roumeliotis

Carwiz

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Η ψυχολογία στα... τάρταρα και φυσικά σκυμμένα κεφάλια στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στη Ζαλγκίριο Αρένα μετά την ήττα στον τελικό από τη Ρεάλ και την απώλεια της κούπας. Βουρκωμένοι παίκτες αλλά και ένας σαφώς λυπημένος Γιώργος Μπαρτζώκας να προσπαθεί να βρει δύναμη να αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας καθώς ναι μεν χάθηκε ένας στόχος αλλά ο Ολυμπιακός δεν... τελειώνει:

«Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τον σεβασμό μου για την προσπάθεια που κάνατε όλη τη σεζόν. Ήταν μια φανταστική σεζόν για μας. Ήταν μια σπουδαία ομάδα. Προηγούμασταν σε όλο τον αγώνα στον τελικό, αλλά κάποιες λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας στο τέλος για να χάσουμε τον αγώνα.

Κατά τη γνώμη μου, η προσπάθεια είναι επίπονη και ανυπόφορη για να το συνειδητοποιήσεις. Αλλά έτσι είναι το άθλημα, έτσι είναι το μπάσκετ. Πάντα μαθαίνεις από κάτι σαν κι αυτό», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Από τη δική μου πλευρά, ακόμη και σήμερα, στον ημιτελικό, σε όλη τη σεζόν και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της περιόδου, δείξατε ότι είστε ομάδα, ότι είστε καταπληκτικοί συμπαίκτες. Θυσιάσατε τον εαυτό σας για την ομάδα. Και όλος ο οργανισμός του κλαμπ είναι ευγνώμων γι’ αυτό. Ξέρω πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να το πω, αλλά έχουμε έναν ακόμη τίτλο να πάρουμε σε περίπου έναν μήνα από τώρα.

Για μια ακόμη φορά θα μείνουμε ενωμένοι. Η ομάδα μας θα είναι ενωμένη για να πολεμήσουμε ως το τέλος και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ακούστε, κάντε μου μια χάρη: μην έχετε σκυμμένο το κεφάλι! Ας έχουμε περηφάνια για ό,τι πετύχαμε φέτος. Ψηλά τα κεφάλια. Να είστε περήφανοι για τους εαυτούς σας. Πάμε!».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

35 σχόλια

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 01:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Sea όπως τα λες είναι είναι κρίμα για μια τουλάχιστον επιπλέον προσθήκη που δεν έκαναν οι αφοί και ο κόουτς να φτάνουμε στην βρύση και στο τέλος να μένουμε με το λαστιχάκι. Να θυμίσω ότι ο μεγάλος Ντουντα έφερε μεσουσης της περιόδου το 2012 Λο και Ντορσει τότε όμως τα ινία της ΚΑΕ και τις τελικές αποφάσεις τις έπαιρνε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

  • Sea
    Sea Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ!!! Τέτοια Ρεάλ δεν την ξαναβρίσκεις… κρίμα!!! Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.
    Η ομάδα έκτισε εικόνα λούζερ. 6 χαμένοι τελικοί δεν είναι λίγοι. Όπως και τα 10 χρόνια χωρίς ευρωπαϊκό τίτλο. Επίσης κουράστηκα να ακούω τους Αγγελόπουλους να λένε έχουμε το 5,6,10 μπάτζετ της Ευρώπης. Κάνετε το δεύτερο, τρίτο και φτάνει δικαιολογίες…

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας είναι σαν να έχει πεθάνει άνθρωπος . Λίγες φορές έχω δει τοσο στεναχωρημένο άνθρωπο . Ηθέλε να ρίζξει τώρα 3-4 καντήλια να ξεθυμάνει αλλα δεν τον άφηνε η κάμερα

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 03:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis 77 οπως τα λες
    ΥΓ οχι και τρολ ο Red7arrow

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχοντας βιώσει πολύ πολύ πρόσφατα μια πολύ σημαντική προσωπική απώλεια, με έκανε να σκεφτώ λίγο διαφορετικά την ήττα της Κυριακής.

    Σίγουρα ήταν μεγάλη ευκαιρία ο χτεσινός τελικός και ουσιαστικά επαναλήφθηκε η ιστορία του Τελ-Αβιβ το 1994. Τότε ήμουν μέσα στο Γιαντ-Ελιάου μαζί με τον αείμνηστο πατέρα μου. Όντας μόνο 17 χρονών τότε θεωρούσα ως μεγαλύτερη πίκρα της ζωής μου εκείνη την βραδιά. Έκανα λάθος. Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα στην ζωή μας. Σαφώς και μας δίνει μεγάλες χαρές αλλά και λιγοστές λύπες. Ακριβώς επειδή οι στεναχώριες από τον Ολυμπιακό είναι σπάνιες, όταν έρχονται μας προκαλούν πιο έντονα συναισθήματα, αντίθετα με οπαδούς άλλων ομάδων που είναι συνηθισμένοι στις καρπαζιές.

    Ας σταματήσουμε να είμαστε μόνο οπαδοί της νίκης και ας δούμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τελειώνει η ζωή με έναν χαμένο τελικό, όπως κι αν ήρθε η ήττα. Σκοπός είναι να σταθούμε πάλι στα πόδια μας και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα, με αυτούς τους προέδρους και αυτό τον προπονητή θα μας φέρει μεγάλες χαρές στο μέλλον, αν συνεχίσουν να δουλεύουν όπως ξέρουν και αν δεν ακούσουν τους "επιστήμονες" που σχολιάζουν κατά καιρούς στις ιστοσελίδες και τα φόρα (πληθυντικός του φόρουμ).

    Μια ζωή ΘΡΥΛΟΣ!!!

  • MVALBU28
    MVALBU28 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow ρε κομπλεξικε που ήρθες να μας πεις αν είμαστε αχάριστοι εμείς . Που εχουμε σκάσει και δεν ξέρουμε που να σταθούμε από χθες βράδυ . Που δεν χάναμε παιχνίδι στα κακά της ομάδας και στα καλά της 2 τελευταία χρόνια περιμένουμε να έρθει Πέμπτη η παρασκευή για να πάρουμε το εβδομαδιαίο οξυγόνο μας . Την μπακσεταρα του Μπαρτζώκαρου και των παικταραδων του. Και ναι να μην φύγει κανείς και γω μαζί σου ειμαι. Αλλά τι σε πειραξε τόσο που ρωτσηαμε κάτι παραπάνω για τον παίκτη που ανέφερε το Redgoal ? Έχουμε τον πόνο μας , έχουμε και το κάθε τρολ εδώ μέσα .

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε πλέον καθαρά για παθολογική κατάσταση.

  • Τακης
    Τακης Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλοί από εσάς ζητάτε να αυξήσουν το μπάτζετ οι Αγγελόπουλοι, αλλά δεν είδα να παίρνετε κανένα διάρκειας να βοηθήσετε λίγο την κατάσταση. Έρχεστε μονάχα σε κανένα κρίσιμο παιχνίδι και παρακαλάτε τους σεκιούριτι να σας βάλουν μέσα τζαμπα

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπε ρε χλαπατσες όλοι σας, το redgoal ένα comment για top oνομα και το μόνο που σας νοιάζει είναι αυτό.
    Λες και τελείωσε η χρονιά.
    Λες και αυτοί που παίζουν δεν σας κάνουν....
    Στα τέτοια σας όλα.
    Αχάριστοι.... Ξεφτίλες...
    Εγώ δεν έκλεισα μάτι χθες. Όχι γιατι δεν κατάφερα να πανηγύρισω εγώ το τίτλο αυτό.
    Αλλά γιατί το άξιζαν παίχτες και προπονητής και ξέρω ότι στενοχωρηθηκαν περισσότερο από όλους εμάς.
    Και εσείς οι μάγκες όλοι του πληκτρολόγιου που αν σας βάλουν να τρέξετε 100μ για πλάκα, θα πέσετε κάτω, έχετε άποψη για όλα και την έχετε δει προπονητές.
    Αν ήμουν ο Αγγελόπουλος ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΆΤΑΓΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΈΠΑΙΡΝΑ ΟΎΤΕ ΈΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΈΤΣΙ... Για να σας γράψω στα παλια μου τα παπούτσια όλους. Δεν μας αξίζει Ολυμπιακός που βγάζει υγεία ρε.
    Δεν μας αξίζει.
    Τα κόμπλεξ σας όλα στο μπάσκετ τα βγάζετε. Αντί να ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο που έχει καταντήσει ΝΤΡΟΠΗ σκέτη, τα χώνετε στο μπάσκετ.
    Σε αυτούς τους ανθρώπους που κρατάνε τον Ολυμπιακό ψηλά.
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ.
    Αχάριστοι.
    Αυτό είναι το ευχαριστώ σας.
    Σιχαματα.
    Μετα κλαίγεστε γιατί σας κράζω.
    Γίδια...

  • MVALBU28
    MVALBU28 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal τουλάχιστον πες μας αν το τοπ τοπ όνομα ειναι για ενίσχυση της ομάδας ή για αντικατάσταση κάποιου από τους τοπ παίκτες της ομάδας(βεζε Σλούκα )

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...