roumeliotis

Carwiz

Ψάχνει... πρώτο βήμα πρόκρισης με Φενέρ

casino loutrakiou
redwell

Το πρώτο και ίσως πιο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο F4 του Κάουνας ψάχνει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (26/04, 21:45, NS4) στο κατάμεστο ΣΕΦ κόντρα στη Φενερμπαχτσέ του Δημητρη Ιτούδη, με τους Πειραιώτες να έχουν στόχο το 1-0 στη σειρά να ξεκινήσουν ιδανικά τη σειρά των προημιτελικών.

Με «όπλο» την έδρα τους όπου είχαν μόλις τρεις ήττες σε 17 αγώνες στην κανονική περίοδο, οι Πειραιώτες οι οποίοι τρέχουν ένα νικηφόρο σερί 19 αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (σ.σ. τελευταία εντός έδρας ήττα ήταν αυτή από τον Ερυθρό Αστέρα στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη), θέλουν να διατηρήσουν απόρθητο το "κάστρο" τους στη σειρά για να κάνουν το 1-0.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους για την αποψινή αναμέτρηση, μαζί και τον Αϊζάια Κάναν ο οποίος έχει μείνει εκτός από το ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Φενέρ οφείλει την παρουσία της στα πλέι οφ εν πολλοίς στον Ολυμπιακό καθώς αν οι Πειραιώτες κάθονταν να χάσουν από τη Μπασκόνια την τελευταία αγωνιστική, τα "καναρίνια" τώρα θα βλέπανε τους αγώνες από το... σπίτι τους.

Ενώ ξεκίνησε καλά εν τέλει ήταν μια μέτρια σεζόν για τους Τούρκους οι οποίοι νίκησαν μόνο 7 από τα 17 εκτός έδρας παιχνίδια τους στη Euroleague φέτος, ενώ έχουν να πανηγυρίσουν εκτός έδρας νίκη σε Τουρκία και Ευρώπη από τις 23 του περασμένου Φεβρουαρίου (σ.σ. μετράνε 8 διαδοχικές ήττες έκτοτε).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού εκτός μάχης τέθηκαν οι τραυματίες Μπούκερ, Μπιέλιτσα και Γκεγίκ, ενώ οι Γουίλμπεκιν, Γκούντουριτς και Μπιρσέν ταξίδεψαν στη χώρα μας, αλλά η συμμετοχή τους στο ματς είναι αμφίβολη.

Ο Θρύλος ήταν νικητής και στις δύο φετινές συναντήσεις τους επικρατώντας με μεγάλες διαφορές καθώς νίκησε με 94-67 στο ΣΕΦ για τη 13η αγωνιστική, ενώ πέρασε και με 93-73 από την Κωνσταντινούπολη.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    οταν προεδρος της Fiba ηταν ο μποζινταρ μαλικοβιτς η τοτε γιουγκοσλαβια κι αργοτερα η σερβια ηταν μονιμα στα ψηλα φετος η παρτιζαν που περσυ επαιζε γιουροκαπ προσπαθει να πεταξει τη ρεαλ εκτος F4 .

  • Τάκης. Μ
    Τάκης. Μ Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία θεοδορακη. Κάτι μου θυμίζει το όνομα σου μήπως είσουν ΕΛΔΥΚ 232 ΕΣΟ;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τάκης. Μ
    Δεν είμαι μάντης ούτε σοφός φίλε. Το χω ξαναδεί το έργο. Ο Ιωαννίδης ήταν πολύ μπροστά όταν είπε για Σερβική μαφία.

  • Τάκης. Μ
    Τάκης. Μ Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία θεοδωρακης.Και εγώ της Ίδιες σκέψεις έχω για παρτιζαν κ μέλητζανα. Με μέτριους παίχτες κ ομάδα χαμηλόν βλεψεων. ξαφνικά διεκδίκη θέση στο F4.και Με σερβική Αβάντα να απόκλιση Ρεαλ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα λεγα για την Παρτιζάν και το μελιτζάνα που ξαφνικά αναστήθηκε πάλι με το που ανέβηκε Σέρβος στη θέση του επικεφαλής της διοργάνωσης. Ούτε 2-3 χρόνια ετσι για τα προσχήματα δεν θα κρατήσουν οι Σέρβοι. Εφόσον δεν έχουν δισταγμό να κλαδέψουν ενα brand σαν τη Ρεάλ, πολύ φοβάμαι ότι λόγω της 'φιλίας' του Ηττούδη με τον Ομπράντοβιτς, θα κλαδέψουν και εμάς.
    Ελπίζω να μη μας δω να χάνουμε την κούπα σε κανα τελικό από το μελιτζάνα, γιατί δεν θα αντέξω να βλέπω τα βαζέλια να πανηγυρίζουν λες και την κατάκτησαν εκείνοι.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    3-1 στην χειρότερη. δεν αντέχω 5ο παιχνίδι! να πάρουμε το 1ο παιχνίδι ωραία και ήσυχα, και βλέπουμε..παιχνίδι με παιχνίδι..

  • El d
    El d Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε για τη πρώτη νίκη, μια απλά καλή απόδοση να χούμε κ όλα θα πάνε καλά πάμε θρυλαρα γερά για το Κάουνας

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα;;;;
    Η Ρεάλ κατά 90%ειναι στον ημιτελικό του Κάουνας.
    Αν χάσει αύριο αποκλείστηκε.
    Απλά η Παρτιζάν κατάφερε να κερδίσει το καλό της ματς.
    Εσύ πιστεύεις ότι θα κερδίσει κ τα δυο ματς στο Βελιγράδι;
    Εγώ το βλέπω σχεδόν αδύνατο.
    Ξαναλέω η πραγματικά καλύτερη ομάδα θα περάσει σε σειρά αγώνων.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια κοπελα εδω λεει... οτι τα αποτελεσματα τα χθεσινα δεν ηταν αναμενομενα... . Δε ξερω αν ειναι ετσι , η Μακαμπι επαιζε καλα τελευταια η Μονακο οχι τοσο ( ετσι καταλαβα εστω εγω βλεποντας ρεπορταζ για καποια ματς της Μακαμπι ) μετα με το Ρεαλ Παρτιζαν που το ειδα... ειμαι λιγο μπερδεμενος , απο τη μια η Ρεαλ ισως δεν εχει τον καλυτερο προπονητη αλλα εχει πολλους παιχτες κατι που η Παρτιζαν δεν εχει , μετα ηταν ''δικο της'' το ματς στο τελος ηταν μπροστα συνεχεια... και θα πει καποιος οκ αλλα εβαλε το τριποντο , ναι απλα οταν το ειδα στην επαναληψη ειδα οτι μπηκε με ταμπλο ( πολυ δυσκολα βαζεις τριποντο με ταμπλο χωρις να ειναι τυχερο ) οποτε δε ξερω τι ακριβως να πω . Ισως να μας βολεψει αν περασει η Παρτιζαν αλλα δεν ειναι και σιγουρο γιατι και τη Ρεαλ και τη Μπαρτσα τις εχουμε νικησει και εντος και εκτος... οποτε θα δουμε αν βολευουν ( πιο μετα ) και στην περιπτωση που ο Ολυμπιακος τελικα παει στο F4 . Η Μονακο δε μ αρεσει κι εμενα πολυ μας κουρασε περσι , ισως δε χρειαζεται να παιξουμε και φετος ( θα δουμε ) .

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα δείχνουμε από τι είδους μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι..
    Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα ότι θα το σηκώσει
    Καλή επιτυχία στον θρύλο μας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...