roumeliotis

Carwiz

Ανεβασμένος... Σλούκας έτοιμος να ηγηθεί

casino loutrakiou
redwell

Σε ένα σύνολο σαν αυτό του Ολυμπιακού που είναι η... επιτομή του όρου ομάδα, σίγουρα όλοι έχουν κομβικό ρόλο για να έρθουν οι επιτυχίες, όμως σε μια σειρά πλέι οφ όπως αυτή με τη Φενερμπαχτσέ οι έμπειροι και "περπατημένοι" σε τέτοια ματς παίκτες μπορούν να κανουν τη διαφορά.

Αναμφίβολα ένας εξ αυτών είναι ο Κώστας Σλούκας ο οποίος μετά τον διπλό τραυματισμό του και ένα κακό από πλευράς απόδοσης μήνα, επιστρέφει και βρίσκει τα πατήματά του σε μεγάλο βαθμό.

Τις τελευταίες μέρες έριξε πολλη δουλειά στις προπονήσεις, επικεντρώθηκε στο να ανεβάσει... στροφές και συγκέντρωση στη σειρά με την πρώην ομάδα του και νιώθει πανέτοιμος για να παρουσιάσει τον καλό του εαυτό.

Ο έμπειρος κόμπο γκαρντ θέλει να ηγηθεί των Πειραιωτών και να τους οδηγήσει με την πολύτιμη βοήθεια των συμπαικτών του στο F4 του Κάουνας με απώτερο στόχο την κατάκτηση της κούπας...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν διαφωνώ φιλε μου, απλά ο στοχος μας δεν πρέπει να ειναι ο Βάζελος. Αλλα η Ευρώπη γενικοτερα.
    Οσο ο Ολυμπιακός φροντίζει και μεριμνά στο να εχει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη η εστω να ειναι σταθερά μια από τις καλύτερες 8 ομάδες, τοτε ακολουθως θα ειναι και ομάδα ικανη να διατηρησει τα σκυπτρα της στο ελληνικο πρωτάθλημα.
    Αν πεσουμε στη παγιδα να κανουμε κινησεις πανικου βαση του τι κανουν οι απέναντι, τοτε θα ξαναγυρισουμε σε εποχές που δεν θελουμε.

  • pan
    pan Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    red arrow7 αυτο λεω..δεν μιλησα για καποιον φοβο.ειπα να μην επαναπαυτουμε και νομιζουμε οτι θα ναι παντα τα πραγματα ετσι οπως τωρα..θελει σοβαρο προγραμματισμο ακομα περισσοτερο οταν βρισκεσαι στην κορυφη απο οτι οταν βρισκεσαι στον πατο..αν κανουμε σοβαρες κινησεις τοτε παλι εμεις θα εχουμε τον πρωτο λογο

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Pan, ας κανει οτι θελει ο Τράκης.......θα δώσει 20 μυρια (αν δωσει) και θα φαει τα μουτρα του. Διοτι για ελληνικά δεδομένα αυτες οι τακτικές δεν εχουν πλάνο και ουτε διαρκεια. Θα το κανει θα φαει τα μουτρα του και θα ησυχάσει.
    Αν Θελουμε να διατηρησουμε ομάδα σωστα δομημενη και δυνατη οπως εδω και 2 χρονια γινεται, θα πρέπει να μην επηρεαζομαστε απο το τι κανει ο Τράκης.
    Δηλ φοβάσαι τον Τρακη θες να μας πεις αν βαλει 20 μυρια???
    Εδώ τα εβαλες με τοσες ομάδες στη Euroleague που ειχαν 4πλασια μπατζετ και τους διελυσες.
    Πανε οι εποχές που οποιος ειχε χρηματα ειχε και την επιτυχια στη τσεπη του.

    Απλά και εμείς, πρέπει να εχουμε στο μυαλό μας οτι τοσο κακό Παναθηναικό δε θα εχουμε για παντα.
    Ειναι λογικό καποια στιγμή να παρουν τα πανω τους κι εκείνοι και τουλαχιστον να γινουν μια δυνατη αντιπαλος. Δε σου λεω οτι θα γινουν υπερδυναμη. Ποτέ δεν ηταν υπερδύναμη. Αλλά και αυτό το χάλι που ειναι τώρα, θελει ταλέντο για να το πετυχεις!!! Θεωρώ οτι θα ανακάμψουν και θα μας δυσκολέψουν περισσοτερο τα επομενα χρονια. Αλλα αν εμείς ειμαστε αυτοι που πρέπει και ακολουθήσουμε ενα πλάνο σωστο και το στηριξει ο κοσμος τοτε θα παραμείνουμε δυνατοι και μεσα στους στοχους ολους.

  • Pan
    Pan Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως πέραν της πολύ δυνατής ομάδας που έχουμε φτιάξει και μπράβο μας θα πρέπει να κοιτάξουμε για το μέλλον.ο τρακης έχει πάρει πολύ προσωπικά το θέμα και ακούγεται για μπατζετ στα 20 .ήδη έχει δώσει εξωπραγματικά συμβόλαια σε καμπατσο -που μάλλον πρασινίζει- και βιλντοζα που έκλεισε .Κώστα αντετοκουμπο Μωραΐτης και μητογλου επίσης -όταν γυρίσει-.Εμείς στάνταρ πρέπει να φέρουμε κάποιος Έλληνες που μάλλον δεν είναι και πολλοί που μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο,και σίγουρα αντικατάσταση Τσουρουκα μπολομποι (αμπαλος τρομερά)και κανααν( ασταθέστατος) .Με δύο πολύ δυνατούς παίχτες εκεί και κάποιους πολύ καλούς συμπληρωματικούς θα είμαστε και του χρόνου φαβορί ασχέτως τι θα κάνει ο βαζελος..

  • κερ1
    κερ1 Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 06:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά την πρώτη μέρα τον πλευοφ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι τα γκαρντ είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.η Ρεάλ έφαγε το κεφάλι της με άσο τον γκος.η Μακάμπι έχει ίσως τον mvp για μένα της χρονιάς (Λορέντζο) και έναν μπαλτγουιν σε τρομερή κατάσταση και αμυντικά.πρεπει το δικό μας δίδυμο να εμφανιστεί από εδώ και πέρα σε max φόρμα.τον γουοκαπ δεν τον φοβάμαι,ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Σλούκας.

  • Δημήτρης Καμίνια
    Δημήτρης Καμίνια Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αλήθεια είναι πως μετά τον τραυματισμό του, δεν γύρισε όπως θα έπρεπε σίγουρα επηρεασμένος. Πιστεύω όμως πως στα δύσκολα φαίνονται οι μεγάλοι παίκτες. Ηδη ξεπεράστηκε το κακό πρόσωπο που έδειχνε μετά την περιπέτεια του και θα είναι στη συνέχεια ο Σλούκας που όλοι ξέρουμε.

  •  Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μιλουτινοφ παει για την Βιρτους.

  • Christos
    Christos Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες ο παίκτης που θα μας έκανε super είναι ο Μπο Μπούα της Εφές, ο πιο υποτιμημένος παίκτης στην Ευρώπη. Τα έχει όλα άμυνα, σουτ, 1on1, παίζει για την ομάδα. Δεν ξέρω αν τον αφήσει η Εφές και ηλικιακά πόσο αντέχει άλλα είναι ένα επίπεδο πάνω από Dorsey.
    Redgoal παίζει να ενδιαφερθεί η ομάδα?

    REDGOAL: Ροντρίγκ Μπομπουά λέγεται ρε μπαγάσα. Οχι Μπο Μπούα. Δεν ξέρουμε

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σλουκας ειναι αξιος και θα δωσει πονο!
    Ανυπομονω τρελα για αυριο!!!
    Ο Ντορσεϊ κανει κρα για προσοχη και συμφωνω οτι δεν πρεπει να του τη δωσουμε, νομισε οτι ειναι για nba και απ οτι φαινεται ουτε για Ευρωπη δεν ειναι κατι τρελο, ο Μπαρτωκας τον εκανε και φαινοταν πολυ καλυτερος και τωρα ξεφουσκωσε

  • Πυρπολητής
    Πυρπολητής Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η Φενέρ. Έχει πολλές ατελειες. Παρά τα φανταχτερά ονόματα. Πιστεύω τους έχουμε ευκολα-δυσκολα.
    Μια χαρά θα παίξει ο Σλούκας, λογικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...