roumeliotis

Carwiz

«Από τις χειρότερες καταστάσεις στην καριέρα μου»

casino loutrakiou
redwell

Την πίκρα του για το πώς τελείωσε η φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στη Euroleague εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την άφιξη του Θρύλου στην Αθήνα από το Κάουνας και τόνισε πως η ομάδα έκανε το καλύτερο που μπορούσε και υποσχέθηκε πως θα παραμείνει σε τοπ επίπεδο. Αναλυτικά:

«Ήταν μια φανταστική σεζόν, με δύσκολη κατάληξη. Ήταν επίπονο αυτό που έγινε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Το μπάσκετ δημιουργεί αυτά τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ξόδεψε χρήματα και κόπο για να έρθει στο Κάουνας. Κάποιοι ήρθαν οδικώς, έκαναν 3.000 χιλιόμετρα. Μέσα μου νιώθω ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Δυστυχώς δεν επιβραβευτήκαμε με αυτό που νόμιζα ότι αξίζαμε. Θα προσπαθήσουμε στην επόμενη υποχρέωσή μας να είμαστε όπως πρέπει.
Δεν ξέρω αν ήταν εμπνευσμένη η ομιλία μου στα αποδυτήρια, ήταν κάτι που πίστευα. Η δουλειά μου είναι να έχω κουράγιο. Μέσα μου ίσως να ήμουν και πιο στεναχωρημένος από τους παίκτες. Είμαι αρκετά χρόνια στα γήπεδα και έχω περάσει από τέτοιες καταστάσεις. Αν και παραδέχομαι ότι η χθεσινή ήταν από τις χειρότερες, αν όχι η χειρότερη. Εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε αυτές τις προσδοκίες. Όσο πιο ψηλά πάει η ομάδα, τόσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα και αρνητικά και θετικά. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποσχεθούμε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πηγαίνει για πολλά πράγματα, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Δεν θέλω να πω κάτι για τον εαυτό μου. Έχω τη μεγάλη τύχη να καθοδηγώ μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός σου παρέχει τη δυνατότητα, αν είσαι ευσυνείδητος επαγγελματίας και έχει λίγο συναίσθημα να φτάσεις σε επιτυχίες. Δυστυχώς και οι αποτυχίες είναι μέσα στον αθλητισμό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

30 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σπανουλης ειναι 50-50 να ειναι του χρονου σε ομαδα Ευρωλιγκας. Οχι στον Ολυμπιακο βεβαια αλλά μην παραξενευτειττε αν τον δειτε Βελιγραδι. Η Εφες ειναι κι αυτη μια ομαδα που το ψαχνει ο Μισκο.

    Απωτερος προορισμος στο μελλον η Ρεαλ. Εμεις θα περιμενουμε.

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σπανουλης διαλεξε το μονοπατι του μαρκετινγκ και πλεον αρχιζει και μου γινεται αντιπαθης..μακαρι να του κοψει και να το ανατρεψει..δεν μπορει καλα καλα να μην δικαιουσαι να λεγεσαι προπονητης , να σαι ποσο; 10 μηνες στη δουλεια; και να δηλωνεις οτι θες να κοουτσαρεις γιουρολικγα κλπ κλπ ..μ αυτα που λεει και που κανει , ανοιξε εναν γελοιο διαλογο οτι θα μπορουσε να ρθει στον ολυμπιακο ως προπονητης..πως θα γινει αυτο ; θα πετανε οι Αγγελοπουλοι λεφτα για να σπρωχνουν κουφιο διαφημιστικο προϊον οπως ειναι οι αντετοκουμπο, ο σαρας κι αλλοι τετοιοι; ο Ολυμπιακος ποτε δεν ηταν τετοια ομαδα .. Μπαρτσωκαρος και ξερο ψωμι..πιο επιτυχημενος δεν παει!!! Χαιρεσαι να βλεπεις το μπασκετ, χαιρεσαι να βλεπεις και τα εκτος παρκε, εγω τον βλεπω και στις συνεντευξεις με τους χορηγους..ο ανθρωπος πουλαει γιατι εχει περιεχομενο να δωσει!

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες, δεν υπαρχει καμιά αποτυχία. Χαμενη ευκαιρία ισως, αποτυχία ομως καθολου.

    Θα μιλουσαμε τωρα εδω για αποτυχια εαν δεν ειχαμε παει καν οχταδα? Εαν δεν ειχαμε παει Φ4? Εαν δεν ειχαμε παει τελικο?

    Δεν χασαμε κατι που το ειχαμε. Η Ρεαλ δεν ηλθε να μας παρει το κυπελλο απο την τροπαιοθηκη.

    Αγωνας δρομου ητανε και οι αντπαλοι εφτασαν πρωτοι με φωτο-φινις. Αποδεκτο, συνεχιζουμε γιατι θα υπαρχουν και αλλες κουρσες.

    Να επαναλαβω εδω, οτι σε αυτο το επιπεδο δεν υπαρχει ομαδα που να εχει τιποτα εξασφαλισμενο. Κι αυτο γιατι, στο κορυφαιο επιπεδο καμιά ομαδα δεν μπορει να παιξει το τελειο μπασκετ για 40' οπότε και οι αντιπαλοι θα εχουν την ευκαιαρία τους μεσα στο παιγνιδι.

    Ολοι θα εχουν μαι ή παραπανω ευκαιρίες σε εναν τελικο, το θεμα ειναι αν θα τις εκμεταλλευθουν. Εμεις το καναμε και το '12 και '13. Η Ρεαλ προχθες ειχε τους εμπειρους παιχτες της ξεκουραστους λογω ζωνης, και με λιγη τυχη πηρε τη νικη στο νημα. Συν Αθηνά και χείρα κίνει λεγανε οι Αρχαιοι. Δεν εφτανε βεβαια μονο η Αθηνά. Η 'χειρα' των Ροντριγκεθ και Γιουλ επαιξε κι αυτη ρολο. Οταν ριχνεις απειρα σουτ απεναντι στο σκιαχτρο των 2,21 στην προπονηση, δεν θα φοβηθεις να παρεις το σουτ απεναντι στον αντιπαλο των 2,18. Ο Κανααν στα 56" φοβηθηκε τον Ταβαρες, ο Γιουλ στα 12" δεν φοβηθηκε τον Φαλ, αυτο ειναι ολο. Αυτη μπορει να ειναι και η διαφορα αναμεσα σε παλιες καραβανες τυπου Σπανουλη και Γιουλ και σε Αμερικανους που εχουν μαθει να παιρνουν τα σουτ με τον αντιπαλο 5 μετρα μακρια.

  • nikpap1974
    nikpap1974 Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε προηγούμενο σχόλιο μου ήμουν πολύ καυστικός για τα λάθη που έγιναν και για αυτό λεω τα εξης: Ελπίζω το για μια ακομη φορά πάθημα να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάθημα. Και να ξεπεραστούν τα κολλήματα που όλοι έχουν διαπιστώσει. Το μόνο που μπορεί να ξεπεράσει αυτό το σοκ που έπαθε η ομάδα δυο συνεχόμενες χρονιές, είναι να πάρει ευρωλίγκες στην σειρά. Το αξίζουμε και μπορούμε να το κάνουμε. !! Μόνο έτσι θα ξεπεραστεί αυτο το ψυχολογικό βάρος που όλοι (παίκτες, προπονητής, φίλαθλοι) έχουν πλέον.

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Χάσαμε το τρόπαιο και έχουν βγει τώρα όλοι οι κατορθώματιες και οι ανύπαρκτοι και λένε ότι τους κατέβει.
    Σπανουλη για προπονητή θέλουν, προπονητές το παίζουν, παράνοια σκέτη!!!!
    Ρε σουργελα, αχάριστοι κρετίνοι....
    Δεν θα αλλάξετε ποτέ τομάρι.

    REDGOAL: Ο Μπαρτζώκας θα είναι προπονητής του Ολυμπιακού και το 2030 παίδες. Μην σκάτε άδικα...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλιά, σιγουρα ο κοουτς θα κανει αποτιμηση του Φ4 για να δει τι προσαρμογες θα χρειαστουν στην τακτικη κια ισως αυτο που λες να ειναι μια απο αυτες.

    Σε τετοιες περιπτωσεις, ενας προπονητης συνηθως παει με αυτο που ξερουν να κανουν καλυτερα οι παιχτες και ο κοουτς θεωρησε οτι αυτο ηταν η αμυνα. Το ειπε και στο ταϊμ αουτ 'Παιζουμε αμυνα ολη τη χρονιά, μπορουμε να βγαλουμε αυτη την αμυνα'.

    Σ' αυτο το επιπεδο ανταγωνισμου παντως, δεν ειναι ευκολο να παρεις παντα το τελαυταιο σουτ κανοντας φαουλ γαιατι αμεσως το κανει και ο αντπαλος για να παρει αυτο το 'πλεονεκτημα'. Π.χ. η ρεαλ μπορει να εκανε αμεσως φαουλ στα 10". Γι αυτο και βλεπουμε τοσα παιγνιδια που ειναι στους 1-2 ποντους διαφορά στο τελος να πηγαινουν στη γραμμη ανα 2-3 δευτερολεπτα. Και εδω που λεμε, ημαστε τοσο χαλια στις βολες προχθες και οι παιχτες εδειχναν τοσο κουρασμενοι που ο Μπαρτζωκας θεωρση οτι ηταν μαλον αυτοκτονία.

    Μια αλλη προσαρμογη ισως ειναι να μην επιλεγει το switch defense σε buzzer beaters αλλά να παει σε αρχικο full court press, και μαν-το-μαν, ισως hedge out (λιγο risky) ή ακομα και double team στον shooter. Πιθανοτατα για τον κοουτς καμιά απο αυτες τις επιλογες δεν ηταν η καταλληλη πολυ απλά για να εχει λιγο χρονο για την τελευταια κατοχη πως λες.

  • Τακης
    Τακης Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή θα μας τρελάνετε. Ο Σπανούλης από ποτέ είναι έτοιμος προπονητικά για ομάδα πρωταθλητισμού στην Ευρωλίγκα;; Σε δέκα χρόνια ίσως....ούτε μία σεζόν δεν είναι προπονητής. Μερικοί έχετε μπερδευτεί. Νομίζετε ότι επειδή κάποιος ήταν παικταρας σημαίνει ότι είναι και προπονηταρας . Ουδεμία σχέση έχει το ένα με το αλλο

  • Πανος
    Πανος Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Το οτι θα εχουν να πουν για τον Μπαρτζώκα μετά από αυτην την πορεία των τελευταίων ετών είναι τρομερό. Μια ομαδα που ηταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας την εφτασε σε τόσο μικρό διάστημα τόσο κοντά στο τέλειο με το ενα τρίτο του μπάτζετ των μεγάλων ομάδων. Η αχαριστία και η κοντή μνήμη είναι αυτό που δεν πρέπει να υπάρχει στις μεγάλες ομάδες.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 03:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονο με Σπανουλη θα περνουμε τιτλους. Μην κοιτατε που σαρωνουμε στην Ελλαδα με πεθαμενο βαζελο και χωρις ανταγωνσιμο. Απο του χρονου που θα ενισχυθει κατακορυφα ο Τρακης, να δουμε τι ψαρια πιανει ο Μπαρτζωκας.

    Με Μπαρτζωκα θα ευχαριστιομαστε μπασκετ αλλα θα μενουμε στις συμμετοχες. Ειναι Λουζερ προπονητης. Εχει κολληματα. Θελει παικτες εργατες στρατιωτες και οχι προσωπικοτητες για να επιβαλλεται. Δειτε πως στην Μπαρτσα απετυχε με τον Ναβαρο και την κοντρα με τον Σπανουλη τελευταια.

    Ελα ομως που οι προσωπικοτητες περνουν τους τιτλους. Στον τελικο, στα 3 τελευταια λεπτα η Ρεαλ ειχε 4 τετοιους παικτες ( Γιουλ, Τσατσο, Κοζερ, Ρουντι ), ενω εμεις τον Σλουκα και αντε το Σασα.

    Ευχαριστη εκπληξη ο Κειναν που απεδειξε οτι ειναι παικτης για μεγαλα παιχνιδια. Σε αντιθεση με αλλους που σκοραραν 0 ποντους στο φιναλ 4 ή αγνοουνται εδω και εναν μηνα, εκτος απο ενα τυχερο τριποντο με ταμπλο.

    Τελος, respect στον Μακισικ. Επαιξε στο 100%.

    Σασα κουβαλησε ως MVP αλλα στο τελος τουβλα.

    Τωρα που θα φυγει ακουγεται επιστροφη Λεντει.Θα αναγκαστουμε να αλλαξουμε φιλοσοφια. Θα ερθει τελος εποχης; Για να δουμε.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς όλους τους ειδήμονες, ο "ταβερνιάρης" ο Λάσο έχασε 2 σερί τελικούς το 2013 & το 2014, ως φαβορί. Όλοι οι ειδικοί στην Ελλάδα τον ειρωνεύονταν και ήταν σίγουροι ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ. Εκείνος όμως συνέχισε και πήρε την Ευρωλίγκα το 2015 και το 2018.

    Ας μην είμαστε μηδενιστές και αχάριστοι. Αφήστε τους ανθρώπους που έχτισαν αυτή την ομάδα μοντέλο να κάνουν την δουλειά τους και εσείς απλά απολαύστε τους στο παρκέ. Σύντομα θα δικαιωθούν όλοι. Αλίμονο αν κολλήσουμε σε ένα χαμένο κύπελλο. Αν το μυαλό της ομάδας μείνει στον τελικό, είναι βέβαιο ότι δεν θα ξαναπάμε ποτέ εκεί. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και να είστε βέβαιοι ότι θα έρθουν και οι Ευρωλίγκες. Μήπως φανταζόμασταν όταν ξεκίναγε η σεζόν το 2021 ότι μέσα σε 2 χρόνια θα βρισκόμασταν σε 2 σερί Φ4;

    Η ομάδα θα γίνει μόνο καλύτερη και θα κυριαρχήσει στις επόμενες χρονιές. Υλικό υπάρχει και θα βρεθεί κι άλλο φρέσκο για την συνέχεια στο προσεχές μέλλον. Εμπιστοσύνη σε αυτούς που (αποδεδειγμένα) ξέρουν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...