε.that's life!

  •  al-7
    al-7 Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    MK7 το τέλ αβιβ μου προκάλεσε θλίψη που τη κουβαλούσα μέχρι το 2012 ,δε μου έφυγε το 1997.Το κυριακάτικο μου προκάλεσε ΘΥΜΟ.Απ'όσα έγιναν δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε πήραμε ένα γαμ....ο ταϊμ αουτ μετά το τρίποντο του Σέρχι να ηρεμήσει τους παίκτες μας,γιατί ο Κάναν δε πήρε κανένα σουτ που ήταν σε μέρα στο τελευταίο 2λεπτο...αλλά πήραμε ταϊμ άουτ μετά το καλάθι του Γιούλ στα 3.1 και ξαφνικά ζητάγαμε ηρεμία που είχε χαθεί απ'το 78-72...Κρίμα...

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα,δύσκολα τα άντε από εδώ και επτά..η ομάδα..όσο και να, προσπαθήσει, θελήσει,θα ειναι ψυχολογικά ,, πεσμένη. Εγώ βλέπω,με αρκετό κόπο να περνάμε τον ΠΑΟΚ,καλή ομάδα επιθετικά,όταν βρει Ρυθμό...και ο ΠΑΟ θα προσπαθήσει αν Ρία ο ανταγωνιστικός...θα μας κοντάρι σε ένα δύο ματς..

    Θα δείξει σήμερα,αν έχω δίκιο...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @ThanRed Δυστυχως φιλε ο αθλητισμος και δη ο επαγγελματικος ειναι μια προεκταση της ιδιας της ζωης και η ζωη οπως ξερουμε ειναι απροβλεπτη αλλα και αδικη. Σκεψου λοιπον οτι ο παικτης (Γιουλ) που με βρωμικο τροπο προκαλεσε στο Βελιγραδι ενα ντομινο εξελιξεων που ανετρεψαν τελικα το εις βαρος της ομαδας του 0-2 σε προκριση 3-2 το εφερε ετσι η ζωη (η μοιρα οπως θες πες το) να επιβραβευτει κι απο πανω βαζοντας τους μοναδικους δυο ποντους του στον τελικο στο buzzer που εκρινε την κουπα για να μας δειξει κιολας μετα το σιχαμα και τα γεννητικα του οργανα.Απιστευτα πραγματα.

    Η Ευρωλιγκα δεν προκειται να αλλαξει φιλε.Εχει δειξει πολλακις αρνηση να διορθωσει τις παθογενειες της.Εδω χρονια φωναζει ο κοσμος να καθιερωσει στην τελευταια αγωνιστικη της RS την διεξαγωγη των αγωνων ιδια μερα και ωρα ωστε να διασφαλιζεται η ακεραιοτητα του ανταγωνισμου και να μην υπαρχουν σκοπιμα αποτελεσματα προκειμενου καποια ομαδα να διαλεξει αντιπαλο και η διοργανωση κωφευει. Για το φ4 επισης πολλοι προπονητες εχουν εκφρασει την αποψη οτι πρεπει να καταργηθει και να παμε σε αμερικανικα προτυπα με σειρες ημιτελικων και τελικων ωστε να απονεμεται δικαιοσυνη και να κερδιζει το τροπαιο παντα η καλυτερη ομαδα και οχι απλα καποια καλη ομαδα που μπορει να σταθει τυχεροτερη σε μια βραδια-μια ζαριά. Ουτε αυτο ενδιαφερει την Ευρωλιγκα παρολο που τα περισσοτερα παιχνιδια θα εφερναν και περισσοτερα εσοδα απο τηλεοπτικα. Ειναι βλεπεις μεγαλα τα συμφεροντα των εμπλεκομενων πλευρων σε αυτο το πανηγυρακι που λεγεται φ4....
    Και μην βγει και πει κανεις οτι αν δεν υπηρχε το φ4 ο Ολυμπιακος θα ειχε μια Ευρωλιγκα λιγοτερη επειδη το 2012 εγινε το θαυμα της Πολης γιατι πολυ απλα η απαντηση ειναι οτι για μια Ευρωλιγκα που σχεδον σιγουρα θα χαναμε σε σειρα τελικων με την πανισχυρη τοτε Τσσκα υπαρχουν τουλαχιστον αλλες τρεις που πιθανοτατα- για να μην πω βεβαιοτατα -θα ειχαμε κατακτησει σε σειρες αγωνων επειδη εχαμε ξεκαθαρα καλυτερη ομαδα απο τις υπολοιπες τρεις της 4αδας.Στην σουμα λοιπον μπορει να ειχαμε και περισσοτερα τροπαια!
    Τελοσπαντων η πληγη που ανοιξε ο τροπος που χαθηκε η φετινη Ευρωλιγκα θα κλεισει μονο οταν φτασουμε ξανα στην κατακτηση της.Ηταν πραγματικα οδυνηρο αυτο που εγινε και για οσους ειχαμε ζησει και το Τελ Αβιβ το remake ηταν ακομα πιο επωδυνο.
    Για τα της ομαδας, τις προσθαφαιρεσεις που πρεπει να κανει κλπ βαζω προσωπικα ανω τελεια αφου σημερα επανερχεται σε αγωνιστικη δραση και υπαρχει ενας ακομη στοχος μπροστα της να κατακτηθει (τι κριμα θα γραφαμε ιστορια με ενα ανεπαναληπτο στα χρονικα Quadruple)
    Σε περιπου τρεις εβδομαδες που θα ξεκινησει και επισημα η off-season θα εχουμε καιρο να τα λεμε

  • Karababoglou
    Karababoglou Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας απολαυσουμε τον Veze στα τελευταια του παιχνιδια με την ομαδαρα μας....Δυστυχως για εμας την προταση που του εκαναν οι Kings δεν μπορει να την αρνηθει....

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @ThanRed, είναι πολύ σωστή η προσέγγιση σου για το πως πρέπει να διεξάγεται το final four, αλλά και το χάϊδεμα της Ρεάλ.
    Δεν μπορεί μια ομάδα που είναι πρώτη μετά από ένα μαραθώνιο 34 αγώνων να είναι στην ίδια μοίρα με τον 4o της κανονικής περιόδου. Ακόμα και το πλεονέκτημα του ενός εντός έδρας ματς που έχουν οι ομάδες της 4αδας της regular season , παρόλο που ιστορικά δείχνει άχαστο, είναι πολύ εύθραυστο. Το είδαμε φέτος και με εμάς εναντίον Φενερ και με το Ρεάλ - Παρτιζάν (ασχέτως αν επικράτησαν “ειδικές συνθήκες”) , αλλά και με το Μακάμπι - Μονακό .

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πεντε αγωνες εμεινα ακομα. Ας απολαυσουμε την ομαδαρα μας....

    Κριμα για την κουπα που δεν πειραμε, αλλα πραγματικα την χασαμε.

    Πρεπει να αλλαξουν μερικα πραγματα στο F4. Δεν μπορει σε 2 αγωνες να παιζεις ολη την χρονια. Ας παιζουν ολοι με ολους και να εχουν βαθμολογια. Ο πρωτος να ξεκινα με 3 βαθμους, ο δευτερος με 2, ο τριτος με 1 και ο τεταρτος με 0. Να υπαρχει επιβραβευση για ολη την χρονια, για την διαρκεια και την σταθεροτητα, που δειχνει η καθε ομαδα.

    Φετος θα επρεπε να ντρεπονται που πηρε η Ρεαλ την κουπα, η οποια δεν θα επρεπε να παιζει απο την τιμωρια που θα ειχε φαει. Αλλα βλεπεις Ισπανικη ομαδα η μια και Ομπραντοβιτσ απο την αλλη. ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑ

    Παμε να απολαυσουμε 2 αγωνες με ΠΑΟΚ και 3 με Περιστερι (πιο λογικο ειναι απο οτι με ΠΟΑ, εκτος και αν σφαξουν το Περιστερι οπως στον πρωτο αγωνα ....).

    Οπως και να εχει αν βρουμε τον ΠΟΑ περιμενω να την φαει περισσοτερο απο 35ποντους....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...