roumeliotis

Carwiz

«Η ήττα θα γυρίζει στο κεφάλι μας...»

casino loutrakiou
redwell

Ράκος... ο Σάσα Βεζένκοφ για την απώλεια της κούπας της Euroleague, με τον MVP των Πειραιωτών και της διοργάνωσης ολόκληρης να τονίζει κατά την επιστροφή της ομάδας από το Κάουνας τα ακόλουθα:

«Καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, για όσα καταφέραμε φέτος, για τη χημεία μας, για το έργο μας, για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε και για τις όμορφες στιγμές. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Ελέγχαμε το παιχνίδι για το μεγαλύτερο διάστημα. Εμείς φταίμε. Κάναμε λάθη. Δεν διαχειριστήκαμε καλά τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ήμασταν τόσο κοντα, αλλά το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα.

Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ευτυχώς σε 2-3 ημέρες έχουμε ξανά αγώνα, οπότε πάμε για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να τελειώσει η σεζόν όπως πρέπει.

Για κάποιες ημέρες ακόμα θα γυρίζει στο κεφάλι μας και σε εμάς και στον κόσμο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον κόσμο. Ήρθε στο Κάουνας εν μέσω εκλογών, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον περιμένουμε και στους τελικούς μαζί μας, για να κατακτήσουμε τον τελευταίο στόχο της σεζόν.

Εντάξει, όταν φτάνεις στις τελευταίες κατοχές σίγουρα παίζει ρόλο και η τύχη. Το θέμα είναι να μην φτάσεις μέχρι εκεί. Για το ότι φτάσαμε μέχρι εκεί νομίζω ότι ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • George 7
    George 7 Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι έξυπνοι μπορεί να χαίρονται με πορείες κ να έρχονται 2οι....καποοι άλλοι ΛΈΝΕ πορείες κ ΚΟΎΠΑ αν το αξίζω...προχθές το άξιζα με βάση τν απόδοση όλης της σεζόν...αυτα κ οποίος κατάλαβε καταλαβε..αυτοι που δν μπορούν ας μείνουν στα δεντρα....δν θα μας λειψουν

  • Τάκης Πεύκη
    Τάκης Πεύκη Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το τιμ, τον κόουτς Μπαρτζωκας, τους παίκτες, και τους προέδρους, για την μεγάλη ομάδα που φτιάξανε, και που ασφαλώς θα την ενισχύσουν για να έρθει και η δικαίωση. Φυσικά και στον μεγάλο κόσμο μας που ασφαλώς στενοχωρηθηκε και δεν κοιμήθηκε κανείς την Κυριακή, αλλά μέχρι εκεί παίδες. Ας ετοιμάσουμε μια θερμοτατη υποδοχή σε αυτό το καλόπαιδο τον Τζέιμς που όλοι διαβάσατε τις δηλώσεις του και ας συμπαρασταθουμε στην ομάδα που τώρα μας χρειάζεται περισσότερο. ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ

  • Κυριάκος
    Κυριάκος Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, καλημέρα.Την Κυριακή το βράδυ,στην κυριολεξία δεν κοιμήθηκα καθόλου απο την λύπη μου.Εχθες, όλη ημερα περιφερόμουν ασκόπως.Τωρα, σταδιακά,που σκέφτομαι με καθαρή σκέψη, βλέπω πως η "τύφλωση"για την οποία κάποιοι έχουν κατηγορηθεί προπονητές, παίχτες κλπ , εάν μπορούμε να την πούμε ετσι,δεν προέρχεται από ανικανότητα ή αδυναμία,αλλα απο το πάθος,απ την δίψα για να πετύχει η ομάδα τον σκοπό της.Παιρνουν εκατομμύρια και το θελουν πιο πολύ και απο εμάς,που ειμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι.. Η ομάδα από τότε που αποσύρθηκαν οι 2 σημαίες της,θα περίμενε κάποιος να περάσει μια περίοδο παρακμής και αναζήτησης αγωνιστικής ταυτότητας.Παρολα αυτα, συνέβη το ακριβώς αντίθετο.Χανουμε στον πόντο, ημιτελικό, τελικό θα μου πεις.Ψυχοφθόρο μεν,αλλά ταυτόχρονα βλέπω πως για να φτάσεις στην κορυφή όταν είσαι σε ενα μεταβατικό στάδιο(εννοώ απ την εποχή Σπανούλη-Πριντεζη), πρέπει να περάσεις απο χιλια κύματα...Τα χίλια κύματα για τον Ολυμπιακό, είναι τα F4.Δεν ειναι πχ η μάχη για την οκταδα .. Είμαι σίγουρος πως του χρόνου με οποιαδήποτε σύνθεση, πάλι θα είμαστε στο Βερολίνο..Και εκεί θα παλέψουμε πάλι..Και με λίγη τύχη (πολλές φορές εμπειρία και τύχη είναι συνώνυμοι όροι),θα πανηγυρίσουμε.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Να υποθεσω οτι ολοι αυτοι που κραζουν την ομαδα ειναι ακρως επιτυχημενοι στις δουλειες τους ,δεν εχουν κανει ποτε λαθη ,δεν εχουν επιτρεψει ποτε σε καποιον ανταγωνιστη τους να τους ξεπερασει . Η' αν για παραδειγμα ηταν οι δευτεροι καλυτεροι επαγγελματιες στην ευρωπη θα ενιωθαν αποτυχημενοι. φτανει πια με τις υστερικες τσιριδες ορισμενων που βγαζουν χολη και λυσσα απεναντι στην ομαδα που φετος καταφερε να μας κανει να μετραμε μερες και ωρες μεχρι τον επομενο αγωνα . Αν θελουμε να ασκησουμε κριτικη ας ξεκινησουμε απο τους εαυτους μας και μεα το παμε και παραπερα .

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 06:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σπανουλης ήταν ηγέτης και δεν το αμφισβήτησε κάνεις αυτό. Απλά πολλοί κάποια στιγμή έφτασε που είπαμε, φτάνει πια να χτίζονται ομάδες γύρω από εκείνον καθώς είχε φτάσει στο πικ της καριέρας του και όπως γίνεται με κάθε μεγάλο παίχτη σε κάθε άθλημα η ζωή προχωράει και πρέπει να παρθούν σκληρές αποφάσεις για το καλό της ομάδας.
    Και ο Γιουλ μεγάλος είναι για αυτό και δεν βλέπεις η ομάδα να είναι χτισμένη πάνω του.
    Ένας όλα πέρναγαν από εκείνον.
    Όπως λοιπόν κάποτε αποθεωναμε πχ τον Τζολε στο ποδόσφαιρο και φτάσαμε να λέμε κάποια στιγμή, φτάνει, σταματα, έτσι και ο Σπανουλης και ο κάθε Παιχταράς θα βιώσει το ίδιο.
    Ποτέ όμως δεν είπε κανείς ότι δεν υπήρξε αρχι-ηγετης. Ο μεγαλύτερος στην ιστορία του μπάσκετ!

    Από κει και πέρα, μην πέφτετε στο λάθος μετά από κάθε στραβοπάτημα η αποτυχία να γυρνάτε στο παρελθόν και να μηδενιζετε το παρόν. Και σήμερα έχει παίχτες καλούς, παίχτες που απέδειξαν την αξία τους και την ικανότητα τους τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, πετυχαινοντας πολύ σπουδαία πράγματα.

    Σπανουλης δεν υπάρχει. Ούτε ήταν εύκολο να βρεθεί τέτοια εποχή. Ίσως χρειαστούν πολλά χρόνια να βγει τέτοιος παίχτης.
    Σίγουρα τα 2 ευρωπαϊκά τρόπαια το 12 και 13 τα πήραμε με μεγάλη συμβολή του ίδιου αλλά αλλά 2 final4 με εκείνον παρόντα τα χάσαμε. Δεν κάνει ένας παίχτης τη διαφορά σε βαθμό τέτοιον ώστε να κερδίζεις ευρωλιγκες. Η Μπαρτσελονα από το 2010 έχει να σηκώσει κούπα. Αποτυγχάνει παταγωδώς. Ούτε στον τελικό δεν φτάνει!
    Τα έχετε βάψει μαύρα κάποιοι, αρκετοί, είναι δεκτή η στενοχώρια σας όπως και η δική μου. Δε κλείσαμε μάτι, θα μας πονάει πολλά χρόνια αυτή η ήττα, έτσι όπως ήρθε πάλι, όμως ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές. Όλοι το ίδιο νιώθουμε. Η διαφορά μας είναι ότι κάποιοι επιλέγετε να μειώσετε την αξία της ομάδας των παιχτών και του προπονητή για έναν αγώνα.
    Ξεχνάτε όλο το ταξίδι, την διαδρομή που έγινε μέχρι τον προορισμό σαν αχάριστοι, σαν οι έξυπνοι που ξέρουν καλύτερα από τον Μπαρτζωκα και την ομάδα για το τι κινήσεις χρειάζονται η τι αποφάσεις έπρεπε να παρθούν ώστε να μην χαθεί η κούπα.
    Αν είστε τόσο γνωστές γιατί δε πάτε να αφήσετε βιογραφικό για βοηθοί του Μπαρτζωκα η ακόμα και για να πάρετε τη θέση του στην ομάδα;;;
    Η μήπως εσείς πονατε περισσότερο;;;

  • Τακης
    Τακης Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 06:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αντί να πουν ευχαριστώ που διεκδικούμε την Ευρωλίγκα στο τελευταίο σουτ τα έχουν με τους Αγγελόπουλους και τον Μπαρτζώκα.....τι να πω....

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 05:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με Red7arrow !!! Μην κάνετε σαν μανιές που μαλώνουν μεταξύ τους !!! Μην είμαστε αχάριστοι !!! Γίνατε όλοι προπονητές και θα είχαμε το ευρωπαϊκό τώρα εάν ήσασταν στον πάγκο . Παίξατε ποτέ μπάσκετ έστω σε τοπικό επίπεδο ;;; Αυτά . . . Δεν μπορώ και γω τα λογικά μου έχασα επειδή είμαι οπαδός και τρελός για το μπάσκετ αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο !!! Άιντε να πούμε . . .

  • Apostolos7
    Apostolos7 Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 τελικά ήταν ηγέτης ο Σπανούλης που μας έβαλε ξανά στο ευρωπαϊκό στερέωμα; για πες μας ωραία κοιμήθηκε χθες ο Μπαρτζώκας στα τελευταία πέντε λεπτά τι εντολές έδωσε;ταιμ άουτ γιατί δεν πήρε; καλοπροαίρετα ρωτάω; αλήθεια κάνεις δεν έβλεπε ότι ο πιο ζεστός παίκτης ήταν ο κανααν; αφού οι επιλογές στην επίθεση ήταν τραγικές γιατί δεν πήρε ταιμ άουτ;θα τα πει κανείς αυτά;ο άλλος έπαιζε ζώνη τριάντα εννιά λεπτά και πήρε τον τίτλο πραγματικά όμως τόσο δύσκολο ήταν να την διασπάσει; πραγματικά αυτοκτόνησε η ομάδα και την ευθύνη έχει ο Μπαρτζώκας το ματς δεν χάθηκε στο σουτ του Γιουλ αλλά πιο πριν ας προσέχαμε

  • Αpostolos7
    Αpostolos7 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά ο Σπανούλης ήταν ηγέτης; γιατί κάποιοι και μάλιστα παρά πολλοί τον βριζατε για πείτε μας τελικά ήταν ηγέτης; περιμένω απάντηση καμιά τύχη δεν έπαιξε ρόλο μια χαρά κοιμήθηκε ο άλλος στον πάγκο και δεν μιλώ μόνο για τα χαμένα σουτ αλλά για την άμυνα πάρε ταιμ άουτ και δώσε εντολή για καλή περιφέρειακη άμυνα και άσε μόνο του τον ταβαρες με τον φαλ ότι και αν γίνει τρίποντο μην φας καλά στην επίθεση ούτε και εκεί μια εντολή δεν έδωσε τουλάχιστον να πάρει τις προσπάθειες ο κανααν ούτε αυτό οπότε μια χαρά χάσαμε ούτε ατυχία ούτε τίποτα με την Ρεάλ παίζαμε όχι με την Δάφνη και το παιχνίδι το έχασε ο Μπαρτζώκας ούτε ατυχία ούτε τίποτα

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...