roumeliotis

Carwiz

«Μόνο αγάπη-σεβασμό για αυτή την ομάδα»

casino loutrakiou
redwell

Η ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό του F4 της Euroleague και η απώλεια της κούπας με τον τρόπο που ήρθε, πίκρανε τον κόσμο του Ολυμπιακού και φυσικά και τους πρωταγωνιστές, παίκτες και τεχνικό τιμ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να δώσει το σύνθημα για τη συνέχεια με βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης με την ΚΑΕ να αναφέρει: «Καλημέρα. Μόνο αγάπη και σεβασμός για αυτή την ομάδα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • George 7
    George 7 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupepe σχεδόν πάντα συμφωνώ με ότι γράφεις κατά καιρούς αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος μετά από μια τέτοια σεζόν κ με αντίπαλο ομάδα με πολύ ΒΑΡΙΆ φανέλα μεν ΑΛΛΆ με υπηρεσιακό προπονητή...με ελλείψεις στους ψηλούς....στο 5 κ στο 4...κ με περιφέρεια τους γέρους για αθλητισμό ρουντι...γιουλ..σερχι...σόρυ αλλά αυτή τη ΡΕΑΛ με αυτές τις συνθήκες θέλω να τν κερδίσω κ εγώ ΕΙΔΙΚΆ στο τελευταίο τρίλεπτο τα έκανα ΌΛΑ λάθος....γνωμη μου κ εντελώς φιλικά κ με εκτίμηση...η δεύτερη θέση το 2012 θα ήταν οκ με αντίπαλο εκείνη την ΤΣΣΚΑ....η 2η θέση φέτος με αυτή την ΡΕΑΛ κ με μας όπως παίξαμε όλη την χρονιά δν είναι οκ κάτε με

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Να είμαστε σοβαροί, και εγώ έχω πικραθεί αδιανόητα, εγώ που ξέρετε όλοι όσοι παρακολουθούν πόσο φωνάζω για τις τρύπες στο ρόστερ και τη σημασία του βάθους σε μία ομάδα που πλέον παίζει 70-80 παιχνίδια τη σεζόν, αλλά όλοι εσείς που βλέπετε "λίγη" τη 2η θέση, ήσασταν ποτέ 2οι πανευρωπαϊκά στο οτιδήποτε; Ή η Ελλαδιτσα μας (όπως την καταντησαμε) της πέφτουν λίγες οι 2ες θέσεις και τις σνομπαρουμε;

    3 ομάδες πήγαν στα τελευταία 2 final 4, μία σε 2 τελικούς και πήρε τον έναν.. φτάσαμε πολύ κοντά και στους 2, αλλά μόνοι μας δεν παίζουμε, και οι "κουτοφραγκοι" δεν τα δίνουν για διασκέδαση και την συμμετοχή τα 35+ μύρια..

  • ανδρεας23
    ανδρεας23 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    το οτι ολη η ελλαδα ανγνωριζει οτι αξιζαμε να παρουμε την κουπα (μεσα σ αυτους κ ο dgb) ισοδυναμει για μενα με αμετρητες κουπες!!οταν η ομαδα μου κανει τους "δυσκολους ελληνες οπαδους"να φερθουν με σεβασμο στο αθλημα κ την ομαδα μου εγω θα καμαρωνω!!!!αν ημουν στην Αθηνα τωρα θα τους υποδεχομουν με καμαρι!!!!υγ red7arrow και eirini ειστε απιθανοι!!!υγ2 κωστα σλουκα μεινε το επομενο θα το βαλεις κ θα μεινεις στην ιστορια ξανα!!!

  • Γιάννης.Κ
    Γιάννης.Κ Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Σεβασμός και αγάπη για την ομάδα εννοείται ότι έχουμε κι ευχαριστούμε για αυτες τις δυο καταπληκτικές σαιζόν που είχαμε με αποκορύφωμα τη φετινή με τρομερό μπάσκετ από πλευράς θεάματος.........ολυμπιακοί ήμασταν είμαστε και θα ειμαστε και στις χαρές και στις νίκες, δύσκολη η επόμενη μέρα ψυχολογικά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σαν Ολυμπιακός!!!!!! ..........
    Κάποιες σκέψεις θα κάνω μετά από πολύ ώρα μη μπορώντας να χωνέψω την ήττα ....
    Παίζει ο αντίπαλος με τρεις σημαντικές απουσίες, χωρίς 4αρι, χωρίς δεύτερο 5αρι και χωρίς ντεκ.....βασικές απουσίες.......
    Σου βάζει ο δεν έχω συμμετοχή φέτος κοζερ 11 πόντους με 3ποντα μαχαιριές ..
    Σου βάζει ο κουτσός Ράντολφ 3ποντο μετά από δύο χιαστούς
    Βάζει μέχρι και ο γκος.....έλεος.....
    Για σερχι και Γιούλ δε μπορώ να πω κάτι, παιχταραδες ....οι πράξεις και οι τίτλοι τους τα λένε όλα,μας αρέσουν δε μας αρέσουν,έτσι ειναι..
    Παιζει ένα σέντερ τους και τρεις δικοι μας δεν μπορούν να τον φθείρουν......
    Πάμε και στα δικά μας......
    Φαλ.....φοβισμένος, 2.20 άνθρωπος παίρνει τη μπάλα μέσα κι αντί να τα γκρεμίσει όλα τη βάζει πάλι έξω....δεν είναι μόνο απέναντι στον ταβαρες ,το κάνει συχνά...
    Γουοκαπ ..οκ, ψυχαρα, αμυναρες, μυαλό, βιονικος, τρομερή σαιζόν, αλλά δύο ματς που καίνε επιθετικά.....0!!!!!!!....
    Για Σλούκα δε μπορώ και δε πρέπει να λέμε κάτι, αυτός μας έχει στείλε φ4....το σουτ μπορεί να είχε και διαφορετική κατάληξη,οπότε τώρα θα λέγαμε αλλα, πόσες και πόσες φορές έχει ευστοχήσει σε μπάζερ!!...
    Ο ησαιας Μ εξέπληξε ευχάριστα, έδειξε ψυχή, αλλά θα ήθελα να είχε διάρκεια σε πιο πολλά παιχνίδια στη διάρκεια της σαιζόν
    Ο Μκσικ το ήθελε και βγήκε μπροστά όταν χρειαστηκε,το έλεγε η καρδούλα του
    Σάσα ...τι να πεις!!....τρομερή εμφάνιση σε τελικό!!!....και να φύγει το παλικάρι θα φύγει για ΝΒΑ, για το ανώτατο επίπεδο ,δε θα φύγει για καμιά ρωσική η τουρκική.....θα στεναχωρηθω για το κενό στην ομάδα όχι για το Σάσα ισα ίσα φεύγει απ' το πρόγραμμα του Ολυμπιακού!!...
    Τέλος κρίμα και για τον κοουτς που δύο σερί σαιζόν χάνει για ένα σουτ.....αλλά μη ξεχνάμε όλο αυτό είναι δημιούργημα δικό του,αυτός παρέλαβε ένα συνονθύλευμα και το έφτασε σε τρία χρόνια δύο φορές σε φ4 και τη μια σε τελικό κιόλας, οπότε δε μπορούμε να πούμε κάτι..... και με μπασκεταρα, τώρα να λέμε να έκανε φάουλ η όχι, δε στέκει, η ιστορία έγραψε.....τελειώνοντας..
    Αγάπη κι εμπιστοσύνη σ αυτή την φοβερή ομάδα που μας χάρισε τόσο όμορφα συναισθήματα!!!!!!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ειρηνη μου θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά επειδή υπήρξα πρωταθλητής και μέλος εθνικής ομάδας σε κάποιο σπορ και έχω οπτική πάνω στον πρωτσθλητισμο, θα πω κάποια πράγματα συμπληρωνοντας αυτά που είπες και διευκρινιζοντας κάποια σημεία αυτού που λένε κάποιοι άσχετοι ότι ο 1ος είναι 1ος και ο 2ος δεν υπάρχει.

    Στον αθλητισμό λοιπόν και τον πρωτσθλητισμο, αυτή η θεωρία δεν είναι κανόνας. Αυτη η θεωρία είναι στις εξέδρες και στα καφενεία.
    Καθε νίκη που κάνεις σε μια διοργάνωση είτε σε σπορ ατομικό είτε ομαδικό έχει τεράστια αξία.
    Ακομα και 8η να τερματίσει μια ομάδα ακόμα και 10η δε παύει να είναι επιτυχία σε ένα βαθμό καθώς αυτές οι ομάδες που αφήνει πίσω της είναι ομάδες που εκπροσωπούν μια χώρα! Είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας της.

    Μας έλεγε ο ομοσπονδιακός προπονητής μας ότι... "κάθε αντίπαλος που νικάτε, είναι ο πρωταθλητής της χώρας του...νικατε αυτόν και άρα και όλους τους άλλους που νίκησε εκείνος για να βρεθεί στη θέση αυτή να εκπροσωπεί τη χώρα του".

    Στο δια ταύτα, η euroleague είναι μια διοργάνωση με πολύ δυνατές ομάδες, η κάθε μία με τα στοιχεία της. Άλλες έχουν βαριά φανέλα, άλλες μικρότερη, άλλες μεγάλο μπάτζετ άλλες μικρό, άλλες έχουν μπασκετική κουλτούρα άλλες προσπαθούν να τη βρουν... Όλες όμως έχουν δυναμική τέτοια που δεν μπορείς να υποτιμήσεις την νίκη απέναντι τους ούτε να χλευασεις την ήττα καθώς υπογραφή με την νίκη και την επιτυχία δεν έχει κανένας στη ζωή βάλει.

    Η λογική ότι ο 1ος μετράει μόνο, είναι μια εγωιστική λογική. Σίγουρα μια ομάδα που θέλει να φτάσει ψηλά και να διακριθεί, πρέπει να θέτει ψηλά τον πήχη και εννοείται ότι θα πρέπει να απογοητεύεται όταν χάνει η όταν αποτυγχάνει να φτάσει ένα στόχο. Προσοχή όμως....
    Όταν βάζεις ένα στόχο και κάνεις αυτά που χρειάζονται για να τον πετύχεις τότε ο στόχος θα έρθει. Αργά ή γρήγορα. Εύκολο όμως δεν είναι.
    Στόχος φέτος του Ολυμπιακού ήταν να διατηρηθεί στη κορυφή και το πέτυχε. Το να κατακτήσει την ευρωλίγκα όμως δεν ήταν στόχος. Ήταν όνειρο. Κι αυτό το όνειρο εφόσον δεν έγινε πραγματικότητα δεν μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά είναι αποτυχημένη. Ούτε ότι η ομάδα είναι looser η ότι δεν έκανε ότι έπρεπε για να πετύχει αυτό το πράγμα.

    Αυτο μπερδεύουν μερικοί.
    Αυτό είναι το λάθος.
    Μπορεί στο τέλος να βγαίνει κάποιος 1ος η 2ος η 4ος αλλά αυτό δεν αποτελεί αποτυχία.

    Στο μπάσκετ έχουμε φτάσει σε σημείο να μηδενιζουμε προσπάθεια ομάδας και αξία από το αν θα κατακτήσει ευρωπαϊκή κούπα η όχι!!!! Και καταλαβαίνεις από εκεί πόσο έχει ανέβει ο πήχης!

    Την ίδια στιγμή στο ποδόσφαιρο πχ ένα άθλημα με πολλά περισσότερα χρήματα κέρδη και προβολή...απο εκεί που παίζαμε Ευρώπη στα υψηλότερα επίπεδα φτάσαμε σε σημείο να παίζουμε στα κατώτερα και να έχουμε ομάδα που δεν μπορείς να δεις και να ευχαριστηθείς. Αυτό είναι αποτυχία.
    Και αντι να βλέπουμε τα χάλια μας εκεί, ψάχνουμε τρόπο να μηδενιζουμε κάθε φορά την αξία μιας ομαδάρας όπως αυτή του μπάσκετ!!!!

    Αυτός είναι ο λαός μας. Αυτή είναι η κουλτούρα μας. Για αυτό έχουμε φτάσει εδώ που ήμαστε. Γιατί δεν ξέρουμε πότε να αναγνωρίζουμε κάτι καλό. Γιατί είναι στη φύση μας να μιζέριαζουμε.

    Δεν μας αξίζει τπτ καλό. Τα θέλουμε όλα δικά μας. Δεν δεχόμαστε την αποτυχία ακόμα κι αν αυτή έρθει μια φορά στις 10.
    Θελουμε νίκες και χαρές συνέχεια. Απαιτούμε χωρίς να δίνουμε. Ζητάμε μόνο.... Εχουμε δικαιώματα μόνο!
    Δεν δίνουμε, δεν έχουμε υποχρεώσεις... Μόνο ζητάμε και απαιτούμε!
    Αχάριστοι... Άπληστοι...αγνωμονες!
    Οταν όμως χάσεις αυτά που έχεις τότε εκτιμάς τι είχες. Όμως τότε είναι αργά.

  • Αντώνης
    Αντώνης Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι κρίμα να μιλάμε υποτιμητικά για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Όποιον παικταρά και να είχε παραπάνω δεν θα άλλαζε κάτι. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες από ένα τυχερό σουτ ενός κρύου και άποντου Γιουλ. Μεγάλος παίκτης βέβαια. Αν ο Σλούκας είχε ευστοχήσει στο τελευταίο σουτ τώρα θα μιλούσαμε για θρίαμβο!

  • Τακης
    Τακης Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αν και δεν είναι του παρόντος τι ποσοστό πιθανοτήτων δίνεις να παραμείνει ο Σάσα και την επόμενη σεζόν;

    REDGOAL: Φίλε αν του σκάσουν το συμβόλαιο των 5-6.000.000 δολαρίων ετησίως, θα είναι βλάκας αν δεν πάει. Δεν ξέρουμε γιατί δεν γνωρίζουμε τί θα του δώσουν, αν του τα δώσουν. Μιλάμε για 3-4 φορές πάνω τα λεφτά που παίρνει τώρα. Δεν ξέρουμε τί θα γίνει φίλε

  • Ν
    Ν Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως τα ακουει μόνιμα η μπάλα που έχει φέρει κ 30 κούπες
    Ας τα ακούσει μια φορά κ αυτό το τμήμα
    Ο Ολυμπιακός σηκώνει κούπες δεν ικανοποιείται με 2η θέση κ συμμετοχή σε f4
    3 f4 (χαμένα)κ ποτέ δεν έγινε μια μετάγραφη της προκοπής μια υπέρβαση για εναν παίχτη σαν τον καμπατσο που ήταν ελεύθερος φέτος π.χ χτύπαγε ο χακετ κ παίρναμε τον Γουόλτερς απ τον Άρη !
    Θέλετε κούπα ρίξτε κανα φράγκο παραπάνω
    Το χθεσινό ήταν ο ορισμός της αποτυχίας δικό σου ματς κ το έχασες σε 1 λεπτό
    Μια ρεαλ με τόσες απουσίες αλλά με τόσο μεγαλύτερο πάγκο από σένα που έχεις το 10ο μπατζετ στην eurlg

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Eirini:
    Εξαιρετικο το σχολιο σου,με βρισκει απολυτα συμφωνο.

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Φτάνει πια με τα καλά λόγια…
    Πράξεις χρειάζονται…
    Ύπνος βαθύς, πολύ βαθύς …
    Χάσαμε από τη φανέλα της Ρεάλ…Και μόνο…
    Κόμπλεξ ή λιγοψυχία?
    Αυτό που συνέβη χθες ήταν αδιανόητο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...