roumeliotis

Carwiz

«Περιμένουμε με ενθουσιασμό αυτά τα ματς»

casino loutrakiou
redwell

Ανυπόμονος και ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Μουστάφα Φαλ, εν όψει του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την Φενέρμπαχτσε που θα γίνει στο ΣΕΦ την Τετάρτη (26/04, 21.45).

Ο Γάλλος δέχθηκε συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια και στην συνέχεια ρωτήθηκε τι ακολουθεί: «Ελπίζουμε το F4», ήταν η απάντησή του.

Ερωτηθείς ποια είναι τα συναισθήματά του όταν αγωνίζεται στο κατάμεστο ΣΕΦ, δεδομένου ότι και οι δύο αναμετρήσεις με την τουρκική ομάδα είναι εδώ και καιρό sold out, είπε: «Νιώθουμε μεγάλο ενθουσιασμός. Όλοι περιμένουν αυτά τα παιχνίδια. Είναι μακρά η σεζόν και όλοι περιμένουμε για αυτού του είδους τα ματς. Όλοι οι παίκτες είμαστε ενθουσιασμένοι».

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, όμως, ο Μουστάφα Φαλ δεν έχει κάποιο μήνυμα να του στείλει… «Όχι δεν έχω κανένα μήνυμα για εκείνον. Εύχομαι όλοι να μείνουμε υγιείς, να γίνει μια καλή σειρά και φυσικά ελπίζω να κερδίσουμε».

Για τον Τζόναθαν Μότλεϊ και πως σκοπεύει να τον αντιμετωπίσει, είπε: «Θεωρώ πως θα παίξει όπως πάντα, επιθετικά και θα προσπαθήσει να σκοράρει. Είναι σκόρερ. Εγώ θα κάνω όπως πάντα τη δουλειά μου, θα προσπαθήσω να παίξω καλή άμυνα, να παίξω ανιδιοτελές μπάσκετ και να κάνω επιτυχημένους τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, για το αν τα ματς της κανονικής περιόδου αποτελούν οδηγό για τον Ολυμπιακό στα πλεί οφ, ξεκαθάρισε: «Το μπάσκετ στα πλέι οφ είναι τελείως διαφορετικό. Η σειρά είναι 0-0 και πρέπει να εστιάσουμε στο τι πρέπει να κάνουμε αύριο, όχι τι κάναμε στο παρελθόν».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 07:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει ακουστεί καιρό. Η ζωή στην Ιταλία είναι υπέροχη, λεφτά πολλά έχουν, αγωνιστική πίεση είναι περίπου στο μισό από ότι στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαίο ότι μετά την "εξορία" της Ρωσίας, πολλοί επέλεξαν την ήπια και γλυκιά (Dolce vita!) κατάσταση της Ιταλίας Hines/Lundberg/Hackett/Shengelia/Pangos.

    Το θέμα όμως είναι αν θα παίξει Euroleague η Virtus του χρόνου (και για τον παίχτη, και για το μπάτζετ τους) και δεν νομίζω ότι θα υπογράψει έτσι χωρίς να πάρει προσφορές τον Μάιο..θα έχει σίγουρα 3-4 τοπ ομάδες που είναι διατεθειμένες να δώσουν συμβόλαιο με ένα 2 μπροστά.. ίσως ακόμη και από την Μιλάνο..

    Όσο υπάρχει ακόμη στην αγορά ελπίζω..αν ήταν σίγουρος για τον Βεζενκοφ θα υπέγραφε πιο άνετα ίσως με εμάς..

  • Panos7
    Panos7 Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 02:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Olympiacos - Partizan. FINAL!

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιο πιθανό είναι να πάει στο Μιλάνο ο μιλουτινοφ...

  • Xristos
    Xristos Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρέντ γκολ, ξέρεις κάτι για μιλουτινοφ , ακούγεται ότι είναι κοντά στην Βίρτους.

    REDGOAL: Δεν γνωρίζουμε φίλε αν και μας φαίνεται λίγο παράξενο να παει στη Βίρτους

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display